Kräftskiva på landet


Vi ordnade en kräftskiva i Finland andra dagen där. Det var roligt för kräftskivor är inte lika vanligt i Finland som i Sverige. Min släkt hade aldrig varit med om något liknande och vi fick visa hur man suger och vad man får äta. Eller okej, Chribba fick lära mig. För jag har varit ganska dålig på att äta kräftor tidigare. Något vi skämtade om. Chribba utbrister "oroa dig inte Maria, jag ska lära dig att suga!" och vi skrattar så högt att de andra tittar konstigt på oss. Äsch då.

Trevlig kväll hur som helst. Med badmintonspel, sånger, snaps och ja kräftor förstås. Imorgon ska jag på nästa kräftskiva och det blir nog lika trevligt det! Med svenska släkten i Stockholms Skärgård. Tråkigt bara att Anna inte kan gå då hon jobbar. Hon jobbar väldigt mycket nu för tiden. Knappt så man ser människan. Hinner bara säga godmorgon, nu stack hon för en kvart sen. Och kommer hem när man sover. Men hon trivs på Gröna Lund, så tur det. Cissi! När ska vi hinna dra dit? Nästa lördag?

Kommentarer
Postat av: Erika

haha, vad roligt!:)

Postat av: Fotograf MissJeni

Jag ska på kräftskiva imorgon :D

2010-08-13 @ 11:06:35
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser.Tex just nu har jag väldigt vackra pärlhalsband som verkligen bör ses! välkommen in att fynda



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-08-13 @ 11:57:43
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Sara

Så mysigt! har inte haft nån kräftskiva iår !! :( Men det ska vara havskräftor!!! ;)

2010-08-19 @ 19:15:29
URL: http://payinginnaivety.blogg.se/
Postat av: Noamarianne

Merci for all the wonderful writings

2011-05-13 @ 14:19:58
URL: http://noamarianne.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback