Studenten!!!

image732
Dagen är här!!!

Nu har jag inte mycket tid. Om en kvart kommer mamma och jag har fortfarande massor att göra. Men så här ser man ut idag! På lyckligaste dagen någonsin :D

Äntligen var det dags för shopping

image731
Jaaaaa jag fick shoppa idag! Det får jag väll annars också men jag försöker hålla mig borta då jag måste spara pengar till Cypern resan.
Men idag drog jag till centrum med mor min för att köpa klänning till imorgon. Har självklart redan köpt min studentklänning men vill ha en annan på slutskivan på kvällen. Blev en från Lindex, den gråsilvriga som man sett i reklamen. Så snygg! Ni får se imorgon såklart. (om jag inte hinner blir det i övermorgon istället)
Sen köpte även mamma en kavaj till mig som jag ska ha över klänningen eftersom det lär bli dåligt väder imorgon. Förhoppningsvist inge regn men det kommer vara kallt.
Och slutligen hittade jag den fina klänningen ovan från Kappahl. Jag är kär i grått samt fickor och kunde därför inte stå emot.

Nej dags för mig att duscha och sen sova. Imorgon är den stora dagen!

Drömväskan kan bli din!

image730
Älskling tipsade mig om den fin fina tävlingen på The Voice, fast jag själv får inte delta eftersom jag känner honom.

Men då tänkte jag på er mina väskgalna läsare! Man kan nämligen vinna designväskor från bland annat Marc Jacobs, Prada, Gucci och Louis Vuitton.

Logga bara in på
hemsidan så kan ni tävla helt gratis. Hur bra är inte det?

Pocket kampanj

image729
CDON har just nu bokrea. Man får 3 pocketböcker för 99 kronor. Inte helt fel!
Jag valde de tre böckerna ovan som jag länge varit sugen på att läsa.
Alltid kul med nya böcker, speciellt så här lagom till sommaren. Det är alltid mysigt att ha en pocketbok när man ligger och glassar på stranden.

Vid tolvtiden kommer fyra tjejer från klassen över till mig. Vi ska fixa med bilder från skivan, kryssningen och andra aktiviteter som vi gjort ihop med klassen. Vi ska lägga över de på skiva så att alla i klassen får imorgon på champagnefrukosten. För imorgon är det allt dags! Helt galet. Jag tar studenten imorgon. Gaaaaah!

Här kommer brevbäraren

image728
Den här bilden tog Johanna när vi jobbade på posten nu i veckan och jag blev tvungen att visa.
Är inte våra cyklar typ jättefina? :D Fast jag cyklar inte. Går med vagn. Det är tillräckligt nära och så fort det blir ojämt med post på sidorna så blir cykeln vinglig. Däremot går ju allt snabbare, men men.

Idag har man sorterat post i fyra och en halv timme, så man är trött i huvudet.
Är hos Patrik just nu men han står i duschen.

Vad har ni för er?

Love is in the air

image726

Max och Mary-Kate njöt av det fina vädret i Los Angeles igår och var samtidigt toksöta!
Mary-Kates tröja är ju bara för underbar. Vill också kunna springa runt med bara ben. Nu verkar det ju bli så dåligt väder till studenten att jag behöver både leggings och kavaj till klännignen. Blää!

Nu är förresten
bilddagboken startad. Välkomna!

Dags för mig att göra mig iordning! Ska jobba ca 3 timmar på posten. Som tur är behöver jag inte gå ut och brevbära, bara sortera. Skönt då jag är så himla trött.

Asos är bäst...

image725
...när det kommer till mönstrat!

Yes jag är duktig på att tjata. Ett tag var det om grått, sen kom rosetterna och nu är det mönstrat som är min grej. Jag vill ha. Allt.

De tre mysiga klänningarna är alla från
Asos och är det mönstrat man vill ha så är det alltid smartast att leta där. Utbudet är enormt och jag känner mig som ett barn på julafton.  

Grillningen var mysig med klassen men dock kortvarig. Var dåligt väder så ingen var väll direkt sugen på att sitta där hela kvällen. Jag och Johanna drog istället till en pizzeria för att käka. Slutade med att vi satt där och pratade i två och en halv timme. Hon satt och fotograferade massor till sin bilddagbok med mobilen. Gissa om jag som är galen i foto blev sugen! Så en bilddagbok är på väg, ska bara fixa usb sladd till mobilen. Man kan ta så mycket mer bilder då eftersom telefonen har man med sig överallt. Men jag lovar att hålla er uppdaterade i alla fall.

Nu ska jag snart hem till Patrik för att stanna natten. Så vi hörs imorgon igen!

Duellen - Rachel VS Kate

image724
Dags för en ny duell! Rachel vann över Kirsten med 16 röster mot Dunst 9.

Den här gången möter Rachel modeikonen Kate Moss. Vem vinner? Docksöta Rachel eller alltid lika coola Moss?

Klänning med tryck

image723
Åh vilken underbar klänning! Jag har verkligen förälskat mig i tryck. Kommer från
Stella Kei och kostar ca 700 kronor.
Vad gillar ni kläder med tryck?

Idag var det planerat att klassen skulle till ett badställe och umgås hela dagen. Men regnet öser ner utan att verka ha någon tanke på att sluta. Så jag får se hur det blir med det.
Men på torsdag får det verkligen inte regna! Då tar ju den här flickan studenten. Längtar, längtar, längtar.



...

Hilary Duff

image721
En glad och söt Hilary ute och går i värmen. Älskar hennes enkla men stilrena outfit.

Nu kommer det bli lite ändring på bloggen, har gjort en egen header och bakgrund, brukar dock ta ett tag innan man ser det på bloggen. Hoppas ni kommer gilla, jag är nöjd i alla fall.

Har ni firat eran mamma? Jag och min syster köpte blommor och kladdkaka. Nyligen satt vi ute på terassen och fikade, mysigt!
Om några timmar slutar Patrik jobba så då ska jag följa med hem till honom. Vi ska se på säsong ett av Grey's Anatomy. Som han köpte till mig! Hur rar får man vara?

Nej dags för mig att göra mig iordning. Ciao!



...

Your Smile

Jag har sedan några månader haft annons på bloggen från Your Smile.
För någon vecka sedan fick jag gratis tandblekning av dem för att testa deras produkt och sedan skriva om det i bloggen.

Jag har bara hunnit börja men det verkar lovande. Har inte fått ont och det är enkelt att använda. Var lite skeptisk till att göra det själv först men det var inte svårt. Jag kommer med ett nytt inlägg när hela behandlingen är klar så ska ni få veta.

Någon annan som också använder eller har använt tandblekning?

Dagens Önskeoutfit - sommar

image720
En sån här var det länge sen som jag la upp! Och jag var riktigt sugen på att plocka ihop en somrig önskeoutfit då det är 20 grader utanför fönstret och solen skiner.

Klänning -
Nelly
Örhängen - MadeByMe
Marc Jacobs väska - eLuxury
Skor - Asos

Igår kom lönen och den var trevlig. Nu vill jag shoppa!

Kryssning!

Image and video hosting by TinyPic
Haha var tvungen att visa den här bilden! Älskar när systrarna Olsen släpper loss. Störtsköna eller vad?

Gårdagen blev som jag hoppades. Patrik verkade nöjd med det jag hade ordnat vilket var bokat bord inne på söder på en jättemysig thairestaurang. Sen fick han i present ett inramat foto på oss.
Det finns då ingenting bättre än att umgås med honom, oavsett vad vi hittar på. Bara vi träffas så är jag glad.

Ikväll blir det båtkryssning med klassen! Som har varit planerat länge. Satan vad roligt vi ska ha! Jag och Johanna vid karaoken hela kvällen, haha! Nejdå, liiite ska man väll hinna umgås med de andra också.

Nu har jag packning och sminkning att ta hand om. Vi hörs imorgon om jag inte är för trött. Har på känn att det inte blir så mycket sova inatt. Och jag som börjat jobba halv sju både igår och idag då jag varit på posten har lite sömn att ta igen hehe.

Nej men vi hörs sötnosar. Ciao!

Grattis älskling!

Sorry att det inte blev något inlägg igår! Hann inte. Var tvungen att bli klar med skolgrejer och resten av dagen var jag med Patrik. Som fyller 20 idag! Ni måste ju in i hans blogg och gratta för fan :D
 
Så idag ska vi till Söder. Vad vi ska göra där berättar jag imorgon eftersom han läser min blogg. Det är nämligen en överraskning. Sen har jag även ordnat ihop en present. Inte dyr alls (som jag var tvungen att lova honom) utan snarare något väldigt personligt. Får ni också veta imorgon.

Som ni ser så har bloggen återigen ett nytt utseende Detta beror inte på att jag inte gillade den förra layoten, för den hade jag gärna haft kvar. Personlig och väldigt Maria. Men återigen var det blogg.se som hade en dålig layout. Precis som förra gången. Många märkte att det inte gick att kommentera och det var just pga den. Men nu fungerar det igen och så fort jag har tid ska jag göra den mer personlig.

Nu måste jag göra mig iordning för kvällen. Ciao!

Rosa drömmar

image719
Rosa är en färg jag nog aldrig kommer få nog av. Visst är jag inte lika knäpp i färgen som förra året då jag knappt bar en annan färg. Nu får det vara med måtta.

Ovan är fyra olika plagg från fyra olika affärer.
Nelly och Asos högst upp och sen Topshop och eluxury (Marc Jacobs) längst ner.
Jag är riktigt sugen på linnet från Topshop, tycker att de gråa lite lätt suddiga rosorna är underbara.

Bröllopet var förresten väldigt lyckat igår! Väldigt länge sedan jag såg min far så lycklig sist.
Sov hos Patrik på kvällen. Han har förresten skaffat blogg. Vill ni läsa så finner ni den här. Där finns även en liten bild på honom, är ju några av er som har velat att jag ska lägga upp det ;)

Chanel Cruise Show

image715
Tvillingarna var på Chanel Cruise Show som anordnades av Karl Lagerfield.
Riktigt söta båda två och speciellt tillsammans som ovan. Inte ofta man ser sånna bilder längre. De ledsnade ju på att alla ville att de skulle sitta ihop på fotografier och det är nog inte så roligt. Men de är ju så söta tillsammans!

Gillade nog mer Asleys outfit än Mary-Kates men båda två var riktigt fina ändå. Härligt att se!
Avundsjuk på MK's hår...

Bröllop

Nu är man klädd i rosa klänning med strass och håret är lockigt med en blomma som accessoar. 
Sminkningen har jag lagt själv och tränat på i några dagar för att den ska sitta bra.

Det är pappa och Birgitta som gifter sig idag.

Nu måste jag äta någonting. Vi hörs ikväll troligtvist.

P.S Olsen som bondbrudar. Fy satan vad roligt!!

Hjärtörhängen

image714
Såg de här toksöta örhängena inne på
asos! Kostar bara ca 120 kronor också, det är ju ingenting.
De rosa rosetterna gör de klockrena. Vill ha!

Idag ska jag jobba på posten och sen hem för att plugga. Sen blir det städa hela huset. Pappa och Birgitta gifter sig imorgon och mottagningen ska hållas hemma hos oss så det är mycket som måste fixas.
Det här är faktiskt första dagen på över två veckor som jag och Patrik inte träffas. Vi har lyckats hitta en lucka varje dag för att hinna ses. För det är verkligen jobbigt att vara ifrån honom.
Imorgon med bröllopet och allt så kommer vi inte hinna ses något heller. Jobbigt!
Nej nu måste jag dra till bussen. Vi hörs!

Kärlek kärlek

image713
Lindsay ses jämt tillsammans med Calum Best nuförtiden.
Jag hoppas att han ska kunna få henne på fötter igen, söta är de tillsammans också.
Snygg som få är Lindsay ovan i alla fall.

Klänning


Nelly får hela tiden in så söta klänningar! Som den ovan skulle jag inte ha någonting emot att springa runt i.

Igår köpte jag mina skor till studenten! Riktigt söta och med låg klack så att jag ska orka gå i dem hela dagen. De är hos mamma så ni kan inte se dem förän på måndag men jag lovar att jag ska visa.

På lördag är det pappas och Birgittas bröllop. Det tar emot. Måste de verkligen gifta sig?
Men men, är de lyckliga tillsammans så ska inte jag komma ivägen...

Nu måste jag plugga till mina prov idag. Har några uppgifter i Affärsjuridiken att göra så att jag kan höja mitt betyg och sen har jag försäkringskunskapsprov i eftermiddag.
Ikväll blir det Patriks fotbollsmatch!

