When you smile I can hardly believe that you're mine

Allting från topshop.com

Länge sedan vi hade en önskeoutfit. Idag vill jag klä mig romantiskt och färgglatt.

Skulle egentligen ha fikat med Sarah idag men hon kom på att hon har körlektion så vi har flyttat fikan till nästa vecka istället. Jag måste också komma igång med körningen. Dags att boka in lite lektioner!

Kommentarer
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Jättefin klänning!

Postat av: Sara *SARASDIARY*

Sååå fint! :-)Önskar dig en härlig torsdag!Kramis

2012-05-10 @ 09:37:18
URL: http://www.lifestyleblogs.se/sarasdiary
Postat av: Nathalie - mamma till Melina

Åhhh väskan vill jag ha!

2012-05-10 @ 09:50:24
URL: http://nathalier.blogg.se/
Postat av: Lina

Åhh vilken fin och sommrig outfit!! :)SV: Jag tycker det var supermysigt att amma:) Men efter ca 2 månader så kändes det som att det va det enda vi gjorde,lille W ville äta var eller varannan timme. Jag kunde amma han till och från under hela förmiddagen och sen kunde han ändå dricka 150 ml ersättning efteråt. Och så fortsatte det hela dagarna och nätterna också.Man var som en vandrande zombie till slut. Men jag kämpade på tills han va 3 månader. Och då bestämde jag mig för att prova ge lite mer ersättning, o såg att han då fick i sig riktigt. Han var mer tillfreds och kunde äta var fjärde timme istället för var och varannan. Och där emellan kunde han sova mer sammanhängande, och så fick vi tid över till massa gos och bus med en betydligt roligare och piggare mamma :) Nätterna är rena drömmen nu då han äter riktigt vid 22 och sen sover till 08 ungefär. Innan var vi uppe hela nätterna! Så därför kändes det som ett bra beslut att sluta amma. Men visst har det vatt tufft och komma fram till de beslutet då många har åsikter om det. Men nu känner jag mer trygg för jag ser ju att både han och jag mår bättre av detta! :)Hoppas ni får en toppen dag! Kram

2012-05-10 @ 12:24:43
URL: http://linaochwilliam.blogg.se/
Postat av: Eleni

Vilken härlig somrig outfit! :)Sv: Hihi, vad gullig du är. Jag lovar att höra av mig om jag har vägarna förbi ;) Och detsamma gäller er! :)

2012-05-10 @ 13:40:49
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback