Dagarna med Sarah

I fredags åkte jag och lilleman hem till Sarah och K. Barnen busade och Sarah lagade kött och potatisklyftor vilket var riktigt gott. När barnen somnat plockade vi fram vin och choklad och satt och pratade till midnatt.
 
Lördagen började tidigt med morgonpigga barn. Vi gick till lekparken i närheten där barnen fick leka i sandlådan. Vi mammor satt i solen och njöt. Så underbart att det börjar bli varmare nu, vad man längtat efter vår och sommar. Vid tio åkte vi till centrum där K skulle vaccineras. Sen blev det lite shopping innan vi gick hem för lunch.
 
Gårkvällen spenderades hemma hos Samis mamma där vi grillade. Tog lite bilder som ni ska få senare. Nu ska jag plugga körkortsteori innan vi ska iväg på visningar. Kanske blir det flytt till radhus inom en snar framtid, håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: GeMina Arts

Gulligt! Ni verkar ha haft trevligt :)

Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: jag tycker samma sak, att få kommentarer är en av de roligaste delarna med att blogga, men när man inte får det - ska man då skälla på läsarna? Uppmana dem att kommentera mer? Eller ska man fundera över varför de inte längre skriver och försöka skriva mer, kanske skicka lite fler egna kommentarer? Jag blir verkligen upprörd när bloggare klagar på läsarna...

2013-05-05 @ 16:23:50
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh spännande med flytt till radhus :D Vi bor ju i radhus för tillfället och jag bara älskar vår uteplats där vi kan hänga i solen heeela dagen :D

2013-05-06 @ 15:25:48
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Denise - Mamma till Noah

Låter som att ni hade en bra kväll!=) Kram!

2013-05-06 @ 18:21:48
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Anna

Vilken mysig helg. Håller tummarna för att ni får ett nytt boende

2013-05-06 @ 20:50:01
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag snäckan..Sandlådan är också en favorit här hemma..Ha en fin sommar dag..kram kram

2013-05-07 @ 12:19:11
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback