50 % rabatt på smink och accessoarer!


Homepartystore har just nu lagerrensning på smink och accessoarer. Så mina läsare har blivit erbjudna 50 % rabatt! Ange bara koden "fashionstar" i meddelanderutan på betalsidan så får ni rabatten. För att komma fram till sidorna där rabatten gäller går ni antingen in här eller här.

Fy vilket oväder det är idag! Tycker synd om Sami som ska köra upp imorgon, lär ju vara snökaos även då. Tycker även synd om mig själv som kommer behöva gå till och från jobbet. Går nog inte att cykla i det här vädret tyvärr.

Halv sex ska jag träffa responsgruppen så ska vi gå igenom våra texter. Är nervös, har aldrig fått respons "live". Bara över mail. Men det ska nog gå bra. Roligt att träffa alla igen. Efter det ska jag hem till Sami och stanna natten. Han har uppkörningen vid ett imorgon så jag åker hem till Theo då. Sen är det jobb mellan 16.00 - 23.00. Men idag är jag ledig! Nu ska jag spela poker, var evigheter sedan sist. Eller ja, en månad typ.

Kommentarer
Postat av: Ida - A princess diary ♥

sv: Ja, verkligen! :)

Postat av: Cissi

nice! jag måste kika in där :D

2010-11-09 @ 13:49:17
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Uhh, får hoppas att det inte är snökaos imorgon då! :)

2010-11-09 @ 15:19:34
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Emma [ M i s s G r i m m ] Ung, ensamstående mamma

Jag körde också upp i snökaos och det gick! Säg bara åt honom att ta det lugnt och anpassa hastigheten efter underlaget, då blir testledaren glad =)

2010-11-09 @ 20:07:13
URL: http://missgrimm.blogg.se/
Postat av: Linnea

hoppas de gick bra :)



liinneaaz.blogg.se

liinneaaz.blogg.se

2010-11-09 @ 21:13:18
URL: http://liinneaaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback