Please be back for christmas

Jag och lilleman var ute med pulkan tidigare idag. Den fina snön har börjat smälta bort och jag är rädd att den snart är borta helt. Vill ju så gärna ha en vit jul och ännu lever hoppet.
 
Imorse fick Liam sätta på sig sin tomtedräkt då jag skulle fixa julkort. Är ute väldigt sent något jag inte varit de två tidigare åren vi skickat julkort. Men tiden har gått så jäkla fort. Nyss var det Liams 2 årskalas och nu plötsligt närmar sig julafton, och min 25 årsdag! Jag som hade tänkt ordna ihop en middag med fina vänner ute på stan, men nu är det bara en vecka tills jag fyller år. Så det får bli en fika. Kanske man kan gå ut och fira lite i vår istället. Eller så laddar jag för 30 årsfirandet om 5 år. Så som tiden rusar nu förtiden är det väll bara att sätta igång och planera...
 
Hur som helst! Det gick väldigt bra att ta bilder på Liam. Trodde att det skulle bli ännu svårare än förra året, då jag fick muta med majskrokar och han konstant slet av sig tomteluvan. Lättast var förstås att ta första julkortet då Liam bara var en månad gammal. Men det gick bra idag ändå. Han satt snällt i soffan och brände av leende efter leende. Vilken modell vi har. Bilden jag valde kommer enligt tradition upp på julafton här i bloggen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, kommer du posta bild på julkortet när de väl kommit fram?

Postat av: Denise - Mamma till Noah

åh så härlig bild:) Längtar tills Noah får åka pulka för första gg:)

2013-12-10 @ 15:36:17
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Så trist med slask väder :/ hoppas också att det kommer mer snö innan julafton!

2013-12-10 @ 20:21:17
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Elena

Mysigt med pulka! :)

2013-12-10 @ 21:49:22
URL: http://komigenelena.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

så kul att ta julkort! :)

2013-12-11 @ 02:32:43
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback