Un bacio segreto


Igår drog jag, Lind, Shami, Maria och Diana till White Room. Väl där inne mötte vi en till tjej som heter Maria (ja man blev något förvirrad när vi var tre) och Therese. Lite senare kom även en till Therese och joinade oss. Så en riktig tjejkväll! Sjukt trevligt. Jag dansade runt i min nya klänning. Dianas flirt bjöd oss på drinkar och champagne hela kvällen, hur kan man klaga då?

När jag ser första bilden är jag glad att jag mest höll mig på dansgolvet. Fy vad det röktes på uteserveringen! Så pass att det syns på bild. White Room är öppet till fem och vi drog vid halv. Föll trött i säng vid halv sex imorse. Efter att ha bråkat lite med en korvgubbe. (Vem tar 30 kronor för korv med bröd?! RÅN!)

Trodde jag skulle ha bloggat mer idag. Men istället blev det att se de två sista avsnitten av House säsong 1 tillsammans med Chribba. Även filmen Snabba Cash som han inte hade sett. Nu ska vi se Valentine's day som jag köpte på båten. Hoppas han inte klagar över att det är en tjejfilm...

Kommentarer
Postat av: MyzaaN

tackar så jättemycket ;)

Postat av: antonia

Ser trevligt ut, längtar tills i helgen då vi kan gå ut :D

2010-08-15 @ 22:31:45
URL: http://miss-sparkling.blogspot.com
Postat av: anna

låter som en nice utekväll ändå :) man är ju ehlt död dagen efter när man kommer hem vid fem, spelar liksom ingen roll hur mkt man druckit.

2010-08-16 @ 10:38:02
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Härligt med tjejkvällar :D

2010-08-16 @ 11:37:58
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: david

ser kul ut!

2010-08-17 @ 02:58:41
URL: http://daevidsundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback