Duellen - Hayden vs Rachel


Tänkte att det var dags för en ny duell. Hayden vann över Hilary med 23 röster mot 7 och var alltså överlägset populärast. Den här gången möter hon Rachel. Vem är din favorit? Avslappnat à la Panettiere eller enkelt à la Bilson?


Nu på kvällen har jag sett på filmen Confessions of a Shopaholic, en ordentlig recension kommer imorgon. Men kan redan nu säga att den var riktigt bra!
Gissar att många är ute och röjer eller myser med sin familj/pojkvän.
Själv ska jag läsa lite bloggar och sedan sova. Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Could you look me in the eye and tell me that you're happy now?


Jag gick tidigare än vanligt för att hämta tjejerna från skolan då det var så fint väder.
Passade på att ta lite foton, ovan är två av dem. Tog på mig jeansjackan men även den var för varm, och hade bara en tröja under. Nu är det sommar!


Snart ska jag äta middag gissar jag. Många av er gör väll er iordning för valborg? Första året på evigheter som det inte ska bli något regn denna dag i Sverige... och det är första gången jag missar. Fast ärligt talat har jag inte haft många lyckade valborgar... (säger man ens det så i plural?)
De har antingen spårat på någon tonårsfest, eller så har man stått vid någon brasa och frysit fötterna av sig samt fått nedsänkt hörsel för att någon idiot smäller en smällare en meter ifrån än.
Så, jag klagar inte. Tur att Italien också har första maj som röd dag. Så ledig imorgon! Och Cissi kommer, wiee lycka!

Dagens fråga - förebild


Min förebild är utan tvekan min pojkvän Michele. För han är en fantastisk människa på alla sätt.
Så ödmjuk, charmig och målinriktad. Han är inte lat som många italienare och hoppas att sina föräldrar ska göra livet lätt för honom. Istället är han nog den som arbetar mest i sin familj. Han har många vänner då han är förbannat social och trevlig och jag har aldrig varit lyckligare då han är en sån gentleman. Lite som Edward i Twilight, ni vet väldigt gammaldags. I like that. Jag vill vara som honom. En människa som allt och alla älskar.
Dock har han några åsikter som jag tror att han blivit hjärntvättad med av släktingar och vänner. Åsikter om att vissa människor skulle vara bättre än andra och liknande... som vi diskuterat om många gånger. Man hör verkligen när vi pratar att det inte är hans åsikter utan något som han fått inprintat i huvudet, så att han inte förstår när han har fel.
Men annars - är han världsbäst och min stora förebild. Vem är din?


I tisdags fick ni svara på hur städat ert rum var då 10 var väldigt städat. Verkar som att jag både har grisar och pedanter bland mina läsare hehe. För så här svarade ni:


0 - 3a 8
4 - 7a 15
8 - 10a 13


Har suttit ute i solen. I ansiktet blev jag mest röd, i helgen ska jag köpa solskyddsfaktor för jag tror att den jag har nu inte fungerar. Men min mage är nu brun. Den är sjuk, efteren timme syns ränder tydligt. I love it! Synd bara att resten av kroppen inte följer detta exempel. Jaja, nu ska det läsas lite bloggar innan jag ska hämta tjejerna från skolan. Ska bli skönt med en promenad i det fina vädret.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

You bleed just to know that you're alive

Allting från forever21.com


Åh jag är kär i den söta toppen! Väskan var inte dum den heller.

Nu ska jag sätta mig i fönstret och sola, som jag trodde klarnade det upp idag. Nu finns det inte ett moln på himlen och det är sommarväder ute. Det bästa är att det ska hålla sig så här hela helgen. Perfekt då jag och Cissi lär gå ute mycket, i Milano tillexmpel. Sen alltid underbart med fint väder när man har långhelg.
Ja till solen var det, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Jobba
Dagens kändis:

Väldigt Mk just nu men ni får klara er, hon är ju så snygg! Dock är detta mer en outfit som Ashley skulle bära, men nog är det Mary-Kate allt, syns för mig tydligt i den andra bilden. Roligt att hon äntligen bytt glasögon, ray ban är så mycket snyggare.

Dagens serie: Gossip Girl
Dagens låt:
Darin - Flashback
Dagens önskan: Att mitt hår ska växa jättefort så det är superlångt till sommaren, haha
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 22 grader och molnigt, ser dock ut som att det håller på och lättar upp

Onsdagkväll med semifinal


Idag ska jag och Michele till Mirasol för att se på fotboll, flera av våra vänner lär vara där också. Det är ju semifinal i Champions League. Manchester United vs Arsenal. Jag bryr mig inte om vem som vinner, så hoppas istället på läckra mål.


Då jag inte blev nöjd med outfitsbilderna så får ni en till bild där jag är sötgröt.

Outfiten då.

Blus - Second hand
Skärp, armband, halsband - Blasting accessori
Shorts - H&M
Skor - Zara

Hoppas ni får en toppenkväll lovers. Yours truly / Maria

I wanted to fly so you gave me your wings


En videoupdate från köket. Pratar främst om åskvädret, vissa parter är lite tysta så hoppas ni har bra högtalare hehe. Hade dock tur, det slutade blixtra någon minut innan jag var tvungen att hämta tjejerna. Dock regnade det som tusan. Imorgon ska det bli fint i alla fall, efter regn kommer solsken.
Jag lyckas även slå i huvudet undertiden jag videobloggar haha.. .enjoy!

Jewels of India


Indiska har startat ett samarbetar med Manish Aroras. De bjuder på färgglada plagg, den andra klänningen föll mig helt i smaken. Dock är priserna inte i min prisklass. Något ni skulle kunna tänka er att köpa?


Fan, fan, fan. Det var soligt imorse, vita moln började dock sakta men säkert att fylla himlen... och nu är det helt svart och blixtrar. Kan inte jag ha världens tur och allt går över till kvart över fyra? Ska nämligen hämta tjejerna från skolan då och kommer börja tjura. Jag tycker att det är förbannat obehagligt just nu, sitta inomhus och se det lysa upp på himlen och mullret  som kommer efteråt. Att behöva gå ut i det här vädret? Jag skakar av bara tanken.

Oh just tell yourself "I'll be okay"


Lekte med slutartid och fick en ganska knasig bild, passar inlägget...


Alltså åh jag är så dålig! Michele ringde och sa att han köpt ett nytt usb till mig, gissa vem som hittar det borttappade en timme senare? Jag brukar alltid ha det antingen på skrivbordet, i  en skrivbordslåda eller i väskan. Men nu när jag tog fram dagens outfit och tänkte att det skulle vara fint med lite smycken till så jag tar ner lådan där jag har mina armband. Vad finner jag där av alla ställen? Ja självklart usb-minnet! Åh jag är verkligen hopplös. Hur tusan hamnade den där? Kan man vara mer tankspridd?
Michele ska se om det går att lämna tillbaka usb-minnet, antagligen måste han köpa någonting för pengarna det kostade så han var bara glad. "Åh då kan jag köpa filmen jag vill se"
Jag bad om ursäkt tusen gånger men han sa att det inte gjorde något för att det inte var mitt fel.
Eeeh? Jag tror inte att någonting kan vara mer mitt fel än detta. Jaja... ännu en vanlig dag i mitt tokiga liv.


Åh en sak till. Åt nyss lunch med Alessandra och hon undrade om jag hade kunnat sova inatt.
Först såg jag ut som ett frågetecken men sen kom jag på att Michele sagt att han inte hade kunnat sova för att det regnade så mycket. (Tydligen har det tokregnat hela natten) Alessandra sa att hon inte kunde sova heller. Själv sov jag som ett barn och märkte ingenting. Well, det är så jag jobbar.
Nu sminka mig, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Your touch wakes me

Allting från topshop.com


En färgglad outfit jag gärna skulle bära idag. Typiskt att mina gula klänningar i Sverige och att jag har köpstopp.

Attans, imorse var himlen helt blå och jag tänkte "vad roligt! Det blir en bra dag trots att det stod att det skulle bli regn" Men nu är det helt molnigt istället. Tror att vi slipper regnet för molnen är vita... men jag hade föredragit solen.
Borde dock inte klaga, för till helgen ska det bli molnfritt och 24 - 26 grader (härligt va Lind? Du för solen hit haha)


Nu då, ska kika på bloglovin om mina favoritbloggerskor har uppdaterat. Sedan blir det att hoppa in i duschen. De två senaste veckornas har jag varit supernyttig. (Ja minus gårdagens Tiramisù) Idag blir det tyvärr inte bättre.. kebab till lunch. Men så gott! Det finns ett ställe i närheten där jag bor som har den godaste jag någonsin ätit.
Vi hörs senare världens finaste läsare. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivt
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändispar:

Något som har blivit väldigt populärt är att cykla. Bra både för miljön och motionen. Ovan Mary-Kate Olsen tillsammansmed pojkvännen Nate. Tycker faktiskt att hon påminner mycket om Ashley på de här bilden. Kanske för att Ash brukar bära jeans mer än MK. Men snyggt är det!

Dagens serie: Vänner säsong 8
Dagens låt:
McFly - Too close for comfort
Dagens önskan: Att flygpriserna går ner lite till nästa vecka då vi antagligen ska boka finlandsresan
Dagens smink och hår: Guldiga nyanser på ögonskuggan, svart eyeliner och svart mascara. Håret halvt utsläppt och lite uppspänt med spännen på sidorna.
Dagens väder: 18 grader och soooool

Du väljer


Förra veckan var bilden på älsklings-Theo populärast.
Nu har jag sett på lite vänneravsnitt och när jag är klar med det här inlägget ska jag gå och lägga mig, är toktrött! 11 timmars sömn borde ge bot på det. Vi hörs imorgon igen, men först får ni gärna rösta på den bild ni tycker bäst om denna vecka.


Bild 1?


Bild 2?


Bild 3?


Utomhus är det världens åskväder, fy! Blixtrar och dundrar. Borde inte sitta vid datorn egentligen, hade jag haft bättre batteri hade jag kört på det istället.
Jaja, hörs igen imorgon lovers. Yours truly / Maria

Ab/Soul


Bild från Vogue Italia Fashion Shows spring/summer 2009


Supersöt klänning som jag gärna skulle bära i sommar. Har aldrig hört talas om Ab/soul förut men verkar inte helt fel.


Fy vad jag är trött och kall. Att det ska vara så tråkigt väder. Har suttit i en timme och läst en halvtråkig bok, där det inte verkar finnas några element och barn springer runt som om de alla lider av ADHD.


Michele ringer i allt kaos och får mig lugn. Min fina prins. Som imorgon måste köpa ett nytt usb-minne till mig för att jag slarvade bort det han köpte till mig tidigare. Och jag har inga pengar själv då dem går till hyra. Hur länge kommer min prins orka med mig egentligen?


Jaja, middag nu. Efter det blir det Tiramisù. Världens godaste efterrätt. Sen rullar jag upp till rummet igen för att återigen uppdatera bloggen.
Vi hörs då lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - ordning


Jag skulle nog säga att mitt rum är en 8a. Det finns ingenting på golvet, skorna är snyggt uppställda precis som mina filmer och böcker. Sängen är bäddad och väskorna är upphängda. Det som drar ner är sakerna på mitt skrivbord som hade kunnat vara lite finare organiserat. Hur städat skulle du säga att ditt rum är?


Igår fick ni svara på hur långa ni är, roligt att så många svarade! Varierar mycket, men de flesta ligger någonstans i mitten av vad som är "normalt". Självklart finns de alltid några som sticker ut, inget fel med det heller.
Så här svarade ni:


150 - 155 cm 5
156 - 160 cm 13
161 - 165 cm 18
166 - 170 cm 15
171 - 175 cm 17
176 - 180 cm 6


Nu ska jag snart till skolan för att hämta tjejerna, sen läsa på min bok under
Eleonoras religionlektion. Vi hörs när jag kommer tillbaka lovers. Yours truly / Maria

My life would suck without you


Allting från netaporter.com


En söt outfit jag gärna skulle bära idag, älskar toppen!

Jag satt nyss och tittade på flygbiljetter till Finland i sommar. Jag och Michele åker runt första augusti då han får semester och åker till mitt landställe i Finland en vecka.
Sedan tar vi båten därifrån tillsammans med Theo runt den 8e till Sverige och är där till den 17e då jag, Michele och älskade Theo åker tillbaka till Italien hihi.
Dock är det lite dumt, vi vill åka den första augusti men just den dagen går det inga flyg från Milano till Tampere med ryanair. (Vi vill bara åka med detta bolag då alla andra tar sånna sjuka priser.) Dagen innan, den 31a juli så är det riktigt billigt att åka men älskling jobbar.. så vi får se hur det blir.


Ska i alla fall bli underbart att träffa allt och alla igen. Familj och vänner. Lycka.
Nu ska jag skriva på min roman. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Ni röstar väll?


Bild från när syster fyllde 17 år, snart ett år sedan. Vad jag saknar dig baby!
(Så brun man var.. så fort solen kommer tillbaka blir det att pressa!)


Såg att jag har chansen att bli veckans blogg hos världens bästa Louise.
Ni röstar väll?
Tack ni som redan gjort det, raaaaringar!


Nu ska kläder strykas, delade upp högen från igår då den var så stor. Efter det blir det italienska träning och sedan lunch.
Efter det hörs vi igen lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Helt okej
Dagens planer: Jobba, tillbaka till religionstisdag. Sen träffa älskling en snabbis ikväll.
Dagens kändispar:

Mary-Kate Olsen kysser pojkvännen Nate, dem är så söta! MK lika fin som alltid.

Dagens hjälp: Två tjejer gör en undersökning om det finns en marknad för Forever 21 i Sverige.
Svara gärna på dessa frågor för att hjälpa dem. Det tar bara någon minut.
Dagens låt: Michelle Branch - Everywhere
Dagens önskan: Jag har lyckats slarva bort mitt usb-minne. Förhoppningsvist är den i en väns bil. Michele ringde honom igår och han lovade att kolla idag. Hoppas!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 16 grader och regn.

Inne- och utelista nr 24


Bild tagen här i Italien med mobilkameran.


INNE


- Smala skärp
- Att Milan vann igår och Inter förlorade. Oddsen att Milan ska ta Inter är dåliga, men det finns fortfarande en chans!
- Bli sambo med den man älskar
- Vänner som kommer och hälsar på än när man flyttat så långt bort


UTE


- Kallare väder i Italien än i Sverige
- Idioter som har gjort än livrädd att vara utomhus själv kvällstid
- Att syster inte kan komma hit i sommar (men positivt att hon troligtvist kommer i september runt sin artonårsdag)
- Att ens dator är på väg att krascha

Dagens fråga - längd


I Sverige var jag alltid kortast av mina vänner. Med 165 cm har man inte mycket att skryta med. (Plus att jag då var så smal att jag såg kortare ut än vad jag var)
Men här i Italien är det annorlunda. Nästan alla av Michele's tjejkompisar är kortare än mig, och då ordentligt. De måste vara runt 150 - 155 cm. Detta är något väldigt ovant för mig. Hur långa är ni?


I förra veckan fick ni svara på om ni ska utomlands i sommar. Så här svarade ni:
Ja 11
Nej 9
Kanske 6


Väldigt olika för mina läsare alltså.
Nu ska tjejerna snart hämtas från skolan. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Gratis är gott


Igår åkte jag och Michele till en butik i närheten av vart jag bor då han skulle köpa en ny kostym till jobbet. Jag hittade ett skärp jag gillade men hade inte pengar med mig så tänkte inte mer på det.
Dock ringde Michele för snart två timmar sedan och sa att de han köpt var i fel storlek så han skulle byta. Då butiken är så nära mig frågade han om jag ville följa med, ofta jag säger nej till att få träffa honom. Så jag tog med mig pengar till skärpet... och kommer hem med det som finns ovan haha! Allting är till och med presenter från älskling. För när han tänkte byta sin kostym hittade han en som satt bättre i en annan modell. Den var billigare så då sa han "Maria du får vad du vill för 10 euro" och jag svara "Näää men jag kan betala själv." Vi velade fram och tillbaka och tillslut gick jag med på det ändå. Jag menar gratis är gott hihi. Sen att få hårsnoddar, armband, halsband och ett skärp där allt kostar motsvarande 120 kronor är inte dumt alls!

If my heart breaks it's gonna hurt so bad

Allting från forever21.com


Denna outfit skulle jag gärna bära idag om det inte var för regnet.

Det är så typiskt. Jag har varit hemma med Eleonora i två veckor. Det har varit konstant fint väder. Jag har inte kunnat gå ut då jag passat henne. Idag är hon tillbaka i skolan igen. Idag är det regn vilket det ska vara fram till på torsdag. Typiskt inte sant?
Vilket betyder att jag behöver hämta tjejerna från skolan och alla paraplymammor kommer stå i vägen. Jag har försig ett också. Ett som jag köpte igår, superfint vinrött som bara kostade 2 euro. Men ändå.. nog föredrar jag solen allt.
Skojade med Michele igår. Att vi borde åka till Sverige för att få en solsemester haha. Ni har ju bättre väder än oss nu, helt galet.
Nu ska jag stryka lite kläder, en ordentligt hög efter helgen som var. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Väldigt trött
Dagens planer: Jobba, plugga italienska
Dagens kändis:

Mary-Kate Olsen i en liknande outfit som hon burit tidigare. Älskar när det blir varmare och man får se henne i andra färger än bara svart.

Dagens film: Confessions of a Shopaholic
Dagens låt: Metro Station - Shake it
Dagens önskan: Att idioterna som jag
skrev om i lördags åker fast snart. (Polisen vet i alla fall vilka dem är, och det verkar som att dem har lämnat Sesto)
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 16 grader och molnigt, regn i luften

Where you are is where I should be too


Det blev visst bara två outfits som jag la upp denna vecka, vilken är din favorit?


Idag blir det en lugn dag med älskling. Han kommer och hämtar upp mig halv tre och då åker vi till honom för att se Milan spela och förhoppningsvist vinna. Inget Happy Hour ikväll utan istället lär vi se på någon film och äta hemma. Perfekt då vädret inte är lika roligt här som i Sverige. Molnigt och ser ut att bli regn.
Vi hörs kanske senare ikväll hos Michele annars imorgon. Ha det fint lovers. Yours truly / Maria

Mörkrädd

Fyfan vad läskigt! Vet ni vad som hände i Sesto igårkväll? (Bara fem minuter med bil från vart jag bor)
Ett par var i en bil och... hade det mysigt. Fyra män öppnar dörren som är olåst, misshandlar mannen och alla fyra har sex med kvinnan. Forstår ni vad sjukt?!
Dessa killar är fortfarande på fri fot, polisen letar efter ledtrådar. Tur att jag aldrig går själv på kvällar, aldrig i livet att jag kommer börja göra det nu... Ja visst kriminallitet finns överallt men att se på tv en plats där man själv varit på och något sånt här händer. Nej fy! Hoppas dem åker fast snabbt.

övrigt då.. jag mår mycket bättre nu, Michele är världsbäst på att muntra upp mig. Ikväll ska vi ut för en drink med två av våra vänner samt Michele's bror och hans kompis. Hoppas ni får en trevlig kväll. Och kära släkt, bli inte rädda för det som hände...

Vem ska känna min ånger och sedan förlåta?

Allting från topshop.com


Detta skulle jag gärna bära på en shoppingrunda i Milano.

Är inte på humör för en egen outfit idag så ni får nöja er med en jag gärna hade burit om jag var på bättre humör.


Ibland går det upp... och ibland ner. Jag är tillräckligt ytlig för att ett svullet öga (som försig redan ser bättre ut) får mig nedstämd. Jag borde inte sminka mig idag eftersom jag inte vill behöva tvätta bort det ikväll... Men ofta jag drar ut i Milano osminkad kvällstid. Och jag känner inte för att stanna hemma.. imorgon ska det bli regn och likaså på måndag och tisdag så idag är min enda chans att få njuta på några dagar. Varför ska allt hända mig? Är så less.

I only know I never lived enough before your love


Igår gick jag och Michele ut i Milano till en mysig Irishpub. Jag drack inte Cosmopolitan utan den drink som är så pinsam att beställa "Hi I would like an orgasm" Haha. (Och man kunde ju önska att italienare inte vet vad det betyder men på italienska heter det orgasmo så de borde se kopplingen)
Men åååh så god! Vodka, choklad, grädde och något mer... smakade som en sötare Baileys. Nam nam


När vi satt och pratade kom det förbi en roskille, yes trots att vi satt inomhus. Först tjatade han om rosor, sedan drog han fram något som jag trodde var en tändare men det var en liten lampa som visar en bild. Han lös på vårat bord och vill ni veta vad den föreställde? Grov jävla porr! Först en där det var ett par i sängen i en väldigt skum ställning... nästa var gruppsex. Jag tyckte att det hela var så sjukt att jag började skratta. Skulle inte förvåna mig om han även visade dessa för barnfamiljer. Sjuka jävlar de där roskillarna.


Idag är det soligt och fint, 21 grader. Funderar på att åka till Monza om några timmar för att gå i lite butiker. Måste spara mina pengar men det skadar inte att titta. Sen vill jag ta med kameran så att jag kan ta några bilder.
Nu ska jag dock hoppa in i duschen, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Fredag


Jag har återigen haft en väldigt trevlig eftermiddag med tjejerna. Kastat boll, spelat spel på datorn och gjort frisyrer. Ja Carolina på mig alltså. Sen fotats en del som ni får se imorgon.

Nu har jag precis ätit middag med familjen. Risotto till varmrätt och sedan efter blev det smörgåsar med tonfisk på, gott!
Ikväll ut med Michele, ska bli riktigt mysigt. Saknat min prins.

Outfit då.
Topp - Gina
Kjol - H&M
Väska - Stradivarius
Armband - Donnapiù
Skor - Maria Lucci

Ciao!

When I close my eyes it's you I see


Här får ni ett nytt videoinlägg. Berättar en liten rolig historia från min barndom, pratar om väder och vill även ha hjälp med flygresor. Enjoy!


Jag mötte flickornas mormor när jag hämtade Carolina från skolan så då ville Carro gå hem till henne en stund. Så jag fick hämta läxor från Eleonoras lärare  till henne och sedan gå hem själv. På måndag borde hon få gå tillbaka till skolan i alla fall så då blir det vanliga rutiner för mig. Sen bara fyra dagar, för nästa fredag är det första maj vilket precis som i Sverige är röd dag här. Wieee!
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Läsa lite bloggar tills någon i familjen kommer hem.
Ni får en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - semester

Jag ska utomlands, till Sverige och Finland! Hihi. Mer har jag och älskling varken råd eller tid till. Kanske blir en weekend till Venedig i slutet av augusti, men det är ju här i Italien.
Ska ni utomlands och vart i så fall?


Igår fick ni svara på om ni gillar att gå tillbaka och läsa ur arkivet i bloggar.
Så här svarade ni:
Ja min egna 22
Nej 5
Ja andras: 3 stycken och de svarade min hihi

Baby I just need to breathe you in


Allting från netaporter.com


Så här klassiskt och fint skulle jag gärna klä mig idag. Älskar klänningen från Fendi!

Har pluggat lite italienska nu på morgonen, det går verkligen framåt! Har ju lovat Michele att när vi flyttar ihop ska vi prata så gott som bara italienska med varandra, och det är bara två månader dit nu.


Nu ska jag göra mig iordning, passar på när jag är själv här hemma. Eleonora kommer vid ett så då vill jag vara klar med sminkningen och hinna göra ett videoinlägg som kommer in i eftermiddag. Ingen strykning idag så det är skönt.
Så sminka mig var det ja. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad då det är fredag!
Dagens planer: Eleonora är hos sin mormor igen för att göra läxor, men kommer hem klockan ett så äter vi tillsammans. Efter det umgås jag med henne och sedan vid halv fem ska Carolina hämtas från skolan. Har jag inget emot då det är fint väder. Ikväll träffa älskling.
Dagens kändis:

Älskade Mary-Kate i en mysig outfit. Något jag gärna skulle bära i höst. Dock tror jag att hon är den enda som gillar dem där solbrillorna... Men hon var också den första som bar de galna skorna. Sen började alla älska dem. Så kanske springer vi också runt i dessa brillor fast först nästa sommar? Den som lever får se.

Dagens nedräkning: Precis en vecka tills Cissi kommer hit!
Dagens låt: Michelle Branch - Everywhere to me
Dagens önskan: Att det blir fint väder heeela helgen. Även om dem lovat regn på söndag.. men som att väderleksgeeks alltid har rätt!
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret utsläppt
Dagens väder: 19 grader och sooool (Inatt drömde jag att det blev 55 grader, haha så varmt är det då inte...)

Jag är med i tidningen!


Eller ja.. en skoltidning i Bollnäs men lika roligt det hihi. Står om mitt bloggande, hur många läsare jag har och vad jag bloggar om. Så det mesta vet ni
redan om.
Bilden är tagen av min
syster då den skickades till Sverige. Detta eftersom mamma ändå ska skicka tidningen Solo till mig i mitten av maj. (Det får ni inte missa att köpa!) Så då kan hon skicka dem tillsammans.


Hehe en lite rolig dialog idag vid matbordet.
Det är redan känt att jag inte är så bra på att stryka kläder...


Andrea; Du är tillräckligt duktig för vanliga kläder, men jag ska ge dig ett tips så strykningen av skjortor blir lättare. Du kommer behöva det när du stryker Michele's kläder. (Då han jobbar som mäklare bär han finkläder varje dag. Det kommer bli min död hehe)
Eleonora; Aaa för annars kommer Michele att lämna Maria.
Alessandra; Men Eleonora, jag tror inte att hans enda anledning för att flytta ihop med Maria är hennes strykning.
Jag; Nej då vore han direkt korkad!


Haha äsch, vissa är bra på strykning, jag är bättre på andra saker. Tex kan jag hoppa i en säng konstant i 30 minuter utan att den brakar. Okej min i Sverige brakade... Men sängen här har hållit sig!

Min gudson Max


Jag ramlade över den här bilden när jag kikade igenom några bildmappar.
Min gudson, världens tuffaste! Hihi Vad jag saknar honom och alla andra i Sverige, när kommer ni och hälsar på?


Klockan sex kom flickorna hem och då spelade vi boll i den stora hallen här på övervåningen. Ni vet, när man har en i mitten som ska försöka ta bollen ifrån de andra som passar till varandra. Sjukt roligt! Speciellt eftersom tjejerna blir helt tokiga. De älskar spelet och Carolina sa efter ett tag "åh det här spelet gör mig rädd!" Haha så söööööt.
Vad jag kommer sakna dem när jag flyttar ut. Nu är det inte långt kvar, tiden går så fort. Första juli flyttar jag ihop med Michele. Som tur är kommer jag fortsätta att jobba för familjen två veckor till, dock bara tre timmar om dagen så jag bor då med Michele. Men får extra pengar vilket kommer vara väl behövligt.
Nu ska vi snart äta middag. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - bloggande


Jag tycker att det är jätteroligt att gå tillbaka från början och se vad man har skrivit om. Har ju faktiskt haft bloggen i två och ett halvt år, så finns mycket dokumenterat. Dock tar det tid, bloggade ju som en galning förut haha. 8 - 12 inlägg om dagen, nu 6.
Ligger i alla fall just nu på juni förra året. Då när Michele kom till Sverige för första gången. Vad roligt det är att minnas tillbaka till allting! Nu förstår jag inte hur vi orkade vara ifrån varandra så mycket. Skulle jag aldrig fixa igen.
Ni som har blogg, tycker ni om att läsa gamla inlägg ni skrivit?
Ni utan blogg, går ni tillbaka och läser era favoriters bloggar från början?


Igår fick ni berätta era favorit minnen, blir lite omständigt att skriva ner alla men det var väldigt intressant att läsa om! Många hade studenten som bästa minne eller när de blev med djur/barn eller träffade pojkvännen.

I wont be anyone's excuse to cry

Allting från forever21.com


Hos Forever21 hittar man alltid något man vill ha.

Nu har jag legat i solen i drygt en timme, först solat och sedan dragit på solbrillorna och läst första kapitlet av Underbar och älskad av alla som är skriven av Martina Haag. Hon skriver så roligt, men ibland känns det som att hon försöker lite för mycket.


Anyway, funderar på om jag ska gå på promenad eller skriva på romanen när jag är klar med det här inlägget. Man vill ju ta vara på det fina vädret men samtidigt var det så länge sedan jag skrev. Får göra så att jag öppnar upp dokumentet och om jag har inspiration skriver jag, annars går jag ut. Har ju ändå fått sol idag.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I fell so hard for you, you nearly broke my heart in two


Igår gick jag ut med älskling i Monza. Vi kunde sitta utomhus och det var lite för varmt med jackorna på, helt fantastiskt! Utsikten var katedralen ovan och vi fick sitta i sköna soffor. Mäktig byggnad va? Dock är den inte alls lika stor som den i Milano, men det är läckert med lamporna som de lyser mot den.
Varför har inte Sverige intressantare byggnader?
Sen drack jag vin, finns inget bättre när man sitter utomhus.


Idag är Eleonora hos sin mormor då hon har så mycket läxor. Jag är alltså hemma ensam. Just nu passar jag på att spela musiken på mina högtalare och njuta av att få lite frihet. Det är jättemysigt att umgås med barnen, men ibland behöver man en stund för sig själv också.
Det är toppenväder ute så tänkte gå på en promenad och kanske köpa glass.
På söndag ska det bli sämre igen... så himla typiskt. Den enda dagen som jag och Michele kan göra något mysigt utomhus och det var dåligt förra söndagen också. Men, men... tålamod och jag borde egentligen inte klaga. Vädret är underbart här!
Nu ska kläder strykas. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött! Men ändå på bra humör
Dagens planer: Jobba
Dagens kändis:

Nicole Richie så fin med sin bebismage. Jag vill vara lika vacker när jag blir gravid!

Dagens serie: 90210
Dagens låt:
LeAnn Rimes - Right kind of wrong
Dagens önskan: Att detta blir en bra dag
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 22 grader och sooool

Onsdagkväll med sommarvärme

Har precis ätit god mat med familjen och lyssnar nu på musik från High School Musical 3, flera låtar är riktigt mysiga och Scream som framförs av Zac Efron är direkt grym! (Men bäst är att lyssna på den riktigt högt, något jag inte kan göra just nu tyvärr.)


Ska ut med Michele för en drink i Monza. Vi lär sitta utomhus då det fortfarande är varmt (21 grader) så det är fiiiint det. Vad som gör än på ännu bättre humör är att det bara kommer bli varmare och varmare. Jag älskar Italien!

Jag plattade håret som sagt men drog också bak luggen i ett spänne för Michele's skull, då han älskar den frisyren på mig.


Topp, kofta - Vero Moda
Halsband - Gåva
Kjol - Indiska
Pumps - Tiger

Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

The seasons may change, but what I feel is the same


Här får ni en videoupdate som jag gjorde si så där tio över två..
Pratar om helgens planer och vad jag just nu pluggar i italienskan. Enjoy!


Elenora är iväg med Alessandra i en leksaksbutik, Carolina hos sin mormor och Andrea på sitt arbete så detta är första gången på länge som jag är hemma själv. Lite skumt faktiskt. Men trevligt, kan äntligen dra på lite musik hihi. (Och sjunga med!)
Blir Agnes igen... inte tröttnat ännu! Fast sen får det bli Tiziano Ferro, måste ju kunna låtarna när man går på konserten 4e maj, inte långt kvar. Sen kommer Cissi nästa fredag också, wiee bra tid framöver!

Kommer in med en outfits ikväll lovers. Yours truly / Maria

Och nästa au pair blir...


Nu är jag precis lika glad som jag var då denna bild togs. Fast då var det nog av en helt annan anledning haha.


Det är nämligen så att min familj har bestämt nu vem som bli nästa au pair, Janina från Sverige!
Jag har aldrig träffat henne men däremot tog hon kontakt med mig för drygt två veckor sedan. (Familjen gav min mailadress till de tjejer som dem kunde tänka sig ha som au pair så att dem kunde fråga mig om hur det är och liknande)
Efter det har vi haft mailkontakt flera gånger om dagen och jag tror att vi är ganska lika till sättet. Har hoppats att familjen ska välja henne och igårkväll sa dem att det lutade mot henne och jag svarade "åh välj henne jag tror att hon blir en jättebra au pair!" Och då gjorde dem det.
Hon kommer hit redan i juni för att träffa familjen och då lär vi ses. Hoppas verkligen att Janina tycker om familjen (men det är omöjligt att inte göra det) och att vi sedan kommer bra överens. Vore ju underbart!


Sen om en helt annan sak, wow Starbucks öppnar i Jönköping? Då borde det inte dröja tills det kommer till Stockholm.
Lite typiskt att jag ska behöva bo i Milano... modestad utan Starbucks? Inte okej!

Maybe it's the way your eyes invite

Allting från topshop.com


Inte dåligt med färg i dagens önskeoutfit! Åh detta skulle vara så fint att bära ute i det fina vädret idag. Men istället blir det en annan outfit, som också innehåller färg faktiskt. Dock inte lika mycket. Men innan ni får den ska jag duscha och sminka mig, så det blir som vanligt ikväll.

När jag är klar med strykningen som jag ska ta tag i efter det här inlägget tänker jag gå och sätta mig i fönstret för att få sol på armar och ansikte.
Eleonora gör nu läxor med sin mamma så hon behöver inte mig på ett tag. Stackaren har mycket läxor nu när hon missar så mycket från skolan.
Har fortfarande ingen solfaktor, bara en liten med 30 som jag tar på de allra känsligaste platserna. Läppar och kinder tex. Kan därför bara sitta i 30 - 45 minuter men det är inte dumt det. I helgen ska jag gå och köpa en solfaktor så att jag kan njuta av det fina vädret. När Eleonora kan gå tillbaka till skolan, troligtvist på måndag, så kommer jag gå ut mer på promenader med kameran. Så skönt att kunna ta av sig tightsen och bara njuuuuuta!
Men nu stryka kläder. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Lite trött men annars på bra humör
Dagens planer: Jobba och sen träffa älskling ikväll
Dagens kändis:

Så här snygg har jag inte sett Mischa Barton på länge! Döskallarna är helt klart på banan precis som lager-på-lager. Fast det kan nog bli lite varmt i sommar. Och redan nu här i Italien! Hehe

Dagens serie: Vänner säsong 7
Dagens låt:
Darin - Sail the ocean
Dagens önskan: Att det fina vädret håller i sig till helgen
Dagens smink och hår: Guldaktiga ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara, håret utsläppt och plattat
Dagens väder: 24 grader och soooool

Veckans bild - 9


Var länge sedan vi körde veckans bild, nästan ett helt år sedan faktiskt. Så dags att ta tillbaka kategorin! Er favorit som är från förra sommaren är bilden ni ser ovan. Vilken blir det denna gång?


Bild 1?


Bild 2?


Bild 3?

Fan samma dag som man ser att man gått ner 2 kilo får jag veta att Andrea har köpt hem sjukt smarrig tårta. Vi ska äta tillsammans med Alessandra när barnen gått och lagt sig (den behöver tina och barnen sova så dem får smaka imorgon) Jag ska försöka att bara ta en liten bit men den ser förbannat god ut..  Länge sedan han kom hem med en tisdagstårta, ni minns väll dem?

När det är dags för sin första BH


När jag tidigare idag skrev att jag är nöjd med storleken på mina bröst så fick jag en kommentar av en läsare. Hon vill veta hur man ska veta vilken BH man ska köpa, så detta är riktat till mina yngre läsare som precis börjat få bröst.


För det första måste man bestämma vilken typ av BH man vill ha. Ska det tex vara Push-Up så att brösten trycks upp något? Vill du ha silikoninlägg? En enkel bekväm BH? Jag rekommenderar att man själv testar för att se vad man trivs bäst i.


Sen när det kommer till storlekar. I Sverige använder vi oss av två mått, omkrets och själva kupan. Omkretsen mäter man runt om, precis under brösten. Tex själv har jag 75 i omkrets och väljer en BH därefter. När det kommer till kupa är det svårare för att BHar är så olika. Jag är nu en C men kan ha i alla fall en av mina B-kupor.


Läsaren som kommenterade verkade vilja ha ett exakt svar och det kan jag tyvärr inte ge, du får prova dig fram.
Kan heller inte lägga upp en bild på mina bröst i en BH som också önskades, tror varken pojkvän eller min familj skulle bli glad över något sådant.


Ovan är i alla fall två bilder på två av mina. Den övre är med spets så bör inte användas under tajta tröjor (om man inte gillar att det syns förstås) och den svarta syns lätt igenom transparenta plagg eller vita toppar. Något man också bör tänka på.


Så blev ett långt svar på den frågan, hoppas du är nöjd. Är ingen expert, så mitt största råd är ändå att fortsätta leta i butikerna själv. Vi är alla så olika.

Alessandro Dell'acqua

Bild från Vogue Italia, fashion shows spring/summer 2009


Detta tror jag stenhårt på nu i sommar (okej minus bootsen)
Som jag sagt tidigare tycker jag att det är sjukt läckert med påklätt  upptill för att sedan låta benen vara nakna. Hålla samma färgton genom hela outfiten är också läckert. Dock fungerar det allra bäst att bryta av med något, som toppen under.


Vet ni vad? Jag ställde mig nu på vågen för första gången på en månad och jag har gått ner 2 kg! Är så glad. Har nämligen gått upp 7 kg sedan förra sommaren vilket har gett mig lite komplex. (Men jag älskar mina bröst, dock passar inte en enda BH längre...)
Har inte velat gå ner i vikt då jag trodde att mina bröst skulle försvinna igen men det verkar det inte som att dem har gjort.
Att jag gått ner måste bero på min skärpta kost. Äter mycket mer frukter och grönsaker nu än vad jag gjorde förut.

Och vet ni vad Alessandra kom hem med för lunch? Sushi!! Gott, gott, gott.

Love me senseless


Allting från netaporter.com


Är smått kär i blusen. Sen blir säkert Jenny glad då både skor och kjol är från Jil Sander, den butik hon arbetar i.

Nu har jag läst ut boken Hemma hos Martina av Martina Haag. Skrev aldrig om det på bloggen då jag fortfarande läser Influence lite då och då, medan Hemma hos Martina läste jag så gott som klart på en dag. Avslutade bara de två sista kapitlerna för en stund sedan. Åh jag älskar Martina! Hon är så förbannat rolig. Tråkigt att jag redan har läst hennes andra krönikasamling, Martina-Koden. Däremot inte romanen Underbar och älskad av alla, men har sett filmen... jag gör ju allting baklänges haha.

Nu ska jag dock stryka lite kläder, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Pigg och glad
Dagens planer: Jobba, dock är Eleonoras mormor över nu på förmiddagen för att hjälpa henne med läxorna så då har jag lite tid för mig själv.
Dagens kändispar:

Zanessa är så söta att jag får hål i tänderna!

Dagens film: Mamma Mia
Dagens låt: Clay Aiken - The way
Dagens önskan: Att jag får in de verb som Michele har gett mig att öva på.
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut.
Dagens väder: 21 grader och molnigt (ser ut att börja lätta upp)

I believe that he's the only one that can save my life


Har precis suttit och tittat igenom en massa gamla bilder och fastnade på denna. Från en dag förra våren när jag och Jenna gick till en park i närheten av där hon bor och satte oss med våra laptops och skolböcker.
Det är inte dumt det! (Fast ja... man måste sitta i skuggan för annars ser man inte någonting på skärmen) Men efteråt kunde man spela musik och njuta. I miss that.


Kan förstås ta med min laptop till en park här i Italien också, Michele skulle nog inte ha något emot det. Sätta oss på en filt och mysa av ännu bättre väder än vad Sverige har att erbjuda. Problemet är bara att mitt batteri till datorn har gått från att fungera i två timmar till tio minuter.
Skulle kunna köpa ett nytt batteri men när jag och Michele flyttar ihop ska den ändå bara stå hemma. För att spela på. Däremot ska jag köpa en bloggdator i Sverige i Augsti med fem timmars batteritid. En minidator som det blir lättare att släpa med sig då jag kommer vilja ha med den när jag börjar skolan.

Nu ska jag se på vänner. Vi hörs imorgon igen lovers. Yours truly / Maria

They say that time heals everything but I'm still waiting

Anna bad mig att ta bort bilderna då hon inte gillar dem. Jag vet, hon är knäpp. (Var tre på henne från Finland)

Kom på att jag fortfarande har bilder från Finland som jag inte visat för er. Som dessa fina på syster som togs samma kväll som jag kom dit. Dock blev det mest kortspel resten av dagarna. Och skratt. Och bastubadande. Och promenader. Miss you darling!


Nu har jag börjat på Vänner säsong 7, älskar avsnittet där Joey finner Rachel's sexbok och jävlas med henne om den. Lär se två avsnitt till senare ikväll efter middagen.
Michele har gått med på att se om från ettan när vi flyttar ihop. Mysigt att se med honom då vi har samma humor så lär bli mycket skratt. Är garanterat klart med tian lagom tills dess.
Nu ska jag umgås med Eleonora. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - Facebook


Jag använder det men är inte inne så ofta. Däremot är det ett bra sätt att hålla kontakt eller se vad som händer i vänners liv, då jag nu är så långt ifrån dem. Använder ni Facebook?


I förra veckan fick ni svara på vilken blogg av de största som ni gillar.
Så här tycker mina läsare:
BlondinBella 10
Style By Kling 9
Kenza 8
Stina-Lee 4
Gillar ingen av dessa 4

I wanna run with the wild horses

Allting från forever21.com


En väldigt somrig outfit som nog är för kall då det börjat regna här i Italien. Men på onsdag har dem sagt att det ska bli soligt och 25 grader. Jag som måste vara inomhus då hoppas att det håller sig till helgen! För i så fall ska jag och Michele på Zoo hihi.

Fick precis veta att Eleonora lär behöva vara hemma hela den här veckan för hon har fortfarande vattkopporna. (De var hos läkaren för att se om dem fortfarande smittade) Så jag får fortsätta att passa henne, dock är Alessandra hemma just nu. Jag har nog fått det tyngst av alla de au pairer som tjejerna har haft. För först var jag hemma med Carolina i två veckor och nu Eleonora. Det blir klart mer arbete än vad jag får betalt för...
Dock är det ändå inte slitsamt över huvud taget så borde inte klaga. Men jag saknar att få sova ut... hihi


Nu ska jag läsa en PDF fil som en lärare från IED skickade till mig om Fashion Marketing. Jag sitter just nu i valet och kvalet om att läsa tre år där eller ett år på en annan skola i Milano som ligger ännu mer centralt.
Vi får se... som vanligt är jag ute i sista minuten.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I will be the death of you


Igår åkte jag och Michele som sagt till Ikea. Det var så mysigt att gå runt där! Vi har hittat det vardagsrumsbord som vi vill ha nu. Gjort av glas, är lagom högt och inte för stort. Kostar bara ca 350 kronor och är så fint så fint. Vi har även hittat en hel del smågrejer som vi kommer behöva.
När vi var klara med kikandet tog vi en fika. Michele åt Daimtårta för första gången och han älska det. Jag som är allergisk fick nöja mig med en muffins, men den var inte dum.


På kvällen såg vi Milan - Torino spela. Det blev en riktigt bra match, Milan vann med 5 - 1 och ligger nu tvåa i serien. Får hoppas på att Inter förlorar några matcher i rad nu så tar vi dem.


Förresten, minns ni när jag skrev om
Monzatjejerna? Jag tror jag såg den som först kallade mig för en bitch igårkväll. Kände nämligen igen det blond/bruna håret som var superkrulligt och hon såg ut att ha rätt ålder.
Är tydligen vän till en av Michele's vänner. Om jag var säker på att det  var hon skulle jag vilja konfrontera henne. Men det blir pinsamt om jag har fel... Får se om jag ser henne igen.
Nu ska kläder strykas. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött men på bra humör
Dagens planer: Jobba, Eleonora är fortfarande sjuk så passar henne och måste därför gå upp så tidigt.
Dagens kändis:

Fantastiska Mary-Kate Olsen! Vill också bära långärmat till bara ben.

Dagens serie: 90210
Dagens låt:
Zac Efron & Vanessa Hudgens - Can I have this dance
Dagens önskan: Att syster kan komma hit i juli
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en hästsvans
Dagens väder: 17 grader och molnigt (men imorgon vänder det och blir bättre och varmare igen wiee)

Look at me now I'm so much stronger


Här har ni veckans outfits, vilken är din favorit?


Den här bilden togs för ungefär en halvtimme sedan. Så min nya hårfärg alltså! Hoppas ni gillar det. Jag är i alla fall supernöjd.


Nu kommer Michele snart. Det är tråkigt, molnigt väder idag så vi drar inte till Monzaparken. Istället åker vi till Ikea hihi. Första gången så ska bli intressant att se hur han trivs bland en massa möbler. Vi vill leta  inspiration till när vi flyttar ihop i juli. Visst, de flesta möbler kommer redan finnas i lägenheten men vi behöver ett bord till vardagsrummet. Sen om mina kläder inte får plats i garderoberna (de är stora men man vet ju aldrig...) så vill jag leta efter en ny klädstång. Har en i Sverige från Ikea men blir lite omständigt att dra med den hit.

Vi hörs nog först imorgon igen. Ha en fin söndag lovers. Yours truly / Maria

The Curious Case of Benjamin Button


Igår såg jag och Michele på filmen The Curious Case of Benjamin Button.
Eller ja... jag såg den, Michele somnade efter 45 minuter och det var en nästan tre timmar lång film haha.


Brad Pitt spelar Benjamin, en man som föds gammal och istället för att åldras så blir han yngre. När han ser ut som en 75 åring men känner sig som ett barn så möter han en ung flicka på fem år. Han känner att det är något speciellt med henne och hon är väldigt nyfiken på denna speciella man.
I början tänker inte Benjamin så mycket på att han blir yngre. Han tycker det snarare är roligt. Att se hur han får mer hår på huvudet, kan gå bättre och får muskler. Men när han träffar samma flicka igen och hon är 20 och han ser ut att vara runt 60 inser han vad han får gå igenom då han är den enda som blir yngre...


Filmen är vacker, jag gråt konstant de sista 45 minuterna. Men den är lite för lång och tyvärr långtråkig de första två timmarna. Roligt med en så annorlunda handling dock. Värd att se men kanske inte så sent på kvällen.  Ja då är det lätt att man somnar som min fina pojkvän gjorde.

Let me get lost inside your kiss

Allting från topshop.com


Så här skulle jag gärna klä mig idag. Feminint med rockiga kontraster. Like it!

Igår slingade jag håret så att det blev fint blont igen och jag är supernöjd! Ni kanske får en bild lite senare idag. Det komiska är att i Sverige hatade frisörerna kvalitén på mitt hår. Tjatade om vilket dåligt skick det var i. Men här älskar dem det istället. Kan lugnt säga att jag föredrar att gå här i Italien, de bättrar ens självförtroende istället för att försämra...
Sen är det mycket billigare också, Franco är ett proffs, har klippt flera kända artisters hår. Jag betalar bara 50 euro (40 igår när det var han som tog emot pengarna, jag är populär där! :P) och i mitt hår använder dem kanonbra produkter. I Sverige när jag slingade mitt hår kändes det alltid så slitet efteråt. Efter man duschat var det omöjligt att kamma ut.
Men nu känns det silkeslent, luktar gott och är så fint. Nöjd, nöjd, nöjd!


Innan gick vi och åt glass. De har så mysiga smaker här i Italien, jag valde muffins och Mars... gott gott! Tjejen som jobbade var så rar, frågade vart jag kom ifrån då hon förstod att jag inte var italiensk och sa "din första gång i den här butiken?" jag svarade "ja" och hon ler och säger "men inte sista va?" Haha så söt.
Sen fick jag och Michele testa en glass som man bara får köpa om man är över arton... för det var alkohol i den! Mojitoglass, haha stördaste jag varit med om men satan vad gott. Tänk att kunna bli full på en glass, det var något nytt.
Nu ska jag plugga lite italienska. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Lördag


Michele kommer efter tvåtiden och då ska vi iväg för att hämta ut biljetterna till konserten vi ska gå på tillsammans med Cissi, Andrea och Valentina. Nu är det bara två veckor kvar, längtar!


Efter det ska mitt hår slingas, vilket sist tog 3 timmar så vi bor i frisörsalongen idag hehe. Tur att de är så trevliga i alla fall. När mitt hår förhoppningsvist är i en fin blond färg så åker jag och Michele hem till honom för en myskväll. Helt perfekt tycker jag.


Hårband - Donnapiù
Topp - JC
Jeans - H&M
Klocka - Tritoni
Skor - Pimkie


Ni får helt enkelt vänja er vid att jag tycker om att ta bilder på mig själv igen.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att gå. Vi hörs lover. Yours truly / Maria

Fredagkväll


Fy det är världens blixt och åskväder utanför. Kör på batteriet på laptopen för säkerthetsskull. Det här är andra gången som det blixtrar här i Italien när jag bott här och båda gångerna har jag precis innan det börjat fått extrem huvudvärk, något som aldrig hände i Sverige. Skumt.


Hur som helst, kan inte sitta här hur länge som helst då batteriet är värdelöst. Michele kommer och hämtar mig snart också. Fy för att gå ut i det här vädret, men allt för att få träffa älskling!

En tydligare bild på halsbandet, andra gången som jag bär det.


Topp - Urban store (heter något mer.. glömt haha)
Kjol - Dvided by H&M
Halsband - Pimkie
Klocka - Tritoni
Väska - PiùDonna
Skor - DinSko


Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

A person doesn't have to be perfect to be exactly what you need


Här får ni en videoupdate! Pratar om lite sommarplaner och visar att jag är duktig på att pussas. Fast måste väll erkänna att jag ser mer ut som en fisk som fått för mycket vatten i munnen. Typ.
Enjoy!

Nu middag, glöm inte att äte lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - bloggar


Jag tycker att Kenza's blogg är väldigt mysig att läsa, kul att få följa henne i New York nu också. Blondinbella har ett väldigt intressant liv som det är roligt att läsa om. Dock är spotlights bloggar så tungt belastade. Är mitt Internet bara lite segt så kommer jag inte in på  någon av dem. Stina-Lee har jag slutat läsa då den har blivit något tråkig. Elin Kling's blogg är fantastisk. Vad tycker du?


Igår fick ni svara på om ni föredrar pannkakor eller våfflor.
Så här svarade ni:
Våfflor 17
Pannkakor 14
Gillar varken eller 2


Haha kom precis ihåg en dialog jag och Michele hade i onsdags.
Michele; Blir du arg om jag biter på Theo när vi leker?
Jag; Verkligen! Det skulle få honom att bitas tillbaka och han har äntligen slutat med sådant dumt beteende.
Michele; Okej då, ja du bestämmer det är din hund.
Jag; Nej när han flyttar hit blir han vår hund. Men det är fortfarande  mina regler som gäller.


Haha jag är så bra på att kompromissa...
Kommer in med en videoblogg senare lovers. Yours truly / Maria

Baby wont you come and take this pain away


Fler bilder på när Theo busar i Finland! Hihi
Han tycker att det är jättekul när man kliar med fingrarna under lakanet. Börjar gräva med tassarna eller flyttar huvudet från höger till vänster som att han försöker förstå ljudet. Aww min sötgris! Vad jag saknar dig, men snart är det sommar och då flyttar du hit.


Nu är Eleonoras mormor här för att hjälpa henne med läxorna. (Hon var lärare innan hon slutade arbeta så hon kommer även över ibland på helgen för att hjälpa) Detta betyder att jag kan smita mig upp hit till rummet för lite egentid.


Jag har redan hunnit plugga en del italienska, kan hälften av de tio meningarna som jag måste kunna ikväll när jag träffar älskling. Men det är lugnt. En halvtimmes till pluggande och dem sitter som gnutet. Sen en halvtimme till bara för att jag inte ska glömma dem när helgen är slut.
Jag och Michele har även börjat prata mer italienska med varandra. Jag har lovat honom att när vi flyttar ihop (om 2 och en halv månad) så ska vi så gott som bara prata italienska med varandra. Det kommer vara ovant, och göra att våra dialoger inte flyter på lika bra. Men det är enda sättet att lära sig. Annars kommer jag börja tappa språket, här hör jag ju familjen prata italienska hela tiden och jag tränar mig själv genom att försöka  förstå deras samtal.


Sen en sak till! Älskade pappa fixade mitt objektiv! Det hade visst bara lossnat så man kunde sätta ihop det igen och nu fungerar det galant.
Åh lycka! Dock måste jag vänta först till i augusti innan jag får det, för riskabelt att skicka. Så blir kitobjektivet tills dess... Men får i alla fall objektivet då så ska inte klaga, för vem vet när jag skulle ha haft råd att köpa ett nytt?
Dags att se på lite vänner lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Glad, är ju fredag!
Dagens planer: Jobba och sen träffa älskling ikväll.
Dagens kändis:

Hilary ute i fint väder med sina hundar. Vad jag saknar Theo!

Dagens serie: Vänner, har nu sett hela säsong 6 på tre dagar, är något sjuk.
Dagens låt:
Agnes - Open up your eyes
Dagens önskan: Att Eleonora är frisk från vattkopporna och kan gå till skolan på måndag. Nog är det mysigt att umgås med henne allt men jag hinner inte göra saker jag själv vill. Okej jag har sett en hel säsong av vänner, detta när hon ser på film eller på kvällen när jag inte jobbar. Men jag kan inte gå ut om det är fint väder och liknande.
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Håret utsläppt.
Dagens väder: 18 grader och molnigt, men ser ut som att det kommer klarna upp under dagen.

Duellen - Hilary vs Hayden

Ny duell! Hilary vann över Taylor med 25 röster mot 12. Den här gången möter hon Hayden. Vem får din röst? Färgglatt à la Duff eller rosa à la Panetterie?


Nu blir det lite teve innan det är dags att sova. Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Nu har även jag fallit för Robert Pattinson...


Åh jävlar! NU är jag kär i Robert Pattinson. Ni vet, jag har alltid sagt att jag gillar Edward men inte Robert. Men har precis suttit och tittat på hela filmen där Robert, Kristen och Catherine pratar om scenerna som visas och när de filmade. Sjukt
intressant! Men det var inte det jag skulle säga. Jag visste ju innan att Robert är brittisk men får prata amerikanskt i filmen. Men när han kommenterar filmen pratar han brittiska. GAAAAAh! Yes, nu har jag också fallit för människan.


Sen har han så härlig humor också. Catherine sa att de var tvungna att plocka hans ögonbryn innan han blev Edward för att de var så otroligt buskiga. Och Robert svarar lite senare "ja men kolla den här scenen, man får verkligen känslan av att man inte ska lita på killen som plockar sina ögonbryn" haha så söt!  och när Kristen säger att hon inte visste var Robert var, kanske höll på att sminkas, och hans varar "shut up we were never supposed to talk about that!" haha


Tycker också att han nu är en tio gånger bättre skådis för i kommentarerna skämtar han hela tiden och skrattar åt allt. När han visar sin kropp för Bella för första gången, ni vet när den glittar så fint i solljus, så säger han "nej alltså jag var bara otroligt svettig den dagen" haha så skön!
Det jag menar med bättre skådis är att en så flummig människa ändå kunde spela Edward som är väldigt seriös i många delar av filmen.


En till skön kommentar han säger när de är i skogen "I've got such feminine hands, I could never be strong"
Yep, man måste älska killen!


Ett helt inlägg om Edward och Robert. Gissar att 90 % av mina läsare nu är nöjda? Hehe
Och för övriga 10 - sorry men kunde inte låta bli!

Dagens fråga - smaker


Jag älskar pannkakor, men våfflor vinner ändå. Därför blev jag något besviken när jag missade våffeldagen då dem inte firar det här i Italien. Dumt att jag glömde fråga mamma eller mormor om dem kunde göra när jag var i Finland förra veckan. Får bli i  sommar istället. Vad föredrar du? Våfflor eller pannkakor?


I förra "dagens fråga" fick ni svara på vilken svenska komiker ni gillar bäst.
Nog har vi många bra komiker allt, för ni valde många olika. Men några var mer populära än andra.


Björn Gustafsson 19
Johan Glans 11
Robert Gustavsson 7
Magnus Betnér 3
Johan Rheborg 2
Petra Mede 2
Felix Herngren 1
David Batra 1
Peter Magnusson 1
David Hellenius 1
Mia Skäringer 1
Özz Nûjen 1
Claes Malmberg 1
Henrik Hjelt 1


Nu ska jag plugga lite italienska. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

You make me believe in myself when nobody else can help

Allting från netaporter.com


Usch vad less jag blir på regn, borde egentligen inte klaga för det har varit konstant fint väder här i två veckor (men fem av dem dagarna var jag försig i kalla Finland)
Det tråkiga är bara att det nog kommer regna hela veckan ut. Jag som så gärna ville gå till parken på söndag med Michele. Men kanske har vi tur och det blir bättre väder till helgen ändå.
En sak har jag tur med i alla fall. Eftersom Eleonora är sjuk behöver jag inte hämta Carolina från skolan, så behöver inte gå i regnet. Det är tråkigare att sitta hemma när solen skiner utomhus.
Nu ska lägenheten städas. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Jobba och sen träffa älskling en snabbis ikväll
Dagens kändis:

Vanessa Hudgens var toksöt under pojkvännen Zac Efron's filmpremiär för 17 again. En film jag hemskt gärna vill se.

Dagens serie: 90210
Dagens låt:
Saving Abel - Addicted
Dagens önskan: Att vädret skärper sig
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en hästsvans
Dagens väder: 17 grader och regn

Onsdagkväll


Snart kommer älskling vilket är tur då jag saknar honom något fruktansvärt. Vet inte vad det är för fel på mig då vi har setts både igår och i måndags. Men efter Finland känner jag ännu mer saknad än vad jag vanligtvist gör efter en dag. Inte fel det, då känns det så underbart att ses igen.



Liten egomoment. Dock tycker jag allt att jag ser lite iq-befriad ut på bilden haha!


Här har ni dagens outfit:

Klänning - Stradivarius
Klocka - Guess
Armband - Gåva
Halsband - Gåva (fick av mormor när jag var i Finland)
Skor - Zara


Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Don't you try to hide that feeling


Här får ni den videoupdate jag gjorde tidigare idag. Jag både dansar, sjunger (väldigt lite) och pratar om kärlek till Agnes och vill ha tips till något som en viss pojkvän inte kan få läsa om. Videobloggarna är ju det enda hemliga från honom här i bloggen hehe.


Alessandra kom precis hem. Jag har spelat basket med Eleonora, så gott det går i en hall på 6 * 1 meter. Men nu när hon visar sin mamma teckningar hon ritat under dagen passar jag på att uppdatera bloggen.


Förresten! Michele vann motsvarande 600 kronor på en skraplott. Inte illa! Han ringde och lät som ett barn på julafton, så förbannat söt hihi.
Nu ska jag läsa lite bloggar, kommer in med en outfit senare lovers. Yours truly / Maria

Update; Michele ringde precis

Michele; Maria berätta vad du säger i videobloggen!
Jag; Nix
Michele; Meh, det är ju om mig!
Jag; Yes
Michele; Jag hatar videobloggen...

hahahah såååå söt!

Du måste finnas du måste, jag lever mitt liv genom dig


Hihi tog lite foton när mamma jävlades med Theo. Han har en hatkärlek till den lilla dammsugaren. Nyfiken och rädd på samma gång vilket gör det himla roligt att titta på.


Har precis spelat in en videoblogg som ni får lite senare. Tänka sig, två på en dag har nog aldrig hänt förut. Om det är soligt och jag och Michele kan dra till Monzaparken på söndag så lovar jag er att ni får en videoblogg med oss tillsammans! Har flera av er tjatat på så får allt ta mig i kragen hehe. (Dock finns det faktiskt redan två med oss i arkivet)


Nu ska jag se på när Eleonora ritar, hon är väldigt duktig.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Go where your heart is and you will never be alone


Här får ni den andra och sista videoupdaten från Finland, enjoy!
Den är tagen bara några timmar innan Anna åkte hem. Enda dagen vi hade soligt väder.


Jag har precis tagit en dusch och njutit som tusan. Min hud är helt bra nu, så det svider ingenstans när vatten kommer åt. Innan har jag duschat precis så länge som det tar att få i schampoo och balsam och sedan få ut det ur håret igen. Men nu kunde jag återigen njuta. Lovely lovely.


Har även suttit i solen i en halvtimme, efter det började det bränna över ansiktet. Går till spegeln och nog är jag röd om kinderna allt. Får inte glömma hur stark solen är här i Italien. Dags att köpa en solfaktor men de är äckligt dyra. Har kvar en för läpparna i alla fall, alltid något.
Nu ska jag leka med Eleonora, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Positivit! Hade lite ångestkänslor igår över att vara ifrån syster och Theo men idag mår jag bättre.
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändisfamilj:

Nicole Richie ute med sin lilla familj. I senaste numret av brittiska Glamour (som jag läste på flygplanet) frågade dem Nicole hur hennes stil har förändrats. Hon sa att hon slutat bära högklackat och smycken (som man ser på denna bild) Detta för att hon vill kunna spinga efter Harlow och hon drar alltid i hennes smycken. Det kallar jag en mamma som bryr sig!

Dagens serie: Vänner, lär dock inte se lika många avsnitt som igår. Pga min ångest orkade jag inte göra mycket, blev hela 12 (!) avsnitt igår.
Dagens låt:
Agnes - Love me senseless
Dagens önskan: Att det fina vädret håller i sig till på söndag så att jag och Michele kan gå i Monzaparken (tredje största i Europa)
Dagens smink och hår: Guldiga nyanser på ögonskuggorna, svart eyeliner och svart mascara. Luggen bakåt med ett spänne.
Dagens väder: 23 grader och soooool

Here's my heart so take it, only you can break it

Allting från forever21.com

Eftersom jag passar Eleonora idag så har jag inte kunnat gå till apoteket, men behöver ny linsvätska då en på Bergamo's flygplats tog min. (Men kom nu att tänka på att hon gjorde fel för den var nästan tom så jag hade inte alls 350 ml som det stod på flaskan. Men jag hann inte ens reagera innan hon kastat den i soporna. Kärringhelvete. Hehe
Men Michele har varit snäll och köpt en till mig (som jag självklart kommer betala för) så han kommer över med den när han slutar jobba. Vi skulle egentligen inte ha setts mer idag men nu får jag det.. jippey! Har fortfarande stort behov av att umgås med honom. 5 dagar gjorde mig uttorkad, nu behöver jag älsklings kärlek mer än någonsin.


Om jag fortfarande har kvar timmar på Internet så skriver jag om hemlängtan ikväll, annars hörs vi imorgon lovers. Yours truly / Maria

There is always a choice


Här är en av bilderna jag tog på älskling i Finland. Visst är han vacker?
Har fått mycket tjockare päls (och hårar förstås som tusan nu när det börjat bli varmare även i Finland) och är så go. Det var riktigt jobbigt att säga hejdå till honom på flygplatsen. Han verkade så frågande när de gick därifrån utan mig. Mormor hade honom i famnen då man annars inte får ha hundar inomhus på flygplatsen. Annars hade han säkert vägrat att gå. Drog på mig solbrillorna då jag inte kunde låta bli att fälla några tårar och ville inte att folk skulle titta konstigt på mig. En tröst är i alla fall att nästa gång jag träffar min bebis så följer han med till Italien och det är något underbart!


Snodde lite bilder från systers
blogg också. (Där hon lagt upp en massa fina bilder från när vi var små och skrivit hur hon känner. Läs det för det är himla fint!) Ovan är jag tillsammans med Theo. Han höll sig nära mig så gott som hela tiden. Min pojke, tur att han trivs hos mormor ändå. Men det var ändå skönt att se att han allra mest vill vara hos mig. Så att när han följer med oss i sommar blir det inte lika jobbigt för honom.


Mest umgicks jag med syster. Gick på promenader (främst med Theo), jag hjälpte henne med matten och vi åt mat och sötsaker så gott som jämt.
Jag håller med dig gumman, det är riktigt jobbigt att ses så sällan som vi gör nu. Men jag hoppas verkligen att du kan komma hit till Italien i juli som vi pratade om att du skulle göra!


Nu ska jag se på lite fler vänneravsnitt tror jag. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Första videoupdate från Finland


Här får ni en videoupdaten från landet i Finland.
När jag zoomar in stugan man ser över vattnet så säger jag någit i stil med "där bor..." men sen lyckas jag glömma bort att svara haha. Det är mina kusiners sommarstuga i alla fall. Klippet är med mig, syster och Theo. Även lite mamma och mormor, enjoy!


Idag är det jättefint väder men jag kan tyvärr inte gå ut då jag passar sjuklingen Eleonora och det kommer jag göra hela veckan, himla surt. Får hoppas att det fina vädret håller sig till i helgen.


Nu ska jag se vad hon hittar på, Carolina är iväg med sin morfar. Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Take me back to where your words were my freedom


Jag älskar Mary-Kate Olsen's röda naglar och färgglada halsduk.

Senare kommer ni få bilder på Theo, en förklaring om hur jobbigt det är att sakna de man älskar och även en videoupdate från Finland. Men jag var tvungen att se om det kommit några nya Olsen bilder när jag varit borta och det hade det allt hihi.


Tjejerna är lediga från skolan så de ser just nu på Robin Hood på teven. Eleonora har även fått vattkopporna, det som Carolina hade för två veckor sedan så nu kommer jag få vara hemma med henne istället. Verkar som att det dröjer innan jag får komma in i mina vanliga rutiner... Skönt att det är bara fyra dagar jobb den här veckan i alla fall. Sen behöver jag varken stryka kläder idag eller imorgon så det är fint det.

Nu ska vi äta lunch, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

I wont worry my life away


Den osminkade sanningen är inte så farlig. Anna till vänster och jag till höger, ganska lika va? Hihi


Sådärja, nu sitter jag vid min älskade laptop igen och kan väcka bloggen till liv. Är på ett fantastiskt bra humör, vill vakna med älskling varje morgon... jag börjar dagen med ett stort leende på läpparna vilket inte hör till vanligheterna.


Finland var underbart. Hade fyra härliga dagar med syster, och oj vad jag grät i söndags då hon åkte hem. (Enda sättet för mig att lugna ner gråtet är att skriva... har tagit med dokumenten så senare idag tänkte jag lägga upp det i bloggen, för vet att flera av er vill flytta utomlands men ni ska veta vilket helvete det är med hemlängtan. Har man ingenting (eller ingen som i mitt fall) som håller än kvar i utlandet så är det väldigt lätt att man ger upp och flyger tillbaka till Sverige igen.


Var så mysigt att få sova med Theo också, har några riktigt fina bilder på honom innan mitt objektiv gick sönder som ni ska få se. Är fortfarande lite ledsen för objektivet, inte roligt att behöva använda kitobjektivet. Lär heller inte kunna köpa ett nytt på väldigt länge... surt. Men mamma tog med det till Sverige så kanske kan vi få pengar tillbaka för det borde inte ha gått sönder och det är väldigt nytt.


Åh en sak till! Igår åkte jag från Finlands 2 grader och kom hit till Italien där vi hade 25!! Michele sa att under dagen hade det varit 28 grader och det verkar som att idag kommer bli lika varmt. Åh så underbart, NU ÄR DET SOMMAR!

Hej älsklingar

Nu är jag hos Michele, flygningen gick bra.
Hinner inte skriva mer för får inte nog av älsklings närhet. Sover här ikväll så tur det.
Vi hörs kanske ikväll, annars garanterat imorgon.

Men nu vet ni att jag överlevt ännu en flygresa hehe.

Smart syster och förstört objektiv


Riktigt söt väska från Miu Miu. Finns att köpa hos netaporter.com

Jag passar på att skriva ett till inlägg då jag kom på att det är några saker jag inte berättat.

Först en dialog med syster och mamma i bilen på väg till mormor från flygplatsen.
Jag; Anna du måste till Italien i sommar!
Mamma; Hennes pass fungerar inte längre.
Jag; Men det tar ju ändå bara en vecka att fixa.
Anna; Ja och jag måste ändå ha pass till när jag och Steffi åker till Göteborg i sommar.
Jag (skrattandes); Men Anna man behöver inte pass till Göteborg!
Anna; Jo men alltså på tåget.

Haha visst är hon söt min syster? Man kan ju inte veta allt hihi.

Sen angående mitt underbara 50 mm's objektiv. Det är sönder! Går antagligen inte att laga. Så jävla surt. Jag tappade väskan i golvet när kameran låg i men det var ett jättelätt fall, lät knappt något alls och inget borde ha gått sönder. Sen senare när jag tar ut kameran så sitter en del av objektivet helt snett. Jag försöker rätta till det och då ramlar hela av. Åh så less jag blir. Har inga pengar att köpa ett nytt så måste gå tillbaka till det tråkiga kitobjektivet. Så nu blir bilderna inte lika fina i bloggen längre... Hann ta några på Theo som ni får se när jag kommer hem.

Nu ska vi snart tillbaka till mormor så vi hörs när jag är i Italien igen. Ciao lovers. Yours truly / Maria

Update från Finland

Hej raringar!
Nu är jag hos mina kusiner i Finland vilket betyder Internet och att jag inte är särskilt social hehe.

Flygresan gick bra, träffade först syster, mamma och Harry. Anna fick en stor kram och pussar på kinden. Sedan åkte vi direkt till mormor där världens finaste hund väntande. Åh ni skulle se hur glad han blev! Visste inte vart han skulle ta vägen. Sedan har han följt efter mig konstant sedan dess. Sover med mig och står och tittar på mig genom fönsterdörren när jag bastar haha. Men ibland går han även och lägger sig hos mormor så det är bra. Det är svårt att beskriva känslan jag känner när jag är med Theo. Jag är konstant glad, även när jag spelar kort med syster. För jag vet att han finns i närheten. Jag går alla promenader med honom förrutom på morgonen. Mormor säger att han alltid drar i kopplet när dem går men det gör han absolut inte med mig. Tror det är för att han ser mig som sin ledare och inte henne. Så när han går med mormor tror han att det är han som bestämmer, antagligen för att hon inte var med när han var valp.

Michele om du läser det här, pengarna är slut på mobilen.

Mycket mer har inte hänt. Spelat kort, umgåtts med Theo, varit i vår favoritbutik och ätit alldeles för mycket sötsaker.
Min hud mår mycket bättre nu när jag fått bra salvor.

Och angående det! Fan på flygplatsen tog de både min hudsalva och linsvätska för att de var för stora. Tycker att den regeln är så jävla larvig. Så kan inte ta med alla salvor jag fått av mamma hem för de är svindyra och om de kastar iväg dem lär det ske mord från min sida hehe.

Nu ska jag vara lite mer social så vi hörs när jag kommer hem igen på måndag. Ha det fint tills dess!

Nu åker jag till Finland


Goooooodmorgon! Klockan är sex och jag är både pigg och vaken, hör då inte till vanligheterna. Har sovit riktigt dåligt inatt igen, kanske 3 timmar. Men det spelar ingen roll, för idag får jag träffa Theo! Finns ingen större lycka. Plus att jag äntligen får prata om allt och inget med syster, den enda som vet precis allt om mig. Alltid skönt att vända in och ut på hjärtat med henne. Med tanke på att vi kommer sova i samma rum så lär det inte bli mycket sömn. Ligga och prata hela nätterna hör till vanligheterna hehe.


Nu ska jag äta frukost och packa det sista. Michele kommer klockan sju.
Ingen bloggning förrän på måndag så jag hoppas ni klarar er sötnosar hihi.
Ha en underbar påsk lovers! Yours truly / Maria

Tisdagkväll med pizza


(Jag vet min utväxt har blivit hemsk. Men mamma ska klippa topparna i Finland och sen när jag kommer hem har jag bokat in slingning så håret blir fint igen)


Ut och äta pizza med älskling alltså, han kommer klockan åtta och jag räknar med att vara hemma mellan tio och elva. För imorgon är det upp klockan sex som gäller. Kastar in ett blogginlägg då och sedan hörs vi på måndag igen.
Mormor och morfar har inte Internet och pengarna på mitt mobila skulle ta slut efter fem minuter så det är inget alternativ...


Topp - B.Young
Blus, kjol - Second hand
Armband - Donnapiù
Klocka - Tritoni
Skor - Stradivarius


Nu ska jag bättra på sminket. Vi hörs imorgon lovers. Yours truly / Maria

Finally it's our time now


Pratar lite om relgionlektionen och så om Finland, enjoy! Spelades in innan jag drog till tjejernas skola så nu är jag hemma igen. Flickorna är kvar hos sin mormor och morfar då dem ska sova där inatt. Så söta när jag skulle gå! Båda gav världens längsta kramar och vägrade låta mig gå trots att jag hela tiden påpekade att det bara är fem dagar som jag är borta. Sen när jag gått hör jag någon ropa "Maaaariiiiiaaa" och när jag vänder mig om kommer dem springandes haha. Hade ju glömt att ge puss på kind, inte okej. Så blev ett till hejdå och sedan gick jag.


Så hemvägen då... tar ungefär tio minuter att gå och under dessa minuter hann:
3 tjejer titta snett på mig (vilket jag tar som en komplimang då dem bara gör det mot tjejer de ser som konkurrens. Dock behöver dem inte oroa sig, finns bara en italienare för mig!)
2 killar som gjorde pussljud efter mig
1 som busvisslade
1 som sa "ciaaaaoo" och försökte nog få det att låta sensuellt och sexigt men fick nackhåren att resa sig på mig...
Är det konstigt att jag inte går ut så mycket själv här i Italien?


Nu ska jag packa inför finlandsresan imorgon. Blir dock inte så mycket.
För från Sverige har mamma tagit med sig en hel del trevligheter som Sims, kläder, en brödrost jag fick i julklapp och de tre vännersäsongerna som inte fick plats i packningen i julas. Dessa måste få plats på vägen tillbaka sen.
Jaja, kommer in med en outfit innan jag drar ut lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - komiker


Foto av mig, får inte kopieras
Jag är precis som många tokig i Björn Gustafsson, han är ju för fantastisk! Annars gillar jag också Magnus Betnér.. och Johan Glans. Åh Sverige har så många bra komiker, vem är din favorit?

Igår fick ni svara på vilken svensk dialekt som ni föredrar. Detta var erat svar:
Skånska 12
Göteborska 9
Norrländska 4
Stockholmska 2
Västgötska 1
Dalmål 1


Nu ska jag snart hämta tjejerna från skolan och ta Eleonora till sin religionlektion.
När jag kommer tillbaka får ni en videoupdate lovers. Yours truly / Maria

I'm falling in love with your favorite song

Kolla vad jag hittade i skafferiet, Coco Pops!! Det har inte min familj haft innan och de har ingen aning om att dessa är mina favoritflingor. Vilken lycka! Perfekt uppvärmning inför imorgon då jag åker till Finland. Vill att allt ska påminna mig om att jag får träffa min familj snart. Coco Pops åt jag jämt både i Sverige och i Finland men nu var det länge sedan sist. Visste inte ens att dem hade det här i Italien. Smakar precis lika gott som hemma. När jag och Michele flyttar ihop ska jag äta det varje dag. Onyttigt men det struntar jag totalt i för dem är gooooooda.


Har förresten suttit i ungefär en timme i fönstret och tagit sol. Var för varmt för annat än t-shirt så både armar och ansikte fick färg. Jag som sovit dåligt inatt tyckte att det var fantastiskt avkopplande. Nu är det allt sommarvärme här i Italien.
Nu ska jag sminka mig lovers. Yours truly / Maria

I've seen love die way too many times when it deserve to be alive

Allting från topshop.com


En söt outfit helt i min smak. Kolla bara in det underbara halsbandet!

Idag är det verkligen sommarväder ute. Inte ett moln på himlen och 22 grader. Det går inte att gå ut med jacka för då blir det obehagligt varmt. Jag funderar på att ta en promenad när jag är klar med strykningen. Har inte så mycket plagg idag så det borde finnas tid till det. Annars sätter jag mig bara vid fönstret så att jag får sol i ansiktet, inte dumt det heller.

Ja stryka kläder var det, vi hörs efter lunch lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött, sov dåligt inatt igen
Dagens planer: Jobba och ut och äta på restaurang med älskling ikväll
Dagens kändis:

Audrina var väldigt vacker under Mtv awards. Vad tycker ni om hennes klänning?

Dagens nedräkning: Imorgon åker jag till Finland!
Dagens låt:
Kings of Leon - Closer
Dagens önskan: Att jag kan sova bra inatt då jag ska upp klockan sex imorgon
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner och mascara. Luggen bakåt i ett spänne
Dagens väder: 22 grader och sooool

Duellen - Hilary vs Taylor


Hilary vann igen, lite dåligt med röster men det blev i alla fall 12 mot 7. Den här gången möter hon Taylor. Vem är din favorit? Duff som satsar på Chanel eller Momsen som kör på rockigt?


Pratade förresten med Michele angående lägenheten. Han har pratat med M som går med på de nya ändringarna. Det verkar alltså som att detta kommer bli vår lägenhet! Åh den är helt fantastisk. Perfekt storlek (60 kvm) så både sovrum och vardagsrum är lagom stora.
Köket är mysigt och det finns ett litet bord så att vi kan äta där. Ingen diskmaskin vilket är pain men förståligt hehe, däremot en tvättmaskin. Balkongen är stor vilket kommer vara perfekt för Theo plus att det finns en stor park i närheten som man får rasta hundar i, detta har jag skrivit om tidigare. Väggarna är vita vilket jag föredrar och det är högt i tak. Bor på andra våningen, ingen hiss men dem är jag ändå rädd för hehe. Golvet har ett riktigt läckert stenmönster. Får fota när vi flyttar in.
Dock är det förstås inte mer än 99 % säkert ännu. Även om allt verkar klart så vågar jag inte se den som vår lägenhet förrän kontraktet är påskrivet. Jag måste även gå till polisstationen för att skriva in mig då jag är utländsk. Men de borde inte ha någon anledning att skicka mig tillbaka till Sverige haha. Så det ser riktigt ljust ut. Är så glad! Min lilla familj jag, Michele och Theo kommer stortrivas tror jag allt.
Nu sova, vi hörs lovers. Yours truly / Maria

One Fifth Avenue - Recension


Jag har precis läst ut boken One Fifth Avenue som är skriven av Candace Bushnell (författaren till Sex and the City tillexempel)
Den handlar om väldigt många olika karaktärer, där de flesta bor i One Fifth eller har en koppling till huset. Där bor blandannat Philip som skriver filmmanus, Schiffer Diamond som är över fyrtio och skådespelare och har precis flyttat tillbaka till New York efter att ha bott i Los Angeles i 20 år och Lola som är 22 år och gör allt för att bli framgångsrik (ja allt förutom att faktiskt arbeta) Hon bor försig inte i någon av One Fifth's lägenheter men det är ett av hennes stora mål.


Det är roligt att följa så många olika personer, dock lite förvirrande i början. Men när man väl kommer in i det och lär känna de olika karaktärerna så går det enklare. Dock det jag inte gillar med boken är att allt är så verkligt. Så grått.
Boken visar svart på vitt hur livet är för rika och berömda. Det finns ingen vacker kärlek eller röd tråd. Man har bara kastats in i många människors liv och får se hur de lever. Jag blir less på dessa människor vars största bekymmer är att de tjänar för lite om året (men ändå mer än genomsnittet av New Yorks invånare) Det är så ytligt, och jag gillar ytligt när det finns ett hjärta i det hela.
Den här boken känns mer som den nakna sanningen av rikt folk. Vad pengar gör med människor som en gång i tiden var vackra inombords.


Nej jag tror inte att jag kommer att läsa bok nummer två, då detta är en serie av flera böcker.

Dagens fråga - dialekter

Jag pratar stockholmska (som tydligen inte är lika extrem enligt några av er sedan jag flyttat till Italien... antagligen för att jag väldigt sällan lyssnar på svenska nuförtiden. Pratar till och med engelska med min faster haha, det bara blir så)
Men den absolut finaste dialekten är skånska. Jag är lika svag för skånska som för brittisk engelska. Lovely lovely.
Vilken dialekt är finast enligt dig?


Hinner inte med att sammanställa svaren från torsdagens fråga men imorgon får ni veta vilka dialekter som mina läsare föredrar.
Nu ska jag snart röra på mig, vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria


Update; Angående jordskalvet här i Italien. Det var i mittersta delen så inte där jag bor, men fy vad läskigt! Minst 50 döda och de räknar med att siffran kommer gå upp. Får hoppas det inte kommer något nytt skalv!

I want you to believe in life


Allting från netaporter.com

Ut i solen i denna outfit? Ja tack! Missa inte skorna, hur fantastiska är inte dem?!

Det är tråkigt att båda balkongerna i den här lägenheten ligger på fel sida, det är aldrig sol på dagtid. Tänk vad brun jag skulle bli om jag kunde ligga där och glassa hela dagarna hihi. Det finns ingen park i närheten som jag kan gå till. Det blir bättre om jag och Michele får lägenheten vi vill ha. För då ligger balkongen på rätt sida plus att det finns en park i närheten (som man får rasta hundar i, perfekt när Theo flyttar hit hihi)


Vet ni vad? Om två dagar åker jag till min lilla prins, wiiiie! Mamma och syster tar båten ikväll, hade ju önskat att jag fått längre ledigt så jag kunnat åka till Sverige först och ta båten med dem. Men men, jag får i alla fall fem dagar med Theo och fyra med mamma och syster (som åker hem en dag tidigare än mig)  Inget bloggande men ska ta både bilder och göra videobloggar så jag har massa trevligt att bjuda er på när jag kommer hem.
Nu lunch, glöm inte att äta lovers. Yours truly / Maria

Don't take what you don't need from me


Den här bilden togs inte igår utan i fredags, men jag hade ännu inte visat den.
Igår togs det varken bilder eller dracks någon alkohol. Detta eftersom jag och Michele stannade hemma hela kvällen. Tittade på underbara Twilight, åt god mat, spelade fotboll på datorn och sedan på kvällen såg vi Milan spela. Vilken match! De hade målchanser hela tiden men missade alltid med små marginaler. Pato var helt fantastisk. Verkade som att det skulle bli 0 - 0 trots att Milan verkligen förtjänade att vinna. Men så under tilläggstid gör Milan inte bara ett utan två mål! Två mål på tre minuter, helt sjukt. Väldigt viktiga 3 poäng för Milan.
Sen vann även AIK i helgen som fortfarande har en liten plats i hjärtat hihi, så känns som en bra fotbollshelg.
Nu räcker det med fotbollssnack. Stryka kläder får det bli istället.
Vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

Dagens...

Dagens humör: Trött men glad
Dagens planer: Jobba (Carolina är tillbaka till skolan så en lugn dag framför mig)
Dagens kändis:

Jessica Alba är då alltid lika söt! Älskar hennes örhängen.

Dagens serie: 90210
Dagens låt:
Jennifer Hudson - Spotlight
Dagens önskan: Att det inte börjar åska igen som det gjorde igår. Jag var livrädd!
Dagens smink och hår: Osminkad och håret i en knut
Dagens väder: 21 grader och sooool

Fotboll och dyra bilar

Just nu är Michele på väg med sin pappa för att hämta bilen från versktaden. Det var lite prylar som behövde ändras och det här får han betala närmare 5000 kronor för (!) Inte överdrivet roligt direkt. Bilar är dyra att underhålla.
Undertiden spelar jag fotboll på datorn. Sjukt roligt men jag suger verkligen... Förlorade båda matcherna jag spelade. Tur att det är Michele's så när vi flyttar ihop kan jag öva när han arbetar och sedan bli ett proffs hehe.
Han vill även köpa ett playstation och jag Wii (för jag vill ha wii fitness) och han sa "det är bara att köpa båda" och jag svarade "sen när började vi skita ut pengar?" haha! nej sånt får nog vänta...
Men längtar så mycket, Michele har kommit på en grym lösning så hoppas M går med på det. Vill så garna ha denna lägenhet. Om den blir vår ska jag berätta för er i minsta detalj om hur den ser ut och självklart får ni foton nar vi väl flyttar in.

Ikväll då? Jag och älskling har bestämt oss för att stanna hemma. Han kanner inte riktigt för att spendera mer pengar när han behöver betala för bilen, helt förståligt. Milan spelar ikväll så vi ser matchen härifrån istället.
Nu kommer han nog hem snart. Trevlig söndakväll lovers. Yours truly / Maria

When I lost faith you believed in me


De tre outfits jag lagt upp i veckan, vilken är din favorit?


Om ungefär en timme kommer Michele och kör mig till Simona. (Han tycker att det är onödigt att jag ska behöva ta bussen samtidigt som jag tycker det är onödigt att han ska behöva köra mig.. Men han vinner som vanligt haha)
Nu skiner solen så kan nog bli en riktigt trevlig dag, me likey.
Efter att ha gått i lite butiker blir det att se Twilight med älskling och sedan antagligen Happy Hour ikväll. Jag gillar söndagar.

Ska försöka komma ihåg att ta bilder, vi hörs nog först imorgon lovers. Yours truly / Maria

Twilight på DVD


Igår köptes denna fantastiska film! ÅÅååh så glad jag är. Även om jag redan sett den men det kan man aldrig göra för mycket. Plus att det finns en massa extra material, me likey. Var även en tävling där man kan vinna en Volvo i samma modell som Edward kör, som Michele blev kär i när vi såg filmen tillsammans. Så självklart är vi med och tävlar!

Ska shoppa med Simona nu på eftermiddagen (eller ja... titta på trevligheter. Måste spara mina pengar) Men efter det åker jag hem till Michele så vi kan se på filmen, underbart!

Lördag

Bär en vardaglig outfit idag vilket jag tycker är passande för att kika på lägenhet och bowla. Håll gärna tummarna för att vi ska gilla lägenheten! Vore helt fantastiskt verkligen.

Nu kommer Michele snart så jag borde fixa det sista. Tror inte att det finns möjlighet att blogga något mer idag så vi hörs först imorgon igen då jag lovar en massa foton.

Topp - B.Young
Cardigan - JC
Halsband - Stradivarius
Väska, jeans - H&M
Skor - Pimkie

Ha en fantastisk lördag lovers. Yours truly / Maria

You make me laugh in a thousand ways

Allting från forever21.com



Kan inte bli en mycket somrigare outfit, I like it!

Nu har solen börjat skina ser jag, lovely! 20 grader har dem lovat också så det kan nog bli en bra dag. Eller det vet jag redan att det kommer bli, massa trevligt på schemat! Shopping, (äntligen få köpa Twilight!), se på lägenhet som jag hoppas att vi älskar då den är i helt rätt storlek och prisklass och så ut och bowla med Michele, Angelo och Simona. Wiiie bra lördag. Nu får vi bara hoppas att jag inte förlorar bowlingen, är tyvärr ingen bra förlorare hehe. Fått det från min älskade far.


Kameran följer med så imorgon hoppas jag att jag har en massa bilder att bjuda er på. Nu ska jag göra mig iordning, kommer in med en outfit innan jag drar.
Glöm inte att äta lunch lovers. Yours truly / Maria

Fredagkväll

Jag vet inte vad det är med mig men jag blir mätt jättesnabbt, förut kunde jag äta hur mycket som helst utan att märka av något stopp. Bättre det, för figuren det vill säga hehe.


Mindre bra för kroppen är drinkar, men det är för gott för att säga nej till! (Alkis!!) Haha nejdå, en eller två för mig. Michele ville gå till ett ställe där de serverar xldrinkar. De kostar inte mer än på andra ställen men är  hysteriskt stora. Efter en är du körd. Jag sa nej till det stället hehe.


Istället ska vi till en irländsk pub i Milano, mysigt!


Topp - BikBok
Kofta, halsband - Kappahl
Kjol - Indiska
Skor - Zara


Ha en fin fredagskväll lovers. Yours truly / Maria

You read my eyes just like a diary


En ny videoblogg! Lär ut lite italienska haha, blev bara så. Det roliga är att det är sällan jag planerat att prata om något. Bara tänkt "idag passar det för en videoblogg" Den sätts på och plötsligt har jag en massa att säga, helt sjukt.
Enjoy!


Nu middag, ikväll får ni en outfit innan jag drar ut.
Glöm inte att äta lovers. Yours truly / Maria

Hayden Panetterie sjunger för Cinderella 2 (eller 3?)


Efter filmen Cinderella 2 (eller 3an till och med om jag tolkat det rätt. Så de gjorde inte bara en uppföljare utan två på en klassiker? Någon borde skjutas) så såg Carolina att det fanns ett videoklipp. Visade sig att det var Hayden Penetterie som sjöng en av låtarna i filmen. Dock är både hennes röst och låten förbannat tråkiga. Men jag hade ingen aning om att hon sjöng? Visste ni?


Jag hade glömt bort fredagsfrågorna så för ovanlighetens skull får ni sju inlägg istället för sex idag. Jag brukar inte kunna blogga så ofta eftersom mitt Internet är så dyrt men då jag åker fem dagar till Finland och inte kan blogga alls så gör det inget.
Så vi hörs lite senare lovers. Yous truly / Maria

I'm gonna be somebody


Bilder från style.com


Chanel's höstkollektion är riktigt trevlig. Men de galna transparenta väskorna som alla pratar om är då inget för mig...

Idag lagade jag hamburgare till lunch, blev sjukt gott! Min bästa måltid jag lagat hittills. Kanske kommer inte Michele bli olycklig med mig som sambo i alla fall haha.


Det är nog något fel på mig. Jag läste precis
Malin's förlossningsberättelse, en vän som hade en bebis för en månad sedan. Hon hade en väldigt jobbig förlossning som kunde ha slutat riktigt illa. Trots att jag läser om den smärta hon går igenom så leder det inte till något annat än att jag längtar själv. Vill ocksåååååå. Borde reagera som dem flesta andra, som blir livrädda för den sista delen i graviditeten. Men inte jag, vilken upplevelse! När den dagen väl inträffar kommer jag säkert skrika "nej jag hatar det här! Tar tillbaka allt jag sagt" Hahah eller nått. Men just nu längtar jag hihi. Dock dröjer det några år till.

I think that you are beautiful

Allting från topshop.com


En söt outfit skulle jag gärna bära i solen idag. Som den ovan, länge sedan jag bar något rosa.

Sitter just nu och tittar på Cinderella 2. Hur kan man göra en andra film på en klassisker? Det är inte okej. Men Carolina vill att jag ska se den med henne.

Dagens...

Dagens humör: Uppåt!
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Helgplaner: Imorgon ska jag köpa present till mamma, köpa filmen Twilight (som här kom ut redan 1a april men jag har inte haft möjlighet att köpa då jag varit hemma hela dagarna med sjukt barn) Sedan ska jag och Michele till lägenheten och se om det är något för oss och på kvällen bowla! Hihi
På söndag blir det nog bara lugnt och sedan happy hour på kvällen.
Dagens kändis:

Sienna Miller kör på enkelt och snyggt, fungerar alltid!

Dagens grattis: Mamma som fyller 43 idag!! Grattis, får fira dig på onsdag istället.
Dagens låt:
Girls Aloud - Something kinda ooh (lyssna på den här Michele, det var den jag syftade på som är så bra! Hihi) Krävs att man lyssnar på den Högt! Då är den fantastisk
Dagens önskan: Att vi gillar lägenheten så vi slipper leta vidare.
Dagens smink och hår: Guldnyanser på ögonskuggor, svart eyeliner och svart mascara. Ska även sätta ögonskugga under ögat som jag inte brukar göra men det är snyggt. Luggen spänt bakåt i ett spänne.
Dagens väder: 18 grader och äntligen sooool igen (okej lite moln)

Färgglatt och min och Michele's lägenhet


I sommar vill jag gärna bära färgglada klänningar precis som Nicole Richie och Lauren Conrad. Den från forever21.com är inte dum alls. Jag undrar hur frakten är därifrån till Italien? Säkert samma som till Sverige, men tullavgiften kan vara annorlunda. Får kolla med Michele.


På tal om Michele, vi är väldigt nära att ha vår lägenhet nu. Känns väldigt konstigt då vi inte ens varit och tittat på någon. (Jag som flyttat miljontalts gånger vet hur lång tid det kan ta) Hans kompis har nämligen bestämt sig för att hyra ut den till oss och inte till den andra killen. Det enda han kräver är att vi betalar första månadshyran senast i början av maj för att vara säker på att vi verkligen vill ha den. Den är på 60 kvm och alla möbler finns redan i lägenheten (precis som i USA är det vanligt här i Italy)
Ligger i utkanten av Monza i närheten av vart Michele bor nu. Vi ska gå och titta på den på lördag och om vi gillar den blir den vår. Tänk vad enkelt det kan vara ibland. Får verkligen hoppas att vi gillar den bara!

Marley & Me - recension

För en stund sedan såg jag Marley & Me. Jag gissade att det kunde bli jobbigt att se på den då det antagligen skulle få mig att längta efter Theo ännu mer. Men Marley skulle ju tydligen vara djävulens hund och min lilla älskling är motsvarigheten till det.


Filmen handlar om Jennifer och John som är gifta och älskar varandra. Jim anar att Jenny har börjat fundera på att skaffa barn och han är inte redo för det. Så hans vän kommer på den bra idén att köpa en hund då det inte kräver samma jobb som ett barn skulle göra. Det visar sig vara helt fel.
Den ljusa labradoren Marley är allt annat än enkel och ser till så att sin matte och husse alltid har fullt upp.


Jag grät igenom hela filmen. För trots att han är en hemskt jobbig hund så syns det hur mycket han älskar Jenny och Jim och hur mycket han betyder för dem. Det var så många saker som påminde mig om Theo att det gjorde ont i hjärtat, trots att jag ska se honom om bara sex dagar. Men jag har varit borta från honom i ett halvår och det är den värken jag känner. Slutet var värst, dock kan jag inte säga vad som händer eftersom jag räknar med att många av er vill se denna fantastiska film. Men det fick mig att göra mer än fälla några tårar, jag grät ljudligt och mer kraftigt än jag gjort på länge. Som tur var hörde ingen i familjen. Det kändes väldigt befriande efteråt.


Filmen är absolut sevärd då den är fylld av kärlek och är speciell.´Inte typiskt amerikansk som jag såg att en av mina läsare kommenterade. Nu längtar jag tills jag ser Theo!
Nu dinner lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - tro



Jag tror inte på det som står i tidningar, om hur dagen eller veckan ska bli. Men de är roliga att läsa. Dock tror jag på det som står om tex mitt stjärntecken skytten, för det är så läskigt mycket som stämmer in. Då är det inte sådant som kan stämma in på alla som "du är en trevlig person" för det tycker dem flesta om sig själva. Men det står tex att jag gillar
att uppleva främmande kulturer... jag flyttade till Italien. Det står att jag är impulsiv, jag köpte en mobil samma dag som den kom ut för att den var rosa. Att flytta till Italien tog mig fem minuter att bestämma, jag funderade aldrig igenom mitt beslut. Skytten har svårt för att säga nej, vilket tyvärr stämmer väldigt bra in på mig men jag jobbar på det.
Tror ni på stjärntecken?


Igår handlade frågan om aprilskämt. Verkar som att det var fler som blev lurade än som drog skämt tillbaka, hehe.
Lurat: 1
Blivit lurade: 10


På tal om det! Jag glömde berätta att jag lyckades lura Michele igår när vi drack varm choklad, åh det var så roligt!

Jag; Det är en sak jag vill berätta för dig...
Michele; Vadå?
Jag Du kommer att tycka att jag är galen.
Michele; Det gör jag redan. Berätta nu.
Jag; Jag har pratat med mamma om det idag, jag ska tatuera mig i Finland. Det är redan bokat.
Michele; Vad roligt! Du har ju sagt så länge att du vill tatuera dig. Vart och vad?
Jag; Här på foten, jag ska tatuera in ditt namn.


Efter det kunde jag inte hålla mig och började skratta högt. Fick lite blickar från folk som nog undrade om jag var sinnesjuk. Michele däremot såg inte glad ut, han tyckte inte att det var ett roligt skämt. Haha joodå!
Jag är bra på att luras! hihi

Make sweet love on white sand oh...

Allting från netaporter.com


Den här outfiten skriker lyx, om man ändå hade råd.

Nu har jag sett på filmen Enchanted tillsammans med Carolina. Den är ju så mysig!


Idag kommer Andrea hem vid halv tre så jag får äntligen en dag till att vara för mig själv. Ska skriva på romanen som jag inte kunnat göra sedan Carolina blev sjuk förra torsdagen. På måndag ska hon tillbaka till skolan i alla fall. Eleonora lär bli smittad men då är jag i Finland, och förhoppningsvist är det över när jag kommer tillbaka hehe.
Men vi hörs senare lovers. Yours truly / Maria

090401 (gårdagens)


Som jag berättade i videoklippet igår glömde jag bort att torsdagar brukar jag bjuda på "min dag" inlägg. Så det blir få bilder, men ni klarar er nog.
Ovan är från när jag sminkade mig och sedan lekte med Carolina i hennes rum.


På kvällen medan jag väntade på Michele så spelade jag hjärter. Jag är kung! Totalägde datorn höhö. Lägg gärna märke till vilka jag spelade mot haha.


På kvällen blev det ut för choklad, alltid lika gott!

Dagens...

Dagens humör: Uppåt
Dagens planer: Jobba och träffa älskling en snabbis ikväll, han har mitt usb-minne och ska ge tillbaka det efter jobbet.
Dagens kändis:

Hilary Duff snygg under sin shoppingrunda

Dagens film: Marley & Me
Dagens låt:
Zac Efron - Scream (Från High School Musical 3, helt fantastisk)
Dagens önskan: Att jag får blogga ostört utan att städerskan ber mig gå ut haha, hon dammsuger just nu resten av huset. (Ja som ni ser bloggar jag vid elva så jag fick tyvärr inte min vilja igenom)
Dagens smink och hår: Mascara och håret i en hästsvans
Dagens väder: 15 grader och regn

Onsdagkväll

Ikväll blir det ut för choklad med älskling. Blir en riktigt onyttig onsdag med tanke att det blev jordgubbar och vispgrädde till efterrätt idag... Men men det är lika bra att köra hela vägen ut. Går alltid upp i vikt i Finland då min mormor tvingar mig att äta stup i kvarten. Är lite orolig för Theo, är rädd att han ska vara en köttbulle när jag kommer på onsdag men mormor har lovat att bara ge hans egen mat till honom hehe. Annars blire ut och springa varje dag både för mig och älskling hihi.


Jaja, vi hörs igen imorgon om jag fortfarande har Internet. (Ni vet, när jag behöver köpa nytt tar det ett dygn innan jag kan använda det igen. Sjukt system men inte mycket man kan göra åt)

Så ni inte undrar vart jag tagit vägen.


Klänning - Pimkie
Väska - Stradivarius
Skor - Maria Lucci


Trevlig kväll lovers. Yours truly / Maria

It's like nothing works without you


Haha men åh vad korkad jag är. Jag står och videobloggar och så säger kameran "det behövs ett starkare batteri" för att mina måste laddas. Så jag säger "nooo" i kameran och börjar leta efter kameraladdaren.
Dock förstår jag inte att jag fortfarande kan filma en liten bit till så här får ni en videoblogg där jag sista 15 sekunderna inte är  medveten om att jag filmar haha. Skulle i alla fall säga att det mobila internet är för dyrt att ta med till Finland. Enjoy klippet!


Nu middag, ni får en outfit innan jag drar lovers. Yours truly / Maria

Dagens fråga - luras


Jag har själv inte blivit lurad men körde ju ett skämt här i bloggen som några av er gick på hihi. Hur har det gått för er?

En läsare tyckte att jag skulle sammanfatta era svar i dagens frågorna och jag tyckte att det var en rolig idé.

Det här tycker mina läsare om när de fikar:
(Siffrorna står för antal personer)
Kaffe 9
Kanelbulle 6
Paj 6
Te 6
Smoothie 5
Kladdkaka 5
Läsk 4
Chokladboll 3
Glass 2
Sockerkaka 2
Morotskaka 2
Vaniljhjäran 2
Kaka 2
Fralla 1
Tårta 1
Chips 1
Varm choklad 1
Muffins 1
Juice 1
Frukt 1
Kärleksmums 1
Mockaruta 1


Kommer in med en videoblogg senare lovers. Yours truly / Maria

You got me coming back for more

Allting från forever21.com


Dagens outfit känns väldigt Kenza, tycker ni inte? Haha det blev bara så

Hihi ja självklart var inlägget innan ett aprilskämt, inte ens jag är så klantig! Kameran min mår bra, så bra. Roligt att jag lyckades lura några av er i alla fall. Själv har jag inte blivit lurad - ännu. De har samma grej i Italien så jag får hålla min vakt runt Michele ikväll hehe.


Jag har förresten tränat lite idag! Sprang runt i huset med Carolina, lekte tåg. Jävlar vad vi blev trötta haha. Efter det gjorde jag några situps och hoppade sedan in i duschen.
Nu ska jag röra på mig lovers. Yours truly / Maria

Min kamera är helt förstörd!


Alltså åh jag vet inte vart jag ska ta vägen! Skulle fotografera dagens outfit på balkongen, snubblar till och kameran faller ner för räcket. 3 våningar, helt sönder när jag springer ner för att hämta den.
Är det inte typiskt mig?! Som att jag har råd att köpa en ny.


Känner inte riktigt för att blogga just nu...

APRIL APRIL <3 ;D

Dagens...

Dagens humör: Trött... sov dåligt inatt
Dagens planer: Jobba och träffa älskling ikväll
Dagens kändis:

Zac och Vanessa är så sjukt söta tillsammans! Jag har sagt det förut och säger det igen, de är nya Rachel & Adam (OC paret som dock tillslut valde att vara vänner istället)

Dagens nedräkning: Om en vecka åker jag till Finland och träffar Theo!
Dagens låt: Kate Voegele - Facing up
Dagens önskan: Att veckan går fort
Dagens smink och hår: Rosa ögonskuggor, svart eyeliner, mascara och luggen bakåt med ett spänne
Dagens väder: 16 grader och regn

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!