The way you move aint fair, you know


Fy vad roligt vi hade igår! Jag och Anna lyckades övertala Lind i sista minuten att haka på oss. Så jag blev glad! Hade saknat min honey. Det blev Lobby som sagt. Sjukt skönt när man slipper den galna kön och att betala. Man måste seriöst vara där klockan elva om man står på den vanliga gästlistan och inte vill köa hela natten.

Vi träffade Deborah, en tjej jag förr spelade handboll med! Så jäkla härlig tjej, och förbannat snygg! Tjejen i den lila/blå klänningen. Sen träffade vi ett gäng italienska killar som studerar på KTH. De kunde både engelska och en del svenska, men jag ville bara att de skulle prata italienska! De berömde mig även för min så än har jag inte tappat språket. Det var sjukt roligt att få prata igen! Andra gången som jag träffar italienare på Lobby. Ja sist hette det Grodan, men i alla fall. Så det är nog där jag ska hänga om jag vill öva på språket!

Nu sitter jag och äter mammas nybakade bröd. Finns inget godare! Hon borde öppna eget. Snart ska jag göra mig iordning och så ska jag och mamma till en handbollshall här i Haninge. Vi ska se mitt eventuellt framtida lag spela! Ska även hälsa på en av lagledarna så de vet vem jag är. Anna kan inte följa med då hon jobbar. Men det blir nog att provspela i nästa vecka eller veckan efter. Hoppas verkligen min fot är bra då! Den är nästan helt okej nu. Gör ont om jag råkar vicka åt sidorna med foten. Vilket man lätt kan göra i handbollen. Men inte tänka på det nu. Ska istället bli riktigt kul att se på vilken nivå de ligger! Jag längtar tills jag själv är tillbaka på planen. Det är sann lycka det.

Kommentarer
Postat av: V e v v e A n d e r s s o n ♥

snygga bilder!

Postat av: Marcus Å

Fina bilder! Nästa helg ses vi! :)

2010-09-19 @ 13:58:42
URL: http://slipsens.se
Postat av: Anonym

hoppas du får en fin dag:)

2010-09-19 @ 14:39:39
URL: http://maddozz.blogg.se/
Postat av: ~FOTODAANNE~

Fin blogg, va händer idag då?? :)

2010-09-19 @ 15:01:42
URL: http://fotodaanne.blogg.se/
Postat av: Ida

kul att du kanske ska böjra med handbollen igen, har precis lagt av pga av en massa problem :( och man saknar det verkligen. hur länge har det gått sen du spelade?

2010-09-19 @ 15:08:07
URL: http://tvins.blogg.se/
Postat av: Emmelist

baby! dejten på msn!!!! :D

2010-09-19 @ 18:35:59
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Linnea

sjukt härliga bilder :D <3

2010-09-19 @ 19:21:40
URL: http://liinneaaz.blogg.se/
Postat av: Sara

Snygga bilder på er :D

2010-09-19 @ 20:21:19
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback