När det knackar på dörren

Igår kom min senaste beställning från Next. Tröjan ovan blev det till Liam. Han passar så bra i rött och jag tyckte att den var så fin.
Mer blev det till Leah då vi håller på och byter klädstorlek nu. 56 sitter antingen perfekt eller har blivit för litet och rensats ut så vi går mer och mer över till storlek 62. Till henne köpte jag två par tights, två tröjor och en klänning. Men de ligger i tvätten just nu så bild kommer när hon bär kläderna istället.
 
Idag är Liam hemma från förskolan så får se vad vi hittar på. Komma ut och få lite frisk luft står på schemat i alla fall. Hoppas ni får en fin fredag och en bra start på helgen!

Kommentarer
Postat av: Lilla Malin

Vad roligt med lite nytt. Kikade in på Next igår och funderade på att göra en beställning men ja, vi får se hur det blir.

Postat av: Sara Ekman

Så kul med paket :)

2015-01-09 @ 11:06:36
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Sara

Riktigt fin tröja :)

2015-01-09 @ 11:25:54
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Moas oplanerade (gravid)blogg

Vad fin tröja Liam fick! Tänkte prova på att beställa ifrån Next när det närmar sig rensning i gardroben oc storleksbyte :)

Ja, det var en upplevelse haha. Skönt att det är gjort iallafall och att det inte hade kommit som en överraskning på själva förlossningsdagen.

2015-01-10 @ 18:37:12
URL: http://oplanerat.vimedbarn.se
Postat av: anna

jätte fin tröja, gillar den färgkombinationen

2015-01-11 @ 15:56:43
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback