Believe in me and I'll believe in you

När jag och Liam kom hem från stan i lördags var det fortfarande väldigt fint väder. Så vi drog med Sami och Theo till förskolan för lek på utedelen. Theo band vi runt ett träd och han låg och njöt i skuggan. Liam som är van att leka på förskolan visste exakt vart han skulle och sprang sedan glatt vidare nät han tröttnat. Vi har fått en pojke som verkligen älskar att vara utomhus.
 
Idag har jag körlektion och hade tänkt cykla till körskolan. Men regnet öser ner så tar nog bussen i alla fall, får kolla när den går. Måste in i centrum innan också och köpa några cider till på lördag. Jag och Sami ska på 100 årsfest. Det är hans syster Lollo, hennes sambo Robert och deras två vänner som alla fyller 25. Blir nog riktigt kul. Tyvärr kommer jag inte kunna stanna så länge eftersom att jag öppnar på söndagen. När jag är i centrum ska jag passa på att växla pengar till Finland. Vi åker den 8e juni, inte långt kvar! Som jag längtar till landstället. Hoppas verkligen att vi får tur med vädret.
 
Förresten, tävlingen avslutas idag! Så vill ni vara med kan ni klicka här och ge mig ert bästa tips på hur ni dricker tillräckligt med vatten i sommar. Tack för alla tips hittills, jag har väldigt kreativa läsare!

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

kul med 100 årsfest! :)

Postat av: snie.blogg.se

härligt o ha lite att se fram emot!

2013-05-29 @ 08:39:24
URL: http://snie.blogg.se/
Postat av: anna

Vad roligt med fest :) Förstår att ni längtar till eran semester, härligt. Jag ska göra soldansen för er;)

2013-05-29 @ 11:01:39
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken söt bild på Sami och Liam nere till vänster!

2013-05-29 @ 11:06:46
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till 2 prinsessor

vilken skön dag ni verkar ha haft!

2013-05-29 @ 11:56:32
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback