Redo för träning

Den här väskan köpte jag inne på Mango när vi var och shoppade i Finland. Är supernöjd! Blivit lite av en leogalning. Gotta love it.
 
Har precis gett Liam mat, lagade eget till honom. Potatis, köttfärs, tomat, basilika och majs. Han fick i sig allt och gjorde som alltid sina mmm-ljud. Härligt att han nu gillar min mat. Vid 11 fick han mat jag tidigare frös in, spagetti som han inte riktigt gillade. Men den här gången gick det! Dock ville han inte äta allt så gav honom lite frukt efter.
 
Men det var ju inte lilleman jag tänkte blogga om. Utan att jag snart ska iväg på träning! Eller 19 börjar det så några timmar dit. Men vet inte om jag kommer blogga något mer innan dess. Suttit tillräckligt vid datorn idag känner jag. Passade på när Liam sov middag. Nu ska jag mysa med min gos innan älskling kommer hem från jobbet. Då blir det middag innan jag sticker iväg och tränar zumba. Bokat in mig på tre träningspass (utöver zumban är det body pump och crossträning) den här veckan, nu är man igång igen!

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

riktigt läcker väska!

Postat av: Sara Ekman

Härligt med massa träning :)

2012-06-26 @ 15:32:35
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

ja visst är dom
'hur är allt med dig då? kraam

2012-06-26 @ 16:35:35
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: ALICE

sv; tack :)

2012-06-26 @ 16:50:18
URL: http://aalicejunman.blogg.se
Postat av: ♦ J o h a n n a

SV; Tack så mycket! Riktigt fin blogg du har :)

2012-06-26 @ 16:51:35
URL: http://johannaledstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback