Att virra runt i Milano

Den här blomman ger män till kvinnor på den internationella kvinnodagen, alltså igår. Jag fick den förstås av Michele hihi! De luktar verkligen sommar.


Tradition här i Italien är också att man går ut med tjejkompisar på kvällen och lämnar männen hemma. Dock går många killar ut ändå då varje krog och pub innefattar 90 % kvinnor. Något de inte gärna missar. Michele stannade dock hemma och firade sin mamma som fyllde 49 år igår.


Jag gick ut med Simona och tre av hennes arbetskamrater. Vi gick till en restaurang och hade det trevligt. Dock kunde de övriga tre ingen engelska så det blev att lyssna på  mycket italienska den kvällen hehe. De var riktigt trevliga tjejer dock, skrattade åt allt. Äldre än mig, Simona är 25 och tror hon var yngst i sällskapet. Nej en av tjejerna var förresten 21 så nära mina 20 hehe. Men en av kvinnorna var äldre, såg ut att närma sig 30 årsåldern och var gift. Så blandade åldrar helt klart men det märktes inte av, jag kände mig inte yngst i alla fall då deras humor var väldigt lik min haha.


Dock slutade inte kvällen så bra. Efter restaurangen åkte vi in till Milano och då var klockan halv tolv (blev sen middag). Den pub vi tänkt gå till som var riktigt fin var stängd. De har visst inte öppet på söndagar vilket är ovanligt i Milano. Vi beslutade oss för att gå till ett annat ställe och använde GPS då ingen hittade dit utan. Dock måste den ha slutat fungera. För efter ett tag insåg vi att den sa "sväng höger" heeela tiden.  Vi var helt lost och det var först klockan halv ett som vi hittade nästa pub. Då visade det sig att den var stängd för renovering. Gaaah! Kan man ha mer otur? Trötta som vi var beslutade vi oss för att åka hem. Dock nästa problem, vi hittade inte ut från Milano! Den staden är helt klart stor. Vi cirkulerade runt och blev mer och mer trötta. Försökte hålla humöret uppe med en massa skämt (som att tuta åt allt. En kille som stylar på sin motorcykel, tuuut tuuuut. EN bil som kör för långsamt, tuuut tuuuut. Eller en bil som  svänger för långsamt, tuuut tuuuut. Haha! Ja vi betedde os alltså som vilka italienare som helst...)


Tillslut hittade vi ut i alla fall och då var klockan två. Så det blev pannkaka av den kvällen, men hade trevligt ändå. Känner dock inte för att virra runt inne i Milano igen...


Kommentarer
Postat av: anna

tråkigt att kvällens lutade så men det verkar ändå ha varit en lyckad kväll om man ser på det ni gjrode innan ni körde vilse ocha llt var stängt :)



ah inzaghi, han vet jag mycket väl vem det är!

Postat av: Daniel

Vilket äventyr i Milano.

Men tack å lov finns krogar så man får svalka sig lite i vimmelvarret.

2009-03-09 @ 14:19:44
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Fia

Sv: OKi. nä det är nog inte många djur som gör. ska strax åka o hämta min lilla kisse hos veterinären:)



Låter lite rörigt det där igår kväll. Tur ni hittade ut sen:D hehe.



2009-03-09 @ 14:40:17
URL: http://dagarmedfia.blogg.se/
Postat av: erika

okej, åh barn är så söta! vill ha en liten jag också men inte nu när jag är så ung! hur gammal är du? =)



2009-03-09 @ 14:42:33
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

vad kul! jag hade inte haft något emot att fira internationella kvinnodagen och få blommor.

hade ni roligt då?

2009-03-09 @ 14:58:24
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: FUNDE FASHION

Åh, vad romantiskt med den där blomman! Italienarna verkar veta hur man uppvaktar kvinnor på riktigt. Vad tråkigt med GPSen och att de ställen som ni hittade var stända!

2009-03-09 @ 15:10:49
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, vilken otur! Tur ändå att det inte blev pannkaka av HELA kvällen ;) Hihi!

2009-03-09 @ 15:13:08
URL: http://lovetrouble.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

se den ;)

2009-03-09 @ 15:30:51
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Josephine

Synd att det inte finns sådana traditioner här, vi har för lite sånt tycker jag!

2009-03-09 @ 16:09:58
URL: http://juiiice.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ja det är en trevlig tradition =)

2009-03-12 @ 17:05:04
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback