Shopping och sushi med min Joey


Vilken fin dag jag har haft med Johanna. Blev många nya köp, vilket jag hade lovat mig själv att hålla mig borta från. Ska ju till Rom om en vecka! Men vårplagg är billiga som tur är.

Sen satte vi oss ner i Kungshallarna och åt sushi. Det är mycket lugnare på den avdelningen än där nere. Sen har de Stockholms bästa sushi också! Missa inte om ni har vägarna förbi.

Nu ska jag och Sami se på ett avsnitt av Glee. Imorgon får ni se vad jag köpte!

In till stan i eftermiddag


Idag ska jag in till medborgarplatsen för en promenad och fika med Johanna. Så mysigt! Men först ska jag leta present till mamma. Någon som har några tips på vad man kan köpa?

Känns skönt att vara ledig från jobbet, speciellt med tanke på att stängningshelgen närmar sig. Stänger fredag till måndag och det brukar bli ganska mycket på helger. Då kan man behöva en ledig dag innan.

Ni får ha en fin torsdag!

Min sambo?


Den här damen kom hem idag vid ett-tiden. Känns som att vi aldrig ses längre då hon alltid är hos Kimy. Men nu ska hon tydligen vara hemma hela helgen. Problemet är bara att hon öppnar och jag stänger, så vi kommer missa varandra precis. Mamma fyller år i helgen också så får se till att hinna dit för en lunch innan jag börjar jobba. Därifrån är det nära till jobbet i alla fall.

Nu ska jag snart dra! Vi hörs imorgon raringar.

Sängen känns så stor här utan dig


Vacker bild från weheartit.com

Godmorgon bloggen! Idag skiner solen igen och jag är på bra humör. Ska ut med Theo en sväng och äta frukost. Sen blir det att läsa igenom massa utbildningspapper från McDonalds. Har prov idag och har hittills bara kommit igenom hälften av papprerna. Men det ska nog gå bra, det mesta kan man redan.

Stänger idag igen, 16.00 - 01.00. Men imorgon är jag ledig!

I want you to be the air that I breathe


Här är mina nya skor som jag köpte i lördags! Visst är de fina? Perfekta för vår och sommar. I Rom kommer det bli långa promenader så då behöver jag ett par sköna skor. Blir självklart dessa jag tar med mig!
Från DinSko och kostade 199 kronor. Som hittat.

Nu börjar min stängningsvecka på jobbet så jobbar 16.00 - 01.00. Det är skönt på så sätt att Theo aldrig behöver vara hemma själv. Men tråkigt då jag knappt kommer träffa Sami. Men om 9 dagar åker vi till Rom så det är bara att tänka på det!

Nu ska jag ut med Theo, sen blir det att spela sims medeltiden.

Sims Medeltiden


Det här spelet kom i fredags och det blev att spela flera timmar igår. Så roligt! Det är precis som vanliga Sims, du kan prata med vem som helst och göra precis det du känner. Men du har även utmaningar att klara av. Så det blir ett visst ansvar. Jag tycker bara att det är roligt, spelet blir inte lika långtråkigt som vanliga Sims kan bli.

Sen har jag alltid varit fascinerad av medeltiden så ett spel med kläder, platser och människor från den tiden är ögongodis för mig!

Idag är det jobb som gäller, 10.00 - 19.00. Ni får ha en fin dag!

Middag uppe i Kaknästornet


Igår blev det middag uppe i Kaknästornet, Sveriges näst högsta byggnad. Något svindlande för mig som är höjdrädd. Men vilken fantastisk utsikt ändå! Vi fick se Stockholm både i solljus, solnedgång och totalt mörker. Svårt att slå.
Tiffa njöt i mina nyköpta solbrillor och jag dog lite när jag åt maten. Vilken kväll!

Nu kommer Sami snart, han har varit och lämnat Tiffany. Så vi tänkte se något avsnitt av Big Brother som vi har missat. Sen måste jag hoppa in i duschen!

Besök från Finland


Min tioåriga kusin Tomi från Finland var på en snabbvisit i Sverige denna helg tillsammans med sin pappa. Hans hockeylag spelade nämligen en turnering norr om Stockholm. Det kunde jag inte missa! Så jag och Sami åkte dit igår där vi mötte mamma, Harry och Dennis. Min kära kusin var riktigt duktig och deras lag vann med 5 - 3!
Vi kunde tyvärr inte stanna och se nästa match för jag och Sami skulle på middag med hans familj uppe i Kaknästornet. Hur mysigt som helst! Ni får bilder lite senare.

Lördag med Sami och Tiffa


Nu har jag en massa att blogga om! Vilket jag tänkte ta tag i imorgon. För nu hinner jag inte. Tiffany sover här ikväll så vi har wiikväll. Dags att spela Mario Kart!

Här har ni dagens outfit i dålig kvalité. Skorna är nya från DinSko, ni ska få en bättre bild. Ha en fin kväll!
Släkte ni under Earth Hour förresten? Det gjorde vi, var inne på Ica Maxi när det började. De släkte ner hela sin parkering, blev kolsvart! Coolt. Annars såg vi inga grannar som gjorde det. Tråkigt nog.

Linne - Topshop
Jacka - Stradivarius
Jeans - Gina (ser konstigt ut för att jag hade mitt knäskydd under)
Halsband - Pimkie
Väska - Nelly

Disney Couture


De här armbanden låg i paketet igår. Egentligen är disney couture ett för dyrt märke för mig. Men tack vare
Campadre var det under 5 dagar 70% rabatt så jag passade på. Blev ett armband med bambi och ett med tingeling. Så fina!

Idag vaknade jag av mig själv vid kvart över åtta. Måste vara solen! Så nu ska jag ut med Theo i det fina vädret. Jobbar även idag 11.00 - 20.00. Får hoppas att dagen går lika fort som den gjorde igår. För sen ska vi hem till mamma och äta våfflor! Det är ju faktiskt våffeldagen.

Baka en liten kaka


Jag och Sami blev sugna på något gott igår så vi bestämde oss för att baka chokladmuffins. Vi har haft kakao i flera veckor nu utan att faktiskt ha bakat något. Så det var på tiden! Riktigt goda blev de också, även om vi kunde ha tagit ut dem någon minut tidigare så att de hade blivit kladdigare.

Idag jobbar jag 11.00 - 20.00. Så ska ut med Theo och sen se ett avsnitt av Glee innan det är dags att röra sig mot jobbet. Efter jobbet ska jag hämta ut ett paket! Imorgon får ni se vad.

Precis från köket

Jag; Jag fick papper idag där det stod "barnolycksfall", tror det är angående mitt knä.
Sami; Okej
Jag; Ja men jag är ju inte ett barn! Jag är ju fan 19 år!
Sami; Maria, du är 22.

Crap. Jag börjar bli så gammal att jag inte har koll på min egen ålder.

Nu har jag att göra denna måndag


Flera gånger har jag gått till brevlådan idag utan resultat. Vår brevbärare som alltid brukar vara tidig. Blev lite orolig att paketet från cdon skulle komma först imorgon. Men tredje gången gillt, där var det! Precis så att det gick ner i lådan. Nytt ds spel, tredje och fjärde boken som the vampire diaries utgår från. Även fantasyfilmerna Percy Jackson och Willow. Sen att inte glömma, anledningen till beställningen, vänner säsong 4. Jag och Sami började titta på den här om dagen och märkte att det var repor på varenda skiva! Måste ha skett när de skickades till Sverige från Italien. För sist jag tittade på säsongen gick det utan problem. Så det var bara att torka tårarna och beställa en ny. Som vanligt hittar jag alltid en massa trevligt på den sidan.

Nu blir det Trassel på DS! Får hoppas spelet är lika bra som filmen.

Våren på paus


Den här bilden tog jag med min iPhone på dagens morgonpromenad. Visst är det grym kvalité för att vara en mobilkamera? Kärlek!

Hela helgen har det varit soligt och härligt ute. Men jag spenderade min tid inomhus med jobb. Idag när jag äntligen är ledig väljer solen att dölja sig bakom moln. Elakt tycker jag. Men varmt är det i alla fall!
Dessa vårkänslor har fått mig att börja fundera på vår altan. Den står nu tom men jag vill få dit bord, stolar och växter. Det ska bli en mysig plats där vi ska kunna äta och njuta av vårsolen. Får se hur mycket pengar man har kvar efter Rom-resan. Som närmar sig med storsteg. Bara 17 dagar kvar!

Theo var förresten himla smutsig efter promenaden så jag har gett honom en varm dusch. Som han njöt! Nu sitter han i fönstret och slickar sig själv. Skulle jag inte veta bättre skulle jag tro att han var en katt.

Lite Anna-Maria tid


Godmorgon bloggen! Ledsen att det inte blev några inlägg i helgen. Jag jobbade en massa och när jag kom hem var jag för trött för att sätta mig vid datorn. Det blir så när man börjar tidigt. Idag är jag ledig så tänkte passa på att ge bloggen lite kärlek. Imorgon och på onsdag öppnar jag nämligen igen.

I fredags köpte jag och Anna pizza och såg på filmen Burlesque. Hon hade inte sett den och jag ville gärna se den igen. Blev en mysig kväll!

Nu behövs bara ett snyggt fotoalbum


Det här mötte jag i mailen idag! Fuji direkt bjuder på 50 foton till medlemmar. Sådant säger jag då inte nej till! Sitter nu och laddar upp foton till sidan, tar en jäkla tid pga att mina bilder är så stora. Men, men med lite tålamod ska det nog gå.

Vad jag gjort idag? Spelat Zelda på ds, gav upp när jag återigen fastnade. Ibland förstår jag verkligen inte hur man tar sig vidare. Ska ge det ett nytt försök strax. Mår förresten bättre, så det blir jobb för mig imorgon!
Mamma kommer förbi senare med lite muffins, hennes kladdmuffins är de bästa så jag längtar.

Can we see beyond the scars?


Vackra MK (i svart) och Ash (i vitt) var på event för två dagar sedan. Älskar Ashleys frisyr och kuvertväska!

Idag skulle jag egentligen ha öppnat på jobbet. Igår mådde jag dåligt hela dagen. Märkte på kvällen att jag fått feber. Så fick bli att vila upp sig idag. Får se på många filmer hade jag tänkt. Anna slutar jobba vid sju så då ska vi ha myskväll tillsammans. Jag hoppas att jag mår bättre under dagen så att jag kan jobba i helgen.

Sweet love, traped in your love


Idag har jag och Sami varit och ätit middag hos hans föräldrar. Tiffa var himla glad, hon tycker att vi kommer över på besök för sällan. Jag hjälpte henne med sin svenskaläxa och Sami's mamma undrade varför jag aldrig funderat på att bli lärare. Nog har jag en talang för att lära ut, men ett klassrum med skrikande snorungar? I don't think so.

När vi åkte därifrån blev det ett besök på Ica Maxi. Eftersom vi hade Theo med oss fick han och Sami vänta i bilen medan jag handlade. Sami tog då bilderna ovan, Theo hade tydligen letat efter mig hela tiden jag var borta. Älsklingen då.

Nu blir det lite pokerspel innan en dusch, sen Big Brother!

Burlesque


Den här filmen såg jag för några dagar sedan, riktigt bra! Blir nog att se igen. Älskar filmer med sång och dans.
Idag jobbar jag 11.00 - 20.00. Så såg till att ta mig upp i tid så inte hela dagen går till jobb. Nu ska jag få i mig frukost!

Vi kan gå igenom eld, bara för ikväll


Nu har mina fina väskor från Nelly och H&M kommit! Vill bära dem till brunbrända ben och sommarklänningar. Så långt är det väll inte kvar? Solen skiner och det har varit en riktigt härlig dag! Har dock spenderat den inomhus, på jobbet. Men fler sånna här dagar hoppas jag på allt.

Nu ska jag mysa med Theo och vänta på Sami som är på väg hem från jobbet.

Lite mer poker

Kom precis på 17e plats i en pokerturnering där 818 startade. Kostade 12 kronor att spela och jag vann 67 kronor. Alltid trevligt! Men vill ni veta det sura? Trots att mitt Internet fungerade bra började det strula. Under en halvtimme kunde jag inte spela överhuvudtaget. Så det var betsson som hade problem, men för de andra verkade det fungera. Jag låg rankad  till finalbordet, tror till och med att jag hade en god chans att vinna (vilket hade betytt att jag vunnit 1746 kronor). Men när jag väl kom åt sidan igen hade jag förlorat så mycket marker att jag inte kunde återhämta mig. Surt! Ni kan gissa vem som skickade ett argt mail till betsson...

Men skönt att jag blir bättre och bättre på spelet!
Sovdags, tidigt upp imorgon

You say I'm so cute, I should fall in love with you


Foto från weheartit.com

Honey håller på och gör sig iordning för att åka på match. Jag brukar alltid följa men det blir för lång dag för Theo att vara själv i så fall. För direkt efter ska vi nämligen till Samis syster som fyller år. Blir fika och mys.
Kvällen lär bli lugn här hemma. Både jag och Sami börjar jobba tidigt imorgon. (Blir att vakna vid halv sex) så sova i tid!

Nu ska jag busa med min hund och ge älskling en hejdå puss.

Dags att sova

Nu ska jag sova!
Spelade precis en pokerturnering. En kille gick all in när jag hade två damer. Så jag synar. Han sitter med 7a och 4a. Tror ni inte jäveln vinner ändå? Det är det sura med poker, när man möter folk som har för mycket tur.
Slutade på plats 130 av 727. Helt okej placering, men surt då det var 105 som vann pengar. Lite så att man snubblade på mållinjen.

Godnatt raringar!

Så jävla rätt!


Foto: Aftonbladet.se

Åh vad glad jag är! Tycker Eric Saade var så värd att vinna! Nu har vi allt en chans tror jag. Var jättenervös när folkets röster skulle presenteras. Ringde själv på Eric och självklart på det dyrare numret.

Nu ska jag och Sami spela en pokerturnering!

Lilla fröken söt


Tre bilder från igår, hur söt får man vara? Hon var jättepigg och glad. Lite rädd för Theo som återigen förälskade sig i henne. Jag har en video förresten, som ni får imorgon. Mot slutet av dagen slocknade hon i soffan, lilltösen.

Igårkväll drog jag och Sami till hans pappa för middag. Var andra gången jag träffade honom, förra gången var det bara en snabbis så roligt att lära känna honom lite bättre! Härlig karl det där.
Idag ska vi tillsammans med Anna och Kimy hem till mamma för middag och melodifestivalen. Trevligt värre.
Vi hörs!

Finbesök även idag!


Idag kommer den här sötnosen och hennes mamma på besök! Som jag saknat båda två. Ariana är snart ett år, helt sjukt hur fort tiden går. Bäst att jag dammsuger lägenheten så hon inte äter en massa dammråttor. Hade nog inte Jenna tyckt var så populärt. Får se om Theo är lika tokig i henne idag som han var sist han träffade henne.

Nu en dusch!

Baby, jag tror jag är kär


Andra väskan jag beställt den här veckan. Jag som trodde att det var skogalen jag var? Men hur underbar är den inte! Jag har alltid älskat rosetter, i vår är det även himla snyggt med en färgglad väska. Hur skulle jag kunna stå emot? Från Rules By Mary för 399 kronor. Ni finner den på nelly.com
Passa på, de har just nu fraktfritt på allt!

My eyes are open but I must be dreaming


Det här fina ljuset och tillhörande ljushållare fick jag och Anna av Frida och Julia i inflyttningspresent. Den är så himla fin! Vilken perfekt detalj i vardagsrummet.

Idag stänger jag för sista gången den här månaden på jobbet. Så jobbar mellan 16.00 - 01.00.
Tills dess ska jag bara ta det lugnt! Vet ni förresten? Jag är nu fast anställd på jobbet då jag jobbat längre än sex månader. Woho! Känns skönt eftersom det är ganska många som har fått gå av olika anledningar.

Försov mig

Hej bloggen! Imorse vaknade jag 9.30 och förstod ingenting. Måste ha stängt av alarmet i sömnen. Min buss till jobbet gick nämligen 39. Så jag skyndade mig upp, fick på mig kläder och linser. Sen kastade jag ner mascara och kakor i väskan och rusade ut genom dörren. Ropade till Anna över axeln att hon fick gå ut med Theo haha. Men jag hann med bussen precis! Åt kakorna på vägen och sminkade mig på jobbet. Så smart i pressade situationer är jag minsann. Nu har jag rast på jobbet och äter happy Meal!

Som jag saknat mina flickor!


Vilken kväll jag har haft! Underbart att träffa Joey och Emma igen. Glömde tyvärr att ta foton när de var här så ni får en bild från när de gick. Vi beställde pizza och läsk från pizzerian här i närheten. Deras calzone är bäst!

Blev att prata ikapp om allt. Pojkvänner, nya dejter, brustna hjärtan och roliga minnen. Vi får inte ses så här sällan! Vi har alldeles för roligt tillsammans. Vi hade så mycket att prata om att vi glömde spela wii! Jag som ska äga dem i wii party. Får styra upp en ny kväll snart helt enkelt!

Nu sitter jag och Anna med varsin dator i knät och äter glass. Sami är på väg hem från jobbet. Imorgon jobbar jag 10.00 - 19.00 vilket är mitt favoritpass. Skönt att varken öppna eller stänga. Sen har man sovmorgon men kommer ändå hem i god tid. I like!

Finbesök ikväll!

när ska du skaffa en man ??
28e oktober.
Haha vilken fråga! När jag är redo och när jag träffar någon som får mitt hjärta att slå dubbelslag?

Gick igenom tidigare inlägg och ramlade då över en frågestund från augusti förra året. Svarade oseriöst på frågan ovan då jag tyckte att den var larvig. Men såg sedan att svaret nästan stämde! Träffade Sami den 23e oktober nämligen. Lite coolt?


De här två snyggingarna kommer på besök ikväll! Vi ska gå till coop och handla mat och så lagar vi tillsammans. Blir nog riktigt trevligt! Emma har jag inte sett sedan hon hälsade på mig i Milano och Johanna har jag inte träffat sedan i somras. Så ni kan bara gissa hur mycket jag har saknat mina tjejer!

Nu måste jag städa lägenheten.

Bara en månad kvar


Nu är det bara en månad tills jag och älskling åker till Rom! Det påminner mig, jag måste göra en ledighetsansökan. Har långhelg då men på torsdagen stänger jag egentligen. Men så länge man säger till minst två veckor innan ska det inte vara något problem att få ledigt.

Har länge velat åka till Rom och att få uppleva staden med Sami gör allting så mycket bättre! Nedräkningen har börjat...

Ny väska


Den här väskan klickade jag hem precis. Kommer bli perfekt i vår och sommar! Från H&M för 199 kronor.

Dags att se gårdagens bigbrother. Vilar mig inför kvällen stängning. Vi hörs senare!

Don't go changing


Kärlek från weheartit.com

Idag är jag trött! Tvingade mig upp vid elva för att inte sova bort hela dagen. Stängningsveckorna sliter verkligen på kroppen. Stänger ikväll också så hoppas att de lyckas laga diskmaskinen under dagen.
Men imorgon är jag ledig! Då får jag finbesök i form av Johanna och Emma. Som jag saknat mina töser!
Emma har befunnit sig i Thailand det senaste året, Johanna bodde förut i Malta och själv höll jag till i Italien. Vi tre var oskiljaktiga under gymnasietiden, men verkade ressugna efter det. Härligt att ha alla tillbaka i Stockholm igen!

If I said I wanted your body now, would you hold it against me?


Igår var det fyra månader sedan jag blev tillsammans med den här snyggingen. Tiden går så fort!
Älskar dig mitt hjärta.

Blev inte att blogga igår. Tog ordentlig sovmorgon och sedan blev det att dra till jobbet. Vår diskmaskin har gått sönder där så nu får vi handdiska allt. Vilket betyder att det tar mycket längre tid att stänga. Jobbigt! De kommer laga den först imorgon och jag stänger ikväll med. Så vi får se hur det går... Igår var vi klara 01.20, med en fungerande diskmaskin hade vi nog varit klara vid 00.45 så nog märks skillnaden! Men, men mer pengar i alla fall.

Ha en fin söndag raringar!

Skynda att fynda


Jag missar då aldrig en bokrea. Från senaste fick Marian Keyes senaste bok följa med hem. Den verkar underhållande. Men det allra bästa? Över 700 sidor. Läsorgasm.

Nu ska jag städa lite här hemma, sen göra mig iordning. Jobb 16.00 - 01.00. Älskling hämtar mig, sicken tur jag har! Ni får ha en underbar fredag raringar. Kom till donken om ni är hungriga.

What if you're making me all that I was meant to be


Det blev musli till frukost, med yoghurt och jordgubbsbitar. Så gott!
Har precis sett ett avsnitt av Gossip Girl och lyssnar nu på låtar över Spotify. Funderar på att lägga mig och läsa.
Skönt att koppla av innan jobbet. Lär bli mycket idag eftersom det är fredag, då brukar vi ha fler gäster.

I don't know who I am without you


Min lilla pälsboll är riktigt pigg denna morgon och vi har redan hunnit med att leka. Han är precis som mig glad över det underbara vädret!

Älskling har dragit till jobbet och när han slutar börjar jag. Sånna här dagar är så dumma. Men troligtvist får han låna sin mammas bil i helgen och då kommer han och hämtar mig från jobbet när vi stänger. Skönt att slippa gå! Vilket tar 45 minuter (går inga bussar till mig så sent). I onsdags körde Ella hem oss alla fyra som stängde med henne, hur snällt? Trots att vi bodde åt olika håll och klockan var över 01. Hade jag haft körkort hade jag gjort samma sak! Vilket jag måste se till att fixa någon gång.

Äntligen är nätbutiken här!


Idag öppnade
Zara upp på nätet. Jag var inte sen med att kika in. Föll genast för klänningen ovan, inte särskilt dyr. Men klickade ändå inte hem den. Något stoppade mig, kanske mitt galna shoppande förra månaden? Så jag väntar några dagar. Försvinner inte begäret efter klänningen blir det ett klick! Den skulle vara så perfekt i vår.

Nu slutar Sami snart att jobba. Har saknat min fina. Vi ska till Konsum för att handla lite mat, möter honom där då det är på vägen hem från hans arbete. Bara en busshållsplats härifrån så jag passar på att gå i det fina vädret. Fast nu är solen på väg ner, så kommer det en buss lär jag hoppa på den ändå. Känner mig själv.

Later!

Upp till 70% rabatt på kläder och produkter


Den här siten ramlade jag över igår. Varje dag läggs nya kampanjer upp som finns på hemsidan runt 5 dagar. Man får då kläder, skor, smycken eller vad det nu kan vara mycket billigare än i butik. Upp till 70% billigare!
Det kostar ingenting att bli medlem, men antalet medlemmar är begränsade, så passa på nu!

Här kommer ni till sidan.

Nu dags för ett avsnitt av Gossip girl!

Broken hearts can still survive


Vackra Ashley Tisdale med sin fina Chanel. Jag gillar hur hon kombinerar rockigt med sött.

Idag skiner solen och det ska återigen bli plusgrader ute! Då känns det riktigt härligt att ta ut Theo på en promenad. Är ledig från jobbet idag och det firar jag med att inte göra någonting. Bara koppla av. Kan behövas med tanke på att jag kommer stänga fredag - måndag.

Digster


Äntligen kan jag blogga! Har varit driftstörningar så har inte kommit åt bloggen. Får hoppas att problemen nu är lösta. Sami drog till jobbet för en halvtimme sedan ungefär. Innan det åt vi frukost och såg på gårdagens Big Brother. Då både han och jag jobbade sent igår (vi somnade inte förrän vid 02.00) så tog vi en ordentlig sovmorgon imorse. Var behövligt! Stänger ikväll igen men imorgon är jag ledig, ska bli skönt. För sen stänger jag fredag till måndag.

Känner någon av er till hemsidan
Digster förresten? Verkar grym om man älskar Spotify. Man kan få en massa listor och på så sätt lättare hitta bra musik. Ska bli medlem direkt!

There's a fire starting in my heart


Fyra outfits jag burit, nu är jag nyfiken på vilken som är din favorit!

Nu ska jag få på mig lite smink. Snart dags att ta bussen till jobbet. Stängning som sagt vilket innebär att jag arbetar mellan 16.00 - 01.00. Typiskt att det ska vara sportlov just när jag har stängningsvecka. Känner inte för att jobba över så jag hoppas det inte är allt för mycket gäster ikväll! Annars ska det bli roligt att jobba.

Veckans blogg - Fatma


Fatma är veckans blogg! Det märks att hon brinner för tv-serier. Gör du det också? Då kommer du garanterat älska hennes blogg. Jag är även förtjust i den fina designen. Besök, besök!

Det gick bra hos veterinären. Mamma ska tillbaka dit med Theo imorgon då han ska sövas. De måste gå in i näsan och titta. Han får nämligen problem att andas när han blir exalterad. Svårt att förklara. Så de ska se vad det kan vara imorgon. Jag hoppas allt går bra! Vill att min lilla prins ska må bra.

Älskling drog precis till jobbet. Han jobbar kvällspass, vilket var härligt då jag stänger. Så fick vi lite tid på förmiddagen tillsammans. När jag slutar vid 01 hoppas jag att någon som stänger med mig har bil, så att man slipper gå. Det går nämligen ingen buss hem till mig. Ifall jag behöver gå har jag tur för Danne som jag jobbar med bor åt samma håll som mig. Sen kommer Sami och möter också. Theo sover hos mamma ikväll eftersom han skulle vara själv alldeles för länge annars.

Love and other drugs


Den här filmen såg jag här om dagen. Vart tyvärr besviken, tycker att den ibland var väldigt långtråkig. Visst var vissa scener roliga. Det är sjukt mycket naket i filmen. Jake Gyllenhaal är allt annat än ful så det var det som gjorde det värt att se filmen.

Nu ska vi med Theo till veterinären! Vi hörs!

Maria Björklund 23 år
bor i Stockholm.

Kontakta mig
[email protected]

Välkomna till en blogg om mig och min familj! Varje dag får ni bilder och texter från mitt liv som sambo med Sami. Tillsammans har vi sonen Liam och chihuahuan Theo. Följ med mig som mammaledig, jag bjuder även på en och annan videoblogg!