Efter 7 timmar av vin


Läckra och stilrena skor från asos.com som jag inte skulle säga nej till.

Med tanke på att jag testat sjukt mycket olika vinsorter i sju jävla timmar så borde jag vara tokfull. Men har samtidigt ätit en massa bröd/salami/ost/risotto/whatever så det blev aldrig särskilt illa. Däremot har jag haft hicka till och från (gjorde en videoblogg med Michele som ni får imorgon, där är den som värst) och nu känner jag mig helt slut i huvudet.
Imorgon får ni även bilder från dagen, har haft en otroligt rolig dag. Inte lik någon annan.
Nu ska jag och Michele se på film. A cinderella story står på schemat, men jag gissar att vi båda två somnar innan vi ens kommit halvvägs. Vi hörs igen imorgon raringar!

Lördag


En ganska enkel outfit idag, blir så när det är varmt. Sen har jag lyckats slarva bort både ett armband och två ringar. Men just för att det är tre olika smycken tror jag att de ligger i någon väska eller liknande. Vore till och med lite väl för mig att slarva bort så mycket på samma gång. Nej tror de ligger i min stora från H&M.

Nu kommer Michele snart. Jag vet inte vad planerna blir för dagen men det blir nog en bra dag ändå.
Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon lovers. Yours truly / Maria

Topp -. Stradivarius
Klocka - Tritoni
Kjol - Indiska
Skor - H&M

My baby's coming to town


Jag är så lycklig! För nu är det nämligen bokat, Anna kommer hit till Italien 3e - 6e september.
(Torsdag - söndag) Hon fyller nämligen år den 7e så jag får fira henne före hihi.
Det är en artonårspresent till henne från mig, mamma har dock hjälpt till med en del av betalningen så det var snällt. Jag menar, jag ska börja betala hyra jag har inte råd med vad som helst haha. Men ville ändå ge henne något speciellt.
Så räkna med en grym helg baby! Massa god mat, varmt väder, trevlig shopping och party party!

Fredagskväll med födelsedagsfirande


Det dåliga när jag får tillbaka inspiration för att skriva? Jag glömmer allt annat!
Jag hinner varken platta håret och har totalt glömt bort de tio meningarna på italienska som skulle vara klara tills idag... Får ta dem i helgen istället. Är ändå så glad att jag fått tillbaka lusten att skriva. Tråkigt hår och vara lite sämre på italienska får jag helt enkelt stå ut med.

Nu ut i vimlet! Fira Thomas som fyller 25 år, eller ja fyllde igår men ändå.
Ska bli roligt att se vad för ställe vi går till. Lilla kameran följer med och ska försöka komma ihåg att fota en massa.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Topp - Minns inte
Halsband - Blasting accessori
Kjol - Gina
Skor - Zara

If you want to I can save you


Här kommer en videoupdate där jag råkar avslöja lite saker ur min roman. Haha sån är jag, börjar jag prata kan jag inte sluta. Men det är väldigt lite så ni kan få se klippet ändå. Sen om ni är trötta på mitt snack om romanen.. i slutet pratar jag faktiskt om kvällen! Haha


Jag hade helt glömt bort att Ivan skulle komma över, engelskaundervisning. Så när han plingade var jag helt otaggad. Sen är det semester nu till på onsdag (tisdag helgdag och måndag blir klämdag) så han kunde inte riktigt sitta still. Men vi kämpade på ordentligt, han blir bara bättre och bättre. Men vi körde bara 70 minuter istället för 90 som vi brukar.
Efteråt firade jag att jag har långhelg med en glass. Wiiieee inte jobba förrän på onsdag!
Dock jobbar Michele troligtvist på måndag så om Jenny kommer till 3m idag (vi går dit innan vi ska möta de andra för Thomas födelsedagsfirande. Det var visst 25 och inte 26 han fyllde, trodde att han var lika gammal som Michele men icke) så ska jag fråga henne om hon vill leka med mig då haha. Kanske äta sushi! SÌ!

Från en garderob till en annan


Alessandra har rensat sin garderob idag och frågade om det fanns någonting jag ville ha. Så jag fick dessa två bikinis av henne! Blev så glad. Tycker att det är supersnyggt när dem är färgglada. Läckert när man har bränna.


Nu ska vi snart hämta tjejerna från skolan. Jag följer med då jag suttit instängd med romanen hela dagen så måste komma ut något i det fina vädret i alla fall hehe.
Ni får en videoupdate när jag kommer tillbaka lovers. Yours truly / Maria

Veckans blogg - Fancyface


Jennie har jag träffat snabbt på ett mingel och hon verkade riktigt trevlig. Hon tar jättefina foton, har en toksöt hund och är duktig på att illustrera bilder. Hennes blogg är mysig och anledningen till att jag läst den enda sedan jag började blogga. Om ni har missat den tycker jag att det är dags att ni börjar läsa nu!


Jag har börjat läsa min roman från början. Det har faktiskt varit bra att lägga ifrån den ett tag.
Jag har haft tid för att tänka på mina karaktärer och det får än faktiskt att lära känna dem bättre.
Förut tyckte jag alltid att det var konstigt när författare i intervjuer pratade om sina karaktärer som riktiga människor. Men det är faktiskt det enda sättet för att lyckas skriva en bra bok. Om man känner karaktärerna förstår man dem bättre. Tillexempel reagerar Felicia annorlunda från Sara i olika tillfällen. Om de beter sig på ett visst sätt kan det vara bra att veta varför. Om någon var rebellisk som tonåring, hur kom det sig? Fick för lite uppmärksamhet som barn eller kanske för hård uppfostran? Det blir roligare att skriva när man har mer koll på sina karaktärer.
För då känns det som att boken skriver sig själv. Handlingen är min ja, men när händerna börjar flyga över tangenterna så blir man sina karaktärer. Jag är inte Maria när jag skriver, jag är hur många personer som helst samtidigt! Därför är det viktigt att gå tillbaka och läsa många gånger så man inte glömmer viktiga detaljer. Jag har även ett extra dokument där jag skriver viktiga saker så att jag inte glömmer bort. Som att Felicia hatar att laga mat och Sara inte klarar av djur alls.
Se där, så här mycket har jag inte skrivit om min roman här i bloggen förut. Dock kan jag inte berätta mer, vill ju inte att någon ska sno min idé. Tycker faktiskt att jag har en grym handling.
Nu gäller det bara att få en bok av det. Har skrivit 83 sidor hittills så kommer ta ett tag att gå igenom hela, speciellt med tanke på hur mycket jag ändrar och har till och med kastat in kapitel i mitten där jag känner att det behövs.
Det är så roligt att skriva!

Dagens...

Dagens humör: Uppåt, vaknade av mig själv. Drömde att jag satte mig i ett flygplan tillsammans med Lind. Kände på mig att vi skulle krascha så ville inte sova mer. Tänkte "dags att vakna nu Maria" och så gjorde jag det! Ibland är det supersvårt. Kunde inte somna om efter detta...
Dagens planer: Jobba. Ikväll ut med Michele och våra vänner då Thomas fyller år, tror att han blir 26.
Dagens kändis:

Nicole Richie tillsammans med sin dotter Harlow. Så fina båda två! Älskar Nicole's frisyr. Det är riktigt snyggt med hästsvans när man har lugg.

Dagens serie: Vänner säsong 9
Dagens låt:
Enrique Iglesias feat Ciara - Takin' back my love
Dagens önskan: Att molnen försvinner under dagen, hade ju tänkt gå tillbaka till parken för att sola
Dagens smink och hår: Gråblåa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Ska även färga ögonbrynen mörkare idag (jag har ljusa naturligt men tycker inte att det är snyggt trots att det är trendigt just nu) Håret plattat
Dagens väder: 31 grader och molnigt, ser dock ut som att det håller på och lättar upp

Midnight poison by Dior


Tänkte visa den nya parfymen jag använder. Midnight Poison by Dior. Faktiskt en julklapp från Simona men har haft så många parfymer att det är först nu jag öppnar den. Gillas mycket.
Sorry för den något suddiga bilden men orkar inte ta en ny.


Har precis sett på filmen Twilight för fjärde gången. Underbara film!
Vet ni en sak som är riktigt bra både med film och böckerna? De ger mig sådan skrivlust! Jag har inte rört min egna roman på säkert två månader nu. Men nu är all inspiration tillbaka.
Lite sent att sätta sig med den nu. Men mamma vill ha femte kapitlet, hon läser igenom romanen nämligen och ger kommentarer. Så ska sätta mig och läsa igenom det kapitlet imorgon. Måste nog läsa igenom alla (tror att jag har skrivit 11 eller 12) för att hitta tillbaka till handlingen.
Det får bli imorgon! Nu sova. Godnatt lovers. Yours truly / Maria

I don't want this moment to ever end


Idag på min promenad gick jag en väg jag inte gått förut. Fann då denna mysiga park till min stora glädje. Satte mig ner för att ta sol men då jag glömt hörlurarna till mobilen kunde jag inte lyssna på musik. Detta gör mig rastlös så stannade bara i 20 minuter och fortsatte sedan min promenad. (Var ute i 40 min, inte illa för en soffpotatis!)


Så här mycket blommor har jag inte sett i Italien förr... Kanske för att jag bor i stadsmiljö.
Jag som nästan bara fotade blommor förra sommaren, ni kan gissa om lusten att fotografera plötsligt kom tillbaka ordentligt.


Blev väldigt nöjd med den vänstra bilden, tycker att den är romantisk.
Lägg gärna märke till den blåa himlen på bilden till höger. Vi har haft fint väder konstant i två veckor nu. I like it alot!

Familjen kommer alltid först


Jag saknar mammas goda råd, Annas knäppa humor och brors lugn.
Jag saknar Orvokkis vackra skratt och glädje till livet.


Jag saknar Theo's trygghet och min brors vänskap.


Jag saknar pappas skämt och systers bus.


Ibland inser man hur långt borta man är från allting. Det går dagar när jag inte tänker på det alls men plötsligt kommer känslan krypandes över än. Idag är en sådan dag. Jag satt och dagdrömde ute i solen och funderade på hur mamma skulle reagera om hon kom hem från jobbet och där satt jag och väntade i soffan. Hur chockad hon skulle bli. Något sådant skulle jag aldrig kunna göra, jag trivs så bra här i Italien.
Men ibland ligger det lite för långt bort från alla man älskar.

Love comes to those who believe it

Allting från netaporter.com


En söt outfit som kostar klart mer än vad jag har råd med men att önska är gratis...


Nu ska jag ut för en långpromenad i det fina vädret. Bär en kortärmad klänning så hoppas att jag kan få lite färg hihi. 30 grader är verkligen det ultimata. Det är varmt så man slipper tights och jacka, men man behöver ändå inte svetta bort varenda vattendroppe kroppen innehåller. Kameran följer med ut så hoppas jag kan ta några fina bilder.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

When I catch my breath it's you I breathe


I början av kvällen hade jag önskat att vi kunnat gå till Mirasol istället. Få prata med lite folk och vara social då jag inte var så jättesugen på att se matchen överhuvudtaget. När jag inte hejar på ett lag så blir matchen tråkigare. (Speciellt när den är så ointressant som gårdagens. Manchester United började bra men när Barcelona gjorde sitt första mål i den tioende minuten så kändes matchen klar. Det var aldrig särskilt spännande)
Men när älskling bjuder på glass och jag kan kravla upp i hans armar... då är det inte så dumt ändå.
Sen blev jag jättetrött mot slutet av matchen och när Barcelona sprang runt och var glada över att ha vunnit med 2 - 0 så somnade jag på soffan. Haha en klockren onsdagskväll helt enkelt.

Dagens...

Dagens humör: Pigg, vaknade en timme före alarmet
Dagens planer: Mest jobb som står på schemat. Tänkte dock gå ut för en promenad.
Dagens kändis:

Länge sedan jag la upp bilder på Lauren Conrad. Konstigt då hon är så snygg!

Dagens film: Twilight, jag och Michele lyssnade på musik från filmen igår så blev sugen på att se den igen.
Dagens låt:
Yiruma - River flows in you
Dagens önskan: Att jag kan köpa Sims 3 på onsdag, ska försöka hitta till Media World. Hoppas det inte tar allt för lång tid att gå dit från vart jag bor. Annars kan jag försig åka till Monza... jag ska ha spelet på releasedagen!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 30 grader och soooool

When you want it the most there's no easy way out


Den här videoupdaten blev lite kort då mina batterier tog slut. Men jag satt i alla fall ute på balkongen i någon timma och passade på att filma. Det är så skönt att sitta där! Med en glass, musik och så korsord eller en sudoku. Me likey.
Klippet huggs av mitt i men jag pratar i alla fall om kvällen (som dock blivit ändrad. Säger att vi skulle gå till Mirsol för att se fotbollsmatchen men vi stannar nog hemma) Enjoy!


Tjejerna sitter nu och tittar på teve. Tänkte joina dem med den sista sudokun som jag har. Kan de tio meningarna på italienska nu och sitter och funderar på vilka som ska bli till på fredag.
Det har börjat bli svårare för när jag tänker en mening på svenska så kommer jag på svaret själv.
Därför är det så bra när jag och Michele pratar italienska med varandra. Då märker jag vad det  är jag inte kan, skriver ner meningen på mobilen, och jag lär mig dagen efter.
Men, varje gång jag börjar prata italienska går Michele över till engelska. Han är den som tjatar om att jag måste använda språket. Jag vill tillexempel att han så gott som alltid ska prata italienska med mig då jag nu förstår det mesta. Men så fort jag svarar på engelska gör han det också...
Men, men jag lär mig ändå mer och mer för varje dag som går.
Kommer in med en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Edward och gänget här i Italien


Här ser ni en snygg Robert Pattinson... i Italien!!
Tyvärr allt för söderut. Varför kunde inte Stephenie Meyer skriva att de åkte till Milano?
Får ta och klaga om jag möter henne någon gång hehe.
Hur som helst ska det bli riktigt roligt att se filmen, längtar! Som ni ser har jag en nedräkning till filmen här till vänster. Vet dock inte varje det står Twilight och inte New Moon, men orkar inte leta efter en bättre.


Nu ska tjejerna hämtas från skolan snart. Senare får ni en videoupdate.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Lunch och musik


Idag blev det den ultimata sommarlunchen. Tomater (ja ni vet redan att jag är något beroende av denna grönsak) och potatis. Nam nam.


Måste tipsa om den här låten, som ni kanske redan har hört? Nytt från Pussycat dolls och jag älskar den! Spelas om och om igen hemma hos mig... Nu ska jag ut på balkongen där musiken fortsätter.
Vi hörs innan jag ska hämta tjejerna från skolan lovers. Yours truly / Maria

Första, andra eller tredje?


Jag kom på att jag aldrig lät er rösta mellan förra veckans outfits. Då det alltid är lika roligt att se vilken av mina outfits som faller er bäst i smaken så tar vi det nu istället. Så vilken är din favorit av de tre ovan?


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan stryka kläder innan städerskan kommer. När hon är här lär jag sitta ute på balkongen och lyssna på musik, alldeles perfekt.
Vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Jobba och sedan ikväll se på Champions League finalen med Michele
Dagens kändis:

Ashley Tisdale toksnygg i randigt och grova kängor!

Dagens plugg: Idag ska jag få in tio meningar på italienska. När jag är klar med den kan jag sammanlagt 360 stycken!
Dagens låt:
Giusy Ferreri - Novembre
Dagens önskan: Tiden tills ikväll går fort, saknar älskling!
Dagens smink och hår: Blågråa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret självlockigt med hårband.
Dagens väder: 30 grader och soool

Inne- och utelista nr 26


INNE


- Sommar. Sitta på balkongen med musik i hörlurarna i evigheter utan att behöva tänka på att man har en massa annat att göra. Dra till parken med den man älskar och sola i timmar. Dricka ett glas vin på en uteservering med goda vänner. 
Yes sommaren är underbar, och jag älskar att den är så lång här i Italien
- Kunna förlåta. Det är en fin egenskap som faktiskt är tuffare än vad det låter.
- Kändisfrisörer. Alla vill gå till Bobbys hårsalong på drottninggatan i Stockholm. Har faktiskt varit där, innan hysterin började. Nu är det den säkraste platsen att se ett känt ansikte på.


UTE


- För varmt. Det känns helt fel att klaga på det men 38 grader? Det går inte att njuta av det. Okej om man hade en pool att svalka sig i. Lägenheten blir sjukt varm, och det går inte att öppna ett fönster för det ger bara motsatt effekt. Jag har svårt för att sova om nätterna, man känner för en dusch fem minuter efter man tagit än och det är omöjligt att bära grått då svettfläckar skulle synas överallt. (Detta är min favoritfärg på kläder)
Meeeen, jag får inte glömma punkt ett på innelistan. Sen ska det bli 30 grader resten av veckan, och det är alldeles utmärkt.
- Att alla bra serier tar slut lagom till sommaren...
- Att pojkvänner och flickvänner sover så sällan tillsammans här i Italien. Jag vill ha älskling vid min sida varje natt! Fast nu är det inte långt kvar tills vi flyttar ihop, 35 dagar!

Dagens fråga - smaker


Jag skrev i en av fredagsfrågorna att daimstruten är min favorit. Daimkulorna är gudomliga.
Vilken är din favoritglass?


Sitter förresten och äter en just nu. En vaniljstrut, underbart i den här värmen.
Ska snart hämta tjejerna från skolan.
Vi hörs efter Eleonoras religionlektion lovers. Yours truly / Maria

Yiruma och weekendresa


Den här låten är den vackraste jag någonsin har hört. Klassisk musik brukar inte riktigt vara min grej, men hans pianospel... Herre jävlar. Finner bara dem vackraste av toner.
Yiruma är även den som gjort Bella's lullaby i Twilight. Men jag tycker faktiskt att River flows in you är ännu vackrare.


Den 27e - 28e juni ska jag med min au pair familj till sjön. Det är en väldigt passande helg, för då skulle jag, Michele och hans familj städat vår lägenhet. Haha verkar som att jag slipper! Får se vad Michele tycker om det...
Dock vet jag inte hur jag gör med mina väskor nu eftersom vi skulle ha flyttat över även dem den helgen då vi flyttar in en onsdagkväll. Kanske att jag kan ge dem till Michele på fredagen innan, nej fan då har vi bröllopet...
Äsch det löser sig på något sätt.
Ska bli roligt med en sista resa med familjen innan jag flyttar ut i alla fall. Det är tre timmar dit och vi åker med bil. Till gränsen mellan Italien/Frankrike. En helg av massa bad så får hoppas att vädret är fint.

Tell me that you want me baby

Allting från forever21.com


Jag älskar söta outfits. Men blir de för sockersöta gillar jag att införa något svart.
Blir mer intressant då.


När jag är klar med strykningen tänkte jag sätta mig på balkongen med Solo's korsord.
Började redan igår och märkte att jag har börjat bli ringrostig. När jag gick på gymnasiet gjorde jag varje morgon Stockholm City tidningens korsord. Blev riktigt duktig och det var sällan som jag inte klarade hela efter någon halvtimma. Nu har jag knappt ens kommit halvvägs och satt med den i nästan en timme. Nu när jag inte använder det svenska språket lika mycket längre så har jag börjat tappa ord. Förut var jag jättebra på synonymer som man ofta måste hitta i korsord. Men det står still i huvudet. Dags att träna upp det!
Vi hörs igen efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars på bra humör
Dagens planer: Mest jobba, religionstisdag idag så skönt att det är fint väder.
Dagens kändis:

Bilderna är ihopsatta av mig så var snälla och länka hit om ni vill använda dem.
Fler bilder på Mary-Kate Olsen från photoshooten med Derek Kettela, det går inte att bli snyggare!

Dagens serie: Gossip girl, de sista två avsnitten av säsong 2
Dagens låt:
Giusy Ferreri feat Tiziano Ferro - L'amore e basta
Dagens nedräkning: 8 dagar tills jag köper Sims 3!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut (knuten är perfekt i den här värmen)
Dagens väder: 32 grader och sol, lite moln (helt perfekt!)

Shopping, gåvor och vinprovning


Här ser ni shoppingen från i lördags. Klänningen och de vita skorna kommer från H&M.
Klänningen kostade motsvarande 400 kronor och skorna 150, så inte dumt.
Ska bära klänningen på bröllopet som jag ska på med Michele och hans familj den 26e juni.
Då jag vill att han inte ser den på förens dess kan jag inte ge er en bättre bild i bloggen heller.
De gröna skorna (som är ännu finare i verkligheten än på bild) fick jag av Michele's mamma.
Aldrig använda, hon insåg när hon kom hem att de var för höga för henne och istället för att lämna tillbaka gav hon dem till mig. Toksnäll! Har nu sammanlagt fått tre kjolar, en jacka och så skorna av henne. Michele tycker att hon ger mig mer än vad hon ger honom haha!


Michele berättade att vi är medbjudna på söndag till en annan stad här i Italy, vet dock inte vilken. Hur som helst, det är vinprovning som står på schemat. Rooooligt! Vi ska dit med en jobbarkompis till Michele och så hans vänner. Då jobbarkompisen är 38 lär det inte finnas någon i min ålder. Men med en massa vin till hands klarar jag mig nog, hehe.
Nu se på Gossip Girl innan jag ska sova. Godnatt lovers. Yours truly / Maria

Good Luck Chuck - recension


Filmen handlar om Charlie som redan som pojke fick en förhäxning över sig själv. En tjej var kär i honom men då han nekade henne blev hon förbannad och sa att hon förhäxade honom så att ingen kvinna skulle vilja ha honom utan efter dem haft sex skulle de finna sin sanna kärlek. Charlie trodde inte på det hela och tänkte inte på det tills han blev vuxen.
Men kvinnor började kalla honom för sin "lucky charm" då de allihop gifte sig med nästa man de träffade. Någon skriver om detta på en matchmaking site och plötsligt är alla singeltjejer efter Charlie. Hans vän tycker att det är fantastiskt. Det betyder att han får ligga med en massa snygga tjejer, utan att behöva oroa sig om att ringa nästa dag.
Men grejen är den att Charlie träffar någon som han tror är den rätta. Nu har han dock börjat undra om han faktiskt är förhäxad. Betyder det att om han faller för henne... så kommer hon gifta sig med nästa man hon träffar?


Den här filmen var hysteriskt rolig. Fantastiska skådespelare, roliga händelser och en härlig handling. Den är mysig, något knäpp och jag vill redan se den igen.
Nu är det snart middag. Visar mina köp och skorna jag fick senare. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Yes man


Yes Man är en film om Carl (som spelas av Jim Carrey) som aldrig riktigt kom över att ha förlorat en kvinna tre år tidigare. Han vill aldrig lämna hemmet, träffar aldrig sina vänner och verkar allmänt deprimerad. En vän vill få honom på rätt väg igen och tar med honom till en föreläsning. Föreläsaren berättar att han säger ja till allting och det är enda sättet till att verkligen gräppa livet. Så Carl testar detta och får säga ja till allt galnare saker...

Jag hade väldigt höga förväntningar på den här filmen. Handlingen var rolig och många har sagt att den är bra. Men helt ärligt? Jag blev besviken. Vi kollade inte ens klart på filmen.
Jag vet inte om det berodde på att jag var alldeles för trött eller för att jag hade för höga förväntningar. Men det kändes inte som en film för mig. Tråkigt nog.

Dagens...

Dagens humör: Tröttare än vad jag trodde att jag skulle vara
Dagens planer: Jobba och sedan se Michele en snabbis. Jag har filmerna som vi hyrde då vi inte hann se den sista. När han slutar jobba kommer han och hämtar dem.
Dagens kändis:

Jag tycker alltid att det är roligt att se kändisar ute tillsammans. Som Gossip Girl stjärnorna Blake Lively och Taylor Momsen ovan. Älskar Taylor's (i svart) outfit, men gillar inte den hårda sminkningen. Blake ser lite sliten ut, men skjortan var inte dum!

Dagens film: Good luck Chuck
Dagens låt: Dean Geyers - If you don't mean it
Dagens önskan: Faktiskt att det blir lite kallare... det är så svårt att sova om kvällarna i den här värmen. 30 grader skulle vara perfekt
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 36 grader och soool

Så var man brun!


Alltid lika fina Mary-Kate Olsen! Okej jag är väll inget fan av den svarta långa kjolen, men brillor, skjorta och väska var tokfina.

Jag hann inte blogga när jag kom hem för skyndade bara att hoppa in i duschen innan jag åkte hit till Michele.
Det var i alla fall otroligt härligt att ta sol. Vi spelade en massa kort och gjorde även en videoblogg! Den ska ni få imorgon tillsammans med bilder från gårkvällen.
Nu syns bikiniränderna! Lite röd om kinderna men annars har jag bara blivit brun, harligt.
Nu ska vi snart äta middag och sedan se på filmen Notting Hill. Båda har sett den förut men den är ju så underbar!
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Fått nya skor!


Sorry för att det ser lite dumt ut med bilden men sitter på Michele's dator och hittar inte paint och han har garanterat inte photoshop haha.

Igår morse hade jag inga ordentliga sommarskor här i Italien. Nu har jag två par! Köpte nya igår på H&M som sagt som ni får se idag eller imorgon. Idag fick jag även helt oanvända av Michele's mamma.
Hon insåg att de var för höga och då vi har samma storlek så fick jag dem. Typ toksnäll? Sì!
Skulle även vilja ha gladiatorsandalerna ovan som kommer från H&M... men nu får shoppandet nog vänta ett tag. Men jag är glad.

Idag åt jag något nytt till frukost. Yoghurt med chokladbitar! Låter helt galet men var faktiskt riktigt gott. Säkert inte så nyttigt men ibland får man.

Fick ett sms av Jannika förresten, hon skrev att hon lämnat en finsk nyhetstidning i huset så att jag kan träna min finska, haha sa söt! Hoppas hon kommer tillbaka snart.

Nu ska vi snart äta lunch sedan drar jag och Michele till Monzapark. Hoppas på att bli sjukt brun.
Vi hörs när vi hörs lovers. Yours truly / Maria

Cosmopolitan och Yes man


Typ toksöt klänning? Från asos.com

Idag har jag köpt solskydd för imorgon, valde 20 vilket behövs då vi ska få 33 grader. Jag och Michele drar till Monzapark. Sola tills vi blir alldeles yra för att sedan ligga i skuggan, alldeles perfekt.

Har nu ätit god mat och Michele tar en snabbdusch. Sedan drar vi till 3m för att träffa lite vänner. Men vi lär bara stanna någon timme. Sedan drar vi hit igen för att se filmen Yes man, har velat se den länge.
Sover hos Michele ikväll vilket var säkert en månad sedan så jag är glad!

Sen hittade jag en helt fantastisk klänning hos Jil Sander, hade bara behövt betala drygt 500 kronor, inte illa då den tidigare hade kostat runt 4000. Men, jag var för långsam. Två andra tjejer hann plocka åt sig de två sista. Fatta vad surt! Detta var i särklass den sexigaste klänning jag sett på länge. På ett klassiskt sätt. Ingen urringning, ganska enkel i sig. Men det var just det som gjorde den så förbannat oskyldigt läcker. Fan alltså.
Jag var dock inte ledsen länge. Jag och Jannika drog till H&M och jag hittade den perfekta till bröllopet nästa månad. Korallfärgad och fantastisk. Ni ska få se den imorgon. Köpte även platta sommarskor, sjukt söta och ville inte mörda mina fötter som resten av min skosamling här i Italien... så det blev en bra shoppingdag hihi.

Jag och Jannika kommer förresten tokbra överens, hon är så härlig! Trots att vi aldrig setts eller pratat tidigare blev det aldrig pinsamt tyst. Vi hade så mycket gemensamt! Tråkigt att hon åker hem imorgon. Men vi har bytt både facebook och nummer, nästa gång hon kommer till Italien ska vi ses igen. Hoppas det blir snart!

Idag kom Solo hit till Italien (tack mamma för att du skickade!) så att vi kunde se intervjun. Fick översätta hela till honom förstås men det var mysigt att gå igenom den med Michele, han tyckte inte att jag svarade galet på någon av frågorna i alla fall haha. Vi är så stolta för att få en hel sida i en populär tidning. Nu vill han visa den för alla vi känner.
Nu ska vi dra till 3m snart. Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Min lillasyster håller på att bli vuxen


Den här bilden la Anna upp i sin blogg. Det första jag tänkte på var "vafan, det ser ju ut som Anna på första bilden trots att det är jag" haha! Jag har aldrig förut sett oss som särskilt lika... men det där tar priset.
Tyvärr är detta den enda kontakt jag och Anna har just nu. Från dator till dator. Lite mobil men det är bara i krisfall när man inte har en dator i närheten och måååste prata haha.
Men i augusti ses vi i 16 dagar (då är du min baby, glöm att träffa vänner under den tiden!)
Hon kommer även hit i september. Hon fyller år den 7e och jag hoppas att hon kan komma 3e - 6e. Det är min födelsedagspresent till henne. (Mamma hjälper till lite)
Jag menar, man blir bara arton en gång. Och jag saknar min älskade!


Nu ska jag och Jannika in till Milano. Först träffa Michele så jag kan få min mobil, sedan till Jennys jobb för att förhoppningsvis fynda. Hon sa att mycket gick åt igår, men jag har inte riktigt samma stil som italienare så något som just jag gillar kan nog finnas kvar.
Vet inte när jag bloggar igen då jag ska sova hos Michele inatt. Ska dock hem och duscha efter shoppingen och då kanske jag hinner sätta mig här. Vi får se.
Ha en fin lördag lovers. Yours truly / Maria

I wanna hold you in my arms when you cry


Simona var lika söt som vanligt.
Jag drack vin vilket alltid är lika gott. Det var lite konstigt mellan mig och Michele.
Men vi redde ut det, ordentligt, och slutet på kvällen blev toppen.


Igår hade jag verkligen tur i oturen. För när jag kom hem insåg jag att min mobil var borta.
Blev direkt orolig att jag slarvat bort den. Försökte komma på vad jag skulle göra, kunde inte minnas Michele's nummer. Bara de första tre och sista fyra numrerna. Så tre i mitten saknades. Men sedan kom jag på att ringa min egen och riktig tur, Michele hade den.
Så jag ska få den idag när jag är inne i Milano, han slutar jobba samma tid.
Problemet var sen med att ställa alarm. Jag fick helt enkelt hoppas att jag inte skulle försova mig. Vaknade tjugo minuter innan tänkt och då gick jag upp.
Nu ska jag äta frukost lovers. Yours truly / Maria


P.S. Vad roligt att Marie Serneholt har börjat
blogga. Ska följas, hoppas den är rolig.

Fredagkväll


Michele kommer vid halv tio och hämtar upp mig. Sist vi pratade i telefon lät allting bra så ni behöver inte oroa er. Jag och Michele har det fin fint. Skönt att ha pratat igenom allting så vi vet vart vi har varandra. Har känts jobbigt att veta att det finns något som ligger och lurar under den perfeka fasaden... För jag och Michele har det bra oftast. Han gör mig så lycklig. Men vi är ändå olika, speciellt med tanke på att vi vuxit upp i helt olika länder med helt olika kulturer. Men det är intressant också.


Hur som helst. Ikväll ska jag ha en trevlig kväll med honom, Simona, Angelo och Jenny. Sen dyker det säkert upp fler som jag känner igen. 3m är ju ett populärt ställe bland våra vänner.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Kofta - Vero Moda
Klänning - Pimkie
Halsband - Blasting accessori
Pumps - Tiger

I wish I could be every little thing you wanted


Här har jag suttit större delen av dagen, njutit av det fina vädret och lyssnat på  fantastisk musik. Det är livet det!
Umgicks även mycket med Jannika när hon kom hem från Milano. Jag trodde ärligt talat att vi inte skulle ha något gemensamt. För så som familjen har pratat om henne har det låtit som att vi är helt olika. Men det är jättelätt att prata med henne! Vi har samma humor och tycker lika om mycket. Har saknat det, prata som man gör med tjejkompisar.
Så jag bjöd med henne imorgon till Jennys jobb då det är 90 - 95 % rabatt. Har inte frågat Jenny ännu, ska göra det ikväll. Men borde inte vara några problem då hon hade räknat med att Michele skulle komma men han kan inte. Slipper jag åka själv också.


Lektionen med Ivan gick också bra. Lite kortare den här veckan, en och en halvtimme.
Han var duktig, kämpade på. En härlig kille!
Nu ska jag läsa lite bloggar innan middage är klar. Vilket lär dröja då jag fortfarande är den enda som är hemma.
Kommer in med en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

And all you wanted was someone who cared


En videoupdate om helgen och om mig och Michele... enjoy!
Eleonora kom hem då hon hade problem med ögonen och fick gå till läkaren. Hon ser på tv just nu så när jag är klar med det här inlägget ska jag ner till henne.
Efter det ska jag och Jannika hämta Carolina från skolan och sedan ta tjejerna till deras målarlektion. Klockan fem kommer Ivan över för 1  - 2 timmar engelskalektion.
Vi hörs efter det lovers. Yours truly / Maria

Veckans blogg - Addspirit


Anna fyller bloggen med vackra foton. Antingen sånna hon själv tagit eller bilder hon hittat som man inspireras av. Hon skriver på ett sätt som fångar läsaren. Om jobbiga känslor eller glada stunder. Det gör att man aldrig vill sluta läsa hennes blogg, och Anna själv verkar vara en riktigt rar tjej. Så läs bloggen om ni inte redan gör det!


Nu ska linserna på, tror jag väntar med sminket... orkar inte riktigt än. Sedan ska kläder strykas. Dock bara fem plagg så det är skönt. Jannika äter frukost just nu, hon gillar visst precis som mig att sova länge. Dock vaknar jag alltid tidigare när solen skiner.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Pigg och fredagsglad. Vaknade vid åtta och kunde inte somna om. Gav upp vid halv nio. Sommaren är underbar på det här sättet, man får ut mer av dagen.
Dagens planer: Vet inte hur mycket bloggande jag kommer hinna med då jag umgås med Jannika under dagen. Sen undervisar jag Ivan idag klockan fem istället, hade blivit ett missförstånd. Väldigt bra då jag behöver pengarna hehe. Ikväll till 3m med Michele och Jenny.
Dagens kändis:

Nicole Richie vet verkligen hur man får enkelt att se förbannat snyggt ut. Perfekt för sommaren!

Dagens nedräkning: 72 dagar tills jag ser älskade Theo, Anna och mamma!
Dagens låt: Aslyn - That's when I love you
Dagens önskan: Att jag hittar något fint hos Jil Sander imorgon
Dagens smink och hår: Brunaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret i en knut just nu, har inte bestämt mig för kvällen ännu.
Dagens väder: 30 grader och sooool, you gotta love Italy

Varför jag skriver först nu

Hej raringar! Ingen inne- och utelista nu. Blev att sitta kvar vid köksbordet och prata, därför som jag uppdaterar först nu.
Den förra au pairen Jannika är sjukt trevlig! Hon är från Finland så det är lite roligt.
Familjen sa att hon är blyg men jag skulle snarare säga tystlåten. För hon blir inte generad när man ställer frågor utan pratar gärna. Vi hade hur mycket som helst att prata om trots att det var första gången vi träffades.

Nej nu sova, sov gott!

Everytime I turn around I see your face

Allting från topshop.com


Den här söta outfiten hade jag gärna burit idag om jag skulle ut. Färg är så fint, speciellt på sommaren.


Guess what? Ivan kom aldrig. Och jag kände faktiskt på mig det. Varför? För igår när Valentina, hans mamma, betalade för förra veckans lektion så suckade hon väääldigt mycket.
Hon var den som ville att jag skulle säga hur mycket pengar jag skulle få. Jag sa att hon kunde välja en bra summa men hon tjatade. Så jag sa tio euro, för nästan två timmar vilket var 60 kronor i timmen. Inte särskilt mycket men hon såg på mig som att jag försökte ruinera henne. Hon sa dock att Ivan skulle komma idag klockan fem, men det gjorde han inte.
Så jag har istället suttit på balkongen en halvtimme och sedan sett ett gammalt avsnitt av Gossip Girl.
Nu kommer den gamla au pairen snart precis som övriga familjen. Ska försöka hinna blogga senare ikväll. Då får ni en inne- och ute lista.
Vi hörs lovers. Yours truly / Maria

If I hurt you than I hate myself, I don't want to hate myself


Den här söta björnen fanns också i djurparken i söndags. Helt sjukt nyfiken på oss människor!
Medan de två andra som fanns underhöll sig själva med att gå på stenar eller ta ett dopp i vattnet så satt denna still och tittade upp på oss. Gick lite till andra sidan och såg på människorna där. Nästan så att det verkade som att den inte skulle vara hotfull om man råkade ramla ner.


Nu ska mascaran på. Outfiten är vita shorts och en randig tröja. Perfekt för den här värmen.
Tjejerna ska hämtas från skolan och de vill hem till en vän. Så efter det är jag ledig.
Blir dock att stanna hemma eftersom Jannika kommer, den förra au pair tjejen. Alessandra har tydligt gjort Tiramisù. Nam nam.
Jag uppdaterar bloggen innan middagen lovers. Yours truly / Maria

Marc by Marc Jacobs


Marc by Marc Jacobs klocka för 3395 kronor.
Finns i guld och silver, och man kan välja om man vill ha den runt halsen i ett hänge eller runt handleden.
Jag tycker att den var riktigt läcker. Rolig idé med luckan framför tiden. Sen gillar jag allt som är stilrent.


Jenny mailade mig imorse. Hon jobbar på Jil Sander och på lördag har de stor utförsäljning.
Upp till 90 - 95 %! Så man kan få fina designerskor för 300 kronor. Jag ska leta efter något till bröllopet som jag ska på den 26e juni. En söt klänning tillexempel.
Jil Sander har lite finare kläder, så jag kan säkert hitta något som passar för bröllop.
Jag köpte ju min plånbok därifrån förra sommaren. Nedsänkt från 1700 kronor till 300. Längtar!

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars okej
Dagens planer: Jobba, hämta tjejerna från skolan och sedan ta dem till en vän som dem vill umgås med. Efter det hem för att undervisa Ivan och sedan på kvällen äta god middag då familjens förra au pair Jannika kommer på besök.
Dagens kändis:

Ashley Tisdale är riktigt snygg på scen!

Dagens serie: 90210
Dagens låt:
Howie Day - Collide
Dagens önskan: Att de kommande tretton dagarna går fort, så att jag kan köpa sims 3!
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en knut
Dagens väder: 32 grader och sooool

Onsdagkväll


Hej raringar! Har ätit en helt fantastisk middag. Just för att den kändes väldigt svensk,  potatis med fisk. Först lax (himmelsk) och efter det någon vit fiskfilé som var förbannat god. Till efterrätt jordgubbar, de godaste jag smakat hittills i år.


Ikväll ska jag ut för en drink i Milano med Michele. Vi lär sitta utomhus då det fortfarande är varmt. Funderar på vilken jacka jag ska ta, då skinnjackan är definitivt för varm. Blir nog jeansjackan.


Familjen tyckte förresten att jag passade i hårbandet. De sa att jag såg ut som en indianflicka och det var visst något positivt. Nu får vi se vad Michele säger. Men jag gissar på "Du vet att jag tycker att du är vacker i allt, men jag föredrar det vanliga hårbandet" Jag säger bara MÄN! Klarar inte av något som är lite udda. Min pappa skulle säga samma sak tillexempel.  Hur som helst. Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att dra.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Klänning - Vero Moda
Hårband - H&M
Armband - Gåva och Blasting accessori
Skor - Stradivarius

Pratglada tanter

Här är en videoupdate från dagen. Det är lite dåligt ljus men jag hoppas att ni klarar er. Enjoy!


På vägen hem från tjejernas skola gick flickorna med sin vän. Hennes mormor går alltid hem med henne och hon älskar att prata med mig, och då endast på italienska. Det roliga är dock att för varje gång jag träffar henne så förstår jag bättre. Sen behöver jag inte säga så mycket då hon babblar på tillräckligt mycket för oss båda. Men idag hängde jag med på allt faktiskt. Var bara några enstaka ord jag inte förstod. Hon frågade om jag var från London och jag svarade "Nej Stockholm" Och hon blev alldeles förtjust då hon var där för några år sedan. Så hon berättade om de museum hon varit på, att hon sett slottet och riksdagshuset. Hur hon facineras av att se så många pappor gå med barnvagnar. (Detta är faktiskt sant, i Italien är det så gott som bara mammor som tar hand om småbarnen. Om en pappa syns till så gör även mamman det)
Hur som helst, hon är supertrevlig och skönt med någon som pratar med mig. De andra mammorna och morföräldrarna ser på mig och tänker blond = inte italiensk = fattar ingenting.
Nu är det middag snart. Ni får en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Ligga i en pool skulle inte sitta helt fel nu


Toksöt pingvin från i söndags. Den simmade fram och tillbaka hela tiden. Försökte skvätta vatten på sina åskådare och verklade himla nöjd med att vara i centrum hihi.


Haha Alessandra kom upp på övervåningen när jag stod och strök kläder med en handduk lindad runt håret då jag precis tagit en dusch. Hon började skratta för jag måste verkligen ha sett ut som en typisk hemmafru. "Maria låt mig ta en bild! Din mamma måste se det hära" Haha så söt. Jag sa att kameran inte fungerade... hehe


Åt den perfekta lunchen för det tokvarma vädret som vi har nu (32 grader för er som missade dagens första inlägg) Kalla tomater och mozarellaost. Man orkar inget mer. Eller jo, tog en glass ute på balkongen efteråt hihi.
Nu ska jag sminka mig, har fixat håret och blev faktiskt nöjd med hårbandet den här gången. Ni får se i eftermiddag.
Lite senare får ni dagens fråga. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

I'm with you 'till the end, never far behind

Allting från netaporter.com


En avslappnad och söt outfit jag gärna skulle bära ute i värmen idag. Fast grått är nog
inte så bra försig. Då svettfläckar syns lättast i den färgen hehe. Men snyggt är det!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Brukar egentligen duscha senare eftersom jag vill sätta på linserna så sent som möjligt (omöjligt för mig att duscha utan bra syn) Men städerskan kommer klockan ett istället för på morgonen som hon brukar. Hon ska städa badrummen idag så därför passar jag på att bli klar där inne innan.


Andra planer för dagen. Det är det vanliga, städa och sedan hämta tjejerna från skolan.
Imorgon blir det lite annorlunda dock. För deras förra au pair, Jannica från Finland, kommer och hälsar på. Hon stannar kvar hela helgen så jag hoppas att vi kommer bra överens. Jag undrar om hon ska sova tillsammans med mig i mitt rum. Hoppas inte det. Även om hon är trevlig så känns det lite skumt att dela rum med en främling...
Jaja, det återstår att se. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Pigg, tredje dagen i rad som jag vaknar före alarmet. Inte illa. Måste vara tack vare solen.
Dagens planer: Jobba och sen ut med älskling ikväll
Dagens kändis:

Rachel Bilson i en toksöt klänning.

Dagens serie: Vänner säsong 9
Dagens låt:
LeAnn Rimes - How do I live without you
Dagens önskan: Att tiden till ikväll går fort, saknar Michele
Dagens smink och hår: Gråblåa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Tror att jag ska köra hårbandet och lockigt hår. Har en idé på hur det kan bli snyggt.
Dagens väder: 32 grader och soooool

Duellen - Rachel vs Shanea


Dags för en ny duell! Rachel vann med 13 röster mot Haylies 8, så nog var det ganska jämnt allt. Denna gång möter hon Shanea. Vem är din favorit? Vardagsklädda Bilson eller festklädda Grimes?


Som vanligt bråkar mitt Internet kvällstid. Har tagit evigheter bara att få publicera inlägget. Så lär inte orka svara på några kommentarer om varje sida ska ta fyra minuter... Så nu stänger jag ner här.


Imorgon åker min mamma till Finland tillsammans med sin sambo. Tror hon vill dit just för att gammelmormor mår dåligt. Det betyder att hon också får hälsa på Theo. Åh vad jag önskar att jag också hade kunnat åka! Men nu är det faktiskt inte långt kvar. Andra augusti åker jag och Michele till Finland, sedan tar vi med min fina lilla vovve till Sverige för att sedan flyga honom till Italien. Sedan släpper jag honom aldrig.
Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Bland tigrar och sköldpaddor


Här kommer lite fler bilder på djurparken! Kolla in landsköldpaddan. 107 år gammal och snart Europas äldsta. Verkade något trött...


Den här leoparden var lite läskig. För den gick fram och tillbaka i evigheter. Tittade på oss människor med nyfikenhet och sedan ilska... sen gick han tillbaka till nyfiken igen haha.


Den här fågeln hade sjukt läcker färg!


Foto: Michele Redigerad av: Mig


Michele älskar vita tigrar, så han blev jätteglad när denna plötsligt vaknade. Varenda tiger, puma och lejon sov så gott som hela tiden när vi var där. Har väldigt många bilder på sovande djur, men här fick älskling till en riktigt läcker.

Look back before you leave my life

Allting från forever21.com


En väldigt färgglad outfit, man vill ju skina ikapp med solen!

Fick veta att jag bara behöver lämna Eleonora på sin religionlektion idag då hennes morfar kommer hämta henne. Ganska skönt att slippa sitta och vänta, men hade ändå tänkt ta lite sol. Så får se hur jag gör. Kanske går på en långpromenad? Känns tråkigt att sitta inne hela dagen när det är så fint väder. Jaja, det blir som det blir.

Jag blev helt överlycklig när jag fann frysta bullar i frysen. Stoppade en i micron och tog sedan upp den på mitt rum. Har precis smakat på den. Smakar bulldeg. Himmelskt!
Men betyder antagligen att den ska in i ugnen några minuter och på så sätt smaka nybakat. Men jag bryr mig inte, detta får mig att minnas mammas bulldeg. Antagligen kommer hela (är ganska stor) få mig att må illa men äsch... Det är nostalgi! Haha

Apornas sång


En kort video från när jag och Michele var på zoo i söndags, aporna var så söta när de sjöng. Höll på i evigheter.


Sitter nu och äter glass. Familjen har fyllt en hel våning i frysen. Då är det svårt att låta bli. Men med tanke på att jag och Michele inte lär kunna köpa en massa gott till vår lägenhet så passar jag på nu istället. Bara 43 dagar kvar!

Australia - Recension


Australia är en film som visar en annan sida av andra världskriget. Hur de oskyldiga drabbades. Man får följa Lady Sarah Ashley, en bortskämd gift kvinna som tidigt i filmen får veta att hennes man har avlidit. Gården i Australien är det nu hon som får ta hand om. Hon träffar en väldigt speciell pojke. Han tillhör ingen då han har en svart mamma och en vit pappa. Under den här tiden ville ingen veta av barn som var "blandade". Om polisen slulle finna honom skulle de ta honom ifrån sin mamma för att föra bort honom dit bara Gud kan rädda honom. Man trodde att detta var enda sättet för Gud att förlåta föräldraras synder. Hans pappa ville inte veta av honom alls.
Lady Ashley träffar även en man som kallas för "The Drover" tack vare sitt arbete. Han är inte så förtjust i Ashley, gillar inte hennes bortskämda attityd och att hon verkar tro att varenda man skulle falla för henne. Men ju mer hon anpassar sig efter Australien så ser han en ny sida av henne. Att det finns något djupare och finare inom henne som inte handlar om ytligheter. Men tiderna är svåra och kriget på väg. När pojkens mamma dör vill Ashley uppfostra pojken som sin egen men lagen vill inte tillåta det. Ska hon behöva gifta sig med en man hon inte älskar för pojkens skull, eller finns det ett annat sätt? Hur ska hon kunna rädda dem hon älskar när så många vill dem illa? Ashley tar till allt mer desperata handlingar och är på väg att förlora allting som hon lärt sig att älska...


Blev väldigt långt. Är svårt att förklara den här filmen. I början hängde jag inte med så bra då som vanligt i sånna här långfilmer är det mycket information i början.
Men när man kom in i filmen så förälskade man sig i den. I Australiens vackra natur, skådespelarnas fantastiska insatser och den speciella historien. Jag grät som ett barn, kunde inte hålla det inne trots att jag såg filmen med Michele och hans pappa. (Som tur var det helt mörkt i vardagsrummet hehe)
Jag kommer definitvt att se filmen igen, det måste jag göra. Otroligt vacker och jag rekommenderar den starkt.

Dagens...

Dagens humör: Pigg och glad, vaknade före alarmet... första gången på evigheter.
Dagens planer: Jobba, religionstisdag så under den timmen tänkte jag sola lite. Sen ikväll träffa älskling en snabbis.
Dagens kändis:

Åh vad jag älskar kavajen och Hilary Duff's nya frisyr. Hade däremot själv valt andra skor.

Dagens serie: Gossip Girl
Dagens låt: Maroon 5 & Rihanna - If I never see your face again
Dagens önskan: Att det fina vädret håller i sig till helgen
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 30 grader och soooool

Gårdagens


Tänkte att ni skulle få en bättre bild på gårdagens outfit. Har förvarnat Michele att han alltid kommer få ta min outfitbild när vi bor tillsammans. Blir ju roligare med lite mer varierande bilder... don't you think?
Nu ska jag läsa lite bloggar. Sedan blir det att sova. Imorgon ska ni få en recension på filmen Australia. Kan kort bara tala om att den var helt fantastisk.
Vi hörs då. Godnatt lovers. Yours truly / Maria


Brillor, stövletter - Pimkie
Topp - Gina
Halsband - Stradivarius
Väska - H&M
Shorts - Pull & Bear

Intervju om mig och Michele


Tänkte bara tipsa om att Solo är ute nu så jag tycker att alla ska gå och köpa tidningen! Hihi
Står till och med om intervjun på framsidan, inringat i bilden. Mamma ska skicka tidningen imorgon så den borde vara här till senast slutet på veckan. Längtar!
Även om jag redan fått läsa intervjun vill jag se hur det ser ut i tidningen med bild och allt.

Varit på Zoo


Vilken är din favorit av veckans outfits?

Har inte bloggat något mer idag då timmarna på mitt Internet tog slut. Affären öppnar först imorgon klockan 15.00 så tills dess får bloggen stå tom. Uppdaterar nu från Michele.

Vi har varit på Zoo hela dagen. Hur mysigt som helst och jag har tagit fler än 100 bilder och gjorde även ett videoklipp på några apor som ni ska få se. Dagen har varit hur mysig som helst. Höll dock på att dö i varmen, 30 grader! Helt underbart. Tur att jag var smart nog att bära shorts. Bilder får ni imorgon.
Ikväll stannar vi hemma och ser på filmen Australia. Berattar imorgon vad jag tyckte om den.
Ha en trevlig söndag lovers. Yours truly / Maria

Lördag


Nu är man påklädd efter dusch, helt osminkad på bilderna. Funderar faktiskt på om jag ska låta det vara så. Skönt att slippa tvätta bort det när man kommer hem sent, och jag och Michele ska ändå inte göra något speciellt. Först kika på bil, en Smart som jag tjatat om några hundra gånger. Sedan äntligen nya tights till mig, ett eller två par beroende på vad dem kostar. Efter det ska vi bara hem till Michele och ta det lugnt. Alldeles perfekt.
Ikväll är det ju Eurovision song contest och det borde visas från Italien också så ska fråga Michele om vi kan se. Vill ju behålla någon av mina svenska traditioner i alla fall..
Vi hörs antingen ikväll hos Michele annars imorgon. Ha det fint lovers. Yours truly / Maria

Topp - Kappahl
Hårband, pärlarmband - Donnapiù
Silvriga armband - Glitter
Skärp - Blasting accessori
Klocka - Guess
Kjol - Indiska
Skor - DinSko

Fredag och med i tidningen


En läsare skrev att hon sett intervjun som Solo gjorde med mig så gissar att den är ute i butik nu. De lovade att skicka tidningen till min mamma så att hon kunde få se, och hon ska sedan skicka till mig. Så det dröjer innan jag kan visa bilder. Men det är i alla fall en intervju om mitt förhållande med Michele. Om att flytta från sitt hemland för kärlekens skull.
Jag flyttade för att Milano har min drömutbildning, men jag hade aldrig vågat ta steget om det inte var för honom. Så köp tidningen och läs! Hihi


Så här ser man ut ikväll, har plattat håret i efterhand. 
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Klänning, skor - Zara
Cardigan - Vero Moda
Klocka - Tritoni

All I want is a little piece of heaven


Jag tror aldrig att jag har varit så här nedstämd under en videoupdate förut. Men kan tala om att jag är på mycket bättre humör nu! Har suttit en timme med min italienskabok och det svåra har verkligen släppt. Plötsligt förstår jag så gott som allt, det som jag inte alls kopplade förut. Det om något får ens fredagshumör tillbaka hihi.


Nu tänkte jag träna på de meningar som Michele har gett mig, eller ja... den sista. Vägrar att sätta sig.
Men ingenting är omöjligt. Kommer in med en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - kläder

VAD KLÄR DU DIG I I DAG?

Jag har just nu på mig en grå tunika, svart pärlhalsband och blåjeans. Du då?


Här om dagen svarade ni på er favoriträtt. Inte särskilt svårt att lista ut att Tacos var de flestas favorit.

Tacos 8
Kycklingrätt 4
Sushi 3
Sallad 2
Pizza 2
Isländskt hästkött 1
Smörgås 1
Potatisgratäng 1
Oxfilè 1
Thailändsk mat 1
Kebab 1
Grillat 1
Grekiskt 1
Stekt ris med wokade grönsaker 1


Nu ska tjejerna hämtas från skolan. Ska ta dem till en sal där de ska börja en målarkurs. Sen går jag hem för den håller på i två timmar så Alessandra hämtar tjejerna efter jobbat. De ska sova hos sin mormor och morfar idag så jag är ledig från klockan fem. Min helg börjar ovanligt tidigt.
Vi hörs innan middagen lovers. Yours truly / Maria


P.S. Nu bråkar mitt Internet igen, fan vad less jag börjar bli. Kunde knappt svara
på några kommentarer igårkväll. Varje sida laddar i evigheter och jag kan absolut inte lägga upp någon bild. Det är irriterande i sig, men sen har jag världens dyraste Internet så kan inte vänta hur länge som helst heller.
Ska allt gå dåligt idag?

Söt pojke och idiotpolis


Ni måste se den här videon, killen är så söt! Stackaren är lite hög på medicin.
Skrattade så mycket när han sa något i stil med "You've got four eyes... Am I going to be like this forever?" Haha så söt!


Alltså åh jag blir så less på den italienska polisen. Imorse så var en polis på väg att stoppa Michele, men vinkar sedan att han kan köra vidare. I backspegeln ser Michele att han skriver ner något och när han stannar vid ett rödljus säger en kille som hade gått förbi polisen att det såg ut som att han skrev ner Michele's regisstreringsnummer.
Detta betyder att Michele måste ha gjort något fel, och kan få böta motsvarande 2000 kronor. Vad är grejen liksom?! Michele ringde polisstationen som sa att han kunde komma in vid halv ett för att de skulle reda ut det hela. Han kom dit och fick vänta i en halvtimme, sedan sa dem att han fick komma tillbaka på måndag. Alltså åh jävla kukhuvud till polisstation. Så Michele fick vänta i onödan, jag fick vänta i onödan på honom och nu kan vi inte åka till Monza tillsammans. Jag hinner inte om jag ska behöva ta bussen så får köpa nya tights imorgon. Hade behövt nya till ikväll... nu får jag ta några som egentligen inte matchar outfiten eftersom de två svarta par jag hade har båda gått sönder. Blir så less! Känner mig helt sjuuuukt onödigt irriterad på grund av detta.
Vet inte riktigt varför, men jag vill slå någonting.
Undergrävd ilska för det störda systemet här i Italien? Ja antagligen.

Time hasn't made us any younger

Allting från topshop.com

En enkel outfit som blir något sötare med färgglada örhängen. Gillar blomman på väskan, gör den mer intressant.


Nu ska kläder strykas, den här familjen verkar äta kläder. Jag menar, igår fanns ingenting och idag är det en jättehög. Så antingen a) de bär tre tröjor på varandra. Vilket vore konstigt då man svettades i en igår eller b) tre ombyten om dagen...
Hur det än är så kommer det bli skönt när jag flyttar ihop och jag knappt kommer behöva stryka något alls.
Efter strykningen ska jag till Monza. Just nu regnar det inte så hoppas det håller sig så.
Tar med paraply för säkerhetsskull. Regnar det inte ska jag försöka ta lite foton också som jag kan bjuda er på.
Vi hörs när jag kommer tillbaka lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Fredagasglad! Ännu en vecka som gått toksnabbt
Dagens planer: Jobba, till Monza med älskling och köpa nya tights, hämta tjejerna från skolan och ikväll ut med Michele, Andrea och Valentina.
Dagens kändis:

Ashley var riktigt söt backstage på Marie Claire photoshoot. Väntar spännande på bilderna från själva fotograferingen!

Dagens finaste: Idag är det 11 månader sedan Michele frågade om jag ville vara hans flickvän
Dagens låt:
Celine Dion - Alone
Dagens önskan: Jag vet att det lär bli regn imorgon också men på söndag har dem lovast sol så hoppas verkligen det stämmer!
Dagens smink och hår: Guldaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret uttsläppt och plattat.
Dagens väder: 19 grader och regn

Duellen - Rachel vs Haylie


Rachel vann stort över Hayden med hela 17 röster mot 2. Den här gången möter hon Haylie. Vem är din favorit? Snyggt i kavaj som Bilson eller snygg i skinnjacka som Duff?


Nu är jag förbannat trött. Så ska läsa lite bloggar och sedan blir det tidigt i säng.
Imorgon ska jag under Michele's lunch gå tillsammans med honom i Monza. Jag behöver köpa nya tighs och han ville gärna följa med som sällskap. Tyvärr ska det nog bli regn imorgon, men jag hoppas ändå på fint väder.
Sov så gott lovers. Yours truly / Maria

Om undervisande och lite tråkigheter


Världens tuffaste lärare?


Åh vad roligt det var! I nästan två timmar satt vi. Ivan är hans namn, en jätterar kille på tio år. Behövde inte alls vara nervös. Okej, i början var det lite stelt men kände att när vi väll kom igång slappnade vi av båda två. Fick hur mycket som helst gjort. Det var roligt att se hur han gick framåt på bara två timmar, många ord som han hade problem med i början satt sedan som gnutet. Sen jävlar vad jag fick träna på min italienska! Mer än vad jag trodde att jag skulle behöva. Dels för att förklara, men även för att vara säker på att han sa rätt när han översatte engelskan. Behövde bara använda ordlistan tre gånger, skillat.


Sen över till något tråkigare. Min gammelmormor i Finland verkar ha gett upp.
Hon är över 90 år och jag tror att hon levt så länge för sin glädje till livet.
Alltid på så bra humör och den damen kan prata allt. Men häromdagen hade hon sagt till min mormor "varje kväll när jag somnar ber jag till gud att jag ska slippa vakna, men när jag sen vaknar är det någon som snarkar bredvid och då vet jag att jag lever"
Hon bor nämligen på ålderdomshem då hon är blind och råkade göra illa höften.
Åh älskade Toini inte ska du ge upp. Hoppas att hon lever än när jag åker dit i sommar,  vill gärna få säga hejdå om hon inte tror att hon har långt kvar att leva. Men trots det, lyckas hon ändå skämta. Hon är något extra.

Damn it he just got me good

Allting från netaporter.com


Rött är så fint på sommaren och jag har alldeles för lite kläder i den färgen.
Klänningen ovan var toksöt men också tyvärr tokdyr.


Idag finns det inga kläder att stryka, underbart! Bra tajming med tanke på att jag ska iväg med Michele till frisören klockan ett. Hade jag haft en hög med kläder hade det blivit lite tajt med tid.
Jag tar med kameran så jag kan irritera honom lite när han sitter i frisörsstolen.
Vi hörs när jag kommer hem igen lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Något trött men på bra humör
Dagens planer: Jobba, vid lunch följa med Michele som ska klippa håret (nooooo jag som älskar hur det är nu) Efter det har jag min första undervisning i engelska, nerövs!
Dagens kändis:

Inte riktigt så som man är van att se Ashley Olsen, snygging!

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Aly & Aj - Sticks and stones
Dagens önskan: Att jag är duktig på att undervisa i engelska
Dagens smink och hår: Mascara och utsläppt hår
Dagens väder: 26 grader och molnigt

Onsdagkväll med glass

Hej raringar!

Fan alltså. Idag är jag på tokbra humör, har inte varit det på evigheter. Grejen är bara den att varje gång jag känt mig så här lycklig har något dåligt hänt. Så man kan ju inte låta bli att vara nojig... Men nej, tänker ha en fantastisk kväll med älskling. Som jag berättade i videobloggen ska vi ut för glass. Är fortfarande varmt så förhoppningsvist kan vi sitta utomhus. Ska kolla bloglovin innan Michele kommer och hämtar upp mig.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria


Fodral - American Apparel
Oversized magtröja - Second Hand
Halsband - Pimkie
Armband - Glitter
Väska - Bianco
Klocka - Guess
Pumps - Tiger

You are everything I wish I could be


Jag tror att jag säger att väggarna är tysta här, men menar förstås tunna haha.
Pratar på om det mesta. Är på ett bra humör idag, tror det smittats av sig på klippet hihi. Enjoy!


Har suttit på balkongen med tjejerna nu på eftermiddagen. Helt underbart väder!
Trots att man sitter i skuggan och utan jacka så fryser man inte. Nu ryktas det om att det ska bli regn till helgen så man får njuta så länge det fina vädret håller i sig.
Ska läsa lite bloggar innan det är dags för middag. Ni får en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - smaker


Jag älskar spagetti med köttfärsås, utan lök. Om det finns lök ska de vara så smått hackade att jag bara kan känna smaken men inte konsistensen. Detta är något jag kan äta hur mycket som helst av. Vad gillar du bäst?


Igår fick ni svara på vilken stad ni helst skulle vilja flytta till. Det var väldigt olika svar, men flest ville ändå precis som mig till New York.


New York 16
London 11
Los Angeles 5
Göteborg 4
Stockholm 3
Milano 2
Barcelona 2
Kapstaden i Sydafrika 1
Sydney 1
Berlin 1
Kalmar 1
Malmö 1
Norrköping 1
Las Vegas 1
Paris 1
Californien 1
Seattle 1
San Fransisco 1
Jackson 1
Florens 1
Texas 1


Nu ska tjejerna hämtas från skolan. Det är molnigt men lite sol så helt okej väder att gå i.
När jag kommer tillbaka får ni ett videoinlägg. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Veckans blogg - Anna Kubel


Anna var den första att bli veckans blogg på blogg.se's startsida. Det var så jag hittade till hennes blogg och började gilla den direkt. Hon tar läckra bilder och har en fantastisk stil och fantastiskt hår! Haha
Har även träffat henne på ett bloggmingel och hon var precis lika trevlig i verkligheten. Så in och läs sötnosar om ni inte redan gjort det.


Har precis tagit en dusch och ätit lunch. Igår åt jag en toast med Alessandra så idag fick det bli sex småtomater, hackade och så salt och olja på det. Åt även upp resten av deras skinka för att den är så god, och en banan! Se jag är trevligt nyttig. Hinkar i mig vatten så att jag inte ska bli sugen på sötsaker. Toaletten blir dock ens bästa vän när man dricker 2 - 3 liter om dagen...
Nu ska jag se om lägenheten behöver städas eller om Valentina gjorde det imorse.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I'm earning for your touch

Allting från forever21.com


En lite finare outfit som jag föll helt för. Rosetter och lite förbjudna färgkombinationer... helt jag!


För att förklara mer om vad som står i inlägget ner, det angående jobbet.
Det är vår städerskas son som vill lära sig engelskan bättre. Redan imorgon börjar jag undervisa så nog är jag lite nervös allt. Jag menar, jag måste träna mina italienska kunskaper eftersom jag aldrig kommer kunna lära honom engelskan om jag inte kan förklara vad jag menar på italienska...
Men roligt ska det bli! Och jag behöver helt klart pengarna. Valentina, som mamman heter, kom fram till mig (vi pratar alltid bara italienska, hon kan absolut ingen engelska) och frågade mig "hur mycket pengar vill du ha i timmen?"
Fy fan vad jag hatar den frågan! Man vill ju inte låta girig men samtidigt inte få mindre än vad man tycker att man förtjänar. Så svaret blev ett "eeeeh..."
Så jag har till imorgon och bestämma mig en rimlig siffra. Jag tror att jag säger 9 euro i timmen. Det är motsvarande 100 kronor och det låter klart mindre än 10 euro haha.


Var tvungen att vakna en timme tidigare idag eftersom Valentina skulle städa fönstren i mitt rum. Så nu har jag en massa tid över till... ingenting alls.
Vill inte se för många vänneravsnitt för när jag är klar med tian vill jag börja se om från ettan tillsammans med Michele. Måste alltså vänta tills vi flyttar ihop. Har två säsonger kvar på lite mindre än 7 veckor. Det blir att se mycket filmer de här veckorna hehe. Kan förstås träna lite italienska, det är aldrig dumt.
Vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Jobba och sen ut med älskling ikväll
Dagens kändis:

Finns det en sötare familj?!

Dagens roligaste: Jag har fått ett extra jobb! På torsdagar hämtar Andrea tjejerna från skolan så då är min jobbdag kort. Så på torsdagseftermiddagar kommer jag börja undervisa en tioårig pojke i engelska i 1 - 2 timmar.
Dagens låt:
Tiziano Ferro - Indietro
Dagens önskan: Att det blir fint väder på söndag så man kan få sola sig brun (eller ja... röd)
Dagens smink och hår: Gråblåaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret bestämmer jag mig för efter jag duschat, nu utsläppt
Dagens väder: 26 grader och molnigt, lite sol

Ett, två, tre


Detta var förra favoriten hos er. Den här gången kommer det upp bilder från de senaste två veckorna. Vilken faller dig bäst i smaken?


Bild 1?


Bild 2?


Bild 3?


Har precis sett på filmen 27 dresses. Riktigt mysig. Nu ska jag kika om det finns några nya inlägg på bloglovin, sedan blir det sängen.
Vi hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

The Laden Showroom


Jag fick ett pressmeddelande över mailen som genast väckte min nyfikenhet.
Det är nämligen så att Nelly.com har öppnat en ny avdelning, UK Independent Designers. De sammarbetar då med syskonen Adele och Barry Laden som startat The Laden Showroom. 70 nya och lovande designers designar kläder för detta designerkollektiv, något som har blivit väldigt populärt i östra London.
Victora och David Beckham, Noel Gallagher och Pete Doherty har shoppat i deras butiker.


Från och med idag hittar du deras klädesplagg på Nelly.com. Ovan är tre klänningar från butiken. Priserna ligger i snitt på 600 kronor. Hade jag inte haft köpstopp hade jag genast klickat hem den rosa, helt fantastisk!

Dagens fråga - städer


Jag älskar Milano och kan tänka mig att bo här resten av livet. Men det skulle vara roligt att bo några månader eller något år i New York, bara för att se hur det är. Vilken stad skulle du välja?


Nu ska jag snart till tjejernas skola. Carolina ska lämnas till sin mormor och så går jag och Eleonora till hennes religionlektion. Solen skiner ute så det blir att sitta utomhus i en timme för mig, inte helt fel.
Vi hörs när jag kommer hem lovers. Yours truly / Maria

Inne- och utelista nr 25


Min fina Lind när hon kom gående för att möta mig inne i Milano. Inte så svårt att känna igen den enda blonda bland en massa mörkhåriga.


INNE


- Vackra klockor som det är omöjligt att se tiden på. Som min kära Lind, när jag frågade henne vad klockan var så kikade hon ner på sin fina Guess och svarade "antingen tjugo över fyra eller tjugo över fem"

- Mjuka näsdukar. Så här i förkylningstider vägrar jag annat. Det får ju näsan att se helt röd ut om pappret bara är lite hårt

- Fulsnygga människor. Man ska inte längre ha ett perfekt utseende. Kolla bara på förälskelsen som 80 % av världens kvinnor känner för Robert Pattinson.
Jag menar han är skitsnygg på en bild, men på nästa kan man undra vad som gick fel. (Och alla tjejer envisas fortfarande med att tycka att bilden är fantastisk)


UTE


- Att om man dissar päls så måste man vara vegetarian. När jag säger att jag vägrar bära päls för att jag tycker att det är fel så säger folk att jag borde sluta äta kött också. Men sanningen är den att människor är köttätare. Vi är skapta så. Därför vill vår kropp ha köttet. Men vi måste inte bära päls när det finns så mycket annat material som värmer.

- Att inte kunna stå för sina egna åsikter.

- Au pair lön. Är så förbannat trött på att behöva lägga undan så gott som  varenda krona jag tjänar. Det ska bli underbart att flytta ihop med älskling. Men jag saknar att shoppa.

Om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen?

Allting från topshop.com


Den här somriga och söta outfiten skulle jag gärna bära idag. Är lite smått förälskad i klänningen. Helt sjukt att Topshop inte finns här i Milano!


Idag blev det Coco Pops till frukost igen. För gott för att motstå. Till lunch tänker jag vara nyttig. Någonting som är förbannat gott är att ta en tomat, skära den i små bitar, lägga i en skål, häll på lite salt och olja och sedan har du en perfekt lunch! Ja om man som mig är rädd för att gå upp i vikt.
Någonting som också är väldigt gott är grönsallad tillsammans med stekt lax.
Jag håller på och samlar på mig en massa idéer inför när jag och Michele flyttar ihop. Jag har lovat honom att tills jag börjar skolan så är det jag som stryker kläder, diskar och lagar maten på vardagar. Tycker inte att han ska behöva göra det när han kommer hem åtta på kvällen efter en tio timmars arbetsdag. Men sen när jag börjar skolan kommer vi dela upp sysslorna.

Dagens...

Dagens humör: Något trött men annars på bra humör
Dagens planer: Jobba, religionstisdag. Ser dock ut som att det ska bli fint väder så då kan jag sitta utomhus vilket bara är skönt.
Dagens kändis:

Vanessa Hudgens har gått och skaffat lugg. Jag gillar det inte, det är väldigt få som passar i tjocka luggar. Vad gillar ni?

Dagens serie: Sista två avsnitten av vänner säsong 8. När Rachel ska föda!
Dagens låt:
Kate Ryan - Je Tadore
Dagens önskan: Att jag i sommar kommer få sitta upp på hästryggen igen
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut, har blivit standard haha
Dagens väder: 27 grader och molnigt, håller dock på att lätta upp

Be the change you want to see in the world


Tänkte visa två bilder till från igår när vi drog till parken. Se så mysigt det var! Väldigt många hade hundar med sig och nästan alla sprang runt utan koppel. Det var häftigt att se, hur hundarna hälsade på varandra och sprang tillsammans. Så fort ägaren ropade så kom dem utan klagan. Vad har italienare för knep? Sådant ser man väldigt sällan i Sverige i en vanlig park. Skulle jag släppa Theo lös hade han aldrig kommit tillbaka. Ja, kanske efter att vi jagat honom i några timmar..


Andrea och Valentina kom och umgicks med oss också. Vi spelade kortspel men det gick inte särskilt bra för mig tyvärr.. Illa då man vanligtvist spelar med pengar. Jag måste bli bra så att jag sedan kan bli rik haha. Som jag spelar nu skulle jag nog få börja leva på skulder.

Jag förstår det bara inte


Hur orkar ni?
Ja nu riktar jag mig mot er som läser
Paulina, Desirée och Kissie's bloggar. Jag kikade när jag hade tid för mig på blogg.se's mest populära.
De tre ovan är bland dem högst upp. Jag gick in och såg att alla tre var likadana. Hej jag är brunett men har färgat håret blont. Jag bär alldeles för mycket brunkräm, har löshår och det syns tydligt och jag putar med läpparna.
Jag kallar mig själv för barbie, bär min BH så högt upp att mina tuttar trycks upp under hakan och är egentligen en ganska normal människa men gör allt för att provocera.
Jag menar, hej whatever. Man får blogga om vad man vill.
Men det som jag reagerar på är just att dessa personer har så sjukt mycket besökare. Jag förstår inte det roliga. Jag menar, Kissie var intressant de första månaderna hon bloggade. Men sedan blev det samma sak. Man vet att hon pratar öppet illa om allt och alla. Man vet att hon gör till sig för att provocera. Så varför fortsätter så många personer att läsa? Jag var trött efter fem minuter. Nu finns det tre sånna här bloggar som är populära, och fler lär komma.
Det gör mig facinerad vad folk vill läsa om. Om man ser deras kommentarer är många hatiska. Men jag måste säga att dessa arga människor är ena riktiga no-lifers. Orka gå in på en blogg som man avskyr.
Är det sådant folk tycker om att läsa?
Ska jag också börja med brunkräm, skriva att fy faaan vad jag hatar den där jäääävla Big Brother bruden.
Nej juste, jag bloggar inte för att provocera. Hellre har jag en halvstor blogg där jag väldigt sällan får elaka kommentarer. Än en populär blogg där man varje dag får höra att man borde skjuta sig själv.

Dagens fråga - framtid


Om fem år är jag förhoppningsvist gift, vill gifta mig ung och vet redan att jag inte kan älska någon annan mer än vad jag älskar Michele.
Jag är klar med skolan och har ett jobb inom mode, helst för Miu Miu. Sen är jag höggravid med tvillingar... haha ja vem vet! Hur tror du att ditt liv kommer se ut om fem år?

Jag glömde bort att ställa upp förra frågan som var om ni hade djur. Men de flesta av mina läsare svarade ja och det var alltifrån hundar och katter till marsvin.

Be sure before you close that door

Allting från netaporter.com


En outfit som antagligen är för varm idag, men fin är den! Älskar skorna.


Har suttit och fixat med bilderna från igår i photoshops. Ni ska få se några lite senare. Nu ska kläder strykas. Var inte en så stor hög så borde vara klar på en halvtimme. Sedan blir det att sätta sig i det stora fönstret och ta sol, alldeles lovely.
Vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Var tvungen att ta tjejerna till skolan vid åtta idag då Alessandra hade tidigt möte. När jag kom hem somnade jag om igen och vaknade precis haha. Har jobb framför mig, sen träffa älskling en snabbis ikväll.
Dagens kändis:
 

Joel har visst gått och färgat håret blont.. vad tycker ni? Jag tror att han kan passa i det bara att det känns lite ovant. Nicole var lika söt som alltid.

Dagens finaste: Idag är det ett år sedan jag träffade Michele
Dagens låt
: Tiziano Ferro - Ti scattero una foto
Dagens önskan: Att jag får massor av år tillsammans med älskling hihi
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 27 grader och sooool

I'm everything I am because you love me


Michele kommer om tio minuter så hinner egentligen inte sitta här. Men vill passa på att uppdatera bloggen.
Kom nämligen bara hem för en halvtimme för att hoppa in i duschen.

Det var riktigt trevligt i parken. Vi drog inte till Monzaparken utan en annan som ligger lika nära där det finns en sjö.
Var riktigt mysigt! Första två timmarna var jag och Michele själva, sedan kom Andrea och Valentina och joina oss.
Nej nu måste jag röra på mig. Ni får fler bilder imorgon!
Ska hem till Michele för middag och sedan se Milan möta Juventus. Viktig match!

När solen tittar fram


Här är de tre outfits jag lagt upp under veckan, vilken är din favorit?


Det blev inget bilköp igår. Jag och Michele följde med hans pappa för att dem skulle köpa ny tv (så får vi den gamla som också är trevlig)
Det drog dock ut på tiden, vi fick stå och vänta på teven i evigheter. Så det blev försent för att åka och köpa bil, så nästa helg lär vi bli med Smart.
Nu kommer Michele snart, vi ska till Monzaparken för att ta sol. Det är varmt ute (26 grader) men ganska molnigt så det kanske bara blir att ta det lugnt på en filt och inte få så mycket färg. Fast nu har det börjat lätta upp. Vi hörs nog först imorgon igen mina fina.
Ha en underbar söndag!

Update; Jag kan inte se era kommentarer just nu av någon anledning... Alltid lika roligt när det ska bråkas. Så därför verkar det inte som att jag fått några eftersom jag inte kan godkänna.. det dröjer innan jag kan svara på direkta frågor. Bara så att ni vet!

Beverly Hills Chihuahua och John Q

Image Hosted by ImageShack.us

Igår såg jag och Michele på två filmer tillsammans. Först den otroligt söta filmen Beverly Hills Chihuahua. En film för mig? Helt klart hihi.
Den handlade om den bortskämda chihuahuan Chloe. Hennes matte behandlar henne som en vän. Tar med på spadagar, födelsedagsfester och liknande.
Chloe älskar sitt liv och kläder för hundar och lyx är det enda hon tänker på.
En dag måste hennes matte på en tio dagars arbetsresa så då får mattens systerdotter eller brorsdotter ta hand om Chloe. Hon behandlar Chloe som en vanlig hund vilket gör chihuahuan tokig. Hon vill gå på sina fina behandlingar och vägrar att äta vanlig hundmat. Tjejen tar med Chloe till Mexico då hon vill dit på en semester. Under denna semester blir Chloe kidnappad av kriminella och plötsligt får hon verkligen uppleva hur det är att vara en helt vanlig hund...


Filmen var otroligt mysig och man skrattade mycket. Även Michele tyckte att den var rolig. Jag rekommenderar den starkt.
 

Image Hosted by ImageShack.us

Den andra filmen vi såg var John Q. En film från 2002 som var klart mer seriös. Den handlar om en fattig familj i Usa. De har problem med att betala sina räkningar men deras son är som ljuset i tunneln. Han fyller deras dagar med kärlek och lycka. Men tyvärr varar det inte länge. När sonen är 9 år gammal får dem veta att hans hjärta håller på att sluta fungera. Han behöver en transplation men då familjen inte har en heltäckande försäkring måste de betala väldigt stor summa pengar själva bara för att få med honom på donationslistan. De får veta att sonen kanske bara har dagar kvar så om han ska överleva behöver han transplationen så snart som möjligt. John Q och hans fru börjar samla pengar och ju mer tiden går blir dem allt mer desperata. John Q kommer på det som kan vara lösningen på deras problem, men han riskerar allt när han genomför sin idé...


John Q är en film man gråter av, från början till slut. Den är vacker och hemsk på samma gång. Man inser vilka idioter det finns här i världen, och samtidigt att det finns dem som är så goda att dem kan göra något hemskt för att hjälpa till.
Har ni inte redan sett filmen måste ni göra det, den är fantastisk.

Lördag

Topp - Mango
Kofta - MQ
Armband - Donnapiù
Jeans - H&M
Skor - Pimkie

Bestämde mig för en enkel outfit idag, jeans kanske blir för varmt men jag får överleva.
Ikväll stannar jag och Michele hemma hos honom och ser på någon film tror jag. Tycker jag är bra för jag är så otroligt seg. Har kikat på tre vänneravsnitt nu under dagen då jag inte orkat med något annat. Men Michele kommer halv fyra så fick skärpa mig och sätta på mig sminket.
Ska försöka ta lite foton under dagen som ni får se imorgon. Jag uppdaterar kanske bloggen ikväll, vi får se.
Ha en underbar lördag lovers. Yours truly / Maria

Dags för bilköp


En motljusbild på min fina Lind som togs i Monzaparken.
Idag är det soligt men det blir inget solande för mig och Michele.
Vi ska först åka med hans familj som ska köpa en ny tv. Jag och Michele kommer få den som dem har nu och den är ganska stor så det är trevligt det.
Efter det ska jag och Michele köpa bil. Nu blir det en Smart hihi. Får se om vi kommer överens om färg dock. Jag vill helst ha en blå med gråa detaljer, det är läckert. Jag vägrar vit bil eller orange. Men sen är jag öppen för förslag.
Jag kommer in med en outfit innan han hämtar upp mig. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Nu börjar min helg

En videoupdate där jag pratar om helgen.. och lyckas prata väldigt mycket om mina bröst? Haha så kan det gå när man har lite väl urringat (har jag fixat till med spännen nu, ibland är man allt kreativ)


Tjejerna ville inte vara utomhus så vi gick hem istället. Spelade lite boll och när vi blev trötta på det byggde vi puzzel (heter det ens så?) Har börjat tappa min svenska känner jag. Hur som helt, en väldigt trevlig eftermiddag.
Kommer in med en outfit senare, vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

I can fly but I want his wings


Lite duvor det finns här i Italien va? Anna, när du kommer hit lär du få panik va? Hehe


Nu ska tjejerna hämtas från skolan. Eftersom det är fint väder lär vi dra till platsen där Eleonora har sin religon för där finns det fotbollsplaner och basketkorgar. Ungdomar från 6 - 15 år brukar komma dit.
Jag sitter med min musik och kikar på människor, nu när det är så fint väder är det riktigt mysigt faktiskt.
Jobbigare när det regnar och man måste sitta inomhus och barnen springer in i än hela tiden...
Vi hörs när jag kommer hem igen lovers. Yours truly / Maria

If you let me than I will always be around

Allting från forever21.com


En somrig outfit jag gärna skulle bära idag.


Nu ska jag ta tag i strykningen, lär ta i alla fall en timme innan jag är klar. Sedan blir det lunch och att få in veckans tio sista meningar på italienska. När jag väl är klar med pluggandet tänkte jag läsa på mer om Fashion Marketing som jag fick hem papper på igår. Hon som informerade mig om allting sa att om jag söker innan augusti kan jag vara säker på att komma in. Dock är det en hel del som måste fixas (tillexempel behöver jag översätta mina slutbetyg till italienska?) Fixa fyra passfoton och kunna bevisa att jag pratar bra engelska. Fast den sista sa hon att jag inte behövde oroa mig för, hon kommer själv berätta för de ansvariga att jag har bra engelska, wiiee! Hihi
Så det ska fixas så fort som möjligt, sedan fyller jag i formuläret och skickar. Tänker inte vänta till sista minuten eftersom jag måste kolla med CSN att jag får bidrag och lån. Åh vad mycket det ska vara.  Jag samlar på mig ordentligt med vuxenpoäng just nu, tar ju hand om allting helt själv plötsligt!
Men, men. Jag kommer in med fredagsfrågorna lite senare. Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Fredagsglad! Den här veckan har gått läskigt fort
Dagens planer: Jobba och ikväll till 3m. En tjej fyller år så runt tolvtiden drar dem vidare till en klubb. Men jag och Michele vill ha en lugn helg så vi tar en drink med dem på 3m och åker sedan hem hihi.
Dagens kändis:

Är det konstigt att jag föredrar Blair framför Leighton Meester som spelar rollen? Jag menar... klänningen är toksöt. Men att matcha den med lika galna tights och sedan dra till med blodröda läppar och lockigt hår? Känns som att någon tog i lite för hårt inför kvällen.

Dagens tråkighet: Eftersom att jag har haft så mycket för mig den här veckan har jag inte riktigt hunnit med så mycket strykning. Så idag väntar en jättehög på mig.
Dagens låt: Gabrielle - Out of reach
Dagens önskan: Att jag och Michele hittar en Smart (bil) imorgon som vi gillar
Dagens smink och hår: Guldaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret har jag inte bestämt mig för ännu men är just nu uppsatt i en knut.
Dagens väder: 25 grader och sol, lite molnigt

Veckans blogg - Febb


Jag är tillbaka med veckans blogg! Däremot har jag precis som förut ingen utröstning utan jag tipsar om de bloggar jag gillar.
Den här veckan är det
Febb! Louise har inte bloggat länge men är en av dem bloggar som ökar snabbast i statistik. Inte konstigt då hon verkar vara en så trevlig och rolig person att man inte vill sluta läsa hennes blogg. Jag som inte har råd då mitt Internet är så dyrt kan inte kika runt på en massa klädbutiker på nätet, kan då istället alltid hitta fina fynd i hennes blogg istället. Sen hur smart är inte hennes bloggnamn? Kommer från den månad hon är född i, februari... och det går inte att glömma adressen!
Besök, besök, besök. Om ni inte redan har gjort det.

Onyktra i Milano


Det är väll egentligen lite pinsamt att lägga upp detta... men jag har visat värre så här ska vi inte skämmas.
Hade dock ingen aning om att jag blir så högljudd och bitchig när jag är onykter... tur att det inte händer särskilt ofta längre. Sen har jag helt missat hur seg Cissi blir haha, tar en timme innan hon kommit genom en mening.. Du är så söt baby! Oroa er inte om ni inte hänger med på vad vi pratar om... för det gör inte vi heller. Enjoy!

Dagens fråga - Djur

HAR DU NåGOT DJUR?

De flesta av er vet redan att jag har en chihuahua som flyttar hit i augusti. Men jag vet inte vilka av er som har djur och vad for någon... så beratta? Hihi

Igår svara ni på vilken kandis ni helst ville traffa. Chad Michael Murray och Chace Crawford var helt klart popularast.

Ar kvar på Michele's jobb darfor som ni får bilderna på Arnold forst senare. Slipper namligen tunnelbanan då Angelo kommer forbi och kor hem mig. Han ska andå till Monza och jag bor på vagen. Himla skont! Slippa betala for biljett. Nar jag kommer hem måste jag snabbstada lagenheten och stryka lite klader, så vi hors forst igen vid femtiden. Då ska ni antligen få bilderna
Ha det fint lovers. Yours truly / Maria

Skola på g

Hej raringar!
Sitter nu på Michele's jobb och äter macka och snyltar på deras Internet.
Mötet med skolan gick bra. Börjar i höst, de älskade mig hihi. Tre år fashion marketing som står på schemat. Kommer bli tre jävligt tuffa år men det ser jag framemot. Nu ska jag vara mer social. Vi hörs igen i eftermiddag.
Vad gör ni idag?

Dags för intervju

Allting från topshop.com


Idag är det otroligt varmt här i Italien. (Lite komiskt att folk fortfarande frågar vart jag bor någonstans trots att det nu tydligt syns i headern...) Så tack vare värmen skulle jag lätt kunna bära outfiten ovan. I Like it alot.


Nu ska jag sminka mig och sedan dra in till stan. Möter Michele vid Loreto så kör han mig till skolan. Han har egentligen inte tid men skolan ligger på ett så konstigt ställe att jag skulle virra bort mig annars. Så han är snäll och kör mig ändå. Världens bästa!
Vet inte hur lång tid det kommer ta. Antar att jag ska lämna mina betyg, visa att jag kan prata bra engelska och sedan fylla i några papper. Kanske visas runt? Don't know Don't know.
Det krävs i alla fall inga mer kunskaper än att ha gått ut gymnasiet så borde inte behöva göra något prov hehe. Så det ska nog gå bra.


När jag kommer tillbaka ska ni få foton på världens sötaste lilla Jack Russel valp Arnold.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: På bra humör
Dagens planer: Ska på intervju med skolan och sedan äta lunch med Michele. Efter det jobba
Dagens kändis:

Mary-Kate Olsen är så söt att jag får hål i tänderna

Dagens serie: 90210
Dagens låt: Aslyn - That's when I love you
Dagens önskan: Att det inte börjar regna till helgen
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart mascara och håret utsläppt
Dagens väder: 28 grader och soooool

Onsdagkväll


Så här ser man ut idag. Michele kommer snart och hämtar mig och då åker vi hem till Angelo. Dags att hälsa på den lilla Jack Russel valpen. Gissar att han närmar sig 9 veckor, en liten mini alltså hihi.

Vi hörs igenom imorgon raringar.

Hårband - Donnapiù
Klänning - JC?
Skor - Forever21

Vad gillar ni nya headern förresten? Lite somrigare. Klicka på F5 om ni ser den gamla.

Don't be afraid to fall


En videoblogg från balkongen, den är lite småtråkig men berättar lite om vad som kanske händer i början av sommaren. Imorgon får ni en roligare, när jag var onykter tillsammans med Cissi.
Lite roligt att se för det är så förbannat osammanhängande. Sen låter jag som en fjortis så ni lär dömma mig och familjen skämmas över mig. Men jag döljer inget!
Enjoy dagens.

Dagens fråga - Kändisar


Jag skulle nog börja gråta av lycka om jag träffade Mary-Kate Olsen. Så galen är jag i människan.
Vem skulle du helst vilja träffa?


Sist undrade jag vem som var er förebild, de flesta svarade sin mamma. Very sweet.


Nu ska jag snart hämta tjejerna från skolan. Jag kommer in senare med både videopudate och outfit för kvällen.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Kom tillbaka Lind!


Cissi har lagt upp lite bilder från när hon var här på facebook vilket genast får mig att sakna människan. Kom tillbaka! Det syns ju så tydligt att hon hör hemma här hos mig hihi


Jag berättade ju att det blåste lite i Lecco.. haha!
Tycker att bilden är läcker


Det regnade bara en timme under de fem dagar som Cissi var här. Självklart var det just när vi skulle hämta tjejerna från skolan i måndags. Då satte vi på oss dessa läckra stövlar!

You are the best one of the best ones

Allting från netaporter.com


Enkelt och ljuvligt precis som jag vill ha det. Dock i några prisklasser över min budget...


Som jag trodde har det nu nästan klarnat upp helt, bara lite moln kvar. Jag tänkte ta en promenad i det fina vädret. Måste ändå till butiken för att köpa tandkräm. En av dem tråkigaste utgifter som finns haha. Kanske för att jag aldrig behövde tänka på att köpa tex tandkräm ochvschampoo när jag bodde hemma. Men nu är det andra bullar, och ännu värre blir det när jag och Michele flyttar ihop. Men att få vakna upp varje morgon med den man älskar är helt klart värt det.
Nu ska jag stryka kläder, vi hörs lite senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Fortfarande trött men det är inte lika illa som igår.
Dagens planer: Jobba och sen ikväll till Angelo med Michele. Han har nämligen köpt en liten  valp. En Jack Russel, som förhoppningsvist kommer bli Theo's bästa vän när han flyttar till Italien hihi.
Dagens kändis:

MKA Olsen var båda på samma gala, dock togs inga bilder tillsammans... trååååkigt haha. Tycker dock att Mary-Kate (till vänster) hade en helt fantastisk klänning! Ashley's tråkigare men vilken underbar sminkning. Sen är det väldigt snyggt med ryggurringning och ett halsband som hänger bakåt precis som hennes. Ser nästan ut som en tatuering.

Dagens serie: Vänner säsong 8
Dagens låt:
BBMak - Back here
Dagens önskan: Att intervjun imorgon med skolan går bra
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret i en hästsvans
Dagens väder: 26 grader och moln, men det ser ut som att det håller på att lätta upp

Vilken väljer du?


Här är de tre outfits som jag la upp förra veckan, vilken föll dig bäst i smaken?


Fy vad seg jag har varit idag alltså. Ska se till att få 11 - 12 timmars sömn inatt så att jag kan vara utvilad imorgon. Nu ska jag läsa lite bloggar sedan se på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag går och lägger mig.
Vi hörs imorgon igen lovers. Yours truly / Maria

Tiziano Ferro konsert


Jag kan väll inte säga att mina konsertbilder var något att hurra för. Men har ändå TIziano på bild och den fina ljussättningen.
Det var en riktigt grym konsert! Ferro är ännu bättre live än vad han är på skivan. Vilken känsla.
Inte helt fel att få dansa tillsammans med Cissi till vilda låtar och bli omhållen av pojkvännen på de lugna. Det var 2 timmar jag aldrig glömmer.
Det finaste var när han sjöng låten "ti scattero una foto" och jag och michele sjöng med.
Kunde hela texten! Kanske för att den varit min och Michele's låt enda sedan vi träffades..
Det var en väldigt mäktig känsla att få sjunga med den man älskar och sångaren till låten.

En galen dag i Milano


En videoupdate från när jag och Cissi var i Milano. Så här flummig har ni nog aldrig sett mig.
En kombination av för lite sömn och trevligt sällskap leder till att man driver med allt och alla, även sig själv. Men ni ska veta att jag aldrig menar något illa med det jag säger. Enjoy!


Fy vad trött jag är idag. Självklart är det religionstisdag. Vet ärligt talat inte hur jag ska orka sitta där i en timme och vänta på Eleonora. Orkar inte läsa någon bok så det blir väll att stirra in i väggen en timme... Synd att datorn har så värdelösa batterier. Annars hade jag kunnat ta med den och hörlurar och sett några vänneravsnitt. Nu blir det nog musik från mobilen istället.
Vi hörs senare ikväll lovers. Yours truly / Maria

Tell me what you hate and I will change the world for you


Igår gick jag och Cissi ut i Monza för en glass. Det brukar vara en mysig plats men precis bakom håller dem på och bygger om nu. Så det lät som bara den men vi var för trötta i benen för att orka leta upp en annan plats.
Satan vad sega vi var igår alltså! Med utgång fredag, lördag och söndag och där man varje kväll lyckades få i sig mer än vad man borde (i söndags skulle vi ha tagit det lugnt... tills bartendern bjöd oss på två shots var... gratis är gott!)
Så man var ordentligt sliten igår. Vi var inte ens uppåt för konserten, då vi visste att vi hade ståplats och undrade hur tusan vi skulle orka med det. (Men väl på konserten kom man igång förstås!)


Har i alla fall haft en toppenhelg med Cissi. Saknar dig redan baby. Nästa gång du kommer får du sovplats hemma hos mig och Michele hihi. Hälsa alla i Sverige!

Så lyckas du i kärlek


Cosmopolitan frågade mig och tre andra bloggar frågan "vad är det viktigaste du har lärt dig om kärlek" Om ni vill läsa mitt svar får ni gärna gå in på länken hihi.


Vad tomt det känns utan Cissi. Plötsligt har jag ingenting att göra, jag som gått sedan i fredags med fullspäckat schema. Det har tagit på plånboken men det är ändå så jag föredrar att leva. Mitt liv har alltid varit i ett högt tempo men sedan jag blev au pair har det saktats ner avsevärt. Men i höst börjar jag studera igen så då lär jag väll önska att jag hade mer tid över¨
istället haha, alltid ska det vara något.

Dagens...

Dagens humör: Trööööööött. Sova några timmar till?
Dagens planer: Mest jobb som står på schemat idag och att sola lite
Dagens kändispar:

Den här gången är det Ashley Olsen's tur att vara söt tillsammans med pojkvännen Justin. Gulligt att de båda bär skjorta.

Dagens förklaring: Konserten igår var fantastisk! Hade dock lite svårt för att få bra bilder. Ni ska få de som togs och även bilder från gårdagen. Har även två videobloggar.
Dagens låt: Incubus - Love hurts
Dagens önskan: Att jag piggnar till under dagen
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 23 grader och sol, lite moln

Milano med min Lind


Igår drog jag och Cissi till Milano. 28 grader och inte ett moln på himlen. Man kan lugnt säga att jag ångrade att jag bar tights. (Och sedan ångrade jag att jag bar röda underkläder. Ville ta av mig tightsen men då skulle dem synas igenom då jag bar en vit klänning)


Det här var det sjukaste. En fågel dog mitt på gatan. Fågeln bredvid verkade försöka få den att överleva (eller passade på att njuta lite... det var svårt att avgöra) När den väl gav upp så stod den vid den döda fågelns sida hur länge som helst precis som på bilden ovan. Sjukt!


Cissi tog mycket foton, hon har blivit riktigt fotokåt haha. Förr var det bara jag. Hon köpte två toppar och jag köpte jeansshortsen i bilden till höger. Visst är dem fina! Dock ännu finare i verkligheten. Köpte även två hårband från H&M. Jeansshortsen är köpta på Pull & Beer. Eller vad butiken nu heter.


Vi åt spagetti utomhus, så gott! Dock blev det vatten och inte vin till maten som vi brukar köra på. Efter helgen som varit var vi helt enkelt inte sugna på alkohol hehe.


Tog mycket bilder med Cissi. Ovan till höger är även där vi videobloggade. Det kommer dock upp först imorgon.

Nu måste jag städa lägenheten och sedan stryka kläder. Efter det åker jag till Monza med Cissi. Jag hinner uppdatera bloggen en eller två gånger till i eftermiddag innan vi drar på konserten. Först får ni bilderna från gårkvällen, hinner jag blogga mer lägger jag upp videoinlägget från igår, kanske även en outfit. Vi får se.

Vi hörs senare lovers! Sorry att bloggen får lida lite nu, men ni förstår nog. Bjuder ju på bildregn istället.

Dagens...

Dagens humör: Trött men på bra humör
Dagens planer: Jobba, sen gå runt i Monza och ta bilder med Cissi, sedan går vi tillsammans och hämtar tjejerna från skolan. På kvällen drar jag och Cissi med Michele, Andrea och Valentina på konsert. Tiziano Ferro!
Dagens kändis:

Rachel Bilson vet verkligen hur man får enkelhet att se så snyggt ut!

Dagens förklaring: Hade roligt igår, Cissi och jag vet hur man underhåller sig haha. Gjorde även en videoblogg, som förhoppningsvist kommer upp senare. Bilder från dagen i Milano och från när vi gick ut kommer upp lite senare.
Dagens låt: Agnes - Open up your eyes
Dagens önskan: Att det inte börjar regna idag som det står att det ska göra. Men det verkar inte som det i alla fall.
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret har jag inte bestämt mig för ännu men just nu kör jag på en knut.
Dagens väder: 22 grader och sol, lite molnigt men det ser ut som att det kommer klarna upp helt.

Dagens...

Dagens humör: Piggare än vad jag trodde att jag skulle vara
Dagens planer: In till Milano med Cissi, Michele kommer lite senare och joinar oss. Som jag nämnt förut behöver han mer tid på sig än oss haha. På kvällen till Jamaica som vi var på förra helgen. Där vi hade så roligt.
Dagens kändisar:

Som ni vet älskar jag när Olsen går på event tillsammans! Mary-Kate såg fantastisk ut i sin rosa (!!) klänning och håret var superfint. Sen älskar jag Ashley's skor också.

Dagens förklaring: Ja det blev inte så lugnt igår heller tyvärr... Det är verkligen all in med Cissi haha! Men okej ikväll, då blir det lugnare! Den här gången ska jag hålla mig till 1 - 2 drinkar. Annars lär jag vara helt förstörd imorgon, då det är dags att jobba igen och gå på konsert. Kommer in med bilder från gårkvällen lite senare.
Dagens låt: Agnes - Sometimes I forget
Dagens önskan: Att jag hittar fina jeansshorts som inte kostar för mycket.
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret tillbaka med ett hårband.
Dagens väder: 27 grader och soooool

Lördagkväll

Nu är man klar för utgång. Min panna var milslång på bilden så ni får klara er utan haha. Orkar inte med fler "skaffa lugg" kommentarer.

Ååååh en sak! Ni vet rara Ellamarie som väntar tvillingar? Av över 800 bloggar valde hon ut 4 finalister att bli veckans blogg hos henne. Hon gick igenom alla och ville välja några som hon själv gillade.
Och min blev vald! Förstår ni vilken lycka? Ni får rösta om ni vill, måste inte. Jag bryr mig inte om jag inte vinner. Är bara så otroligt hedrad. Hur stort är inte det liksom? Vad glad man blir att ni gillar bloggen. Så mycket tid som jag lägger ner på den.

Nu kommer Michele snart och hämtar mig och Cissi. Först blir det restaurang sedan ut och dansa. Det är fortfarande varmt utomhus, uuuuunderbart! Vad gillar ni nya toppen? I love it! Kostade motsvarande 200 kronor.

Topp - Glömt namnet på affären... bra va?
Kjol - Divided by H&M
Skor - Zara

Ciao lovers!

Sol i Monzapark


Idag åkte jag, Cissi (i bilden ovan)  Francesco och Jennifer till Lecco. Där finns det en så stor sjö att det ser ut som ett hav. Till och med segelbåtar åker där. Men, det blåste så in i helvete att de 28 graderna i luften (!!) kändes kallare. Sen Cissi's fina väska från DKNY fastnade på linsen den med.


Så istället åkte vi till den stora parken i Monza och tog sol. Senare blev det dock skugga för vissa. Skönt det med. Michele's bror och hans flickvän på bilden ovan.

Nu ska jag sminka mig, som Cissi gör just nu. Vi har köpt tio kronors vin (!!) som smakar fantastiskt. Hur underbart är inte det? 

Om jag hinner så kommer jag in med en outfit innan vi går. Har nämligen köpt en ny topp som jag vill visa er och som jag även bär ikväll. Ciao lovers!

Alltid trevligt med Lind!


Så här såg det ut när jvi hämtade Cissi från flygplatsen, helt underbart!


Vi gick först till 3m där jag och Cissi åt pizza. Som det kommer bli ikväll med... Det går inte så bra just nu för mig att vara nyttig haha. But I don't care! För jag har min baby här.
På bilden är vi på den plats där Monza tjejerna kallade mig Bitch... Så har väll inte världens bästa minnen. Men åh stället är för underbart för att man ska bojkotta det. Allting är utomhus och ligger i utkanten av den stora Monzaparken. Därför som jag kallar krogen för "parken" då jag aldrig minns namnet..
(Som ni ser bytte jag om på kvällen)


Nu ska vi till sjön och sola. Tror inte att det blir något badande, 25 grader i luften men vattnet är fortfarande kallt. Dock är bikinin på, måste köpa solskydd. För jag planerar att bli brun, inte röd.
Vi hörs senare ikväll raringar! Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Seg men glad
Dagens planer: Åka med Cissi, Michele, hans bror & flickvän till sjön för att ta sol då det ska bli så varmt idag. Ikväll ut och äta pizza med Michele och Cissi och sedan ska vi ut och dansa.
Dagens kändispar:

Mary-Kate Olsen tillsammans med pojkvännen Nate i New York. Åh vad jag älskar hennes kofta! Som jag tjatat om förut, det är så läckert till barbent.

Dagens förklaring: Jag kommer in med bilder från igår så fort jag har ätit frukost. Blev en hel del och hade riktigt trevligt. Även om jag för ovanlighetsskull fick i mig mer än vad jag brukar... Skyller på Cissi! Haha
Dagens låt: Fedo Mora & Camurri - After the rain
Dagens önskan: Att jag inte dricker mer än 1 - 2 drinkar ikväll haha
Dagens smink och hår: Guldaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret har jag inte bestämt ännu
Dagens väder: 25 grader och soooool

Confessions of a Shopaholic - recension


Jag har hört så mycket dåligt om filmen Confessions of a Shopaholic att jag inte hade några höga förväntningar på filmen. Många har klagat på att Isla Fisher inte var någon bra Rebecca och att hon bar alldeles för mycket färger. Sen har dem klagat på Luke också att han var för hård.
Men har ni läst boken? Det står inte att Rebecca har en fantastisk stil, bara att hon älskar att shoppa. Hon är precis lika hispig och oseriös i boken, och Luke lika hård. Hon tycker ju att han är en riktig knöl tills hon förälskar sig i honom.
Visst har dem tagit bort en hel del händelser men jag tycker ändå att man känner att det är Rebecca i filmen. Hennes kläder speglar hennes personlighet, så färgglad som hon är. Hennes besatthet för kläder är lika tydlig den och hur hon försöker gömma sig från Derek Smeth.
Åh jag älskade filmen! Ni måste se den ni som inte gjort det ännu. Man mår bra av den. Man får lust att shoppa (trots att den antagligen syftar på att man ska vara mer ekonomisk)
Jag kommer definitivt att se den igen.

Dagens...

Dagens humör: Positivit! Underbart med långhelg. Har dock gått och blivit förkyld
Dagens planer: Blogga, träffa älskling, hämta Cissi från flygplats ikväll och sedan gå ut för en drink och kanske dela på en pizza i Monza.
Dagens kändis:

Åh en helt klockren outfit på Mary-Kate Olsen!

Dagens ursäkt: Som ni vet kommer Cissi vara här fram till på tisdag. Så det lär bli dåligt med bloggning fram tills dess men jag hoppas att ni förstår. Ska försöka att hinna blogga något varje dag i alla fall.
Dagens låt:
Demi Lovato & Joe Jonas - This is me
Dagens önskan: Att ni slutar ta bort mig från bloglovin, haha! Min blogg är underbar, följ den!
Dagens smink och hår: Bruna ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret utsläppt och plattat.
Dagens väder: 23 grader och soooool.

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!