Glass i solen


Idag har jag och mamma myst på terassen med glass och choklad. Kan inte bli så mycket bättre. Mamma tycker att jag ska satsa på att bli fotograf inom mat. Men jag tror inte det, känns lite tråkigt i längden. Hon kommenterade att jag alltid fotograferar det jag äter, men det är en blogg-grej, haha!


Idag har min lugg varit lockig. Marcela gjorde en inbakad fläta igår till uppträdandet, superfint! Har tyvärr ingen bild. Men så här ser håret ut när man tar ut den i alla fall.

Nu sova, ligger redan i sängen. Vi hörs igen imorgon!

Du får aldrig en andra chans att ge ett första intryck


Ett foto som jag tog i onsdags på middagen. Världens sötaste femåring! Hon påminde mycket om Elisabeth, lillasystern i Madicken. Både till utseende och personlighet.

Tänkte svara på frågorna ni ställde som handlar om min framtid.

Vad vill du jobba med i framtiden?
Jag vill jobba med marknadsföring inom mode. Eller skriva för en tidning, modemagasin eller nyhetstidning. Vill även släppa böcker då jag älskar att skriva på romaner.

Vad är dina drömmar?
Jag har många drömmar, en ganska bred fråga. Frågan ovan svarar väll på en del, sen vill jag gifta mig och aldrig skiljas. Vill ha barn, bo i stan antingen i Stockholm eller Milano. Vill aldrig bli en Svensson.

Jag har läst i din blogg att du ska flytta iväg till MIlano var det va? Jaa i alla fall, hur bestämmer man en sån stor grej? Hur går tankarna? Var kan man leta upp sånna grejer?
Yes Milano är det som gäller. Man ger sig fan på att fullfölja sina drömmar. Om det går att få dem igenom ska man inte tveka. Jag har alltid litat på känslan. Det här känns rätt, då är det också det. Sen om allt går galet så har jag i alla fall testat. Leta upp vad? Syftar du på au pair familj då? Finns massa sidor på Internet.

Vilken sida använde du för att få kontakt med din au pair familj?
Nu är det inte säkert att jag har en familj ännu, vet bara att två familjer är intresserade av mig. Jag använde mig utav
Au Pair World. Den är bra då det sker dagliga uppdateringar med nya familjer. Kostar heller inget.

Jo jag förstår...


... faktiskt hysterin över denna dam. Snyggare blir det inte.

Klänningen


En bild från i torsdags som Emelie har tagit. Så här såg klänningen ut på från stylebystars. 300 kronor. Elin köpte sin från Topshop samma dag, jaaaag som såg den och tipsade hihi.

Har många frågor kvar som ni ställt som jag ännu inte svarat på. Här kommer de om fotografering.

Vad är det för fin kamera du har investerat i?
En Canon 450d. Helt jävla underbar.

När började du få intresse för att fota?
Ska jag vara ärlig? Sedan jag lärde mig att hantera en kamera, vid sisådär 3 års ålder typ. Mina föräldrar lät mig ofta fotografera i unga ålder för att jag var en av få barn som fotograferade utan att missa halva ansiktet eller ett finger i vägen haha. Sen växte det där, har en fotograf i min finska släkt och han är min idol. Så grym. Så ja fotot kom tidigare än intresset för mode. Första systemkameran köptes 2006.

Dina bästa tips för en bra bild?
Se saker i bilder. När två personer pratar och plötsligt får ett speciellt uttryck, se fotot. Eller blomman, vad vill du framhäva. Tänk innan och fota sen. Hoppas inte bara på tur, då lär man sig snabbare att hantera kameran och man kommer bli skadad, snart ser man allt i bilder haha.

Vad föredrar du att fotografera?
Levande varelser som människor och djur. Sen är jag ett stort fan av macro, vill alltid gå så nära som möjligt.

Vad kostade din kamera?
7200 kronor med frakten inräknad, värd varenda krona.

Frukost var det ja... när man är trött i huvudet är det skönt att ligga i sängen men nu är det dags att stiga upp!

Lugn lördag


Hihi älskade Theo är en sömntuta precis som mig. Gäspade och nu ligger han och sover igen, men så har han varit uppe sedan sju också. Idag blir det att bara ta det lugnt. Känns som att batterierna verkligen behöver laddas om.
Men det är en sak som håller humöret uppe, bara 12 dagar tills Michele kommer! Lycka.


Gårdagen blev bra tillslut, hatar att känna mig nere. Men när man är på ett sådant humör är Marcela den bästa av vänner. Det går inte att vara nedstämd nära henne, alltid så glad och härlig! Var riktigt roligt att fotografera henne och Carlos, många av bilderna vart även väldigt bra. Gjorde en tabbe bara, när de hade fört över bilderna till Marcelas dator så sa jag att de kunde ta bort dem från kameran. Men jag ville också ha bilderna förstås, tänkte inte alls på det av någon anledning. Så tyvärr kan jag inte visa er förän de kommer upp på hennes hemsida. Den som väntar får se. Dansen gick också bra, bättre än sist. Sen var det inga kameror i ansiktet denna gång vilket var skönt.

Ovan är en bild tagen när jag gick hem från nattbussen, tre på morgonen. Så skönt att det börjar bli ljust så tidigt! Känns inte alls obehagligt att gå själv utomhus på natten då.

Nu frukost, huvudvärkstablett (för feber, drack bara ett glas vin igår för att lugna nerverna) och sen hörs vi lite senare.

Jag orkar inte

Nej hörrni. Det blir ingen outfit eller bilder eller någonting. Jag orkar inte.
Jag orkar inte göra mig iordning, dansa, umgås. Jag vill sitta hemma med min kamera och stirra in i väggen. Fota lite och stirra lite till. Jag vet inte vad det är med mig men de senaste dagarna har verkligen sugit ur all min energi.
Igår fick jag ont i hjärtat, för första gången på två år. Innan jag började skriva denna blogg hade jag problem med hjärtat. Men det gick över. Vet inte varför jag fick ont igen. Eller varför jag mår så här. Hoppas bara att det går över snart.

Tills dess får ni ha det så bra. Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning och orka kvällen.

Puss

Update;
Visste väll att Marcela skulle få mig på bättre humör. Nu känns allting bra, är taggad för kvällen och bilderna blev grymma. Nu kör vi!!

Bloggafton


Det var riktigt trevligt igår på Snaps och jag vill tacka
Therese och Amanda så mycket för att man fick komma!


Dessa söta töser hängde jag med hela kvällen. Emelie som jag träffade för första gången, riktigt härlig tjej! Hon fotograferade en hel del också och när hon skickat bilderna får ni se hur jag såg ut i min klänning. Ha tålamod babes! Elin hade jag redan hängt med hela dagen men inte kan man tröttna på hennes sällskap. Känns lite tomt nu när hon har åkt faktiskt. Kom tillbaka darling!


Så här mycket har jag att visa av klänningen, haha okej ni ska få en bättre bild jag lovar! Klänning från stylebystars och pärlor lånade av mor.


Träffade en massa rara bloggerskor, som Izza tillexmpel. Hon vann pris för snyggast hår. Jag höll med!


På hemvägen tunnlade vi tillsammans med Malin och Kelly. Två jättehärliga tjejer! Malin var klart trevligare än vad jag hade fått uppfattningen om i hennes blogg.


Hittade den här bilden hos Emelie. Var vi inte skitsnygga i våra StellaKei, höhö.

Igår var en riktigt trevlig dag och kväll. Nu måste jag göra mig iordning för denna. Se vad jag ska ha för kläder, fråga mamma om det blir mat eller om jag ska äta hos Marcela. Blir att göra oss iordning, sen fotojobbet och sist dra till La Isla för dansjobbet. Blir nog en grym fredag, synd bara att jag är så sliten. Blir att vila i helgen.

Kommer in med en outfit innan jag drar!

080529


Ja då kommer några av gårdagens bilder! Jag mötte upp
Elin vid tolvtiden. Vi gick runt i lite butiker, hon hittade världens sötaste klänning för kvällen. Sen när vi blev hungriga drog vi till Burger King, det är gott! Man får vara onyttig ibland, i mitt fall är "ibland" ofta.


Sen gick vi i några butiker innan vi drog till ett café tillsammans med Annika.  Ovan ser ni det som tydligen är hennes standardpose. Syns att hon har gjort den förut, haha!


Nevnarien kan sina poser hon också. De där två är lite tuffare än mig som alltid ska se änglalik ut höhö.


Sen drog vi till bloggafton men de bilderna är på lilla kameran så de får ni se senare. Här är Elin nertrasslad med våra goodiebags. 12 000 kronor värda styck, himla mycket att gå igenom. Tog över en timme. Bäst var nog plattången, hur grym som helst!

Nej nu kommer taxin snart. Ska köra oss till stan där jag ska visa Elin var flygbussarna går. Synd att jag inte vet det, det här blir nog intressant.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Innan bloggafton


Nu har jag massa bilder att visa er men så lite tid. Bjuder på en från gårdagen i alla fall. Det är något speciellt med detta instrument. Spelade piano när jag var yngre men blev aldrig särskilt duktig. Dåligt tålamod, ville vara bäst direkt.

Jag och
Elin kom hem från stan för någon halvtimme sedan. Hon hittade en klänning för kvällen och lite smycken Jag köpte fyra ringar och inlägg för skorna. Blir åttacentimeters ikväll så då gäller det att kunna gå.
Tog även en mysig fika med Annika som det blev att träffa för första gången. Supertrevlig tjej verkligen!

Men nu måste jag göra mig iordning för att kunna bli glamour. Ses på stan!

Torsdag med Elin


Nu ska jag snart ta tåget in till stan för att möta upp Elin. Hoppas ni får en toppendag! Kameran följer med förstås.

Klänning - Vero Moda
Strumpbyxor - H&M


Tänkte att jag kunde passa på att svara på de allmäna frågorna ni ställde.

Jag ska till Sthlm snart en vecka och vill uppleva mkt både nyktert och onyktert haha, vad rekommenderar du?
Nyktert föreslår jag en båttur från Slussen. Det är jättemysigt att sitta, koppla av och se på vackra Stockholm. Onyktert och om vädret tillåter så säger jag Sommar på Odenplan. Världens mysigaste uteservering!

Socker eller sylt på pannkakan?
Både och, nyttigt javisst!

Favoritmaträtt
Spagetti och köttfärsås, det är lätt att imponera på mig.

Har du varit på konsert någon gång? Vem/vilka såg du isåfall?
Jag var och såg på Westlife för några år sedan

Röker du?
Varför åldras snabbare, få sämre kondition, lukta illa och dö i förtid? Svaret är nej.

Vilka två personer betyder mest för dig? Du får bara säga 2 st :)
Det finns flera som betyder mycket för mig. Men om jag bara får säga två så är det min älskade syster Anna som alltid ställer upp för mig och jag gör detsamma tillbaka. Sen mamma såklart!

Nu ut med Theo och sen dra, ciao!

Billigt trevligt


Tänkte tipsa om en riktigt tuff tee från Ellos. Kostar bara 99 kronor, kan inte bli mycket billigare.

En till familj har hört av sig! Den första verkade ganska oseriös så jag tror inte att det blir dem. Nu är det en familj där mamman är svensk och pappan italienare. Känns riktigt bra och trevliga. Får se hur det går!

Nu ska jag äta frukost och hoppa in i duschen. Sen dra in till stan för att möta upp Elin och en till tjej. Blir shopping och fika. Fast inget shoppande för mig som måste spara pengar. Ikväll är det bloggafton så får se om jag hinner uppdatera bloggen när jag kommer hem. Vi ska göra oss iordning hos mig. Men kommer i alla fall in med en outfit innan jag drar till stan!

Myslunch


Jag, Marcela och så söta Naomi (på fotot) satte oss vid ett café i Haninge Centrum för att luncha. Åt världens godaste lasagne!


Hur söta får man vara? Marcela skulle pussa Naomi men det fick hon inte.. så håller hon för ögonen. Haha vilken liten sötnos. Fick dock en bild på en puss som ni ska få se någon annan gång.


Så skönt att slippa skinnjackan som man gått med större delen av vintern och våren. Jeansjackan känns mer rätt. Vädret är ju topen idag!

Nu ska jag göra mat till Theo innan vi ska gå. Middag med mammas jobb, blir nog trevligt. Ska fotograferas en massa i alla fall. Vi hörs nog igen först imorgon så ni får ha en toppen kväll!

Onsdag


Vad roligt det är att fotografera outfiten med nya kameran! Blir helt annorlunda bilder.
 
Klänning + tröja - Gina
Halsband - Kappahl
Skor - Dinsko

Här kommer svar på de frågor som var om mig och Theo

Vad är din bästa och sämsta egenskap?

Min bästa är nog att jag är en optimist ut i fingertopparna. Försöker alltid se saker på ett så bra sätt som möjligt, det har gjort mig lyckligare.
Sämsta är mitt morgonhumör om det räknas som en egenskap. Blir jag väckt när jag vill sova är jag en riktig bitch. Så låt mig sova istället höhö.

Sover du på vänster eller höger sida?
Alltid vänster!

Hur många husdjur och vad för några har du haft (förutom Theo)
Jag hade en rottweiler förut. Världens finaste, saknar så mycket :(

Har du haft en bra dag?
Än så länge har den varit toppen och det verkar som att den bara kommer bli bättre.

Hur länge har du haft din hund?
Han blir 9 månader om några dagar så har alltså haft honom i snart 7 månader. Tiden går så fort.

Är Theo din eller familjens?
Han är min! Men ganska mycket mammas också. Jag har betalat för honom helt och hållet men mamma har betalat en del av försäkringen. Sen är det jag i huvudsak som tar hand om honom men även mamma hjälper till. Undrar vem hon kommer sakna mest när vi drar till Italien, haha!

Vad heter den fina röda hårfärgen du färgade?
Oj ingen aning, den var från Wella i alla fall. Kul att du gilla!

Vad gick du för gymnasium?
Jag gick finansiell ekonomi på finansgymnasiet i Tumba.

Så där ja, imorgon får ni fler svar eller senare idag om jag hinner. Ska iväg på middag ikväll. Men nu lunch med Marcela och hennes söta dotter Naomi. Kameran hänger med förstås. Vi hörs sötnosar!

Greylove


Yes jag är fortfarande förälskad i grått. Är nog lite förälskad i Lauren Conrad också, hon bär alltid något snyggt. Min inspirationsmapp har börjat bli full av henne haha.

Vad händer idag då? Jo fotojobbet har blivit flyttat till på fredag, då hinner jag bekanta mig ytterliggare med min älskade canon. Jag och Marcela har bestämt att vi ska ta en lunch i alla fall. Sen ikväll ska jag till mammas chef som har en middag för de anställda och deras familjer. Då ska det fotas som en galning! De vill nämligen ha lite bilder och jag är snabb att ställa upp haha.

Svarar på era frågor i nästa inlägg, så ni hinner fortfarande fråga något om ni kommer på något ni vill veta.
Nu frukost.

Ask me anything


Tack för era rara ord i inlägget nedan! Men glöm inte, visst nya kameran har kunnat öka möjligheterna för mig att utvecklas som fotograf. Men det är fortfarande jag som står bakom kameran och gör ganska mycket av jobbet.

Tänkte att vi kunde ha en frågestund. Var länge sedan och jag har fått en hel del nya läsare. Fråga vad ni vill, jag svarar på det mesta. Svaren kommer imorgon så det är bara att fråga på hela natten lång om ni så vill haha.

Med nya kameran


What can I say? Jag är såld. Min kamera är helt underbar. Så nu kan ni räkna med mycket foton i den här bloggen. Nästan fotobloggsvarning kanske haha! Men som sagt, jag kallar den för en personlig modeblogg, då den är så mycket mer än bara mode. Ovan är Harrys motorcykel (mammas sambo). Han var snäll och körde mig på den till centrum för att byta minneskort. Så att jag kunde få börja fotografera! Alla bilder i inlägget är fotograferade med Canon 450d.


Det blev en långpromenad med Theo. Vädret var toppen, sällskapet underbart och kameran fantastisk.


Vackert värre när blommorna blommar.

Tisdag


Yes det kom en smsavi! Blev jättebesviken när det inte låg någon i brevlådan men sen plingade telefonen till och jag var den lyckligaste. Snabbt hämtade jag min kamera och den är så fin, så fin. Batterierna måste laddas och jag väntar otåligt. Klockan fyra ska de vara klara. Passade på att åka till Haninge Centrum och köpte minne till kameran så att jag ska kunna fotografera en massa.

Vet ni vad? Redan imorgon har jag mitt första fotojobb. Lär ta med båda kamerorna då jag kan min första kärlek mycket bättre, förstås. Men ska pilla en massa med inställningarna och fota med nya kameran hela dagen idag så att jag lär mig hur den fungerar. Vad för jobb kanske jag borde säga. Det är min söta danslärare Marcela som behöver proffsiga bilder på henne och hennes danspartner. Jag får se till att göra mitt bästa.

Men en till riktigt sjuk sak. Jag hade fått ett till paket från stylebystars. Det här är ju helt galet! I paketet låg klänningen ovan som jag bestämt mig för att behålla. Men även
likadan gul som den jag skulle ha. Så nu säljer jag den till någon av er läsare som vill ha. För 250 kronor blir den din med frakten inräknad. Så slå till snabbt för om du ska köpa den från hemsidan kostar det 367 kronor med frakt. Den är helt oanvänd och kommer ligga kvar i plasten när jag skickar. Storlek S. Maila mig på [email protected] Först till kvarn som gäller. Någon tyckte att jag skulle lämna tillbaka de nu tre klänningar som jag har fått. Men ska jag behöva bråka med retur för att de slarvar? Don't think so.

Oj det blev ett långt inlägg. Jaja dagens då.

Klänning - Stylebystars
Tights - MQ
Skor - Dinsko

Update; Expert är inga experter. Jag gick dit och sa att jag ville ha ett minneskort till en Canon 450d. Tror inte att man kan vara tydligare. Tror ni att minneskortet passar? Självklart inte. Nu måste jag åka tillbaka igen. Tar med mig kameran denna gången. Vill ju fotografera!

Önskeoutfit från Asos


Dagens önskeoutfit kommer från Asos.com. Så här skulle jag gärna klä mig idag, matchar det fina vädret ottimo. Utmärkt alltså, se där italienskan blir bättre och bättre haha! Benissimo! ;)

Sitter och väntar på brevbäraren... vill ha min avi nu! Dumma att de inte tar smsavi, det är bäst och går fortast.
Sen har jag fått en påminnelse om att jag ska hämta något från stylebystars... hur mycket extra ska jag få från dem egentligen, haha! Tänkte kolla upp det när jag hämtar kameran, orkar inte gå två gånger.

Godmorgon


Försäljning


Se på den, ibland har man tur. Mamma gick igenom min påse där jag fick den gula klänningen ifrån som kom i veckan. Tydligen hade jag varit lite klantig och missat att det låg en till klänning där. En klänning som jag inte hade förväntat mig eller betalat för. Superfin med glitter på framsidan som man ser lite på bilden. Ryggurringningen är jag ett fan av.

Dock har jag bestämt mig för att sälja den till någon av er, om det finns intresse. Annars lägger jag ut den på tradera. Stl 34 - 36. Går till högst bjudande, vi startar vid 80 kronor. Jag står för frakten.

Bara att buda på!

Kocken Maria!


Ni som har läst min blogg ett längre tag vet att jag är värdelös på matlagning. Jag har inte riktigt brytt mig. Det är inget intresse hos mig och mannen kan väll få göra maten i framtiden som omväxling? Haha fin inställning I know.

Men nu vill jag bli au pair. Dålig kock är en dålig egenskap. Så från och med nu är det jag som gör maten varannan vecka (den när resten av kidsen är hos sin andra förälder). Börjades idag, med korv och ris. En bra nivå tycker jag som tidigare bara gjort köttbullar med makaroner.

Mamma var över min axel hela tiden och fick mig att känna mig ganska värdelös "Maria om du provsmakar maten så får du inte lägga tillbaka skeden i kastrullen" eller "rör inte om för snabbt för då kan det skvätta"
Riktigt så illa är jag väll inte. Men hon är söt.

Maten blev jättegod, jag är bäst.

Mycket denna vecka

Jag har ju glömt att berätta! Igår hörde en familj av sig till mig och berättade att de vill ha mig.
Ni som inte förstår vad jag pratar om kan läsa detta.

Hur som helst. De bor i en liten stad utanför Milano. Har nu mailat och frågat om vilken, hoppas att det är Monza. Det vore tur det, kan man inte få ha det ibland också? Sen mailat lite angående Theo också.
Det är ju inte bara att säga ja, finns massa frågor. Som pengar, arbetstider, när man ska börja, hur länge man ska arbeta. Laga mat, ska man städa och vad i så fall. Det jag vet är att de har två barn i åldern 3 och 7 år.
Hoppas verkligen att vi kommer passa så att det blir dem jag flyttar till i augusti - september. Hur som helst känns det bra att någon har hört av sig, började bli less på att vänta.

Vad händer mer då? Imorgon borde min canon komma, hoppas verkligen. Då blir det att fotografera hela tiden så syster är väll glad att hon drog till pappa idag, haha!

På torsdag är det bloggafton. Troligtvist ska jag gå i stan med en viss Elin innan, hon ska sova hos mig efteråt. Roligt att träffa tösen igen! Blev bara snabbt på veckorevyn minglet sist. Sen ska det bli kul att träffa alla andra bloggerskor också förstås. Längtar!

Sen ringde Marcela idag. Vi får jobba igen på La Isla på fredag. Vad kul! Då måste de ha varit nöjda sist. Är faktiskt mer nervös denna gång, nu vet man ju vad som gäller. Tusen kameror i ansiktet och vakter som måste stoppa folk från att gå upp på scen... Men det ska bli riktigt kul, behöver pengarna också. Vill passa på att säga krya på dig Marcela! Hon har tappat rösten stackaren. Jag om någon vet hur det är.

Känns som att det kommer bli en riktigt bra vecka!

Offentlig vlogg


Tyvärr hör man inte så bra men jag bjuder på denna ändå.

Förresten finns det en ny möjlighet att vinna en fotografering! Jag är självklart med och tävlar. Det är hur roligt som helst och Hanna är verkligen superduktig. Skulle hemskt gärna fotograferas av henne.
Här hittar ni tävlingen.

Dresses


Denna photoshoot ägde rum för ganska länge sedan men just den här bilden har jag inte sett tidigare.
Tycker att Mary-kates (till höger) klänning är helt fantastisk!
Sen är jag ett fan av Ashley's frisyr. Tycker att det är supersnyggt att dra bak håret i en stram mittbena och sedan ha håret i en knut eller hästsvans.

Sorry för den dåliga uppdateringen igår. Pratade med M hela kvällen och glömde totalt bort allt annat... 16 dagar kvar tills han kommer!

Veckans bild 5


Detta blev er favorit från förra veckan.


Är bild 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Är bild 3 din favorit?

Fy är helt slut efter massa dans, men nu ska det fikas för mors skull. Ciao!

Mina älskade kusiner


Detta är min älskade kusin och gudson Max. Den sötaste och raraste av alla.


Jag tillsammans med Max storasyster Filippa, mitt charmtroll.
Detta sa hon till sin mamma när jag satt bredvid (fröken är 3 år) "Mamma, nu var det länge sedan jag träffade Maria".
Aww, vi har alltid haft en speciell relation. Men när hon var yngre så glömde hon bort mig när vi varit ifrån varandra någon månad. Sen när jag skulle gå gav hon mig en puss på munnen och sa "vi ska leka i sommar, glöm inte det"
Klart att jag inte ska!

Nu mår jag bättre, en stor kopp kaffe var precis vad jag behövde. Dags att dra till dansen, vi hörs vid sju!

Trötter


Lo och Lauren tillsammans efter en klubb. Som vanligt ser Lauren oförskämt fräsch ut och hon har klätt sig snyggt som alltid! Klänningsfreak precis som mig.

Hur jag mår idag? Det här är så sjukt. Jag mådde verkligen jättebra när jag kom hem igår och inlägget jag skrev innan jag gick och la mig minns jag helt. Kände mig inte alls onykter och inga stavfel. Men ändå är jag bakis idag, något jag aldrig brukar bli. Hoppas det går över efter lite frukost. Jag menar, vi ska ha tre timmar dans idag. Hur satan ska det gå?!

Hej sötnosar!

Nu har taxin precis droppat av mig hemma. Sådan lyx, om man ändå alltid kunde ta det alternativet. Hemma på 20 min är jag inte van vid.

Har varit en toppenkväll. Dock sjuka mängder alkohol, och ändå känner jag mig nykter. Kroppen beter sig weirdo nuförtiden. Träffade en riktigt söt tysk kille. Den enda söta tyska jag någonsin träffat haha! Men det var väldigt oskyldigt, bara prat. Jag hade inget annat än fina M i tankarna. Men det var roligt att snacka engelska hela kvällen.

Dansades mycket också, as always. Grym musik på KTH och allt var så billigt, sånt gillar vi.

Nej nu är det sova som gäller, och imorgon ger jag mig själv sovmorgon. Så vi hörs efter elva!
Natti natti, hoppas ni redan sover sött.

Hej älskade!

Nu har jag sjukt bråttom. Tänkte bara komma in och säga hej. Har haft jättetrevligt hos farmor. Fotograferat mina söta kusiner och ni ska få lite bilder imorgon plus en videoupdate.
Skickade ett mess till Cissi, hade tänkt kolla om hon ville se på Eurovision med mig. Men istället blir det utgång. Jag ska vara KTHelev för en natt. De har något tentafirande som hon ville att jag skulle haka på.

Sååå vi ses imorgon, ha en toppenkväll!

P.s Berättade om Italien för hela släkten. Men det var lugnt, de hade redan läst allt i min blogg. Haha hade ingen aning om att alla läste den.

Lördag


Det är skönt med nya kläder när man håller på och spyr på sin garderob. Så här ser den andra klänningen ut som jag köpte i Milano. Nu ska jag prata med M på msn och sen drar jag till farmor. Ni får ha en toppeneftermiddag! Jag uppdaterar när jag kommer hem, borde vara runt åtta. Vill se Eurovision förstås. Heja Charlotte!

Tubklänning - Zara
Klocka - Tritoni
Skor - Forever 21

Klänningen provad


Jag lyckades övertala mamma att hämta
klänningen och nu är den provad. Sitter perfekt! Ska användas på bloggafton nu på torsdag. Dresscode är Glamour och det tycker jag absolut att den är. Tyget är så mjukt att jag känner på den hela tiden. Funderar på att ha en håruppsättning men brukar inte gilla det... Ska testa en halvt uppe halvt nere med löshåret. Får se om det kan bli något.

Nu har jag bytt om till dagens kläder och ska sminka mig, kommer in med en outfit innan vi drar.

Lördagsinspiration


Bilder från bland annat stocholmstreetstyle.feber.se

Ovan är tre outfits jag gärna skulle välja mellan idag. Den första är vårig, andra söt och den tredje lite tuffare. Helt olika stilar men alla faller mig så väl i smaken. Min stil är nog som min musiksmak - väldigt bred.
Vilken gillar du bäst?

Friis & Company


Det här kan vara den sötaste väskan från F&C jag någonsin sett. Kanske för att de äntligen gör något unikt och inte bara kopierar andra märken. 700 kronor kostar den och jag skulle gärna slå till.

Så vad händer idag? Min klänning från stylebystars har kommit så jag ska tjata på mamma att vi åker och hämtar den. Sen vid fem ska jag hem till farmor och träffa släkten. Blir mys då det var så länge sedan sist. Egentligen skulle jag ha jobbat mellan sju till tio på grönan, Marcela behövde min hjälp med att dela ut flyers. Men det är ju melodifestivalen, och jag har redan lovat folk att sitta och titta. Då hon frågade först igår så förstår hon :)

Nu frukost, vi hörs senare!

Trevlig kväll


Jag och min tös. Såg på Talang (jag är typ kär i trollkarls-Seth) och Berg flyttar in. Riktigt mysigt, blev såklart massa skitsnack också. Vi har ju inte setts på några dagar och när man är van att ses varje dag så blir det mycket att prata ikapp.


Ben&Jerry blev det förstås. Godare glass finns inte. Speciellt inte när choklad är inblandat.

Nu sova, vi hörs imorgon!

Fredag


Nu var det evigheter sedan ni fick en outfit. Men bättre sent än aldrig, right?
Ska hem till
Jenna för att se på Talang och käka Ben&Jerry. Har egentligen inte tid att sitta här och skriva så jag borde börja röra på mig. Vi hörs när jag kommer hem eller imorgon!

Klänning - Pimkie
Väska - Second Hand

Trevlig kväll!

Min, min, min


bild från letsgodigital.org

Underbart när den 25e är på en helg, så att man får lön och studiebidrag redan på en fredag! Jag gick in på kontot, såg att jag till och med fått mer pengar än vad jag räknat med så jag skyndade att beställa den här kameran från
Radars. Kärlek till pricerunner, fick kamerahuset och Canon Zoom Lens 18-55mm för ca 7200 kronor inklusive frakt. Billigaste man kan få den för just nu.

Jag är lyckligast! Den borde vara här på tisdag. Mamma kommer köpa min första kärlek av mig.

Sen tack, tack, tack för era rara ord i inlägget nedan. Var lite nervös för att avslöja hur jag hade reagerat på det hela. Men jag borde ha förstått vid det här laget att jag har världens bästa läsare, kärlek till er.

Monza tjejerna

Då ska ni få veta vad som hände i Italien, det enda som var problem med resan.

Jag bodde som sagt hos min 24åriga faster i Monza, en stad precis utanför Milano.
Andra kvällen så bestämde vi oss för att gå ut i Monza istället för att åka in till Milano som kvällen innan. De har en krog som jag kallar för parken. Detta eftersom att det ligger vid en stor park och jag glömde det riktiga namnet (förvånad någon?)
Det var skönt att ha nära hem och satan vad fint det var! Helt utomhus och vi hade 22 grader, skönare kväll får man leta efter.

Det fanns även ett litet dansgolv där de hade tak, och hela taket bestod av högtalare. Hur tufft som helst. Riktigt bra musik spelades också och de hade livedj. Jag och Cissi fick såklart lust att dansa men konstigt nog gjorde ingen annan det. Så vi väntade, tog några glas i baren och hälsade på folk. Då var tjejerna hur trevliga som helst. Men sen ville jag dansa. Det är ju en av de största anledningarna till att jag går ut. Så jag drog ut Cissi på dansgolvet och jag märkte hur folk tittade. Men jag brydde mig inte, dans får mig att känna mig fri och med några glas i kroppen så är jag friare än någonsin. En kille kom fram och ville dansa med mig men jag puttade bort honom så fort hans händer var på ställen där de inte borde. Jag hade inte träffat Michele ännu (det var kvällen efter) men ville ändå inte dansa med någon. Jag var trött på kärlek och killar i allmänhet som jag kommenterade till Cissi flera gånger. Att jag sen föll för Michele är en annan historia som kräver ett helt eget inlägg.

Hur som helst, efter ett tag drog Cissi till baren. För att snacka med våra vänner eller köpa något, mer visste jag inte. Men jag stod kvar själv på dansgolvet och då kom fem Monzatjejer fram till mig. Så här gick dialogen:
Monzatjejerna samtidigt; You're a bitch
Jag kollade chockat på dem.
Jag; What did you say?
En Monzatjej; You're a bitch.
Jag; What have I done?! Do you speak english?
Monzatjejerna; No but you're a bitch.
Jag blev förbannad, de dömde mig utan att låta mig förklara. De kommer fram fem stycken mot en ensam tjej. Och för vad? För att jag dansade?
Jag; You wanna see a bitch? This is a bitch.
Och jag gick ut på dansgolvet igen. Och dansade med varenda kille i närheten. Ni skulle ha sett deras blickar. Jag kunde inte låta bli. Sen kom Cissi, Jenny och grabbarna och drog mig ut därifrån. Vi gick aldrig tillbaka.

Jävla Monzatjejer. Vad säger ni?

Hey Ash


Den här bilden är gammal på Ashley och jag har fler bilder från samma tillfälle. Men just denna har jag aldrig sett tidigare. Älskade kombinationen med sötaste halsbandet, heltvit klänning och skinnjacka till det. Just denna skinnjackan också. Så länge som jag har letat efter en liknande, i två år för att vara mer exakt. Men jag har bara sett de tråkiga vanliga modellerna... Tyvärr.

Godmorgon allesammans! Idag har jag en del att ordna, men jag kommer in senare så ska ni få veta vad som egentligen hände mellan mig och Monza tjejerna i Italien. Ciao!

Veckans blogg - Eva Blixman


Denna vecka är det
Eva som blir veckans blogg!
Hon tar sjukt fina bilder och bloggen är väldigt lättsam och mysig. Gillar att kika igenom hennes inlägg med alla fina foton på världens finaste korthåriga Chihuahua Rudolph (som har fårt hård konkurrens av Stina Lee's Bianca hihi) och hennes bedårande cupcakes. Man blir lika sugen på en varje gång.
Ni har väll kikat in på hennes blogg?

Nu har jag sett på Sveriges bidrag i första delen av Eurovision Song Contest. Men nu ska jag se senaste avsnittet av Gossip Girl. Herre jesus vad det händer grejer nu.

Update; Meh. Det var ju säsongsavslutning. Och så verkade allt gå jättebra... men nehepp. Antar att säsongsavslutningar fungerar så. Börjar det inte förän i höst igen? Jaja, får väll underhålla mig med alla andra tiotusen serier jag följer... Börjar bli en farlig drog det där. Nu sova, godnatt!

Enjoy the sun


Oj så fint väder vi fick idag då! Jag som inte har varit ute mer än mina rundar med Theo.... Jaja i alla fall någonting.
Jag har kämpat med att hitta au pair familj, fan verkar som att nästan alla vill att man har körkort. Jag är inte gjord för att köra bil, så är det bara. Men nu orkar jag inte tänka på det där.

Kameran har legat och samlat damm i några dagar nu, har inte varit på fotohumör. Men så såg jag älsklingen ligga och sola vid utgången till terassen. Det såg så härligt ut att jag var tvungen att få det på bild. Sen satt jag och funderade lääänge på om jag skulle ha bilden i färg eller inte. Hans päls blir ju så fin i solen, men samtidigt tycker jag att det var tufft i svartvit så det fick det bli.

Update; Ibland är jag bra dum. Jag har bärbar dator och mobilt bredband. När jag läst igenom det jag skrivit så tog jag med mig datorn ut, så nu sitter jag på terassen med både dator och Theo i knät. Trångt? Yes. Mysigt? Oh yes.

Italienshoppingen


Då var det dags att vissa shoppingen från Italien, även om det tyvärr inte är så mycket att visa. Orkar inte byta om och ta bilder på klänningarna så gick igenom fotona från resan och ovan är de två bästa. Den till vänster är från Pimkie och gick på ca 270 kronor. Älskar puffärmarna och mönstret. Den andra klänningen är köpt på Zara och är jag inte helt ute och cyklar så tror jag även att vi har den här i Sverige. Kunde inte låta bli att köpa trots det eftersom jag blev förälskad. Ca 350 kronor. Det är en tubklänning i jeansmaterial.


Sen det sista köpet, ett armband från Diesel för ca 250 kronor. Cissi köpte ett likadant och även en underbar tubklänning därifrån. När vi gick ut ur köpcentret som butiken låg i så insåg jag att jag faktiskt ville ha den svarta klänningen som jag tittat på. Den kostade 1000 kronor så därför tvekade jag innan men när vi var på väg mot tunnelbanan så var jag säker på att den var värd varje krona. Underbara tunna material, skulle vara perfekt för heta sommardagar. Men grejen var att butiken låg på femte våningen och vi var sjukt trötta i benen efter att ha gått runt hela dagen. Så vi orkade inte gå tillbaka, haha! Tur för min plånbok förstås men ja... den var fin. Ska kolla om den finns kvar i juli, om jag då har råd det vill säga.

Ska ordna en shoppingguide för er som ska till Milano senare också. Orkar bara inte just nu. Vill fortsätta skriva på min roman, har fått upp glöden igen hihi.

Stilometer


Bilder från style.com och manolo.se
Ni läsare är duktiga på att påminna mig om saker. Stilometer önskades och jag är snäll och ger med mig.

Ny trend är de färgglada solbrillorna. Några modiga har redan börjat använda, men jag tror att trenden även kommer växa till vanliga svenssons. När det inses att färg är tufft så kommer försäljningen av röda, gula eller kanske gröna brillor öka kraftigt.

Stannande trend är kavajen. Den kom smygandes redan förra året men håller i år och är klart större. Jag tror att den blir sommarens motsvarighet till skinnjackan. Köp en nu om du inte redan har gjort det så att du kan säga att du var före alla andra.

Försvinnande trend är knästrumporna. Jag älskade dem förut, men nej. Nu har kärleken rostat. Dölj inte benen i sommar! Dock något som är snyggt som syns på bilden är att låta strumporna gå över skorna. Stackars strumpisar, men snyggt är det.

Kavajen


Se så snyggt wayfarers passar till den marinblåa kavajen. Måste införskaffas! Snyggt med bältet på det traditionella sättet i jeansen, var så länge sedan man såg. Sen älskar jag armbandet, fler smycken måste shoppas.
Satan vad jag vill ha mycket, och så har man köpstopp. Toppen kombo! Så länge kan man förstås bara titta på vackra Rachel Bilson.

Jag behöver er hjälp

Så planen är klar. Italien 4 years. Ja ni vet redan.
Men grejen är att teori och praktik är inte samma sak. I teorin funderar jag på vad jag behöver ta med mig, i praktiken har jag fortfarande inte hittat en au pair familj. De bästa sidorna kostar, ska man behöva betala när man söker jobb?! Det är ju sinnessjukt.

Sååå jag behöver alltså er hjälp. Någon som varit au pair? Som vet bra sidor?

Alla tips är välkomna.

Trevlig kväll!

Another one


Copyright: Emelie Ohlsson, emelieohlsson.se

Emelie har redan visat den här bilden men det ville jag med då detta också är en av favoriterna.
Ja jag ler ju inte, och ser ändå inte förjävlig ut haha! Har alltid trott att jag måste le för att se bra ut på bild.. vilket kan bli något enformigt. ;)

Nu är jag hungrig. Vi hörs senare!

Canon 450D


Fotograf: Camilla Åkrans Från:
LundLund

På fredag, senast måndag vet jag hur mycket pengar jag kommer ha på kontot för nästa månad. Först då vet jag om jag har råd med en ny kamera och objektiv till den. Men det borde jag ha, om jag har räknat rätt. Borde även ha någon tusenlapp över att leva på resten av månaden. Inte så mycket shopping alltså, eller alls för den delen. Vill ju till Italien i juli. Sen när kameran kommer. Då jäklar ska det fotograferas! Hela sommaren. Jag är verkligen en "sommarfotograf". Gillar inte att använda blixten vilket betyder att det nästan bara är utomhus som man kan få bra bilder. Älskar att fota i solnedgång eller uppgång för den delen. I vatten, i städer... överallt! Det ska bli en fotosommar. Minsann.

Tre klänningar från Topshop


Som jag gärna bär. Vilken är din favorit?

Dagens låt:
Leona Lewis - Forgive me

Skönhet


Det här måste ju ändå vara ett bevis på att Lauren Conrad kan vara en av världens vackraste kvinnor! (Ja ingen slår Mandy Moore förstås)

Den här bilden är tagen när hon lämnar nattklubben Goa. Jag menar, hon ser ut som att hon precis har gjort sig iordning! Vad orättvist. När jag går hem efter att ha varit ute ser jag trött ut, håret är lite överallt och mitt smink har börjat att tappa sin effekt.

Sen måste man beröma Laurens outfit också. Nu får jag lust att shoppa.

Hej på er!

Sitter och tittar på DH och är kissnödig. Haha här berättar man allt, då kan jag fortsätta att berätta att jag inte orkar gå på toaletten... Jag har nog nått höjden av lathet.

Imorgon är det skola... nog. Mår piss, vet inte vad det är. Orkade knapp någon middag och godis lockade inte heller. Då är något fel. Hoppas att jag mår bättre imorgon men annars blir det att stanna hemma. Lite italienskaträning antagligen. Jag har blivit besatt.

Jaja, skulle bara säga hej och godnatt. Blir att sova tidigt. VI hörs imorgon! Ciaaaaao.

Dolce & Gabbana


Jag har aldrig varit ett D&G fan men dessa sandaler var riktigt fina! Kostar ca 3600 kronor och finns att köpas hos mytheresa.com.

Hela dagen har jag ägnat åt italienskaboken och nu har jag faktiskt börjat bli duktig! Jag har aldrig varit bra på språk, men antar att det är lättare att lära sig när man verkligen vill kunna. Inte för att få ett bra betyg.
Tänkte busa lite med Theo nu och sen återgå till boken. Vi hörs senare!

Dagens låt: Teddy Geiger - For you I will

Bilderna har kommit


Copyright: Emelie Ohlsson, www.emelieohlsson.se

Ja skivan med bilderna från fotograferingen har kommit! Så roligt att titta på,
Emelie har gjort ett superbra jobb.

Ovan är min favorit, tror jag haha! Men jag gillar den i alla fall. För förort (trots att vi är i gamla stan) möter storstadstjej. Det är känslan. I alla fall för mig.

Gillar ni? :)

Önskeoutfit från Asos

Image and video hosting by TinyPic

Woho äntligen kan jag blogga igen! Jag är verkligen ett fan av nya plattformen...

Kom på att jag inte lagt upp en önskeoutfit på ett bra tag så här får ni en från asos.com.
Skorna vill jag bära på bloggafton den 29e. Har fortfarande ingen aning om vilka skor jag ska bära.. Kanske skulle ringa Valerié. De har lovat att jag får låna deras kläder vid behov. Såg dock aldrig deras skokollektion när jag var på pressfrukost. Får kolla upp det, vore perfekt.

Ett till foto


En bild som jag missat från deras photoshoot för people! Tycker att bilden är sjukt vacker, kolla bara Harlows rörelse, vilken känsla av frihet. Hoppas att denna familj är lika lycklig som den verkar.

Idag har jag inte många planer. Plugga italienska (såklaaaart. Går bättre än vad jag trodde.) ta en lång och skön dusch och sen bara slappa. Vad gör ni idag?

Myskväll


Sådär, bloggen verkar fungera för alla igen? Så trevligt. Då kan jag bjuda på bilder från kvällen. Jenna ringde ju och hon och Tove kom över. Kubb blev det och vädret kunde inte ha varit bättre. Okej lite kyligt men solen sken. Lilla kameran fick följa med ut. Vad ska man säga? Någon skrev en anonym kommentar om att jag inte kan posa. Whaaat? Jag är ju skitsnygg på bilden ovan... äääääh... haha!


De här var de två sköningarna som kom. Jenna bjuder alltid på sig själv! Love it girl. Tove kunde inte hålla sig från mobilen.. vilken kubblirare alltså.. ;) Fast jag var sämst. Vi spelade tre gånger så att alla fick spela med alla.. jag förlorade samtliga, haha!


Mamma kom ut med Theo efter ett tag. Åh vad roligt han tyckte att det var och springa runt!


Jag lyckades övertala Anna att följa med! Yes I'm good. Min söta syster.

Det var en himla trevlig kväll! Nu är det snart dags att sova, vi hörs igen imorgon. Natti!

Vad fan är grejen nuuuu dååå

Alla som kan läsa min blogg skriver ja

Update;
Jag förstår inte grejen. Vissa kan läsa men andra inte? Blev nerbombad när jag loggade in på msn "jag kommer inte in på din blogg!" Men andra kommer ju in... vad är grejen?

Kubbkväll


Jag kom på att jag inte har visat någon bild på min faster Jenny så här kommer ännu en Italienbild.
Det syns kanske inte så bra på bilden (hon till höger) men många tycker att vi är lika. Hon gillar inte att vara med på bild så därför har jag nästan bara denna. Men joo.. lite syns det väll? hihi
Anna har sagt att ibland låter jag till och med som henne. Tufft. Jenny är en förebild, hon har ju själv följt sina drömmar till Milano där hon nu har bott i sex år.

Jenna ringde nyss och undrade vad jag hade för planer för kvällen. Inte så mycket, bara planerat in att prata med Michele på msn klockan nio. Han har bokat biljetterna hit nu (jippey!!) så vi ska prata om hämtning från flygplats och lite andra saker. Dyrt att ringa så därför bestämmer vi msn-tider istället.

Men först kommer Jenna och Tove över och vi ska spela kubb. Försöker övertala syster att vara med så att vi blir jämt men hon tjatar om att hon behöver plugga. VIlken dålig ursäkt, höhö.

Hur som helst så kommer jag inte blogga förän sent ikväll, ha det så bra!

Er älskade lugg


Bild: Posh24.se
Ja ni är inte få som har tjatat om att jag borde skaffa lugg, och visst är det fint. Men inte värt jobbet, då en lugg sällan bara vill ligga still. Nej jag tänker inte skaffa en, men kändisarna gör det gärna. Mischa Barton syns i lugg nu och även Kate Hudson tydligen (ovan)

Vad säger ni Hot eller Not på söta Hudson?

Hilf mir fliegen


Jag är inget Tokio Hotel fan, men den här låten är fan skitbra. Känsla.

Jag kom på att jag inte har berättat om hur det gick för Theo hos veterinären. Det var som vi gissade, en mjölktand kvar. (Han är snart 9 månader och de ska vara borta vid senast 6 månader) Men en sitter kvar och har börjat irritera honom vilket leder till att han dreglar okontrollerat och mår dåligt. De två sista dagarna har han mått bra men det kan komma tillbaka, och tanden måste ut.

Helst vill vi att den ska lossna själv, ingreppet är enkelt men kostar oss över 2000 kronor. RÅN.
Sen slipper Theo sövas ner isåfall och det vore bra. Så vi leker mycket med hans leksaker så att den ska bli lös, nu sitter den som sten.

Men viktigast av allt är att min älskling mår bra. 2 juni har vi tid för borttagning av tand om den inte har åkt ut innan.

Inne- och utelista nr 7

INNE

  • Jennie!!! ;)
  • Vakna 9 och ligga kvar i sängen till 11 - en måndag.
  • Följa sina drömmar
  • Låten a drop in the ocean av Ron Pope
UTE
  • Opersonliga bloggar
  • Tycka att fika är "fullt schema"
  • Finns få au pair platser
Godmorgon allesammans!

Snart är du min


Denna sköning från stylebystars är på väg hem till mig. Som jag suktat efter tidigare.
Egentligen skulle jag inte shoppa på läääänge. Men så blev jag bjuden på bloggafton den 29e maj med dresscode glamour. Så då blev det denna ovan, fungerar väll? Med läckra pumps och smycken så ska det nog bli glamour över mig. En speciell håruppsättning? Ja vi får se vad jag hittar på men nu har jag något att bära i alla fall! Hoppas den sitter bra. 299 kronor gick den på.

Lördagens eftermiddag


Vi drog som sagt till Marcela för lunch. Tre till var där men då jag glömde fråga om det var okej att jag la upp bilder i bloggen så får de avstå. Vill ju inte ha en fet stämning höhö. Ovan är
Anna och så Marcela, jag med muffins. Sjukt goda! Åt tre stycken och då hade vi ändå ätit lunch precis innan haha.


Sen drog vi in till stan. Där jag ville ha en bild mitt på vägen, hade en taxi precis bakom mig så fick skynda. Bra va?


Vi hade gott om tid innan filmen började så det blev att fotografera mitt på torget vid Sergel.

Skulle lägga in en inne och utelista men kom på att vi videobloggade igår. Sitter och laddar upp det just nu så ni får det senare! Vi hörs då, ciaaaao.

Time for reggaeton


Me in action! Igår innan bion gick jag och syster runt på stan. Det var kul!

Nu är det snart dags för dans, med tanke på att det var uppehåll förra veckan så känns det som att det var länge sedan sist. Det har fikats mycket idag så träning kan behövas. Inför beach 08
Näää för att må bra helt enkelt!

När jag kommer hem ska ni få en inne och utelista, var ett tag sedan.

Ha det så bra så länge, ciaaaaaaao!

Hej sötisar!

Nu har vi fått gäster, några som alltid var hos oss när mina föräldrar fortfarande var gifta.
Känns inte som att det var så länge sedan vi sågs även fast att jag vet att det är flera år. Men så räknade vi på det, och insåg att sist var 2000. ÅTTA ÅR?! Helt sjukt. De har alltså missat hela min tonårstid, och hur lång var inte den?
Mamman som har det fina namnet Maria är nu gravid med sitt andra barn. Magen är jättestor och jättefin. Det är något unikt och vackert över graviditet.

Nu ska vi fika, jag borde hinna komma in med ett inlägg innan dansen. Vi hörs då!
Vad gör ni idag?

Idioter och Kate Moss


Kate Moss på en photoshoot i London. Sjukt snygg.

Men det jag egentligen tänkte skriva var angående en kommentar jag fick i två inlägg ner. En tjej som tydligen går i min klass (men aldrig skulle komma fram och säga något sånt här där till mig? Nej, nej skriv anonymt på min blogg istället fega fan)
När jag skrev att det gick bra på marknadsföringstentan så kommenterade hon något i stil med "vad bra att det gick bra på OMTENTAN" för det hade hon koll på minsann. Sen detta.

Hella om the big secret:
Men Du skrev ju omtenta i marknadsföringen på SU vilken var aplätt. Hur ska Du palla läsa marketing på engelska då? Kanske skulle satsat på något annat ämne sådär? Öh?

Jo lilla Hella. Det var så att Jag missade att anmäla mig till första. Så fick göra min tenta på andra tillfället istället. Som gick skitbra. Didn't see that one coming huh? Jag kan ju också meddela att jag läste marknadsföring redan på gymnasiet som.. ja juste, gav mig MVG. Synd, tråkigt för dig.

Klänningar


Den här klänningen från style by stars i satin och chiffong var inte dum alls. Jag är verkligen en klänningmänniska, det enda jag kollar på. Kostar 499 kronor. Skorna var inte så dumma de heller.

Sen tack för alla era rara kommentarer i inlägget nedan, ni är sjukt underbara!

The big secret

Okej jag berättar för er nu. Innan allt är klart. Men jag tänker inte stanna i Sverige, det finns inte.
Oj där avslöjade jag visst hela grejen. Jag drar till Italien i höst, kanske redan i augusti.
Stannar 4 år.

Ekonomi och IT som jag läser nu känns helt fel. Jag vill gå fashion marketing istället och den bästa utbildningen finns i Milano. Men det är dyrt, riktigt dyrt. Så jag kommer behöva jobba ett år och då beslutade jag att arbeta i Italien. För att få upp både engelskan och italienskan bättre innan jag börjar utbildningen (som är på engelska)

Sååå från och med i höst så får ni följa mig i Italien istället, självklart fortsätter jag att blogga. Visst låter det spännande?
Au Pair + restaurangjobb kommer jag hålla på med under första året. Måste bara ordna lite saker.. vill att allt ska fungera så att jag kan åka. Theo följer med.

Ni som tänker kommentera frågan om jag åker för Micheles skull är galna. Klart att jag är happy att vi kan se vart framtiden för oss. Men jag skulle aldrig totalt ändra mitt liv för en man jag träffat tre gånger.

Det här känns rätt för mig. Nu jävlar Italy kommer jag!

Hej bloggen

Dålig uppdatering då söta Marcela ringde och undrade var tusan jag och Anna var någonstans. Det var ju lunch hos henne så det var bara att be mamma att köra oss. Nu ska jag och Anna snart på bio för att se What happens in Vegas. När jag kommer hem ska jag avslöja hemlisen. The big thing. Sen får vi se vad ni tycker. Oavsett så kommer jag inte att ändra mitt belut. Puss!

Den andra italyvideoupdaten


Kom på att jag inte hade visat det andra videoinlägget så varsågoda! Fy för slutet, skulle visa hur jag låter.. Blää skönt att min röst nästan är helt tillbaka nu. Jag vill till Italien!!


Bjuder på en till bild också, nu när vi ändå är på italienspår. Jag och min älskade Lind framför den maffiga kyrkan. Kan det inte bli juli typ nu?

Italienska för nybörjare


Detta beställdes hem samma dag som jag kom hem från Italien. Har ju så många vänner där som knappt pratar någon engelska och verkligen inte svenska. Vill ju kunna prata med dem! Så mycket som jag kommer börja vara i Italien... åker troligtvist tilbaka redan i juli och så har jag ju Michele som kommer i juni. Sååå... italienska for me! Jag ska bli fyrspråkig mina vänner. Flytande svenska, engelska, finska och italienska är vad jag siktar på. Sen kan vi ha riktigt roliga videoupdates, haha!

Vid tre kom jag hem från stan. Blev tråkigt shoppande, linsvätska! Behövs det också. Roligt att träffa min Cissi igen, vi pratade om möjligheten att åka till Italien i juli igen då. Måste bara kolla med jobbet hur det går, och Jenny förstås!
Vad gör ni idag?

Busy girl


Lo, om jag inte ser fel, tillsammans med Lauren Conrad ute på en shoppingrunda. Jag är så glad att Conrad sparar på sitt hår för att det är så snyggt med långt! Jag hoppas att mitt ska raketväxa nu under sommaren, vore ju inte helt fel.

Gillar verkligen Lo's vida byxor, måste införskaffas till hösten! Känns något fel på sommaren.

Idag kommer jag inte hinna blogga så mycket. Ska träffa Cissi klockan ett för lite shopping och sedan har jag en del grejer att ordna. Stora saker kommer att ske, men jag kan inte berätta än. Måste prata med några till innan jag kan gå ut med det i bloggen... Men ni kommer att tas med storm, I think. Haha! Jaja, om någon vecka borde ni veta.

Vi hörs i eftermiddag! Ciaaaaao

Så var det helg


Sorry för dålig uppdatering! Detta eftersom jag fick veta när jag kom till skolan att Jenna och några skulle dra til Friday's för middag efter tentan. Kul tänkte jag och ville följa med, såklaaart. Så vi bestämde att efter tentan (som för övrigt gick bra!) så skulle vi vänta på varandra. Jag blev klar först. Efter en och en halvtimmes intensivt skrivande. Jag väntade och väntade.
Daniel kom förbi och hälsade. Det var kul! Första gången trots att vi går i samma klass, man kan lugnt säga att klassen är stor.
Sen gick han hem och jag fortsatte att vänta på min babe. Efter över två timmars väntan så dök hon äntligen upp! Med beskedet - Fridays var inställt. De andra töserna var för trötta för att dra dit. Jaha, skulle jag bara dra hem efter att ha tittat in i en vägg i flera timmar? Nää, jag och Jenna drog och köpte stora toast och gottade hemma hos henne framför teven.

Ovan ser ni henne på dagens lunch, jag har nämnt att jag gillar bildserier va?
Något annat jag gillar är fläta i luggen. Se så fint!

Update; Flera har undrat hur jag gör bakgrunden suddig på mina bilder. Då inägget nedan som de syftar på. Det är inte photoshopat. Det är jag med kameran, slutartid och zoom som lägger skärpan på det jag vill. Nu vet ni det. Dags att sova, ciaaaao!

Don't say the words if you don't mean it


Denna bild är den jag blev mest nöjd med av alla jag tog på min fina Lind. Är hon inte det vackraste? I think so!

Snart är det dags att dra till skolan för lunch med grabbarna och
Jenna sen har vi tenta i organisering. Mamma kommer hem om en timme för att ta Theo till veterinären. Känns jobbigt att inte få följa med, hoppas allt går bra! Han mår mycket bättre idag så det kan ha varit att jag åkte iväg också. Han brukar ha svårt för att sova om jag är någon annanstans, det är inte bra. Min lilla bebis.

Skola var det ja, vi hörs när jag kommer hem! Blir nog ganska sent. Men jag har en till videoupdate från resan till er. Sen vill jag prata om något som jag vill få ut min åsikt om. Monzabrudarna tar vi imorgon. Herre jesus jag har ju mycket att blogga om men så lite tid.

Ha det bra! Ciaaaaaaao.

Dagens låt: Dean Geyer - If you don't mean it

Paparazzigalenskap


Jag sitter och tittar på paparazzibilder minst en gång om dagen. För att det är roligt att se vad de har för kläder till vardags. Men egentligen, hela grejen är så sjuk!

Ovan ser man Hilary Duff ute på en shoppingtur. Hon kommer knappt fram! Fotograferna är som djur över henne. Det här är inte mänskligt beteende, det äcklar mig. Ändå vet jag att det är för vår skull som dessa bilder tas. Det har ett nyhetsvärde eftersom att så många personer vill se kändisarna heeela tiden.

Inte så konstigt kanske hur de flesta kändisarna i LA och New York mår.

Veckans bild 4


Detta blev förra veckans favorit av er. Nu har jag valt ut tre foton som togs i Italien, vilken föredrar ni?


Är bild nr 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Är bild 3 din favorit?

Bli frisk älskling


Åh det enda som fick mig att sakna Sverige när jag var i Milano var såklart min älskade lilla pojke. Det var hundar överallt och varje liten pälsade sak jag såg fick det att sticka till i hjärtat.

Sen kommer jag hem och han blir så glad, aldrig sett honom gladare. Det var kärlek, saknad och värme. Började nästan gråta, då har jag ändå bara varit borta i fem dagar från Theo.

För någon timme sedan ringde mamma från jobbet och berättade att han har varit sjuk medan jag var borta. Att hon inte ville säga något för att jag skulle oroa mig. Nog märks det på älskling, han är mycket tröttare än vanligt och spyr flera gånger. Fast inte spyr.. det är typ mängder med dregel på en gång. Fick det förut men då gick det över, nu överväger vi att ta honom till veterinären. Han äter ju sin mat fortfarande men han ska inte behöva lida i onödan. Så yes, veterinären it is.

Live from Italy


Klart att man videobloggade också! Dock är vi ganska flummiga här, bara jag som syns men Cissi filmar. Vi var övertrötta ganska ofta om dagarna med tanke på att vi var ute varje kväll och tvingade oss upp från mjuka sängen för att inte sova bort dagarna.

Satan vad hes jag var, nu har det börjat gå över. Skönt. Enjoy

Tillbaka i kylan, vardagen och stressen


Nooo jag vill tillbaka! Nu, nu, nu.. snälla? Sorry att det inte blev någon mer uppdatering.. det bara glömdes bort. Har varit full rulle hela tiden och helt underbart varje sekund av det. Cissi ovan till vänster med den fina rosa kassen. Inne i Milano på en av våra shoppingrundor. Till höger står jag och posar framför Jennys port. Min fasters alltså, som vi bodde hos.


Den vackraste kyrka jag någonsin sett. Den är så stor, man bara står och tittar. Det var väll denna du menade söta Niffin?


Jag inne på Pimkie som har de snyggaste provrummen! Ville ta med mig hem. Klänningen blev jag förälskad i och köpte.


Skyndade att fotografera inne i det fina varuhuset. Snabbt var de på mig om att man inte fick göra så, haha jaja tur att man kan vara en "oförstående" turist. Det är ju inte som att de sa till mig redan 2006... Cissi testade en keps som hon aldrig köpte.


Uteserveringarna var verkligen underbara! Vin, trevligt sällskap, människor att titta på och de vackraste platserna. Jag ville aldrig gå.


Jag kände mig som Blair i Gossip Girl när jag prövade denna dröm från Marc by Marc Jacobs. Har även bloggat om den tidigare så blev självklart att prova. Hade även köpt om jag inte hade det inplanerade Canon 450D framför mig. 25e maj är den min! Kameran alltså, klänningen var tyvärr tvungen att stanna i Italien. For now.

Hej älskade!


Min sötnos Cissi beställer vin på flygplatsen. Där träffade vi en kille som jag blev kär i. Han var varken snygg eller hade rätt ålder, men han hade en Canon 450D. Som han lät mig leka med. Jag ska såå köpa den när lönen kommer den 25e.


Såklart att jag också drack vin, ni känner ju mig vid det här laget. Jag körde på linne och kjol från H&M. Skönt att bära och ser snyggt ut. Toppenkombo för flygresa.


Cissi sa till mig "Maria, det är bara moln" när jag fotograferade utanför fönstret heeela tiden. Men vadå, det är ju inte ofta man får möjligheten att fota ovan molnen haha.


Jag har tyvärr inga bilder från gårdagen när vi kom fram. Klockan var halv elva och min älskade faster Jenny (som bara är 24a för er som undrar) sa åt oss att göra oss iordning för utgång. Vi drog in till Milano och en ny klubb som både var inomhus och utomhus. Sjukt härligt! Satt på fina vita soffor och drack vin. Det var sent men 22 grader så helt perfekt.
Imorse blev det frukosten som ni ser ovan. Kommer jag köra på hela vistelsen här. Sjukt gott, och onyttigt. Men så får man vara ibland.

Kommer inte kunna blogga så mycket för Jenny har inte bredband. Hon har något kontantkort som de som inte använder Internet kör på. Svårt att förklara. Jag kommer nog in med lite fler bilder om två dagar. Nu ska jag och Cissi in till stan och shoppa. Hoppas att vi hittar en massa fint.

Vi hörs, ha det toppen! I know I will.

Milano here I come!


Cissi och jag på Cypern augusti 2007

Yes jag och min tös har många minnen ihop. Från det att vi började gymnasiet ihop för snart fyra år sedan.
Nu ska jag få spendera flera dagar med en toppentjej! Ska bli så kul.

Tror att jag kommer uppdatera bloggen i Italien, ska försöka att göra det åtminstone en gång om dagen med bilder och så. Min faster har nämligen dator så den borde jag få låna när det finns tid. Nu jävlar ska jag ha det underbart! Koppla av efter några stressiga veckor.

Ha det så bra!

Varmare än varmast


Nu är det hur varmt som helst utomhus och jag visar en bild på Sienna Miller med mössa... Haha!
Men jag tyckte att hon passade så bra i sin att jag var tvungen att visa.

Idag är dagen med stort T eller M. Italien eller Milano. Wiiieeee!
Jag har inte börjat packa än och har inte en aning om vad jag ska ta med mig så det borde jag väll ta tag i.
Vid tvåtiden ska jag dra till Tumba och möta upp Cissi för att åka till flygplatsen. Mamma kommer hem vid ett för att ha hand om Theo, hon är ledig på måndag och tisdag så det är bra. Jag kommer sakna min lilla pojke! Det här blir det längsta ifrån honom, mitt i natten på onsdag är jag hemma igen. Vi har inte löst situationen hur vi gör för att ta oss hem från flygplatsen, med tanke på att ingen är sugen att hämta oss efter midnatt hehe. Kanske taxi om det finns pengar till det men problemet är att vi bor på helt olika ställen, varsin taxi blir pissdyrt. Jag har flera körkortsvänner som läser bloggen, någon som är sugen på att köra hem oss? Vore jätterart, call me! Jaja, det är ett senare problem. Nu är det IIIIITTAAAALLLYYYY som gäller!!! :D

Jag kommer in med ett inlägg innan jag drar, hoppas ni får en toppendag!

Update; Packandet har precis börjat och jag hittade min plånbok från kryssningen. (jag är dålig på att packa upp) Där i låg det 240 kronor som jag glömt att jag hade. Sånna stunder är så underbara för en fattig student.

Ute på terassen


En videoupdate från dagen! ENJOY

Sitter nu på terassen med en filt och Theo i famnen. Mamma och Gin som sällskap. Kan inte bli myckt bättre.
Tentan gick... BRA! Tror jag. Det kändes bra, men man vet aldrig. Hoppas på det bästa men samtidigt vill man inte hoppas för mycket... Jaja, får se sen när det är rättat och klart.

Nu har jag bara en sak i huvudet och det är ITALY! Imorgon vid 18.00 går planet. Längtar, längtar. Idag har det växlats pengar. Har inte packat än men då är allt som det brukar alltså...
Hoppas ni har haft en bra torsdag!

Torsdag


Hihi Theo fick komma med där han låg och njöt av solen. Mitt huvud kom visst inte med på bilden och jag orkar inte ta en ny. Men ni vet ju hur jag ser ut!

Har börjat bli hungrig så det ska bli gott med en lunch tillsammans med Jenna. Sen drar vi till skolan för tenta. Känns som att jag inte kan bli mer förberedd men ska gå igenom frågorna en gång till. För säkerhetsskull. Men sen får det bära eller brista.

Tentan är mellan 18.00 - 21.00. Brukar inte skriva mycket längre än en timme så är nog hemma efter klockan åtta. Då får ni en videoupdate. Ses då, önska mig lycka till!

Topp - Cubus
Jeansjacka - Levis Jeans
Väska - Mexx
Halsband - Från mamma
Skor - Forever 21

Ciaaaaaao!

Svartvit

Emelie har lagt upp en till modellbild, check it out!

Jag är faktiskt riktigt nöjd med den! Gillar att jag inte ler, då jag typ jämt gör det på bild haha. I sommar när vi ska ha en ny fotosession ska jag försöka ha mer känsla bakom bilderna, och inte happy face på allt.
Gillar speciellt min pose, haha kolla höften ser ut att vara jättebig.

Gillar ni?

Snyggare än så här blir det inte


Här har Lauren Conrad verkligen fått till det. Hon börjar enkelt, vitt linne och jeansshorts. En tråkig kombination? Nej, inte om man matchar det rätt. Som ovan. Mittbenan, runda brillor, en skymt av hennes BH, massa smycken i diskreta färger, chanelväskan och så sandalerna.

Hon har fått till hur många av vårens trender som helst, utan att det ändå känns för mycket. Grymt.

Nu ska jag börja med pluggandet till marknadsföringstentan, pluggar bäst på mornarna. Vi hörs lite senare!

Did you say pink?


Så här såg himlen ut utanför för en halvtimme sedan. Gissa vem som sprang ut med kameran ;)

Nu ser jag på Grey's men det är paus. Har svårt för att få ner mina ostsmörgåsar, inte riktigt rätt program för det haha!

Veckans bild 3


Är bild 1 din favorit?


Är bild 2 din favorit?


Är bild 3 din favorit?

Blev inget inlägg på bussen hem. Istället fick jag trevligt sällskap av en viss
Tobias! Var oväntat och kul då vi inte setts på länge. Hade jag inte åkt till Milano i helgen hade jag frågat honom om vi inte kunde dra ihop lilla gänget på en fika. Får bli en annan gång!

Juste! Det skulle länkas hit så då kan ni passa på att besöka ;)

Nu tror jag på kärlek vid första ögonkastet


Chloé hos netaporter.com

Är på väg till jobbet nu, tar en annan väg än vanligt eftersom jag ska möta en söt
bloggerska på centralen. Hon ska köpa min body från American Apparel som tyvärr inte satt bra på mig. Hoppas den trivs bättre på henne!

Vi hörs på hemvägen, ha en bra eftermiddag!

Onsdag



Idag är jag så pass snäll att jag låter er få två bilder på mig, se så generös man kan vara! Haha

Sitter och tittar på våra bästa år. Har tagit en paus från pluggandet.Det går faktiskt bra, tror att jag kan fixa denna tenta om det inte kommer helt galna frågor. Högskoletentor är skumma helt klart. Sen är den mellan klockan 18.00 - 21.00! Jävla galenskap. Enda positiva är att det ger mig en extra dag att plugga, alltid nått.

Nu är det paus i programmet så jag ska rota i kylskåpet efter lunch. Vi hörs igen när jag är på väg till jobbet!

Klänning - Gina
Armband - Glitter
Genomskinliga tights - H&M

Önskeoutfit från Forever 21


Inte ens billigaste outfiten från Forever 21 har jag råd att köpa just nu, se så fin jag skulle ha varit om jag bar ovan! Men samtidigt, jag åker faktiskt till Milano på fredag. Är det verkligen bara två dagar kvar?! Bäst att jag ringer min älskade faster idag. Vi får gratis boende hos henne så det är toppen. Jag och Cissi som åker, vi var i Milano sist hösten 2006 och det var helt fantastiskt.

Nej tillbaka till skolböckerna, måste även göra mig iordning. Vi hörs sen då ni får en outfit!

Ciaaaao

Update; Intert fel?! Vad är det för grej? Det går inte att kommentera min blogg så jag kan inte svara på kommentarer och jag antar att det är därför som jag inte får några? Hata, Hata, Hata nya plattformen!!!

Familytime


Söta familjen är ute tillsammans igen! Vilken snygg vagn! På tal om barn, jag drömde att jag blev gravid inatt. Min första tanke var "Jaaa nu kan jag shoppa alla fina kläder på Matador Kids!!" (Min arbetsplats) Haha! Normal reaktion veeeerkligen.

Nej dags att sätta igång med pluggandet, tentan är ju imorgon! Vi hörs senare sötisar.

Sen angående knufflistan till vänster. Bråkar den eller? Igår hade jag 36 nya länkar de senaste fyra veckorna, nu inga... skumt! Haha

Love me


Innan jag lägger mig tänkte jag tipsa om dessa söta örhängen från
Cocoo, kostar 145 kronor. Lägg märkte till att Oet är format som ett hjärta. Awwww.

Förresten finns det ett till foto uppe på mig från fotosessionen med Emelie. Här hittar ni fotot!
Jag kommer förresten fotograferas av henne igen i slutet av juni eller början av juli. Längtar redan! Kom gärna med tips på teman som vi kan köra efter.

Nej nu måste jag sova, natti!

Bea Szenfeld


Den här kjolen vill jag ha. Finns att köpa hos fåfäng. Men den är slutsåld. Tur det för den kostar 1700 kronor.

Såg ni Ugly Betty? Så underbart, Betty har aldrig varit roligare haha! Nu måste jag fortsätta se på DH.
Älskar tisdagar.

Olsen together


Det är ingen hemlighet att jag älskar dessa sällsynta bilder, olsensystrarna tillsammans och att de framförallt verkar vara på bra humör! Ritkigt vackra i sina långa klänningar. Kul att Mary-Kate bär något annat än svart och att Ashley har släppt ut sitt hår. Detta är ju lovande för framtiden.

Nu är jag hemma från jobbet. Måste springa efter Theo för han skäller på något. Vi hörs senare!

Hellu

Nu ska jag snart stänga här och räkna kassan, städa och sådana saker. Har varit en lugn dag men lite fler än igår i alla fall.
Vi hörs när jag har kommit hem! Vad gör ni ikväll? Ugly Betty och DH som står på schemat?

For me it does!

Veckans blogg - Fotograf Emelie Ohlsson

Image and video hosting by TinyPic
Nej nu är jag mer arg än någonsin på nya äckliga plattformen!!! Hade skrivit ett långt inlägg om varför jag tyckte att Emelie skulle bli veckans blogg. Det bara försvann, bara sådär. HATAR DETTA!

Hur som helst, ja Emelie var det självklara valet som veckans blogg. Hon är en toppentjej och jag älskar hennes blogg. Ljuger inte när jag säger att jag har gått igenom varenda kateogri för att se på hennes vackra bilder. Grät en hel del när jag läste inlägget om tsunamin. Den här tjejen är riktigt stark! Jag skulle aldrig ha klarat av det hon har gått igenom. Läs bloggen, den är lika underbar som hon själv.

A happy feeling for today


Gjorde den här videobloggen i lördags men hade visst glömt bort den, men men enjoy! Har ju varit lite dåligt med videobloggar så ni får se den trots att den börjar bli gammal. Imorgon borde jag ha tid att göra en också.


Passar på att lägga upp en bild från i höstas när vi var på Fridays, vad blond jag var! Innan jag klippte mig också.. suck vill ha håret tillbaka. Tänk vad långt det hade varit nu om jag inte gått till idiotfrisören.
Folket ni ser är från min klass, förutom nummer två. Han hoppade av för att han fick jobb. Blää på dig Maxen ;) Men vi räknar med fest hos dig, bara så du vet!

Tisdag


Modell i Gamla Stan



Copyright: emelieohlsson.se
Här får ni se två av bilderna som togs i söndags!
Emelie var den duktiga fotografen och jag hade superkul.
Gillar att jag ser så smal ut på första bilden, like it skinny! Inte för mycket förstås men lagom.. som på bilden!
Haha kolla Carola vinden på andra bilden, det blåste i perfekt riktning.
Hoppas ni gillade bilderna!

Update; Jag har pratat med Emelie angående det senaste inlägget så ni behöver inte oroa er. We are cool, som man säger i USA :P

Ha begär


Yes det känns i hela kroppen att jag har varit dålig på att shoppa den senaste tiden. Är så sjuuuukt trött på min garderob! Längtar till Milano på fredag. Måtte det inte bli som när vi var där sist, en besvikelse rent shoppingmässigt då jag verkligen inte hittade någonting alls. Det får det bli ändring på i år! I värsta fall drar jag till den underbara gallerian där de bara har fina märken och köper exklusiva skor eller väska, för där vore man galen om man inte fann något. Men helst vill jag shoppa en massa klänningar, chinos, smycken och liknande för att få en bättre start på sommaren. Yes I need that.
Ojsan, detta skulle inte inlägget handla om. Ville bara tipsa om den sjukt söta klänningen ovan, från topshop.

Nu sova, vi hörs imorgon darlings!

Plugg i park


Haha hur jävla snygg får man vara alltså? Hmmm...
Jag och
Jenna drog till en park vid Odenplan för att plugga till torsdagens tenta. Vad roligt att det på bilden ser ut som att klänningen är blå, fast att den är svartvit. Strunta i mitt face för det blev ganska ugly. Men kolla min hårfärg, fiiiiiint. Erkänn!


Jenna blev lite galen, jag tror att jag har det inflytandet på henne.


Den här bilden lyckades Jenna med allt. Blue like the sky. Fint väder vi hade, visst?


Men vi pluggade mest, och pratade strunt, och bloggade. Det var en trevlig eftermiddag innan jag drog till jobbet. Där var det också trevligt, men dåligt med kunder. Så tiden gick långsamt.

Nu ska jag och syster käka glass, med bananer i. Jippey!

Inne- och utelista nr 6

INNE
  • Långa klänningar
  • Fotografer
  • The Hills
  • Nytänkande idéer
UTE
  • Regn
  • Dissa vänner för pojkvän - jämt
  • Se ner på någon för att den sticker ut

Bohem


DinSko kör inspiarionen från bohem just nu. Ja ni vet ju redan att jag älskar stilen. Det är så förbannat snyggt! Ska kika lite i Milano om jag kan hitta några roliga plagg som ni kan få psykbryt över ;) Att man aldrig ska få vara lite annorlunda. Nej jag syftar inte på outfiten nedan, där var ni ju alla rara. Men ja.. ibland så. Man måste vara som alla andra. Blää.

Jag och Jenna sitter nu på en filt i en park inne i stan. Så mysigt att man kan komma ut i gräset även i storstan, perfa! Vi har varit riktigt duktiga och nu känns det bättre inför marknadsföringstentan på torsdag.

Nu ska jag snart till jobbet, vi hörs på hemvägen! Ciaaaaao.

Måndag


Yes idag är det långklänning som gäller och vet ni vad? Jag trivs super i den! Fick även en annan klänning så den blir det att testa imorgon, hoppas den sitter lika bra.

Nu ska jag strax dra till skolan. Theo ligger och sussar i min famn, åh han är så mysig. Vill inte lämna honom, lika jobbigt varje gång. Ikväll ska han få massa pussar och kramar.

Vi hörs nog ute i solen, tar ju med mig datorn såklaaaart. Någon paus i tentapluggandet måste man ha.

Klänning, väska - Second Hand
Skärp - Gina
Skor - DinSko

Ciaaaaaaao!

Långa klänningar


Yes jag har helt klart förälskat mig i långklänningar, det är så elegant! Kanske kommer bära en jag med idag. Får se hur den sitter. Har nämligen fått två fina klänningar från Harrys mamma. Men har inte testat än.

Planerna för idag? Först ska jag dra till skolan och plugga med
Jenna. Åker först senare och pluggar hemma först för Theo's skull. Sen kommer mina syskon hem till honom.

Klockan fyra har jag jobb. Yes chefen ringde och vill att jag jobbar från idag tills på onsdag. Jippey! Kanske inte det bästa att tacka ja när man har tenta på torsdag men 1. jag behöver pengarna och 2. jag har verkligen saknat jobbet! Är barnklädesbutiken Matador Kids som jag jobbar på

Nu frukost, göra sig iordning och så plugga marknadsföring. Sen får ni en outfit innan jag drar till skolan. Vi ska sitta ute i gräset och plugga, mysigt!

Lancome Juicy Tube Mini


Söta Bettie på
BettiesGalleria skickade hem en juicy tube till mig. Så snäll! Älskar verkligen, sitter väll inte kvar i evigheter men smakar så gott. Kanske råkar äta upp det istället, höhö. Nej men jag gillar verkligen dessa läppglans. Sätter sig fint och kladdar inte. Try it.

Nu sova, puss.

080503


Här kommer gårdagen i lite bilder!
Jennie kom över och vi pratade strunt, fotograferade varandra och Theo samt åt glass. Det var himla mysigt! Se så fin min prins är, det vackraste jag har.


Efter glassen var vi fortfarande sugna på något mer, så vi körde lite baklänges. Först efterrätt, sen förrätt då det blev pitabröd med tsatsiki och slutligen varmrätt hemma hos Jennies mamma där vi grillade. Åh så gott allting!


Här har ni min tös! Fy satan vad söt hon är,är det ens lagligt?


Här är vi hemma hos hennes mamma och det roligaste inträffade! Tydligen hade mamman satt vinet i frysen dagen innan för att det skulle kylas ner något. Grejen var den att sedan glömde de vinet så gissa hur den var när man tog ut den... en stor isbit! Så Jennie gjorde allt för att lyckas tina upp isen. Tillslut fick vi vårt vin och det var riktigt gott.

En himla trevlig dag var det allt!

Veckans 4


Dessa fyra är de outfits som jag har lagt upp denna vecka, vilken är din favorit?

Tog förresten bort löshåret innan jag drog till fotograferingen, kändes bäst.

Efter fotograferingen


Denna bild var överlägset populärast och blir veckans bild.

Har precis kommit hem från fotograferingen och håller på att hungra ihjäl.
Dock är jag på ett toppenhumör, det var verkligen sjukt kul!
Emelie var så rar, precis som hennes vän Lisa som också var med.
Fick en massa beröm, sa att jag var så lugn och enkel att jobba med, inte stel. Vilket var sant, jag var lite nervös innan men det släppte direkt. Så skönt att kunna vara så avslappnad framför kameran, det trodde jag inte.
Hon sa att jag skulle säga till er att jag var jätteduktig, haha!
Sen var Emelie så lätt att jobba med, hennes beröm och lugn. Sen att hon är så duktig, hade massa idéer. Ni ska såklart få se bilder sen!

Nu mat, sen dans. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Söndag


Så här fick dagens outfit bli. Klätt upp mig lite mer än vanligt då jag ska fotograferas av duktiga Emelie. Även löshåret är på. Det fungerar absolut till det röda som vissa av er inte trodde. Very good. Nu ska sminket på, sen drar jag in till stan.
Vi hörs troligtvist igen efter dansen då ni både ska få veckans bild, bilder från gårdagen och veckans outfits.
Ciaaaaaaao!

Jacka - Divided by H&M
Klänning - Ellos
Skor - Maria Lucci
Ringar - Efva Attling och en som jag fick av Jennie, tack gumman!
Klocka - Tritoni

Godmorgon!

Här har ni någon som är uppe tidigt. Gick upp redan klockan åtta.
Jennie ska hem till Sundsvall och hennes tåg går halv elva från centralen så det är därför vi är uppe redan nu. Känns lite tugnt men samtidigt bra eftersom jag måste hem och hinna göra mig iordning för fotograferingen. Den är ju idag! Vet än inte vad jag ska ha på mig, det som är bra är i alla fall att vädret verkar lovande. Toppen! Kanske blir någon klänning. Jaja det är ett senare problem, nu frukost!

Vad ska ni göra idag?

Chill

Tänkte bara komma in och säga hej och godnatt.
Sover hos Jennie idag så därför har jag inte varit inne på bloggen.
Vi hörs igen imorgon, då har jag försig en hel del att göra också. Men jag hittar alltid tid till er.
Godnatt!

Lördag


Såg nu att bilden blev suddig men hinner inte ta en ny då Jennie kommer vilken sekund som helst. Vi ska äta glass och sen hintade hon om en grillning ikväll som jag kan hänga på om jag vill. Gärna för mig!
Marcela ringde också och hade en ny plan för oss och även min lillasyster denna gång. Det är en fotografering, mer än så kan jag inte säga förän det är helt klart. Hoppas det blir av för det verkar coolt!

Jaja, får se när jag hinner blogga igen. Hoppas ni får en underbar lördag!

Skjorta - H&M
Halsband - Fick på veckorevyn minglet
Klänning - Kappahl
Tights - H&M

Hemma hos Marcela


Cola (som jag egentligen inte tål men det är sååå gott), mobiltelefoner och en massa smink. Dags att göra sig iordning! Detta var förstås igårkväll innan vi drog till La Isla.


Vi bytte om till scenkläderna först när vi skulle upp så vi såg ut så här innan. Marcela var snygg i höga jeansshorts och sina nya pumps från Bianco. Helt underbara! Jag som är så trött på min garderob hade tur som fick låna den underbara klänningen ovan från M. Kommer från BikBok. Kort, kort minsann. Men ibland får man.

Om hur kvällen var skrev jag förstås redan inatt så det behöver vi inte ta igen. Har inga bilder från kvällen men det kommer. Hoppas snart hihi. Är nyfiken.

Nu måste jag städa här hemma,
Jennie kommer ju snart! Om jag hinner så lägger jag upp en outfit innan.

Lauren Conrad


Åh vad jag älskar Laurens stil. Alltid fina klänningar och så ser hon så fräsch ut.
Nu har jag förresten kommit till första avsnittet av säsong 3 av The Hills. Tycker fortfarande inte att Heidi är en bitch, men man får lust att slå hennes idiot till pojkvän. Fy! Sen älskade jag när Lauren var full i slutet på säsong 2 "Is this guy hot, I'm to drunk to tell" Eller vad hon sa, sååå skön!

Nu ska jag gosa lite med Theo, vi hörs senare. Ciaaaaao!

Update; Men vad fan! Jag tyckte väll att det var ovanligt få kommentarer. Vissa försvinner ju bara. Jag svarade på några kommentarer och de kom aldrig upp. Den här nya plattformen har inte fört med något gott alls. Suuuuuuck.

Update 2; Jag fann de försvunna kommentarerna! Haha. Det här var ju ett något knepigt system...

Galen kväll

Yes nu har man precis landat i sängen. Har varit en riktigt trevlig och annorlunda kväll!
Vi kom till La Isla klockan elva, vakterna var till min stora glädje på plats. Wieee så underbara! Vi skulle först upp på podiet klockan ett. Så vi såg på när andra dansade, den tiden på kvällen är det salsa vilket inte riktigt är min grej. Jag önskar att jag var bättre än vad jag är. En kille ville bjuda upp mig och jag sa nej, just för att jag inte gillar att dansa när jag känner mig dålig. Sen började han tjata vilket fick mig att rygga ännu mer. Men tillslut fick han som han ville ändå när hans kompis bjöd upp Marcela (som även är grym på att dansa salsa!)
När dansen avslutades sa han att jag var vacker vilket fick mig att le. Men i samma stund rycker han tag i min haka och försöker kyssa mig. Jag hoppar förvånat bakom. What the...?! Haha! Jag som brukar vara ganska snäll när jag säger nej... den här gången sprang jag nästan därifrån. Fast det förtjänade han.

Jaja, sen dansade jag med en annan trevlig man, mycket sötare. Sen var han förlovad, vilket jag tyckte var skönt. Var alldeles för upptagen i tanken med dansjobbet för att kunna flirta. Så det var skönt att bara kunna dansa avspänt.

Uppträdandet då? Det gick bra faktiskt! Bättre än väntat. Publiken blev helt galna. Slängkyssar, flera försökte även att hoppa upp på scenen. Vakterna fick stoppa hela tiden, kände mig som en kändis! Höhö. Sen var det mobilkameror i ansiktet överallt och vimmelfotografer. Får se om någon bild blev bra... Man blev ganska rejält svettig. Jag menar, 45 minuter intensivt dansande. Visst brukar jag kunna dansa hela nätter utan problem. Men nu skulle det vara ett jävla tryck heeeela tiden!

Oj detta blev ju långt, jag som bara tänkte komma in för att säga hej. Men nu måste jag allt sova! Vi hörs förstås imorgon. Godnatt sötnosar!

Going out


Den här klänningen skulle jag gärna bära ikväll, kanske liite för vardaglig för klubb men åh vad snygg.
Från asos.com.
Sen är det ju redan bestämt vad vi ska ha på oss, vitt båda två.
Om ca en halvtimme ska jag till bussen och åka hem till Marcela. Där gör vi oss iordning för kvällen. Kommer sminka mig mer än vanligtvist, jag som gillar en mer natural look. Men, men vad gör man inte. Får väll känna mig extra fin för en gångs skull, fy vad jobbigt... ;)
Jag ska alltså dansa på La Isla, om någon kommer... jaaaa Marcela är tio gånger bättre än mig. Hon är min danslärare för tusan! Så inga elaka kommenater får jag hoppas? Jaja säg vad ni vill. Jag tänker ha kul.

Nu ska jag dricka upp min gin, får inte vara full när jag dansar men några glas i alla fall så man slipper vara så förbannat nervös haha! Vi hörs imorgon igen gullungar, hoppas ni får en toppenkväll!

Min kamera och nya plattformen

dskvfs
Det är så många som frågar vilken kamera jag fotograferar med och är så trött på att svara. Så nu finns denna lilla bild under bloggkoll knappen, så nu behöver ni väll inte fråga mer? Please.
Jag älskar verkligen min kamera. Är stolt över den och vi har så många fina minnen tillsammans. Men i sommar kommer det att införskaffas en ny, istället för skor blir det en ny kamera för restskattspengarna. Okej får bara 3000 men mamma ska köpa min nuvarande kärlek för 2000 och sen får jag lägga till lite själv. Tror det blir en canon, men har inte riktigt bestämt mig än. Varför jag vill köpa en ny är för att det helt enkelt finns bättre, min är två år gammal. Som min farfars, jag älskar den. Man behöver inte kämpa lika mycket med att få bra bilder. Min nuvarande förstår vad jag vill ibland men ja... den farfar har var mer snabbtänkt om man ska säga så haha! Har lite andra grejer på g också som jag inte kan gå in på nu. Men så fort allt är klart ska ni få veta såklaaaart!

Sen är bloggen flyttad till den nya plattformen nu.
Fösta intrycket?
Jag godkänner ju mina kommentarer, men nu ser man inte om de är nya. Lite irriterande men men.
Sen ser hela verktygsfältet ut som en sämre version än blogg.se, som att de har gått ner sig. Antar att jag heller inte kommer vara med på aktiva listan men med tanke på att alla flyttas på måndag så spelar det inte så stor roll. En helg klarar jag mig utan, med tanke på hur mycket jag har att göra så skulle jag nog inte ligga där i alla fall.

Hur ser det ut i explorer förresten? För i firefox ser bloggen ut som vanligt i alla fall. Skönt.

8 månader

image1629
Hmm klockan är snart fyra och ingenting har hänt. I mailet skrev de att bloggen skulle flyttas klockan två och att det skulle ta ca 3 minuter. Förvånad någon?

Jaja, jag slinker in och bloggar då istället, kanske försvinner det här inlägget men då lägger jag upp det igen.
Är ju Theo som ska grattas! 8 månader är han nu och börjar bli en vuxen hund. Känns helt galet. Fick jag inte nyss hem honom? Men samtidigt, har jag inte alltid haft honom?
Älskar dig!!

Helgens planer

image1628

Bilden är inte illustrerad av mig, hittades på google.

Fredag:
14.00 flyttas bloggen till nya plattformen. Jag har velat vänta med detta så länge som möjligt. Men på måndag flyttas alla och då blir jag hellre flyttad manuellt. Inte kunna blogga under hela måndagen? Som att jag skulle fixa det, haha! Nu ska det ta 3 minuter så hoppas det inte sker några fördröjningar eller att det sker något galet. Jag gillar så som det är nu... får hoppas att jag gillar det nya men är tveksam.
21.00 Ta tåget in till La Isla med Marcela. Blir att planera hur allt ska gå till ikväll då vi inte bara ska dansa utan även dela ut priser. Be there! Or not.. kommer vara äckligt nervös.

Lördag:
Under förmiddagen ska jag kanske träffa en läsare som ska köpa min body från american apparel. Dock hoppas jag att hon kan på söndag istället eftersom jag ändå ska in till stan då. Maila sötis!
Under eftermiddagen kommer älskade
Jennie hit! Hon är i Stockholm då hon söker sommarjobb. Hoppas hon får det! Då är du min, min, min heeeela sommaren :D

Söndag:
13.00 Fotograferas av världens duktigaste Emelie i gamla stan. Lovely, lovely! Dock lite nervös. Men det går nog bra. Ska bli förbannat kul i alla fall!
17.00 Dansen!

Så har en hel att göra denna helg, men det ska bli kuuuul! Tar paus från tentapluggandet för annars kommer jag inte orka. Men måndag, tisdag och onsdag blir det massa plugg. Tänker sätta tentan så att jag slipper tänka på den när jag åker till MILANO!! 9e - 13e maj. Nu är det inte långt kvar.
Vad ska ni göra i helgen?

Videoupdate från dimman


Ja då sitter man här återigen orolig över vad anonyma kommer tycka om detta, haha! Som ni vet brukar jag inte filma när jag har druckit. Men sist tog ni det lugnt så får hoppas att ni gör det nu med. Slutet är bara för  B alltså. Jag blir jävligt skrytsam över min blogg när jag dricker, stackars folk i min omgivning. Men enjoy the crazyness från hyttens toa.

image1627
För er som inte orkar se på mina videoupdates får ni här ännu en bild att kommentera. Go nuts!

Ashley Olsen

image1626

Underbara kryssning

image1616
Det började med en drink på terminalen när vi väntade på att stiga på båten. Fast inte för mig, jag var sjukt hungrig (sparade mig för buffén) och tycker inte att det är särskilt smart att dricka på tom mage. Ovan ser ni söta Marcela (min danslärare) och så lika söta Vivi från dansgruppen.

image1617
Så fort vi kom in på båten så slängde vi in sakerna i hytten och drog till buffén - utan att göra oss iordning. Var visst inte den enda som var hungrig, haha! Åt en massa lax, förbannat gott. Det enda som står utanför mottot "inget från havet".
Syster som sitter bredvid Vivvi, märkte nu när jag gick igenom bilderna att antingen blundade Anna eller så gjorde Vivvi det på bilderna så denna var den som blev bäst från middagen haha. Om ni älskar bilder som jag tar från mitt liv kan ni gå in på systers blogg där hon också har gjort ett inlägg om kryssningen med flera av mina bilder, några som jag inte har med här. Länken ser ni där det är grönt.

image1618
Jag och Anna blev klara ganska snabbt så vi larvade oss med kameran. Marcela till höger, tycker att bilden blev lite cool.

image1619
Men efter att vi gjort oss iordning och drog iväg mot dansgolvet så glömde jag kameran totalt. Så bilden ni ser ovan och resten i detta inlägg är tagna idag. Men vi är lika galna dagen efter ändå så enjoy, haha! Jag, syster och Marcela drog runt för att hälsa på en massa folk och då fick kameran att komma med. Vivvi var iväg tillsammans med en vän till henne. Har tyvärr lyckats glömma hennes namn (ovanligt va?) men verkligen världens raraste!
Tycker bilden ovan blev tuff, som jag skrev i två inlägg ner så fanns det speglar i taket. Jag fotograferade så fort jag såg en, oavsett var de satt.

image1620
Som i hissen, och så tog jag förstås fler än en bild i taket. Vilka andra än oss skulle lägga sig ner mitt bland folk? Åh underbara vänner jag har som är lika galna som mig! Kolla Marcela till höger på första bilden, gjorde en tröja av en sjal. Hon är så klockren.

image1621
Sen drog vi ut på däck där det bjöds på fint väder. Varför inte hänga i pelare liksom.

image1622
Taxfree ofcourse! Lika galna där.

image1623
Vi hade världens underbaraste grannar! Den här bilden skulle tas på grabbarna - och så hoppar Anna in i bilden. Blev skitcoolt! Viiiiist?

image1624
Det var omöjligt att gå med Marcela, hon skulle hälsa på alla! Snacka om att ha kontakter i salsa/reggaeton världen. Sen drog vi till dansgolvet igen, såklart var det drag även idag. The party never ended, fast jag höll mig ifrån alkoholen... Se vem som också var på båten, ingen mindre än Let's Dance Annika.

image1625
På det stora dansgolvet var det salsa som gällde. Jag som inte är så duktig på det höll mig mest till reggaetongolvet. Blev kär i vakterna! De ville kramas heeela tiden, gruppkram så fort man skulle igenom utgångarna haha. Hoppas de jobbar på La Isla imorgon (de som fixat kryssningen nämligen så tror att vakterna jobbar där) Marcela ovan rockar loss, så härligt att se henne på dansgolvet. GRYM!
Har verkligen varit den bästa valborgen någonsin, trots att ingenting var efter traditionen. Men jag tycker att valborg är ganska överskattat ändå. Visst är det mysigt med brasa. Men det blir lätt kallt och lite smått trist faktiskt. Av egna erfarenheter. Detta var tio gånger bättre!

Nu sova, vi hörs imorgon igen gullungar. Då får ni ett videoinlägg. Det roliga är att jag är alkoholpåverkad när jag gör klippet, det mesta jag säger i filmen kommer jag inte ens ihåg. Sånt är lite läskigt. Men jag tycker att jag verkar någolunda nykter, inte spikfull i alla fall. Sånt är bra.

Sunset

image1615
Ni ska få bilderna från kryssningen, 102 stycken blev det så har en hel del att gå igenom.
Denna ovan togs på vägen hem. Solen var på väg ner vilket gav ett så vackert ljus. Kunde inte låta bli att fotografera min älskade syster. Jag gillar hennes min. Nonchalant snygg, that's my babe.

Live från kryssningen

image1614
Nu är det en timme tills vi är i land och man har börjat känna av tröttheten. Sov dock 7 timmar inatt så vi tog låååång sovmorgon.
Hur det har varit? Helt fantastiskt. Igår fotograferade jag inte så mycket, glömde bort så har knappt några dansbilder. Men idag har det varit en hel del flummiga, som den ovan. Fint med speglar i taket haha!
Standardkommentaren har varit gör en kissie.
Ni vet, puta med läpparna, stängda ögon och så V tecknet. Det roliga är att det är Marcela (mörkhåriga ovan) som sa det mest - hon har aldrig läst hennes blogg. Haha!

Jaja nu vill
syster låna datorn så att hon också kan få blogga. Vi kommer nog bara ta det lugnt tills vi är i land. Dansat på tok för mycket. De andra håller på än, svettiga jävlar. Höhö
Ni ska få fler bilder när jag är hemma, ses då!
Hade ni en bra valborg?

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!