Duellen - Kirsten VS Rachel

image710
Kirsten vann stort i förra duellen mot Mary-Kate med 42 röster mot Olsens 13.

Den här gången står det mellan Kirsten och Rachel. Vem vinner? Dunst i den härliga halsduken eller Bilson i sin somriga outfit?

Har du problem med att kommentera mina inlägg?
Har märkt att det är så för vissa datorer av någon dum anledning. Men det går att fixa. Om du går på visa högst upp och väljer textstorlek. Ändra den och sedan tillbaka igen så kan man plötsligt kommentera. Konstigt men sant.
Jag ska dock skicka ett mail till blogg.se och hoppas att de kan hjälpa.

Skooooor

Image and video hosting by TinyPic
Söta ballerinor från Tjallamalla! Kostar ca 230 kronor om ni är sugna på att köpa.

Har haft en väldigt trevlig helg! Mycket Patrik och det är då aldrig fel.
Melodifestivalen var ju inte så mycket att hurra över... kanske dags att lägga ner skiten.
Idag ska det pluggas hela dagen, tar bara en snabb paus nu och ska se Fashion House snart. Men sen blir det åter böckerna igen.
Imorgon sover jag hos Patrik så då blir det återigen en dag med lite bloggande. Sorry sötnosar.
Händer det något roligt i veckan?

Söt Kate

image709
Kate ute och går i en riktigt söt topp! De kan man inte få för många av alltså.

Jag får återigen be om ursäkt. Bloggen får verkligen inte den tid den förtjänar längre. Skolan och Patrik tar all min tid just nu och därför kommer bloggen få lida ett tag framöver. Men ibland ska man allt ha tid att titta förbi!
Längtar som bara den till 21a maj när betygen sätts och man kan äntligen andas ut.

Nej dags att plugga på naturkunskapen. Sen vid fem blir det att äta pizza med Jenna och när Patrik slutar jobba ska jag med och sova över hos honom.

Hoppas ni har haft en bra helg!
















...

Radio

image708
Det är trevligt med pojkvän som jobbar på radio. För då får man gratis tröjor! Haha
The voice t-shirten är min favorit men svarta från hans jobb är också jättefin. Rosa mot svart är riktigt snyggt!

Imorgon ska jag till hans jobb efter skolan. De har alltid fredagsmys då man kan köpa öl eller cider och bara umgås. Kul att han vill ha med mig dit!
På lördag kommer han träffa mamma och Anna för första gången, spännande! Men det kommer nog gå bra.

Vad ska ni göra i helgen?

Ge mig lyx.

image707
Den här underbara Marc Jacobs väskan finns att köpas hos
eLuxury. Någon som har några tusenlappar över att skicka till mig? Hör av er på [email protected] isåfall ;)

Snart om ungefär 20 minuter har jag nationella i matte C. Inte lite nervös...
Har pluggat ganska mycket men det har varit så mycket annat. Har tre jävla prov den här veckan! Det är därför som bloggen får lida. Men nu är det mindre än två veckor tills betygen sätts. Vilket ger en känsla av både längtan och stress. Så mycket som man ska hinna bli klar med till dess.

Idag ska jag med Patrik på hans fotboll och sen ska jag sova hos honom. Så jag återkommer nog till bloggen först imorgon om inte i eftermiddag, ciao!




..

Skönhet


Okej mycket Olsen nu. Men vad ska man göra när man ser så underbara bilder? Strunta i klänningen, jag är medveten om att den inte är särskilt vacker. Alls.
Men lägg era ögon på Mary-Kate. Se vad jag ser. Den perfekta sminkningen, att hon inte ser så blek ut. Snarare otroligt vacker och glad. Jag gillar starkt!

Även Ashley var väldigt söt på galan. Här tillsammans med Christian Louboutin.
Båda tvillingarnas klänningar kommer från märket Giambattista Valli.


Det var i övrigt riktigt coolt att vara uppe på Patriks jobb igår! Så roligt att se alla studior. Mest imponerad var jag på The Voice studion, stor och med tuffa färger.

Sommarklänningar


Nelly har många fina klänningar. Dels enkla som den ljusblåa till vänster. Men sen även de andra som har så fina mönster. Den i mitten är min favorit, somrigare går det inte att bli. Visst?

Idag ska jag till Patriks jobb. Han är radiopratare på Studio 107,5 coolt inte sant?
Sveriges yngsta (19 år) radiopratare, slå det! Haha

Varför?


Jag förstår verkligen inte. Mary-Kate och Ashley har båda två en väldigt fin känsla för kläder och är alltid riktigt snygga. Men varför bär de alltid svart nuförtiden?
Visst, färgen är riktigt snyggt och ibland har jag själv helsvarta kläder. Men alltid?
Vad hände med färgerna, känslan och variationen?
För idag är skillnaden mellan deras outfits så liten. Jag saknar den gamla stilen, mycket. Bara jag som känner så?
Mary-Kate har nyligen sagt att hon inte gillar att att blanda färger. Okej om man har en accessoar som bryter av, men annars ska de inte blandas. Tråkigt tycker jag. Men, men snygga är dem ändå alltid i mina ögon.

Maria är en upptagen flicka nu.

image693
Söööt klänning från Topshop. Ge mig. Snälla?

Så jag har varit sjukt inaktiv de senaste dagarna, första gången sedan jag startade bloggen tror jag, om jag inte skulle iväg någonstans. Anledningen heter Patrik. Ja ni vet, han jag skulle på dejt med.
Och det gick jättebra och han är världens underbaraste kille! Aldrig förr har det känts så rätt så snabbt. Vi har varit med varandra varje dag sedan i torsdags. Det kändes som om vi kände varandra redan första gången vi träffades eftersom vi har haft msn kontakt ett tag. Och igår blev det han och jag på riktigt! För han frågade om jag ville vara tillsammans med honom och jag sa självklart ja.

Åh så kär jag är!



...

Jag lever!

Tänkte bara nämna det. Men jag kommer tillbaka imorgon så får ni en uppdatering på vad jag har hittat på de senaste dagarna. Och så lite annat skoj. Ciao

Duellen - Mary-Kate VS Kirsten

image692
Dags för en ny duell! Det blev jämt mellan tvillingarna men det var tillslut Mary-Kate som tog hem segern med 28 röster mot Ashleys 21. Ashley lyckades alltså hålla sig kvar tre omgångar men det är fortfarande Nicole Richie som har rekordet.

Den här gången möter hon Kirsten Dunst. Så vad ska det bli? Svart eller vitt?

Söt som socker.


Såg den här jättesöta skjortan på Stella Kei!
Älskar knytningen i nacken och den fina kragen. Och yes, jag är fortfarande helt såld på grått.
Kostar 400 kronor vilket är ett helt okej pris enligt mig. Märket är Koola Anna.

Idag har jag varit seg. Går inte att vara annat än just det när man varit på krogen kvällen innan. Även de gånger då man inte dricker så mycket. Men imorgon är jag på G igen! Och vet ni? Jag ska på dejt då. Första gången efter Fredrik. Vi har pratat ett tag nu och det känns rätt. Men allting kommer gå långsamt fram, för jag orkar inte en till som får mig att må dåligt. Men han verkar tio gånger bättre redan nu. Ni kommer få veta mer om honom om det blir seriöst mellan oss.

Discoskiva

image688
Så här såg man ut igår innan skivan. Blomma i håret, somrigt smink och istället för att platta håret lät jag det vara lite naturligt självlockigt.
Extra mycket halsband och så röda leggings till med jeanshorts över.

Hade trevligt igår, kul att festa med Jenna igen! Fast jag var lite småseg. Har varit så mycket skivor den senaste tiden.

Nej nu ska jag hem till pappa, vi hörs senare!





...

Sötast.

image687































Hur söt får man vara?!

Från skivan

image686
Så här såg man ut på sin skiva i lördags! Tycker att jag ser obekväm ut, men det är antagligen för att jag trivs bättre bakom kameran än framför haha!

Ni anar inte vad som hände igår! Jag var på en pub efter brasan och efter några cider är jag inte så blyg. Whitney Houstons (fick jag stavningen rätt? haha) I will always love you spelades och jag sjöng med. Ägaren var i närheten då något jag inte hade någon aning om. Han sa att han gillade min röst och vill att jag ska jobba där vissa helger då jag ska ordna med musiken och även sjunga en del själv! Aaaah trodde jag skulle dö. Fan vad underbart sjukt.
Vi ska prata mer på torsdag.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!