Med vänner nära

Image and video hosting by TinyPic
Igårkväll hörde My av sig och undrade när jag planerade att gå ut med Theo. Hon ville till affären här i närheten och undrade om vi ville haka på. Eftersom Sami var iväg och golfade fick våra söner följa med också, något som gjorde dem väldigt glada. Vi hann med en tur till parken också innan det var dags att gå hem för att göra kidsen ordning för sängen. Väldigt mysigt att ha en vän som bor i samma område! Speciellt en vän som är gravid i samma graviditetsvecka.
 
Angående vårt Internet så går det framåt men Telia har varit bedrövliga. En tekniker kommer först den 28e augusti vilket betyder att vi kommer ha varit utan Internet i en månad. De sa att de skulle kompensera oss för tiden men jag sa att det inte räckte. Jag krävde ett mobilt bredband, och det fick vi! Tyvärr fungerar det ganska uselt men då slipper man ta slut på 3G nätet på mobilen i alla fall. Kommer kännas väldigt lyxigt när man har wifi igen.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ja det är inte långt kvar nu tills vi blir mammalediga igen! Men trist att ni flyttat sååå långt bort! Kommer känna mig alldelles ensam här ju ;)

Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh vad roligt att ni är gravida i samma vecka och bor så nära :D

2014-08-21 @ 21:16:40
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja, de ska blo kul :)

Tur med wi-fi iaf :)

2014-08-21 @ 21:20:26
URL: http://rocknrollabitch.blogg.se
Postat av: Erica

Jätte fina bilder :)

2014-08-21 @ 22:21:51
URL: http://nattstad.se/eswensson
Postat av: Sarah

Va dåligt att dom inte kmr förrän efter så lång tid :/

2014-08-22 @ 07:15:48
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: snie.blogg.se

segt när de krånglar!! såg mysigt ut på fotona iaf =)

2014-08-22 @ 08:49:57
URL: http://snie.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Ja, så roligt att du har en vän i samma graviditetsvecka som du! :)

2014-08-22 @ 11:40:21
URL: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice
Postat av: anna

Jätte kul med en vän så nära. Vi har också "bråkat" med Telia, man kan bli riktigt trött på dom

2014-08-22 @ 15:47:44
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: fashion

Super sööt hund! :D

2014-08-22 @ 17:13:33
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Linda Wendt

Hej!
Mitt namn är Linda Wendt och jag jobbar på Telia Kundservice. En av mina arbetsuppgifter är att söka efter bloggar där människor skriver om oss för att se om det är något vi kan hjälpa till med och lösa så att våra kunder ska vara nöjda med oss.

Jag förstår att det är frustrerande att vara utan sina tjänster och så lång tid som en månad ska det inte behöva ta i vanliga fall. Denna sommaren har dock varit extrem med alla sina åskoväder och våra tekniker jobbar allt vad de kan för att hinna med att åtgärda alla fel som inkommer till dem. Vanligtvis tar en felanmälan cirka 3 arbetsdagar men den senaste tiden har många av våra kunder fått vänta betydligt längre än vilket självklart är tråkigt. Vi hoppas snart att teknikerna ska vara i fas igen till normalläge.

Utan att vara insatt i just ditt ärende så hoppas jag att det snart ska fungera igen och att ni sedan ska slippa mer problem med tjänsterna.

Till sist vill jag önska dig en trevlig helg och lycka till med familjen och nytillskottet.

Med vänliga hälsningar,

Linda Wendt


Svar: Hej! Vad snällt att du tar dig tid att skriva :) Jag har förstått att det varit väldigt mycket och förstår frustrationen. Däremot tycker jag att bemötandet har varit väldigt bra och att det märks att de vi pratat med har gjort så gott de kunnat för att bemöta våra önskemål. Men det är såklart frustrerande när man är så Internetberoende som vi är haha :)
Maria

2014-08-22 @ 18:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback