Att hitta den perfekta skötväskan

Samtliga skötväskor finns hos Jollyroom
 
När jag var mammaledig med Liam använde jag och tröttnade på två skötväskor. Den här gången blir det garanterat en ny och jag och Sami hade bestämt oss för väskan längst ner till vänster. Men så hittade jag den svarta och blev helt förälskad. Är det rimligt att lägga över tusen kronor på en skötväska? Det är ju ändå en väska man alltid kommer ha med sig. Får se om jag lyckas övertala Sami. Såg att den var slutsåld hos Jollyroom men det finns andra sidor som har den i lager! Som lekmer tillexempel.

Vilken skötväska använder/kommer ni att använda?

Kommentarer
Postat av: Madde - gravid med lillasyster

Jag har köpt den grå vita längst upp till höger denna gången! :) har inte börjat används den ännu men än sålänge känns det som att jag kommer trivas med den. Hade en svart från babytravel förra gången men den ska jag sälja nu, har tröttnat på den;)

Postat av: Johanna

Jag hade lätt valt den svarta! Har dock den längst upp till höger, den svarta hade inte kommit när jag köpte min... Får försöka slita ut den så jag har en anledning att köpa ny ;)

2014-08-29 @ 17:44:55
URL: http://vardagsbetraktelser.blogg.se
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Snygga allihopa! Vi körde Emmaljunga för Elias, samma som vagnen men den ser ut som en säck för tillfället..

2014-08-29 @ 17:59:22
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Trees, mamma i London

Håller med, den svarta var verkligen jättefin!!:)
Hade aldrig köpt en skötväska för så mycket dock haha. Men jag är ju van vid billiga londonpriser så det kanske är därför :) du lyckas nog övertala ;)

2014-08-29 @ 19:18:03
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Småstadsfrun

Båda två av dina val är riktigt läckra! Jag hade en från skip hop till min, men tröttnade med snabbt på den. Hade inte alls det jag efterfrågade. Nu när pojken är lite större har jag en kånken mini. Inte den snyggaste, men den är riktigt bra och det går ner hur mycket som helst i den!
Lycka till med ert köp och trevlig helg!

2014-08-29 @ 19:43:33
URL: http://www.smastadsfrun.se/
Postat av: yasmine mamma till dennis

vet att många väcker sina barn runt 12 på natten för att kissa.
kanske lite jobbigt för dom små.
det där kommer oftast av sig själv..
nu ska jag försö´ka sova är så himla trött.
hoppas du har en fin kväll
kraam

2014-08-29 @ 22:46:35
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: Filippa: En neuroatypisk blogg

Jag har köpt en Skip Hop Dash Deluxe i färgen Blossom :) Ser att du tittade på Skip Hop Duo Deluxe, det är nog klokt att titta efter något annat. Duon har inget lock utan är helt öppen upptill bortsett från en knapp (dragkedjan som syns i bild är ett eget fack) vilket gör att den blir som en hink om det börjar snöa eller regna, alla grejerna blir blöta. Jag fastnade dock för de olika funktionerna i Skip Hops väskor och valde Dashen istället, den är precis likadan som Duon fast med lock :)

2014-08-29 @ 23:21:35
URL: http://neuroatypisk.se
Postat av: Sofia

Jag blev lite chockad när jakten började för oss nyss att de är så himla dyra! Men men, valet föll iaf på den dyra fina modellen som hör till vagnen. Jag tänkte som så att jag ska ju ändå släpa runt den varje dag under ganska lång tid så då kan det lika gärna få vara en snygg väska :-)

2014-08-30 @ 07:55:20
URL: http://www.intheheadofs.se
Postat av: Sabina

Ja tänker likadant, skötväskor ( iaf de lite snyggare) är himla dyra men och andra sidan ska du ju ändå använda dem i stort sett hela tiden ett bra tag. Så jag ser de lite som att invertera i en snygg "handväska" till familjen (läs MIG då min man skiter i vilket) haha

2014-08-30 @ 08:44:56
URL: http://sabinahoglund.se/
Postat av: snie.blogg.se

haha fick du klicka hem den? ;) dyrt med skötväska!!

2014-08-30 @ 08:46:52
URL: http://snie.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Theodor och bebis i magen

Jätte fina väskor! Själv är jag inne på den du har uppe från SkipHop men i en annan färg....så fin :)

2014-08-30 @ 09:53:22
URL: http://tobemee.blogg.se
Postat av: Ditte

Prismässigt skiljer det inte så mycket, så välj den du/ni tycker bäst om. Ett par hundra upp eller ner betyder inte så mycket i det långa loppet. Jag gillade verkligen den svarta, men svårt att se detaljerna på bild.Jag vill att en skötväska också skall vara praktisk...
Lycka till!

Svar: Det har du rätt i! Ja precis jag skulle helst vilja gå i butik och känna på väskorna och inte bara beställa från nätet
Maria

2014-08-30 @ 11:33:06
Postat av: Liborius

gillar den svarta:)

2014-08-30 @ 12:16:25
URL: http://liborius.se
Postat av: Victoria

Jag är nog alldeles för snål för att lägga så mycket pengar på en skötväska 😊 känns som att de blir dubbelt så dyra bara för att man sätter ordet "sköt" framför. Ett budgettips är stadiums cykelväska för 99kr! Ser ut precis som en "vanlig" skötväska och finns i massor av färger, hänger bra på vagnen också :) (iallafall på vår brio go next). Men visst är den svarta som du spanat på riktigt riktigt snygg!

Svar: Ja de är verkligen onödigt dyra! Har kollat på den från Stadium den verkar bra :) Velade mot den men det blir nog en "riktig" skötväska i alla fall :)
Maria

2014-08-30 @ 22:34:27
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh men den svarta var ju underbar!!! Kan du ju ha även som vanlig väska sen ju :D

2014-09-01 @ 18:26:44
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag har en skiphop kensington och är jättenöjd :D

2014-09-01 @ 21:20:24
URL: http://michhagg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback