Go nuts


Foto: Topshop.com

Ikväll känner jag för att vara lite galen. Köpa hem plagg vars tryck jag aldrig annars skulle bära. Färger som inte finns i min garderob och accessoarer jag aldrig lagt märke till förut. Meeen, jag sparar mina pengar. Kanske kan hitta något roligt på Mallis? Åker på söndag.

Har haft en toppeneftermiddag. Blev xbox spel, massa mat trots att jag redan hade tryckt i mig sex pannkakor, och chill på terassen då även Christian kom över för att säga hej.

Imorgon blir det fotografering då jag både är modell och fotograf. Ska bli riktigt kul! Så nu behöver jag min skönhetssömn. Vi hörs imorgon!

Strandhäng


Jag och syster cyklade till stranden för att träffa Chrippa och Jackie där. Vi tog en paus (det är inte långt men jag är lat) vid en hage där jag kunde få fotografera hästar. Mysigt! Vad jag saknar ridningen.


Vid stranden lyckades jag få en bild på bror, där han skrattade! Inte varje dag minsann. Skrattar gör han förstås, men så fort kameran åker fram så försvinner leendet.


Det badades ordentligt, först ville jag bara stå upp knädjupt vattnen men Chrippa bar mig över dit jag inte kunde stå och då hade jag inget annat val än att simma tyvärr. Fast det var varmt när man väl var i, måste sluta vara en badkruka minsann.
Anna till vänster ovan och Jackie till höger med sitt underbara hår.


Det var molnfritt enda tills det var dags att gå. Men då la sig solen så vackert bakom molnen att kameran återigen åkte fram. Helt underbart!


Min fina, fina, fina syster i sin snygga bikini.


Jag var också där tydligen.

Nu har det duschats och ätits pannkakor. Ska klä på mig och sen drar jag och syster till Sågen för att umgås med bror och hans vänner igen. Mys. Vi hörs ikväll!

Torsdag på stranden


Haha weirdo pose är alltid trevligt.

Nu drar vi till stranden! Jag hoppas verkligen att vi har två cyklar som fungerar, stranden ligger nära men utan cykel tar det lång tid att gå.

Vi hörs när jag kommer hem raringar.

Halsband - Från Finland
Bikini - Topshop
Klänning - H&M
Skor - DinSko

Baci!

Äkta vara


Vad roliga ni är raringar! Som tror att blomman i
det här inlägget är oäkta. Det är en ros som lever och tyvärr kommer dö. Inte gjord av plast. Precis som jag inte är.

Bjuder på en till blomma, som inte fått slå ut ännu. Lika äkta denna ;)
Jag kommer in med en strandoutfit innan vi drar.

Röd kjol


Var ett tag sedan jag postade nya bilder på Lauren Conrad. Konstigt då hon alltid är så snygg! Se bara ovan. Jag nästan hatar henne för hennes vackra hår och goda smak i väskor och kläder.

Idag blir det stranden igen! Denna gång med syster, bror och hans flickvän. Ska bli kul! Nu ska jag äta frukost och sen ringa och väcka Chrippa, är ganska säker på att han ligger och sover.

Goodnight lovers


Jag och syster träffades för första gången idag på någon vecka. Satan vad vi har pratat ikväll! Massor att ta ikapp.
Nu ligger hon och läser i sängen här bredvid och jag ska joina henne så snart jag är klar med inlägget. Myspys att bara ligga ner i sängen med en bra bok. Varsin förstås.

Vi hörs imorgon!

En dag på stranden


Foton från stranden! Här plåtade jag faktiskt mig själv, fast att det är världens tuffaste
Jennie på bilden. Kolla brillorna höhö. Ser ut som att jag har världens längsta naglar.


Andreas hade visst roligt åt något och Tommie glassade i Jennies brillor. Sexigt! Haha


Det var riktigt långgrunt och man hann få träningsvärk innan vattnet nådde höfterna ;)
Jennie steker i solen.

Tack för en toppendag mina fina!

Höstjacka


Jag har haft världens mysigaste och varmaste dag på stranden - och det första jag kikar på när jag kommer hem är denna höstjacka från asos.com. Haha illa? Men den är så fiiiiin. Dock dröjer det innan min höst kommer då jag befinner mig i Milano, hösten kommer i november någon gång. Wiho!

Så stranden då, det blev jag och älskade
Jennie förstås. Efter någon halvtimme kom även Andreas och Tommie, rara grabbar som vi var ute med i fredags. Grabbar från Haninge. Äntligen har jag vänner här! Hihi Ska kika igenom bilderna senare så får ni en liten kik. Jaa kameran är alltid med. ;)

Update; Alltså nej nu blir jag sur! Jag fick för en månad sedan gratis prenumeration på Glamour, tre nummer.
Nu har jag fått numret som kom för två veckor sedan igen, samma nummer. Och de kräver betalning på det. Jag har gått ur deras äckelprenumeration för länge sedan. Ni kanske kommer ihåg när jag hade problem med en massa olika tidningar? Men det där löste jag. Gaaaah! Imorgon blir det jag som skäller ut deras kundstjänst. Aldrig i mitt liv att jag betalar för det där numret.

Onsdag på stranden


Nu ska jag strax ta bussen till Dalaro för att åka hem till Jennie. Blir mys på stranden, jobba på brännan och bara njuta. Skönt va?

Theo ville vara med på outfitbilden idag, det var ett tag sedan! Åh så fin han är min älskade.
Koftan åkte på också, var lite kyligt i skuggan när jag gick ut med Theo för någon timme sedan. Men nu har det blivit varmare så jag lär inte behöva använda den, men åker med i alla fall.

Vi hörs när jag kommer hem! Ha en toppendag.

Kofta, linne - Vero Moda
Halsband - Från Finland
Bikini (som knappt syns) - Topshop
Shorts - JC
Väska - H&M
Skor - DinSko

Baci!

Måndagen


Jag kom på att jag tog bilder i måndags som jag inte har visat ännu. Ovan är mina två bröder och Chrippas flickvän Jackie. Vi var hos grabbarnas farmor och farfar då det var kalas. Fy vad vi åt, räkmackor (där äldsta bror fick mina räkor), bullar, tårta och godis.


Efteråt drog vi hem till Chrippa och jag fick träffa hans mamma och se hans hus för första gången. Gullig villa, men min bror är inte särskilt bra på att hålla städat i sitt rum... Det spelades gitarr och skickades sms innan vi bestämde oss för att åka och handla nachos. På dem skulle vi ordna smällt ost och sen blev det filmvisning. Mysigt värre!

Nu kallar italienskaboken på mig, vad ska ni hitta på idag?

Fröken svår


Nya bilder på Mary-Kate! Alltid lika trevligt att vakna till. Tycker att hennes mönstrade topp är riktigt tuff, skorna är inte riktigt jag. Men som jag skrivit tidigare, speciella skor är hennes grej. Kolla vattenflaskan också, jag som dricker flera liter om dagen vill också ha en sådan tuff och avlång sak! Hihi

Så om mig själv då. Gårkvällen var trevlig. Fick träffa några nya människor, somliga trevligare än andra hehe. Roligast var när jag, Chrippe och hans flickvän planerade att de skulle komma ner och hälsa på mig i Italien. Underbart! Hoppas jag verkligen att de gör.

Nu frukost, vi hörs!

Tisdag


Sådärja, efter en hel dag inomhus i soffan så mår jag nu bättre. Är även rastlös. Så ska umgås med min bror och hans vänner även ikväll. Skönt att hålla till här i Haninge, och de är riktigt trevliga faktiskt. Han har till och med vänner i min ålder. Tänka sig haha.

Men vissa av dem är inte så där värst smarta. Så här gick en dialog igår tillexempel.
Chrippas kompis till mig; Så vem är du? Jackies (Chrippes flickvän, reds anm hehe) syster?
Maria; Nej Chrippes faktiskt.
Kompis; Men han har ingen syster.
Chrippe; Hon är min plastsyster.
Kompis; Va?! Hon är inte gjord av plast.

Smaaaaaart.

Nu ska jag ringa bror och se vart han håller hus, vi hörs imorgon raringar!

Linne - Vero Moda
Halsband - Från Finland
Kjol - Divided by H&M
Sandaler - Second Hand

Puss!

Köpa eller inte köpa?


Dessa kommer från forever21.com och med frakt kostar de ca 300 kronor. Höga sandaler. Det är som en dröm.
Men jag måste spara mina pengar, har dock lite mer än vad jag trodde.
Så vad säger ni? Köpa eller inte köpa?

Amore mio


Vissa dagar går det bra att vara ifrån Michele. Jag har vänner runt mig, gör roliga saker.
Men sen kommer det, som ett hårt slag i magen. Jag saknar honom så att det värker i hjärtat.
Det är så orättvist, jag har så många lata dagar som jag gärna skulle ägna åt att lära känna honom bättre. Ut och åka båt, köra runt i hans bil, sjunga låtar på italienska där jag bara förstår hälften av texterna.

Jag vill hålla om honom i timmar, leka med hans hår så att han blir irriterad. Inte störa ordningen.
Gömma mina armar när han jämför sin bruna färg mot min bleka, lipa åt honom när han pratar för länge i telefon.
Tjata om hur mycket han röker, kyssa honom tills mina läppar värker.

Jag vill vara där du är. Per sempre.

Rockstyle


Foton: thecobrasnake.com

Vi har så många vackra människor på vår jord. På väldigt olika sätt. Jag hittar inspiration till min shopping överallt. Jag vill klä mig i rosettklänningar ena dagen och sotiga ögon till fräcka mönster i nästa.

Har ni någon stil ni föredrar?

vilavilavila


Tänkte visa en till bild som Jennie har fotograferat på mig. Detta eftersom jag har varit pinsamt dålig med att berömma Amanda för den fina sminkningen. Nu syns den förstås inte så bra ovan, men bilden var helt enkelt för fin för att inte visas. Men det är bara att kika igenom kategorin, varje foto som Jennie har tagit är det duktiga Amanda som stått för sminkningen! Även lite hår, hon fixa en snygg volym på mitt ruffs.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och vila. Vi hörs senare!

Gör en fläta


Se så snygg Nicole Richie är i sin håruppsättning! Passar verkligen hennes ansiktsform. Sen blir jag bara mer och mer sugen på att köpa ett par sandaler... Och en Balenciaga! Drömma får man.

Idag är man sjuk. Halsen är förstörd och jag har även lite feber. Känns super...
Antar att det är självförvållat efter den helg jag har haft. Fredag och lördag fullt ut och igår umgicks jag med min äldsta bror och hans flickvän. Det blev att stå ute i kylan tillsammans med deras vänner hela kvällen. Smart Björklund.

Så nu ska jag ordna lite te, hoppas ni mår bättre!

Kalas


Haha vad bra man är! Bror ringde för någon halvtimme sedan och undrade om jag skulle med till hans farmor och farfar. (Vi har olika) Jag tänkte okej och la på, då det var födelsedagar som skulle firas antog jag att det var till helgen och gick in och tog en duch. Han ringde mig för fem minuter sedan, möt mig i handen halv fyra. eeeeh? Jag var i morgonrock.

Såå nu får jag skynda mig, få på mig någonting och dra. Vi hörs senare raringar!

Shoppinglust


Jag vet inte hur länge jag har haft köpstopp nu. Har gjort så mycket kul i sommar men skoj kostar. Vilket betyder att jag knappt har kunnat köpa några kläder. Men åååh nu kan jag snart inte stå emot längre! Ge mig allt och lite till.

Satt och tittade i H&M's höstkatalog. Är förbannat besviken. H&M har haft en riktigt bra sommar men höstplaggen är tråkiga. Hittade ett enda guldkorn, resten är basplagg. Nu vet jag vilken butik jag inte behöver handla hos i höst..

Dags att gå ut i solen! Vi hörs senare raringar.

Put it on


Foto: topshop.com

Efter att ha sett detta foto är jag säker. Jag bar mycket mössor och hattar förra hösten - I will do it this year too.
Sen ser jag att min kärlek till grått är tillbaka, med tanke på att de gråa plaggen är de jag känner för att köpa... jag som har varit så färgglad i sommar. Ge mig gråa koftor och bruna skärp. En vinröd basker till det och jag låter hösten komma.

Nej då, än är jag inte trött på solen.

Rachel with dog


Rachel Bilson tillsammans med sin otroligt söta hund. Jag vill bara krama om den ruffsiga lilla saken hihi.
Bilson är supersöt i mönstrad klänning och sandaler. Hon är då alltid snygg den här människan.

Godnatt


Nu tänkte jag gå och lägga mig. Eller gå och gå, har legat i sängen halva dagen haha! Skönt att få vara sig själv igen imorgon... Inte för att popcorn och säsong 4 av vänner är särskilt dumt det heller.

Vi hörs imorgon raringar! Sov sött

Bloggar och sånt


Sista videoupdaten från Italien och här kommer de sista svaren på frågorna ni ställde.

Vad tycker du om min blogg niklasbe.blogg.se
Haha vilken fråga. Galen på ett komiskt sätt ;)

Vilka är dina favoritbloggar?
Jag har många. För att nämna några få:
Jennies, Lisas, Marias, Elins och Egoinas

Vad tycker du om din egen blogg?
Min blogg är en väldigt stor del av mitt liv. Jag älskar den för det den har medfört.

Kommer du att fortsätta blogga när du flyttar till Italien?
Såklart, det dröjer bra länge innan ni blir av med mig!

Vilka bloggar besöker du dagligen?
De jag länkade till högre upp och ca tio till som jag har på bloggkoll.

Vad tycker du om...

...Stina-Lee?
Jag tror att vi är väldigt olika människor. Men hon verkar vara en helrar tjej och det smittar av sig på hennes blogg.

...BlondinBella?
Grym på PR, jag gillar henne för att hon aldrig viker sig, står för det hon tycker.

...Kenza?
Jag gillar hur man får följa hennes liv så totalt, hon delar med av sitt privatliv. Det är intressant. Lite fler bilder skulle vara något, men sån är jag hihi.

...Kissie?
Om hon är likadan i verkligheten som hon framstår sig själv i bloggen så tycker jag synd om henne.

Så det var era frågor, nu kan ni njuta av videoinlägget istället! ;)

Veckans 3


Ni har inte fått rösta på veckans outfit sedan början av maj, era stackare ;)
Vilken är din favorit denna vecka? 1, 2 eller 3?

Har jag kanske hittat en ny pose jag gillar..?

I en blomsterträdgård


Det bjöds på grillat kött med kroketter (älskade kroketter) och vitlöksbröd. Tur att min älskling befann sig långt borta så han slapp min andedräkt. ;) Jag hade med mig gott italienskt vin.


Johanna till vänster fyllde 19 för några dagar sedan och Emma till höger 20. Njutningsfulla leksaker är vad de fick av Malin (bredvid Johanna) och Thessan (bredvid Emma) Vad vi skrattade åt det hela. Vi var väll inte direkt de som satt och pratade sexleksaker på rasterna i gymnasiet...


En supersöt vovve fick vara med på kalaset, likaså dess matte. Hanna som är vackert gravid. Om två månader är det dags och jag är säker på att det är en flicka. Började gissa för flera år sedan vilket kön olika gravida kvinnor skulle få. Bara en känsla jag hade. Än så länge har jag aldrig haft fel.


Jag var så duktig att jag helt och hållet glömde bort att fotografera poolen. Johanna fick dock med en liten del av den, när hon fotograferade denna bild på mig.


Jag tjatade på Thessan om hur fina ögon hon har. Men det är ju saaaant. Hihi Kolla vilken underbar trädgård Emma har..!


Min fina Lind kom och åt upp alla maränger! Haha okej jag kanske hjälpte till lite grann.


Även dessa två töser kom lite senare. Aldrig träffat tidigare men de verkade riktigt trevliga!


Satan vad vi kommer ha kul på Mallis darling, viiist? ;)

Sen drog vi ut, tog inte med kameran eftersom jag var rädd för att den skulle försvinna så därifrån finns inga bilder.
Tack för en toppenkväll tjejer!

Trevligt trevligt

Åh vad kul jag hade igår! Ska gå igenom bilderna som togs, blev en hel del. Ni får se i nästa inlägg.
Det var tjejer från gymnasieklassen hos Emma där vi satt och drack vin och myste i poolen. Pratades gamla minnen och man fick veta vad som händer nu, de flesta av dem jobbar på bank. Ganska väntat. Senare på kvällen efter alldeles för många glas beslutade jag, Cissi (som dök upp! visste inte att hon skulle komma så det var kul) och Johanna för att dra ut. Träffade Jocke (en kille jag gick i gymnasiet med och inte sett sedan studenten) och hans kompisar. De var riktigt taggade och anledningen? De festade till tre på natten, då tog de taxi till Arlanda. Rhodos som gäller, vilka galningar! Försökte till och med få med oss i sista minuten. Inte ens jag är så impulsiv... Hoppas de fick en bra flygresa höhö.

Jag då? Mår inte så bra jag heller tyvärr. Fredag var kaos och gårdagen likaså. Började må illa igårnatt redan och var livrädd för att behöva spy, har en liten fobi för det. Men jag klarade mig. Dock mår jag skiiiit idag. Jag som aldrig blir bakis. Har legat hela morgonen i Emmas pool och inte rört en fena. Fått färg har man också så det är väll inte fel. Nu har jag kraschlandat i min säng hos mamma och tänker nog stanna här heeela dagen. Med mina foton och er förstås.

Ska nog vila en stund nu. Sen går jag igenom bilderna. Vi hörs lite senare. Puss!

Lördag med poolparty


Nu har jag bråttom! Har lite grejer att packa ner i väskan då jag ska sova hos Emma. Sen är det dags att dra iväg till Tumba för att fira Johanna och Emma. Vi hörs imorgon raringar.

Klänning - Gina
Väska - H&M
Halsband - Från Finland
Klocka - Tritoni
Skor - DinSko

Baci! Puss!

Gårdagen


Här är ett av fotona som togs med Jennies objektiv. Nog får man helt andra blombilder plötsligt hihi.


Jennie in action! Haha första fotot var krävande för henne. Tunga kameran är inte enkel att hålla med en hand. Men med de där musklerna borde det inte vara några problem ;)


Allt fotograferande gjorde oss hungriga. För min del blev det kycklingsallad med vin.


Dessa två underbaringar joinade oss i maten och efter flera glas vin lyckades de även övertala oss att följa med till Laroy. Sofie till vänster och Amanda till höger. Haha Amanda var inte riktigt klar med frisyren... eller jag menar. Det är skittrendigt. Testa ni med! ;)

Har inga bilder från Laroy men vet att de andra fotograferade flitigt, är inte säker på om jag vill se bilderna...

Nu ska jag hoppa in i duschen, ni får en outfit innan jag drar!

Hej raringar!

Sitter hemma hos Jennie och ska snart ta bussen hem.
Det var riktitg trevligt igår och jag har massa bilder att visa er, Fick låna hennes macroobjektiv som hon använde till sin 350d. Vilka fina möjligheter man får! Ni ska få se hur nära jag kom vissa blommor hihi.

Det blev dock ändrade planer, utgång med Amanda och Sofie plus flera av Sofies killkompisar. En riktigt trevlig kväll! Kul att man kommer så bra överens med tjejer som man lärt känna genom bloggen. Ett av det bästa som bloggen har fört med är just alla nya vänner jag har fått. Vänner för livet!

När jag kommer hem ska ni få lite bilder, sen en outfit. Ikväll blir det att fira Emma som har fyllt 20 och Johanna som har fyllt 19 med ett poolparty. Är lite sliten sedan igår men det ska nog bli skoj! Eller det vet jag att det kommer bli, får ju spendera kvällen med mina favoritjejer som jag saknat så mycket!

Vad gör ni idag?

Fredag med vinchill


Haha här trodde man att man hade tid. Så ringer Jennie och säger att jag ska vara i centrum om en halvtimme, jag satt fortfarande i morgonrock. Gjorde iordning mig på tio minuter och då hade jag ändå inte ens bestämt vad jag skulle sätta på mig än. REKORD!

Nu blir det centrum där jag möter Jennie och Amanda, sen åker vi hem till förstnämda för middag och vinkväll. Mysigt!
Vi hörs nog imorgon igen. Trevlig fredag på er.

Halsband - Från Finland
Klänning - Pimkie
Armband - Systers (jag gillar att låna hennes saker)
Väska - Second Hand
Skor - H&M

Ciao!

I kissed a girl and I liked it


I Milano fanns den tuffaste Viktor & Rolf butiken. Allt inredning i  butiken är upp och ner, till och med dörren. Det är så dem, så jävla underbart!

Okej jag lovade en outfit men det var så skönt i solen att jag stannade lite längre än tänkt, sitter i morgonrock efter dusch nu... Men ni ska självklart få en lite senare. Om någon timma.

Tänkte svara på de få frågor som var om fotografi i frågestunden. Sen har vi bara de om bloggar kvar, får tas imorgon.

Vad föredrar du att fotografera?
Människor i action, alltså att sitta och fotografera folk som samtalar eller liknande. De är så äkta och en utmaning, speciellt med vänner som gärna rör på sig mycket när de pratar hehe. Men det finns mycket annat jag gillar att fotografera också.

Vad har du för objektiv till din 450d?
Tyvärr bara det som följde med, 18 - 55 mm. Skulle ha köpt ett nytt nu i dagarna men utan lön så går inte det så bra... gaah är fortfarande sur över det där.

Kommer du att sälja dina bilder i bloggen?
Vid intresse kan det absolut hända. Inte de på vänner och så förstås, men naturbilder och liknande.

Önskeoutfit från topshop


Var länge sedan jag gjorde en önskeoutfit. Så här skulle jag gärna klä mig idag. Allting finns att köpa hos topshop.com.

Nu ska jag ut i solen! Sen blir det en dusch och göra mig iordning. Ni får en outfit senare.

Mest aktiva listan


Min älskade i en trädgårdsdröm.

Det är så roligt att vara med på den där listan igen. Man får så mycket reklam om tävlingar som jag aldrig är med i, och råd om att besöka bloggar. Som att jag inte själv kan bestämma vilka bloggar jag vill läsa.

Inte nog med det, man får så många kommentarer där folk tydligt inte läser det man skriver. Ja det är jätteroligt med löning, när man inte får några pengar trots att man jobbat som en galning. Skitkul.

Jag är grinig när jag är pank.

Vad är grejen?


Det här är sommar för mig. Långt lätt vågigt hår, enkla vita klänningar och sofistikerade brillor. Enkelt och underbart.

När jag vaknade imorse var jag på underbart humör. Hade världens bästa dröm inatt. Jag skulle hjälpa Mary-Kate och Ashley med deras märke The Row. De skulle nämligen ha ett samarbete med Viktor & Rolf och jag var den som skulle organisera allt! Jag var i paradiset, trots en massa stress att få allt i ordning.

Sen när jag vaknade insåg jag att det var den 25e, vilket betyder löning. Men ändå kände jag mig orolig, nyvaken som jag var kunde jag inte förstå varför. Då slog det mig. Jag har inte fått något lönebesked? Varför? Kanske hade de bara glömt att skicka det? Så jag gick in på mitt konto på Nordea och nej, ingen lön har kommit in. Varför? Jag jobbade som en galning helgen när Michele var här. Det var i juni, vilket betyder att jag ska ha min lön i juli. ÅÅååh blir galen.

Chokladmuffins


Yes idag fick jag ordentligt sug efter något sött. Då jag inte har pengar för att gå och köpa godis så valde jag att baka något hemifrån. Helt gratis med tanke på att jag inte är den som köper ingredienser ;)
Är det illa när man vet på vilken sida muffinsreceptet finns på?


Resultatet blev grymt. Jag kan inte mycket i köket. Men muffins, det kan jag.

Vänner


Här kommer ett till videoinlägg från Italy. Imorgon får ni det sista då jag ser lite annorlunda ut mot de tidigare. Jag hade nämligen gjort mig iordning haha. Men det imorgon.


Ni har väll inte missat att prenumerera på mig på bloggkoll? Så slipper ni gå in flera gånger om dagen för att se om jag har bloggat eller inte. Jag saknar just dig där. Join the group!

Har förresten gjort världens smarrigaste chokladmuffins. Mer om det i nästa inlägg.

Tre fast en


Kläder från asos.com

Ovan är tre variationer av samma klänning. Är de inte förbannat snygga? Tror att jag helst skulle vilja ha den vänstra, den röda känns lite för mycket. Vilken skulle ni välja?

Har legat ute och solat ryggen i någon timme, gör nästan aldrig det, kändes som att resultatet borde jämnas ut lite hehe. Äter ostmackor och dricker oboy för stunden, en ganska trevlig torsdagseftermiddag minsann.

Om skolan


Två av Micheles vänner och världens mysigaste hund! Efter Theo förstås.

Här kommer svaren på era frågor om skolor.

Vad var du för typ på högstadiet? Ex "den coola, nörden, mittemellan osv"
Jag var varken cool eller nörd. Lite mer åt nördhållet isåfall eftersom jag hellre pluggade och tränade än festade.

Varför just fashion marketing?
Jag har alltid tyckt att ämnet marknadsföring är riktigt roligt. Sen om man inriktar det på mode så blir det så bra som det bara kan bli. Äntligen har jag hittat något som jag verkligen vill göra.

Varför väljer du att studera utomlands?
För att den bästa utbildningen inom fashion marketing finns i Milano. Störst chans att få jobb efter. Sen älskar jag Italien. Är trött på Svensson livet som man lever i Sverige... Varje dag lik den andra.

Har du kvar kontakt med de du gick gymnasiet med?
Cissi är den jag har bäst kontakt med, vi träffas någolunda ofta. Shami har jag bara träffat två gånger efter men hoppas på klart fler. Sen har jag Emma och Johanna, som jag umgicks med varje dag, vi har träffats alldeles för sällan. Men på lördag är det poolparty som dem håller eftersom att de precis har fyllt 20 respektive 19. Ska bli så roligt!

Nu ska jag ta ut Theo och sen lägga mig i solen. Vi hörs senare!

Dinnerdinner


Yes som sagt, det blev middag igår med Cissi. Friday's vid kungsan. Supermysigt och trots att de sa att det var halvtimmes väntetid på utomhusborden så fick vi ett efter fem minuter. Flyt?
Åt kyckling med pasta och självklart vitt vin till det. Vad trodde ni? ;)

Se så fin topp min darling har! Glömde att fråga vart den kommer ifrån så bli inte arga på mig. Vad jag älskar rosetter...

Lika som bär


Dessa bilder har skapat kaos hos Olsen fans över Internet. Det tjaffsas om ifall det är Mary-Kate eller Ashley Olsen.
Jag sa direkt när jag såg bilderna att det var MK. Solklart. Men efter allt snack blev jag osäker.

Jag tror att det som lurar folk är hennes vikt, men MK har faktiskt gått upp ca 5 kg. Sen har hon använt
runda brillor väldigt länge, de ovan är mer typiska för Ashley. Även stilen är väldigt Ash. Men, gångstilen, kvalitén på håret. Det är Mary-Kate.

Roligt att tvillingarna har börjat bli mer lika varandra igen.

Onsdag


Sådärja, då var man påklädd också. Har legat ute på terassen i det fina vädret, satan vad varmt det är! Sen tog jag en dusch och gick runt i morgonrock i huset... hade det varit okej för middag Cissi? Hihi.

Pratar med Michele på msn just nu. Han tycker att middag klockan sex är sjukt. I Italien äter man inte förän vid nio. Gissa om jag var hungrig större delen av tiden...

Anyway, ska bli supermysigt att träffa Cissi igen! Lär väll skvallras mycket om Italien och jag antar att det händer ett och annat i hennes liv också. En riktigt trevlig kväll alltså. Vet inte hur länge jag blir borta, men när jag kommer hem så får ni videoupdaten jag gjorde tillsammans med Michele. Det vill ni inte missa ;)

Ciao!

Linne - Vero Moda
Örhängen - Systers
Sjal - Pieces
Väska - Mexx
Shorts - H&M
Armband - Fick av Michele, halsband med kors egentligen. Det gick sönder (lång historia) så jag ska fixa ny kedja till halsbandet och använder bandet som armband)
Skor - DinSko

Strike it baby


Bild: LundLund Fotograf: Camilla Åkrans
Jag älskar sånna här foton. Bakgrunden är enkel, modellerna likaså. Men poserna. Det är galet på ett vackert sätt något som Mary-Kate ofta tillämpar i photoshoots. Jag visade några för Michele som jag skulle vilja fotografera, han tyckte att jag var konstig, haha! Men det är fint. I do think so.

Kirsten Dunst


Okej jag tjatade om hattar redan igår men titta bara!
Det var exakt det här jag menade med hur snyggt det kan vara till jeans. Speciellt höga för den delen. Önskar att det hade funnits bilder på Dunst bakifrån, jag har aldrig sett ett par höga jeans sitta snyggt i rumpan. Den får en päronform som försig är trendig, men samtidigt inget för mig.

Godmorgon på er!

My life


Här kommer de allmäna frågorna om mig och mitt liv som ni ställde. Bjuder samtidigt på den bild jag blev mest nöjd med från fotograferingen med Jennie.

Du skriver ibland om bröder och systrar, hur många har du egentligen?
Haha! Jag har två systrar, som snart är 17 respektive 2 år. Sen två bröder, 14 och den äldsta blir 16 i september.

Har du testat att snusa/röka/ta droger?
Jag har både testat att röka och snusa men bara testat. Aldrig droger och förhoppningsvist kommer jag heller aldrig att göra det. Ser ingen anledning och det har förstört flera människors liv i min omgivning.

Vad ska du göra idag?
Klockan börjar bli ganska mycket så jag ska nog fortsätta se på några vänneravsnitt och sedan ta en kvällsrunda med Theo innan jag går och lägger mig. Mamma har bakat bröd så det tänkte jag smita iväg och hämta från köket så fort jag är klar med det här inlägget.

När fyller du 20?
18 december. Längtar!

Kommer du att vara hemma på din födelsedag? I Sverige alltså.
Förhoppningsvist. Vet att jag kommer vara hemma över jul men vet inte det datum som jag får åka hem...

Hur gammal är Theo nu?
Han blir snart 11 månader, ett år den 2 september. Tiden går läskigt snabbt.

Så där ja, bröd var det! Vi hörs igen imorgon raringar.

thecobrasnake


Foto: thecobrasnake.com

Jag vill också äga en lika tuff hatt som tösen till höger. Jag har bara en solhatt som passar bra på stranden. Får leta upp den till mallis (är där 3e - 10e augusti) Men jag vill ha en tuffare. Någon att bära till jeans eller skinnjacka. Som fungerar till det mesta helt enkelt. Don't you like it?

Pratglada tanter


Andra videobloggen från Italien! Imorgon får ni en med mig och Michele ;)

Jag är nästan lika seg idag som jag var igår, vet inte vad det är med mig. Vill inte bli sjuk.
Har pluggat italienska i någon timme och tänkte återgå till körteorin. Vi hörs senare!

MKO


Mary-Kate är somrigt snygg i jeansshorts och tunika. Gillar att både tunikan och kavajen helt saknar propotioner. Det enda jag aldrig skulle kunna bära är skorna, men de skriker ändå Mary-Kate.

Alltid lika trevligt att komma hem från semestern till bilder på min älsklingstös.

Fråga på

Jag har ingen inspiration eller ork för något just nu.
Får mycket frågor, ofta liknande och när man inte orkar blogga orkar man knappt svara heller.

Sååå vi kör en frågestund tänkte jag. Så svarar jag imorgon när jag förhoppningsvist är mindre trött.
Vad vill ni veta?

Eppure Sentire


Tre änder och en nyfiken duva njuter av det fina sommarvädret.

Jag är sjukt slö idag. Orkar verkligen ingenting. Sena nätter i Italien med många glas av vino bianco har satt sina spår. Men det var värt det. Minsann. Nu ska jag och syster kika efter om vi har något gott hemma och sedan ska jag återgå till teorin. Hoppas på att kunna göra ett test snart. Körkort och allt ska vara klart till i mitten av augusti så det är dags att sätta igång.

Från Jennys balkong


Här har ni första updaten som gjordes andra dagen i Italien. Jag pratar om ett blogginlägg jag skrev på Jennys dator. Men det kom aldrig upp i bloggen eftersom det visade sig att jag inte kunde komma ut på hennes Internet. Inlägget handlade om när jag gick vilse i Monza, haha!

Men nu kan ni istället njuta av min ljuva stämma, höhö.

Jil Sander


Här ser ni det enda köp jag gjorde i Italy denna gång.
En plånbok som är förbannat snygg. Kostade till ordinarie pris ca 1600 kronor, jag fick den för 300. Kan det bli bättre?
Dock hittade jag världens finaste sandaler men de fanns inte i min storlek. Tyvärr. 

Nu är det matdags, vi hörs senare då ni får första videoupdaten. Jag har fem stycken varav en där Michele är med ;) Ciao!

Per sempre Milano


Min resa började som ni kan läsa två inlägg ner på Skavstas flygplats. Med ett glas vin (och deras är sjukt god) och en bra bok så var två timmars väntan inte så farlig. Flygresan sedan gick bra, vi landade till och med tio minuter tidigare än beräknat. Ryanair äger. Michele som hämtade upp mig och den glädjen jag kände när jag såg honom är helt obeskrivlig.


Lite shopping blev det allt. Med 80 % rabatt på Jill Sander så kan man inte låta bli. Vad får ni se i nästa inlägg. Efteråt tog jag och Jenny en drink medan vi väntade på att Luca och Michele skulle komma in till stan för middag. Blev prat om min italienflytt, hon gav mig lite tips och berättade även om hur hennes två år som au pair hade varit. Är hon inte förbannat söt min faster? I do think so!


 Inget ont om Milano, men det skulle inte skada om det fanns mer vatten... Jag åt riktigt god glass och det var nog under den här dagen som jag tog flest bilder.

Nej kanske dags att ta sig upp från sängen. Att lägga in bilder, kolla bloggkoll och godkänna kommentarer har tagit större delen av min morgon. Jag vill gosa med Theo en massa nu, åh så glad han var när jag kom hem inatt!

Vi hörs lite senare raringar.

Buon giorno!

Nu är jag hemma igen. Blev inget bloggande i Milano. Den enda dator jag hade tillgång till var Jennys men hon hade inga pengar på sitt kontantkort. Men nu är jag tillbaka med en massa att berätta, lika mycket bilder som alltid och även några videoupdates. Det gör er väll glada?

Jag saknar redan Michele hur mycket som helst. Den här veckan har jag verkligen fått möjligheten att lära känna honom bättre. Han är fantastisk på alla sätt och vis. Den 8e augusti ses vi igen då båda är på Mallorca. Längtar. Tills dess har jag en hel del att ordna inför flytten. Det är så svårt att förstå att om ca två månader så kommer jag att bo i samma land och stad som M. Inte behöva sakna honom hela tiden... underbart.

Nu ska bilderna in i datorn, ni får se några lite senare.

Har ni haft en bra vecka?

Live från Skavsta

Hej på er!
Nu är jag framme på flygplatsen. Bestämde mig för att sätta mig vid en dator. Allting har gått så bra hittills att jag har hur mycket tid som helst. (Flyget lyfter 18.00) Incheckningen kunde man enkelt göra själv så jag slapp lång kö. Fick till och med visa en skåning hur man gjorde. (Åh vad jag älskar den dialekten!)

Ska snart gå och ta ett glas vin och påbörja läsa "Djävulen bär Prada" Valde den boken då jag fortfarande inte har läst den plus att det var den tunnaste jag hade, haha! Jag är 300g från övervikt, vadå bra jobbat?

Nej nu ska jag godkänna lite kommentarer, vi hörs förhoppningsvist i Italien.

Ciao!

Tisdag och Italien


Hej raringar! Jag har en bra och en dålig nyhet åt er.
Den bra är att jag är klar med packningen, nu hoppas jag verkligen att jag inte har glömt något men det borde jag inte. Som min rara Thina skrev, så länge man har pass, biljetter och pengar så klarar man sig. Resten går att ordna. Men med tanke på hur mycket jag har packat så har jag med mig klart mer än bara det...

Där kommer vi över till den dåliga nyheten. Jag kan inte ta med mig datorn, den är för tung. Det blir övervikt. Mina kläder och dylikt tar för mycket plats så datorn får stanna hemma. Detta betyder att jag inte kan blogga från flygplatsen. Jag vet heller inte när jag skriver nästa gång. Ska kolla med Jenny om det finns något internetcafé där jag kan hänga om dagarna medan hon och Michele arbetar. Det vore någonting. Kan säkert låna hennes dator något men inte för mycket eftersom hon betalar för den tid hon sitter vid Internet. Det är som ett slags kontantkort.

Nej nu måste jag säga hejdå till min fina Theo innan det är dags att gå till bussen.
Vi hörs när vi hörs, ni får ha en underbar vecka!

Topp - Topshop
Kjol - Secondhand
Skor - DinSko
Halsband - Kappahl
Armband - Från mamma
Ringar - Topshop och Efva Attling
Klocka - Tritoni

Arrivederci!

LC


Godmorgon! Idag var det inte svårt att vakna, med tanke på i vems armar jag är ikväll.
Sen vet ni en annan sak? Idag är det en månad sedan Michele frågade om jag ville vara hans flickvän, hihi. Lite roligt att det är just på månadsdagen som vi får ses igen.

Lauren Conrad ovan, i två trender som är på väg tillbaka. Rutigt och diadem. Jag gillar båda.

Nu är det frukost som gäller, sen att packa klart. Vid ett åker jag hemifrån och jag ska hinna duscha, göra mig iordning och så få i allt i resväskan tills dess. Kommer in med en outfit innan jag åker! Hoppas ni har en fin dag framför er!

You brought my life back


Den här bilden på Christian och Isabelle är så himla mysig! Hon ser så lycklig ut och de passar verkligen ihop.
Nu har de även fått sina bilder, hoppas de är nöjda!

Vet ni vad? Jag har nästan kommit halvvägs med packningen. Helt sjukt! Jag som brukar hetspacka en timme innan jag drar. Har till och med en packningslista, ska jag verkligen komma ihåg allting denna gång? Nattlinne brukar jag alltid glömma, eller tandborsten. Det enda jag har i huvudet är pengar, pass, biljetter. Sen vilka klänningar jag ska ha med mig.

Imorgon kommer jag uppdatera innan jag drar, på bussen till Skavsta (något måste man göra under en bussresa på över en timme) Sen även när jag köpt ett glas vin innan jag ska på planet. Traditioner ska följas, även om den bästa delen av traditionen inte är med - Cissi. Men jag räknar med att du kommer och hälsar på mig massor sen när jag flyttar ;)

Vet inte om jag skriver något mer idag, om inte - Vi hörs imorgon!

Take a bag


Halens har just nu riktigt fina väskor. Är särskilt förtjust i den svarta.

Vet ni vad jag insåg precis? Jag ska flyga själv imorgon. När jag flyger med någon annan så går det någolunda. Men tanken att sitta där själv, när vi lyfter. Fyyyyfaan. Nu ska jag sätta in en massa bra musik i telefonen så jag har något att lägga tankarna på när planet börjar åka så där läskigt fort innan det lyfter. Ska även be för att slippa förseningar och turbulens.

Slutartid


Jag gillar att leka med motiv, innan har det mest varit olika vinklar. Men nu har jag även börjar testa lite mer med slutartid. Som ni ser ovan har jag fotograferat samma motiv, men den vänstra bilden är tagen med kort slutartid och den andra med lång. Tycker att den andra bilden blev mycket intressantare.

Jaja, packa var det visst. Gick ut och solade en timme till då molnen försvann. Kände mig superbrun - tills min bror kom hem och jämförde sin färg. Han har varit ute konstant hela dagen i solen. Äsch, jag åker till Italien imorgon!

I will love you 'till the day I die


Här kommer två till bilder från min och
Petras fotosession.
Vi har faktiskt pratat om en till fotografering där hon fotograferar mig, och även en där jag plåtar henne. Ska bli himla kul!

Nu borde jag sätta igång med packandet. Har legat och solat de senaste timmarna. Eller försökt i alla fall, ena stunden är det molnfritt och i nästa är de överallt. Verkar som att jag kan gå ut och lägga mig snart igen i alla fall. Men tills dess blir det att fundera på vilka kläder jag ska ha med till Milano.

Vi hörs senare!

Mitt liv är musik


Jag blev utmanad av
Anna och tyckte att den verkade riktigt roligt så nu kör vi! Bjuder samtidigt på en sommarbild från gårdagen.

Vilken musik väljer du när du känner...

..dig upprorisk:
The Veronicas - Did ya think
..att du inte orkar längre: Michelle Branch - Goodbye to you
...för att dansa: Lazee - Rock away
..att du fått ditt hjärta krossat - Har aldrig fått mitt hjärta krossat
..att du vill bli på bättre humör: Amy MacDonald - This is the life
..för att festa: Yves Larock - Rise up
..för något lugnande: Howie Day - Collide
..för att sjunga: McFly - Sorry's not good enough
..att du vill dra täcket över huvudet och bara ligga där: U2 - With or without you
..dig kär: Edwin McCain - I'll be
..dig riktigt förbannad: Simple Plan - Your love is a lie
..för att gråta: Rascal Flatts - What hurts the most
..dig osäker: Takida - Curly sue

Alla som känner för att göra en mysig musikutmaning kan göra det :)

Different kind of beauty


Sommaren är bra för Mary-Kate. Det är som att hon vaknar och inser att det finns fler färger än svart och vitt.
Jag har aldrig varit ett fan av de höga sandalerna men de klär verkligen MK.
Är förresten förälskad i hennes väska, den är så härligt fulsnygg.

Sen vet ni varför jag är på extra bra humör idag? Imorgon åker jag till Italien!! Michele vad jag har saknat dig <3
Har även saknat värme som inte försvinner på natten, croissant och cappuccino till frukost och dansa hela natten lång under stjärnorna. Att jag kommer flytta till detta i slutet av augusti eller början av september är fortfarande helt ofattbart.

Kjolar tack.


De här tre fina kjolarna från asos.com får gärna hitta hem till mig.
Dock sparar jag till ett obektiv just nu så har inte riktigt råd. Så fort lönen dyker in på kontot då jävlar! Vill helst ha ett innan jag drar till Mallis, så att jag kan ta en massa fina bilder där. Vad för objektiv har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Sitter och tittar runt på lite olika.

Veckans bild 8


Förra veckans vinnare..

Jag har som sagt en massa foton att visa er men vill inte bomba bloggen med bilder. (För det gör jag nästan ändå...) Kom på att det faktiskt är söndag vilket betyder veckans bild så då är det okej att bildbomba höhö. Bilderna är fotograferade i Orvokkis fina trädgård.

 
Är bild 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Är bild 3 din favorit?

Christian


Här får ni en bild på Christian som lovat. Visst är den läcker?
Jag älskar miljön, hans pose och kaxiga min. Tycker att han smälter så bra in i miljön.
Blev supernöjd med den här bilden! Vad tycker ni om den?

Hej mina fina

Är nu hemma hos mammas sambos föräldrar.
Har fotograferat massor! Jag som tyckte att vi hade mycket blommor, ingenting emot vad dem har. Sen har de även en fin liten fontän, massa jordgubbar och ett växthus. Jag och kameran trivs bra här.

Vi har ätit lunch och ska snart fika. Sen kommer jag hem igen, då ska ni få en bild på Christian från gårdagens session. Första gången som jag fotograferade en kille. Till en börjam blev jag helt ställd, tankarna stod still. Men sen började hjärnan arbeta igen och vi fick några riktigt fina bilder! Ska fortsätta att redigera så att de kan få bilderna ikväll.

Hoppas ni har en bra dag! Vad gör ni idag?

Bye bye Izzie?


Bild: Posh24.se

Det ryktas om att Katherine Heigl inte ska spela Izzie i serien Grey's Anatomy längre. Om detta är sant tror jag att ännu en bra serie kommer läggas ner... Inte för att hon är min favorit, jag stör mig faktiskt ganska mycket på karaktären. Men hon är ändå väldigt viktig för serien.

Anledningen sägs antingen vara att hon själv har tröttnat eller att hon har klagat på författaren Shonda Rimes att Izzie inte är en utmaning att spela. Vilket då skulle ha lett till att författaren vill skriva ut henne ur serien.

Jaja, vi får se vad som händer. Jag hoppas att det bara är ett rykte!

Isabelle


Isabelle har ett helt fantastiskt leende, riktigt äkta och vackert, som ni ser i det tidigare inlägget jag postade på henne och Christian. Men hon kunde även vara allvarlig och ändå fastna lika fint på bild. Är även lite kär i hennes halsband.

Har förresten en ny design, (uppdatera sidan om ni inte kan se) den förra var jättefin men jag hade haft den så länge. Rara och duktiga Petra som har gjort denna. Tack så mycket! Gillar ni? Den får stanna sommaren ut.

Nu blir det sex and the city maraton, vi hörs säkert senare!

Just a shadow of what we used to be


Jag behöver inte gå långt för att få fotografera vackra blommor. Vi har fullt i trädgården. Min mamma älskar att sköta dem, jag att fotografera. Trots fotosession så hade jag fortfarande fotolust när jag kom hem så jag tog med Theo och kameran på en fotorunda i Haninges fina natur. Nu har jag återigen en massa bilder att visa för er.

Dagens låt: Simple Plan - Your love is a lie

Christian och Isabelle


Jag är hemma raringar! Det första jag gjorde när jag kom hem var... (okej efter att ha fotograferat en glad Theo i solen) att lägga in bilderna i datorn. Jag är så nöjd med dagens session! Det var inte alls problem med att fotografera ett par, nästan enklare då de var så naturliga tillsammans. Sen var de så sociala och roliga att jag gick och skrattade hela tiden. Väldigt fina framför kameran, undrar om de fick panik när jag sa "åh den här blev jättefin" efter varje bild, haha!

Visst är de fina tillsammans? :)

Lördag


Haha jag tog erat tips om att stå i skuggan, klart bättre resultat!
Om en timme åker jag in mot stan för fotograferingen. Återigen tur med vädret. Jag har varit med om tre fotograferingar själv och haft tre om man räknar med dagens, varje gång har det varit toppenväder. Men efter att ha skrivit detta blir det väll dåligt nästa gång haha. Illa.

Vi hörs förstås när jag kommer hem! Tänkte kika på lite bloggar innan jag drar.

Topp - MQ
Kjol - Divided by H&M
Halsband - Dyrberg/Kern
Armband - Glitter
Ringar - Topshop och Efva Attling

And you give yourself away


Hej på er! Vad tiden har gått fort ikväll. Redigerat klart de bilder som Minna ska få. Gumman hur vill du ha dem?
Nu är det nog sovdags snart, fast det har jag tänkt varje kväll den här veckan och så har jag ändå somnat vid 2 - 3.
inte så bra det där. Vet ni vad? 4 dagar tills jag träffar Michele!! Längtar så mycket.

Dagens låt: Amy MacDonald - This is the life

Utomlands blir inomlands


Fina skor från Ellos som gärna skulle få sitta på mina fötter när jag kommer vara i värmen i Milano samt på Mallis.

Det blir inte så mycket Stockholm snart. Först Italien från 15 - 20 juli.
Sen åker jag till Åland och min älskade Jenna (som jag saknar sjukt mycket ) Datum är inte än bestämda men det blir i slutet av juli i alla fall då hon även fyller 20.
Efter det blir det sista familjeresan med mamma och syster. 3 - 10 augusti. Efter det är det inte lång tid tills jag flyttar permanent till Italien.

Förresten ser jag väldigt mycket fram emot Mallis. Dels för att det är så skönt att åka iväg - såklart.
Men jag kommer även att få träffa en killkompis som bor I England. Han åker dit med sina killkompisar och kommer dagen innan oss. Så underbart!
Sen kommer även Michele dit den 7e så två dagar hinner vi i alla fall spendera tillsammans.

Det här är den bästa sommaren någonsin.

I wish I knew you before


Här får ni min favoritbild på Minna. Tagen inne på stadshusets område. Lite tufft, jag visste inte ens att man fick gå där, än mindre fotografera. Man kan lugnt säga att vi var de enda svenskarna, dock fullt med turister.

Tänkte sätta igång och redigera klart hennes bilder så att hon kan få dem senare idag. Vi hörs senare!

Different it is


Bild: Topshop.com
Jag älskar fortfarande kuvertväskor, vill gärna ha en i rött.
Sen tycker jag att en outfit blir snyggare när man gör som ovan - väljer en enkel topp om man har speciella byxor.
Skulle ni kunna bära jeansen?

You give it all but I want more


Hej mina fina. Det är varmt ut men molnigt, himla trist då jag hade velat sola.

Imorgon har jag en fotografering. Ska plåta ett par. Gissa om jag är nervös! Har aldrig gjort det förut. Kanske borde jag försöka få mamma och hennes sambo på en liten testplåtning ikväll? Haha de bangar säkert. Men, men det kommer nog gå bra. Ska bli himla kul!

I stay skinny as we just wont eat


Mary-Kate Olsen älskar verkligen runda solbrillor. Dock föredrar jag dem i en större variant.
Likt dessa.
Men det som får mig att vilja publicera bilderna på bloggen är inte heller ciggen i munnen - förstås.
Utan att hon bär färg! Jag älskar det lika mycket varje gång. Sen är det så snyggt med ett brett skärp till som matchas med den fina indieinspirerade väskan. Hon är precis som jag även ett stort fan av stora ringar och armband.

Me like it alot!

I will kiss untill my lips no longer feel


Jag tänkte mest bara komma in och säga att jag dricker rosévin ute på terassen. Har lyckorus av ingen anledning egentligen. Jag bara älskar att leva just nu. Har världens bästa vänner, pojkvän, hund och läsare.

Puss!

PS. I love you


Jag har inte sett filmen, men nu har jag köpt boken. Som filmen är baserad på. Den är skriven av Cecelia Ahern. 21 år gammal. Förstår ni hur stort det är? De flesta debuterar i 30 - 40 årsåldern som författare. Om inte ännu senare. Sen att få sin bok filmatiserad.

Så fort jag är klar med spelet (har varit lite dålig på att läsa på den sista tiden) så ska jag sätta igång med denna!

Jag blir också sugen på att fortsätta med mina egna noveller, om jag ändå bara gav det mer tid.

I got all the time in the world


Bjuder på en till bild på söta Minna. Det här är en av de första bilderna som togs, hon slappnade av från start och bara körde på. Grymt!

Kul att läsa era kommentarer till inlägget nedan. Visst är jag medveten om att det inte är enkelt att ändra på fördomar, bara det att vi faktiskt inte förtjänar dem.

Men vi är horona

Inlägget som jag försökte posta redan inatt.
Jag hade en dialog över msn med Michele igår som gick ungefär så här: (vi tar det på svenska för enkelhetens skull)

Michele; Du vet födelsedagsgrejen jag var på i lördags?
Maria; Mhm?
Michele; En tjej gjorde ett närmande mot mig då.
Maria; På vilket sätt då?
Michele; Vill du veta?
Maria; Ja nu vill jag.
Michele; Hon tog mig på rumpan och sa att den var fin.

Jag började skratta. Han undrade om jag var arg och jag frågade vad som hände sen. Han sa att han hade kallat henne för bitch och att han hade flickvän. Michele är duktig.

Men det var inte det jag ville skriva om. Det slog mig hur mycket skit vi svenska tjejer får ta när vi är utomlands. Killar tror att vi är lätta kap för att vi är blonda och blåögda (well, not everyone. men många.) Man får höra fula saker som man inte gjort sig förtjänt av.

Dock undrar jag en sak, vi "hororna" of Sweden. Skulle vi gå fram till en kille vi inte känner och ta honom på rumpan? Visst finns det undantag, men överlag? Nej? Visst gör vi inte? Men i Italien är det vanligt. Jag fick själv vara med om det första gången jag var där och en kille gjorde sitt närmande på mig. Jag ville slå honom, det var på tunnelbanan och vi skulle precis av så jag fick aldrig min chans.

Tjejen som var på Michele var inte ett undantag. Han var inte chockad över vad hon gjorde, hade han varit singel hade det inte varit så konstigt. Jag vill inte säga att det gör italienska tjejer till horor. Men kanske förtjänar vi från Sverige ett bättre rykte? Vad tycker ni?

Be every colour that you like


Älskade Lauren lika snygg som alltid när hon tankar sin bil. Att köra i högklackat är något jag inte klarar av. Jag går hellre i det än i låg klackat men att köra? Never ever. Inte än på ett bra tag i alla fall.

Jag skrev ett långt inlägg igår natt. Med tankar och funderingar om en speciell fördom. Det publicerades - men syntes aldrig på bloggen. Ibland vill jag slå blogg.se. Ganska ofta tyvärr.

Everyone's leaving but I'm still with you


Min laptop är fylld av hundhår. Men det gör ingenting. För det här är ett av mina favoritögonblick med Theo. När han tar sig upp i min famn och somnar. Det är kärlek på hög nivå. Det kan till och med göra mig tårögd.

Min fina lilla valp som faktiskt snart blir ett år (2 september) Vad jag älskar dig!!

Minna som modell


Här får ni en första bild på Minna som modell. Alltid när jag står i valet av svartvitt eller färg så måste jag tänkte lääänge. Kollar på båda, fram och tillbaka ungefär hundra gånger. Tyckte tillslut att bilden blev mer intressant i svartvitt.
Jag älskar hennes ögon! Otroligt vackra.

Det var en väldigt avslappnad session. Vi har träffats flera gånger förut så ingen behövde känna sig nervös inför den andra. Det fanns en massa tid att prata strunt och när vi väll fotograferade så var det koncentrerat och hon var riktigt duktig. Det blir igen visst sötis? Hihi

Mysdag med Minna


Vi tog först en fika på Café 60. Satan vad långt hår Minna har fått! Var det verkligen så länge sedan vi sågs sist haha.
Pratade på om vänner, bloggar och annat trevligt.


Självklart blev det en hallonsmoothie för min del, vad trodde ni liksom? ;)
Sen världens största kanelbulle. Klart större än vad det ser ut som på bilden. Aldrig att man orkade hela.


Sen drog vi till Rålis och gick vid vattnet för att hitta fina platser att fotografera på. Jag såg två änder som jag tvunget skulle fotografera hihi. Efter det blev det massor av bilder på duktiga Minna. Det får ni se i nästa inlägg.

Dagens låt: U2 - With or without you

Onsdag



Usch vad jag måste bråka med kameran när jag ska fotografera bilder i solen. Kom på nu att jag borde ha justerat bländaren men har inte tid för en ny bild, så ni får klara er. Ser att jag måste vika upp ena shorts-benet. Outfitsbilder är bra, haha! Att benen ser gråa ut beror på en miss i ps, jag känner mig på topp idag. Så ingen behöver kommentera det, please?

Nu ska jag snart åka in mot stan för att träffa
Minna. Vi ska först ta en fika och sen ska jag fotografera henne i det fina vädret. Hon är en toppentjej så jag vet redan nu att det kommer bli en toppendag!

Vi hörs när jag kommer hem sen, hoppas ni får en bra dag. Har ni också sol?

Vit topp - B.Young
Gul topp - Lindex
Shorts - H&M
Halsband - Dyrberg/Kern

Blå som himmel


Hilary brukar ha en ganska neutral stil, och även bära varma kläder när solen skiner.
Men inte här inte. Här är hon riktigt snygg i blåklänning som matchas fint med brett skärp och flera armband. Tycker att den hårfärg hon har nu verkligen passar henne.

Tre klänningar jag vill ha...


...från asos.com

Blev förälskad i mönstret på den första. Väldigt kvinnlig men med de dova färgerna så blir det inte för mycket.

Den blåa är så färgglad och jag älskar ärmarna. Denna skulle även vara riktigt snygg under en svart skinnjacka i höst.

Sen vitt som jag vill ha massor av i sommar. Svalare kan det inte bli.

Do you listen to what I'm thinking


Jag fotograferar ofta vackra ting. De finaste blommorna, fina människor, djur etc.

Men ibland tycker jag att det finns något otroligt vackert i det som anses fult. En smutsig ros tillexempel. Mamma sa att den höll på och dö. Mig tilltalade den som bara den.

Molnigt i sommar


Två härliga bilder på Lauren Conrad från ett photoshoot för tidningen Seventeen.
Ser ut som att de körde på sommartema men att vädret inte riktigt ville. Söta Lauren strålar så att det räcker och blir över i alla fall. Så fin! Klänningen verkar inte så dum den heller.

You made your misery my company

Image Hosted by ImageShack.us
Jag har en förbannad huvudvärk som inte går över. Kanske för att jag satt och pratade med sötisThina till sent inatt och sen tvingade mig upp vid tio. Eller så har jag vattenbrist? Haha nej det är nog det första. Självförvållat alltså.

Så medan jag vilar huvudet tänkte jag visa er en bild jag är väldigt nöjd med. Hoppas ni också gillar!

Italienska fortsättningskurs


Jag pluggar italienska ungefär en timme om dagen. Igår såg mamma en film på italienska och jag förstod faktiskt en del av vad de sa. Det var kul! Ska bli spännande när jag åker till Italien och lyssnar på Michele prata med sin familj eller vänner. Eller när Jenny pratar med sin pojkvän. Sist förstod jag ingenting, men nu har jag ett ganska bra ordförråd i italienska. Prata är svårt, men förstå är lite lättare.

Idag kom andra boken från Berlitz. Fortsättningskurs. Kikade igenom den och nog blir det tuffare nu. Men träning ger färdighet! Har även beställt en ljudbok men den har inte kommit av någon anledning... Hoppas den kommer imorgon då.

Any way the wind blows


Tänkte börja morgonen med att bjuda på ett till foto som Petra har fotograferat.
Jag gillar sånna här bilder. Med håret i ansiktet känns det väldigt äkta, och nog var det inte planerat att börja blåsa just då. Gillar även min nya hårfärg, har nog aldrig var så här nöjd tror jag.

Tyvärr får jag flest elaka kommentarer när jag själv är som nöjdast med en bild. Sticker det i vissa ögon?

Triss i Anna


Jag la redan upp dessa i bilddagboken. Men eftersom ni är så fina så ska ni också få se. Man kan lugnt säga att jag fotograferade Anna mycket i Finland. Bildserier är bland det bästa jag vet.

Rea hos topshop


Jag är riktigt sugen på en färgglad kjol just nu. Rosa eller röd helst. Hos Topshop.com hittar man alltid något man vill ha. Nu har de dessutom rea, det kan inte bli bättre alltså.

Om jag ändå inte hade köpstopp. Någon som vill köpa till mig?

I'm stronger now


Bloggen överöses med bilder på mig just nu men jag hoppas att ni klarar er hihi.
Här kommer ett till foto som
Jennie har fotograferat och jag älskar den! Den tjejen har talang alltså.
Sen gillar jag min blick, visst är den intensiv? Jag visste inte att jag kunde ge intensiva blickar ;)

I've said this before and I will say it again...


Fler långklänningar till mig tack!
Och gör mig lika vacker som Jessica Alba! Hihi

Lost in your lovin' baby


Petra har lagt upp lite nya bilder på sin blogg och den här gillade jag starkt! Vinkeln bilden är tagen i, min egen blick och att den känns annorlunda. Jag gillar sånt. Unikt. Nytänkande. You name it.

Theo är så himla söt. Han är efter mig hela tiden, just nu ligger han och sover vid mina fötter. Vi har busat och gosat och jag är så lycklig.

Min pojke är hemma


Idag blev jag väckt klockan sju imorse. Av att världens finaste pojke sprang upp på min säng. Åh älskade Theo vad jag har saknat dig! Han la sig tätt intill mig och så sov vi tills för några minuter sedan. Ska ta ut honom på en promenad. Lite trist att vädret är så tråkigt men det kan inte få ner mitt humör idag! Äntligen, äntligen. Nu ska jag gosa med honom, vi hörs senare.

Wimbledon


Jag såg precis på treans söndagsfilm, Wimbledon. Har redan sett den en gång året den kom ut. Tyckte att den var ännu bättre nu. Jag som var en riktig sportnörd i mina yngre år (spelade handboll i tio) älskar sånt här. Spännande sport, lite kärlek, lite snygga killar och bam! Du har en film i världsklass. Nåväl, du mår bra i ca en och en halvtimme i alla fall.
Någon mer som kollade?

I wait for something to begin


Duktiga Petra har lagt upp ett foto! Jag är supernöjd. Ser verkligen somrigt ut och detta är en av få gånger som jag sett på en bild på mig och tänkt fan jag är vacker. Hahahah!

Sommartema


Dessa bilder på Nicole Richie får mig på bra humör. Någon har verkligen fått extra kilon på kroppen och hon ser snyggare och fräschare ut än på länge! Lycklig ser hon också ut.

Fotograferingen gick jättebra! Jag gillar Petra. Jag gillade även temat. Bilderna togs på djurgården. På en brygga, på en äng och vid vattnet. Är himla nyfiken på resultatet.

Fotografering


Min fina syster på landet i Finland.

Idag ska jag fotograferas av
Petra. Ska bli himla kul! Hon verkar supertrevlig också.

Dock har jag ett litet problem. Det är något fel på mitt knä. Man vet inte riktigt vad det är, det finns ingen svullnad och jag kan gå på det. Men ibland (så fort benet är helt rakt) så känns det som att det låser sig, eller som att det viker sig åt fel håll. Skitläskigt! Men jag hoppas att jag inte kommer märka av det under fotograferingen.

Jag kanske hinner blogga en till gång innan jag åker, annars hörs vi senare! Puss

Chad Michael Murray


Man kan väll säga att det finns en anledning till att jag tycker att den här mannen är vackrast på vår jord. Damn hot!

Har legat och solat en timme idag, tills molnen kom. Nu har brännan börjat synas i alla fall hihi

Jennie my darling


Jag la precis in bilderna som togs hemma hos
Jennie innan jag skulle fotograferas.
De flesta bilderna var det Jennie själv som hade tagit när hon fotode backstagebilder undertiden som Amanda sminkade mig. Det var kul att kolla igenom! Men jag själv tog bilden ovan, haha är hon skön eller vad? Mamman kom med på bild också hihi

Dagens låt: Jonas Brothers - S.O.S

Önskeoutfit från netaporter


Allt från netaporter.com

Idag är det fint väder igen och så fort jag är klar med detta inlägg så ska jag ut i solen och bara njuta.
Hade gärna haft på mig outfiten ovan idag. Perfekt för en fika på stan. Solandet blir förstås i en bikini.

Yes då var det dags att sticka ut, hoppas ni får en bra dag!

Kate Hudson


Jag skrev om hur mycket jag gillar bohem igår, Kate Hudson visar hur snyggt man kan bära upp det. Just kombinationen vitt och brunt är så läckert. Jag har förresten en liknande väska som henne. Den borde användas mer än vad den gör.

Godmorgon raringar!

I miss you like crazy tesoro

'

Ikväll saknar jag Michele mer än vanligt. 11 dagar... det går snabbt det vet jag. Jag menar, var det inte igår som jag körde honom till flygplatsen?

Men det är samtidigt väldigt många nätter att sova ensam. Väldigt många dagar med stunder som jag gärna hade delat med honom. Distans suger. Sen det faktum att jag troligtvist kommer flytta först i september eftersom jag ska fixa körkort i augusti... ja det suger det också. Vill flytta nu, vill kunna ringa och säga "hej, kan jag komma över?"

Men som sagt, 11 dagar går fort...

Bohemchick



Allting kommer från asos.com

Åh vad jag älskar den här stilen. Till short och ett linne kan man få en riktigt snygg outfit med de rätta accessoarerna. För mig är det bohem som gäller. Like it alot! Men det visste ni kanske redan.

Sommar och enkelt


Jag tycker att Kirstens stil är ganska ointressant på vintern, tråkig. Men på sommaren är det helt rätt. Enkelt ska det vara, ser så fräscht ut.

Sorry för sen update, men räcker det med att jag säger att det är 28 grader utomhus? Då går det inte att sitta inne. Fast efter ett tag blir värmen alldeles för påtaglig utan badmöjlighet. Någon som vill cykla till en strand med mig?

Älvan i skogen


Åh vad roligt jag har haft! Älskar verkligen att stå framför kameran, nästan men bara nästan lika mycket som att vara bakom.
Amanda gjorde mig jättefin, inte smink för utgång direkt men perfekt för bus i skogen. Sen älskar jag hur stort mitt hår blev, fantastiskt!

Dock är jag allergisk mot något i skogen, känner alltid av det på landet i Finland så där får jag äta allergitablett varje dag. Nu kom det när jag satt i högt gräs. Jag nös säkert trettio gånger på raken sen fick jag ont i halsen. Det fortsatte hela vägen hem och nu kliar min hud som satan. Fy alltså!

Men jag är nyfiken på att få se fler bilder. Jennie var ruskigt snabb med att skicka denna, lagom tills man kom innanför dörren hihi. Hon är superduktig den tjejen!!

Strike a pose for me darling


Mary-Kate Olsen för V magazine.

Nu kommer
Amanda och hämtar mig om en halvtimme så ska vi åka till Jennie. Fotograferingsdags! Tänk om man var lika begåvad som Mary-Kate framför kameran. Det vore någonting. Men jag ska göra mitt bästa ändå, temat är roligt.

Jag lovar bilder!  Vi hörs när jag kommer hem, ciao!

Utmanad

Blev utmanad av söta Jennie, länge sedan jag gjorde någon så varsågoda!

Regler:
- Beskriv först reglerna
-Svara på alla frågor
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Ta en dusch
Få i mig mat
Blogga ;)
Bli plåtad av Jennie, sminkad av Amanda. 
Åka hem och prata med Michele <3

 Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag var förbannat kär i en kille som tyvärr inte finns längre idag. Min första pojkvän och jag tänker på honom ofta.

Ställen du bott på?
Stockholm hela livet, dock i två olika kommuner. Botkyrka och Haninge

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Köpa två hästar och tillhörande gård.
Förbättra min kamerautrustning väsentligt
Hästgården skulle vara ute på landet i Sverige, men skulle även ha boende i Italien
Köpa en till chihuahua, lekkamrat till Theo
Spara, till mig och familj plus ge bort mycket i välgörenhet.

Personer du vill veta mer om
Anna, Karin, Anna, Alexandra och Ebba

I will be with you soon


Igårkväll när jag inte hade något att göra så gick jag igenom bilderna från när Michele var här i juni. Snubblade över denna och mitt hjärta smälte. Båda mina älsklingar, så fina tillsammans! Awww saknar er båda. Theo får jag träffa den 7e, de kommer med morgonbåten så jag lär ligga och sova. Hihi kan inte väckas på ett bättre sätt. Michele åker jag till den 15e. Inte så långt dit heller!

Frukostdags, jag umgicks sent med min äldsta bror och hans kompisar igår. Egentligen skulle jag bara ha följt med en snabbis för C skulle lämna en sak till dem. Men så slutade det med att vi stog där i två timmar, så kan det gå. Så en lång sovmorgon behövdes. Ikväll är det fotografering med
Jennie, spännande! Hon som ska fotografera mig.

Tunt i sommar


Okej så klänningen som Petra Nemcova bär är i kortaste laget. Men jag älskar den! Sockersöt, tunn och somrig. Hade den varit lite längre hade den varit helt i min smak.

Mamma ringde tidigare, Theos rabiessprutor har gjort honom immun och de kan ta honom hem på måndag, yaaay!! Jag hade dött om de hade behövt lämna honom i Finland. Då hade jag tvingat mamma att försöka smuggla hem honom höhö.

I can stand all alone and still feel loved and wanted


Idag skulle jag egentligen ha fotograferat en tös inne i stan. Men busstrejken hindrade mina planer. Så otroligt trist! Har fått massa mail av tjejer som vill bli fotograferade, enskilt eller tillsammans med vänner. Superkul verkligen! Nu gäller det att hitta platser, teman och datum till alla. Busstrejken får gärna vara över snart om jag ska hinna med fotograferingarna innan jag drar till Italien.

Bjuder istället på en till bild på vackra
Rebecca. Gillar verkligen ljuset i denna. Samt känslan hon förmedlar.

La famiglia


Min fina morfar på bilden ovan fyllde 70 år för några dagar sedan. Jag önskar att jag kunde ha varit där men bestämde att jag skulle åka hem så att Anna skulle ha sluppit åka själv. Hon var tvungen att åka eftersom hon skulle till Frankrike. Grabbarna följde förstås också med tillslut. 

Nu är jag snart klar med nybörjarkursen i italienska. Så har beställt både fortsättningen, en lärobok med tre skivor som tillhör. Sen har jag även beställt en ljudbok där man får lyssna och upprepa ord. Jag ska bli en hejare på italienska! Akta dig Michele när jag kommer om två veckor kanske jag förstår allt vad du och dina vänner säger ;) hihi

Han översätter mina inlägg för er som undrar ;) Google har ett grymt verktyg för sådant.

Michael Kors


Jag vill fortfarande inte ha baddräkt när jag badar, för brännans skull. Men den här från Michael Kors var riktigt snygg! Smärtsamt pris förstås, ca 2500 kronor. Finns hos netaporter.com

Även om jag inte vill bära den i vattnet så skulle jag gärna bära den till jeansshorts. Något jag gjorde med min svarta baddräkt på Cypern och även kommer göra i år på Mallis. Så snyggt!

Godmorgon raringar :)

Mitt hjärta


Kan vara den sötaste bilden jag någonsin tagit på Theo. Har jag sagt det förut..?
Men kolla bara vinkeln, nog för att han är liten annars. Men nu ser han verkligen mini ut! Awww bebis det är dags att komma hem.

Nu ska jag sova, natti babes!

Update; Okej jag gick inte och la mig, jag fastnade framför Punk´d. Världens finaste
Ryan Cabrera blev lurad, och hur jävla söt får man vara? Han tror att han blir skyldig 10 000 dollar, en kille skäller som satan på honom och han bara står där livrädd. Hihi awww. NU ska jag sova, ciao!

Duellen - Lauren vs Ashley


Ny duell! Lauren vann igen men den här gången var det nära mellan henne och Cameron. 22 röster mot 19. Nu möter hon Ashley som redan har varit med i duellen tidigare. Här har töserna ganska lika stilar, bågar med stora vinröda väskor. Dock matchar dem olika.
Vem lyckas bäst enligt dig? Enkelt á la Tisdale eller uppfixat á la Conrad?

Glass i stora lass


När jag satt och åt min B&J kom jag på att jag inte hade visat min goda glass som åts upp innan vi skulle på båten hem från Finland. Ni kan strunta i nagellacket. Det var något utslitet efter massa badmintonspel och jag hade inte med mig något nagellack.

Jag har suttit i ca 10 minuter och funderat på om jag gillade den i svartvitt eller färg bäst. Ja ni ser vad jag tillslut bestämde mig för men det var svårt!

Tisdag


Jag bjuder på tre Marior idag, känner mig så snäll!

Drog till Ica Maxi, mat skulle inhandlas och en ny almanacka. Tyvärr var de slut. Så almanacka och trängselskatt får vänta tills busstrejken är över. Snacka om att man känner sig som en bonde när det inte går några bussar. Någon som har en ko jag kan rida in till stan på?

För att må bättre så lyxade jag till det med Ben & Jerry. Smaken vanilla för första gången, detta eftersom vanilj känns mest sommar och jag var tvungen att se om den var godare än vanlig vanilj. Det var den helt klart! B&J kan man alltid lita på.

Klänning - Vero Moda (köptes i Finland)
Skor - DinSko

Mitt hår är förresten lite ljusare än tidigare, blonderades på landet. Var trött på utväxten och ljust är fint i solen.

Summer breeze makes me feel fine


Bild: Topshop.com

Åh älskade Topshop. Gör mig så förbannat sugen på att gå i tunna sommarklänningar och en jeansjacka till. Nu är vädret topp topp och jag känner för att lägga mig på terassen. Men någon måste betala trängselskatt åt mina föräldrar. Dock hade jag helt glömt den dumma busstrejken, inga bussar går och jag bor mitt ute i ingenstans. Att gå till centrum tar en evighet. Ringde mamma som tyckte att jag skulle cykla. Oh no, I wont. Cykla är mysigt, men jag har ingen aning om min är någonstans. Haha!

Jaja dags att dra till Ica Maxi och handla mat har börjat eka i kylskåpet och jag är hungrig.
Undertiden tänker jag sukta efter plaggen ovan. Jag vill också ha toppar, jackor och klänningar med stjärnor på. Vad gör ni idag?

Summergirl


Tyvärr lite tråkig kvalité på bilderna, men det var så länge sedan jag såg några på söta Ashley Tisdale så ville visa!
Hon är riktigt somrig i en vit klänning med fina broderade mönster. Väskan från Prada är pricken över iet. Snyggt!

Nu är italienresan beställd. Jag kommer inte kunna shoppa på ett tag men däremot träffa världens bästa M! Bara 14 dagar kvar nu, ni hade rätt. Tiden går faktiskt fort.

Och godmorgon!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!