MVC vecka 30

Idag har jag varit på ett MVC besök för att kolla hur jag och mini mår. Verkar som att vi mår bra båda två! Mitt järnvärde är fortfarande lite lågt men blodtryck och blodsocker är bra. Minis hjärtljud var lika bra som alltid och underbara att lyssna på. Magen har växt ikapp och ligger nu på mitten av kurvan istället för strax under. Får se om hon går i sin brors fotspår och blir en stor bebis eller om hon håller sig lite mindre - eller blir ännu större! Inte så många veckor kvar tills vi får veta.
 
Blev även en tur till läkaren för att förlänga sjukskrivningen. Så nu är jag sjukskriven till slutet av september. Får se om sjukskrivningen går över till graviditetspenning. Beror helt på försäkringskassan och de brukar inte vara så samarbetsvilliga så har inga förväntningar. Fortsätta på 50% planerar jag att göra resten av graviditeten. Nu när kroppen äntligen börjar må bättre (bortsett från den där jäkla foglossningen) så har jag ingen lust att gå upp på heltid igen. Tur med förstående chef och barnmorska! Ja och läkare också förstås.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Härligt :D käkar du järntabletter oxå eller? Tänkte eftersom de var lite lågt? I så fall vilka? Ja tror ja måste byta märke, niferex. Ja mår så sjukt illa av dem :(

Postat av: angelica

Visst är hon! Liam är också sööt :)

2014-08-21 @ 16:02:10
URL: http://rocknrollabitch.blogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Härligt att höra att ni båda mår bra :)

2014-08-21 @ 19:10:45
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Fina du! Och ditt långa hår!!!

Svar: Tack vännen! <3
Maria

2014-08-21 @ 21:20:03
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Angie

Vad FIN du är! O så söt liten bebiskula! Har ni bestämt namn ännu?

2014-08-26 @ 21:24:50
URL: http://www.angies.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback