Tävling! Vinn presentkort hos Caseapp

Jag har inte glömt vad jag lovat! Nu är det dags att tävla ut ett presentkort hos Caseapp på 300 kronor. 
 
Du behöver inte ha en blogg för att tävla. Men glöm i så fall inte att lämna din mailadress så jag kan nå dig. 
 
För att tävla ska du lämna en kommentar till det här inlägget där du svarar på:
Hur skulle du designa ditt eget mobilskal?
 
Jag kommer att välja en vinnare på onsdag klockan 21.00
 
Lycka till!
 
Uppdaterat: Så roligt att läsa om vad för skal ni skulle vilja göra! Önskar att jag hade kunnat dela ut presentkort till er allihop :)
 
Valde Ida Björnfot! Mail kommer!
Ida vill göra ett skal till sin mamma. Bara tanken att hon vill ge bort det till någon annan berörde mig. Hoppas mamman din blir superglad!

Staden som har allt

Vegas var verkligen helt fantastiskt. Jag har ca 300 bilder från resan och skulle kunna bjuda er på bildregn efter bildregn. Jag skulle även kunna skriva en hel roman om våran vecka och ändå inte få med allting. Funderar ni på att besöka Vegas - bara gör det! Vi startade dagarna med poolhäng. Ca 37 grader i luften och vi hängde för det mesta i den härliga poolen. Efter några timmar blev det en snabb dusch innan vi stack iväg och shoppade. För shoppingställen fanns det gott om. Har fyndat så mycket fint! Bland annat från en outlet som låg en bit utanför själva "stripen". Som gatan där allting ligger kallas.
 
När vi var nöjda med shoppandet blev det tillbaka till hotellet för att göra sig iordning för kvällen. Då gick vi ut och åt och sen hängde vi i alla underbara casinos. Vart man än går på stripen finns det någonting att titta på. Vegas är så otroligt häftigt!
 
Vi hade hyrbil hela veckan vilket var perfekt. En dag stack vi till vackra Grand Canyon och ni ska självklart få bilder därifrån. På vägen dit stannade vi på Hoover dam, där översta bilden är tagen. Den andra är förstås från poolen och tredje är utsikten från hotellrummet. 
 
Det var garanterat inte sista gången vi besökte Las Vegas. 
 

First thing tomorrow

Imorgon är det dags, som vi har räknat ner! Lollo och Robert kom fram till Vegas redan i torsdags för snart en vecka sedan. Men imorgon joinar jag och Sami dem och det ska bli så kul!
 
Åh vad jag kommer sakna barnen, tror flygresan blir tuff. Men när vi väl är där får vi fokusera på att ha en väldigt bra vecka. Tiden går fort, snart är vi hemma hos våra små hjärtan igen. 
 

Leah 10 månader

Idag blir världens charmigaste, gladaste, envisaste bästa tjejen jag vet 10 månader. 
 
Vad Leah väger vet jag inte förrän vi ska till BVC i slutet av den här månaden. Vi har fått sen tiomånaderskontroll. Men hon bär fortfarande storlek 74 i kläder. Har börjat rensa ut det hon vuxit ur och köper endast 80 nu även om vi inte börjat använda det ännu. 
 
Leah ammar inte längre utan får ett mål välling innan läggdags och äter även välling en gång per natt. 
 
Leah äter fortfarande med väldigt god aptit och ens så länge finns det inget hon smakat som hon inte gillar. Ja det var gröten de första månderna men nu älskar hon gröt!
 
Leah sover endast en gång om dagen nu. En vila på 2 - 3 timmar efter lunch. På nätterna sover hon bättre än tidigare och vaknar oftast bara en gång, då får hon välling. Sen vaknar hon alltifrån 05 till 08. De senare dagarna har hon börjat vakna senare vilket ger en klart piggare mamma!
 
Leah pratar mycket och gärna men kan ännu inte så många ord. Mamma och "där" säger hon dagligen och har även sagt pappa och nej. 
 
Leah kan mycket och det är så roligt att få följa hennes utveckling. Hon kan stå länge utan stöd, går längst möbler och har även tagit ett steg mot mig men är än så länge inte så intresserad av att gå. Hon är så duktig på att krypa att hon föredrar det då det går så mycket snabbare. 
 
Bästa lilla Leah, tiden rusar med dig och det är svårt att hänga med. Jag älskar varje dag och varje stund, min busiga lilla dotter. Jag hoppas du alltid kommer förstå hur mycket du betyder för mig. 

Egendesignat iphoneskal

Jag tycker så otroligt mycket om mitt nya skal från Caseapp. Ville ha ett personligt skal och satt och funderade på vilka bilder jag skulle välja. Fick bli den fina bilden på Liam från när han flög drake tidigare i somras och favoritbilden från Leahs 9 månadersdag. Liam blev väldigt förtjust i det fina skalet, Leah ville mest tugga på det. Men det är gott betyg det också!
 
Är ni också sugna på ett egendesignat iphoneskal? Snart kommer det upp en tävling här på bloggen där ni kan vinna ett presentkort hos Caseapp. Missa inte det! 

Lunch och trevligt sällskap

Idag åkte jag och Sarah hem till hennes brors hem för att umgås med hans mammalediga och otroligt trevliga flickvän Jossan. Det skiljer precis två månader mellan Leah och deras son. Som de busade! Lilla Lukas som fortfarande bara är några veckor sov mest medan hans kompisar busade runt. Jossan bjöd på god lunch och det blev några timmar med härligt tjattrande innan det var dags att hämta stora syskonen på förskolan. Bra dag!
 
Idag är det förresten en vecka tills jag och Sami åker till Vegas. En vecka blir vi iväg tillsammans med hans syster och hennes pojkvän. Overkligt!
 

När bästa vännen gifter sig

I lördags var en väldigt speciell dag. Det var dagen då min bästa vän gifte sig. Men detta var i hemlighet där bara närmaste familjen var med. Sarah och Fredrik valde varsin vän som också skulle få närvara och underbara Sarah valde mig! Så tacksam över att få dela den här fina dagen med er. Det var så mycket kärlek i luften från morgon till kväll. Jag var med Sarah redan från 07 då vi åkte till frisören för att hon skulle göra sig iordning. 
 
På kvällen var det fortfarande ingen som visste att de hade gift sig. Då firade vi istället Fredrik som fyllt 40 år. Var stor fest inne i stan och jag fick hela tiden tänka på vad jag sa så att jag inte råkade försiga mig. Det var först när det var dags för efterrätt som det avslöjades. Fredrik höll ett fint tal, först om att fylla 40 och sen om hur han träffade Sarah, att han friade i våras. Sen kom nyheten, han berättade att de hade gift sig. Så roligt att få se allas reaktioner! Underbar bröllopstårta kom in och stämningen som redan hade varit kanon från start steg ytterliggare.
 
Fantastisk dag, tack bästa ni att jag fick vara med och dela den här dagen med er. 

Tillbaka i skolbänken. Fast hemifrån.

Förra veckan började jag studera löneadministration på distans. Har kommit igång och tycker att det är superkul! Men som ni säkert har märkt gör det att jag har ännu mindre tid för att sitta och blogga. I vanliga fall brukar jag försöka komma in kvällstid och uppdatera. Men nu om jag inte hinner plugga dagtid när Leah sover så pluggar jag kvällar istället. Så det är så här det är nu helt enkelt och troligtvis kommer jag sluta att blogga när jag börjar jobba nästa år. Bloggar för min egen skull och för barnens, att de ska se vad vi hittade på när de var små. Väldigt tacksam att det ändå fortfarande finns många som följer våran vardag! Trots att jag bara har möjlighet att visa en väldigt liten del av den nuförtiden.
 
Hur som! Här är jag nu, klar med dagens inlämningsuppgift, Leah sover än men lär vakna när som helst och Liam kollar på Bilar 2. Så jag tänkte passa på att skriva om senaste dagarna!
Jag och Leah träffade Sarah och Nathalie i cemtrum tidigare i veckan. Jag handlade födelsedagspresent till syster som vi ska fira i helgen. Blev lite nytt till barnen också. När vi hämtat Liam från förskolan gick vi och hämtade ut paket. Nya tavlor till barnens lekrum! Tanken är att ni ska få bilder på både lekrum och barnens sovrum så fort vi blir klara med dem. Men det känns som ett ständigt pågående projekt. Men någon gång, vill jag lova men bättre att bara hoppas.
 
Puss på er, bästa ni!

Går det att bli rik och lycklig?

Spelar ni på lotto? Någon gång ibland? Aldrig? Varje helg?
Fraser som "har du vunnit på lotto eller?" och "ja men den chansen är ungefär lika stor som att du vinner på lotto..." känner vi alla till.
 
Så om känslan verkligen är Jag. Vinner. Aldrig. Varför spelar då så många? Varje vecka får vi nya miljonärer och någon måste omsätta dessa summor. Alltså måste det finnas ett väldigt stort intresse för lotto här i vårt avlånga land. Varför spelar du?
 
Kanske handlar det om en gemenskap med vänner eller bara den där känslan av att tänk om det faktiskt blir jag som vinner. Oavsett varför just du spelar, om du spelar, så kan vi med säkerhet säga att en miljonvinst skulle förändra våran vardag. Jag är säker på att du, precis som mig, suttit och funderat på vad man skulle göra med pengarna först? Jag skulle bli av med lite CSN lån och sen skulle jag ta med familjen på en lång och härlig resa. Ja och shoppa lite också.
 
Så vill du bli rik och lycklig? Då finns det faktiskt några tips på vägen att få! De handlar inte om vilket nummer du garanterat kommer vinna på utan några andra tips, som inte alls behöver ha med lotto att göra.
 
In på den roliga hemsidan och kika med er, ja ni som precis som mig inte vunnit någon miljonvinst ännu.
 
I samarbete med lottoland

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!