Världens bästa tjej blir 1 år idag!

Jag har tidsinställt det här inlägget så att det ska komma upp exakt på minuten då Leah föddes. För ett år sedan den 11/11 klockan 02.44 föddes vår älskade Leah efter en snabb förlossning men lång graviditet då vi gick över 9 dagar.
 
Att det redan gått ett år är för mig helt ofattbart. Jag tyckte att första året med Liam gick fort, det är ingenting i jämförelse med hur fort detta har gått. Jag ser fortfarande Leah som min lilla bebis. Men när jag gick igenom bilderna ovan insåg jag att det är månader sedan hon var en liten bebis. Hon är en busig, glad och underbar liten tjej som för varje dag växer och blir sin egen lilla person med stark vilja och beslutsamhet och med ett stort hjärta av guld.
 
Varje dag får du mig att skratta Leah. Varje dag är jag så otroligt tacksam över att ha dig, få lära känna dig och bara få vara med dig. Jag fascineras av din glädje, hur du försöker springa istället för att gå bara för att du är så otroligt ivrig. Du är totalt orädd och vill göra allting som brorsan gör. Nyfiket utforskar du din omgivning och det krävs inte mycket för att få ditt ansikte att lysa upp i ett smittsamt leende.
 
Älskade, fantastiska underbara lilla Leah. Grattis på din första födelsedag. Jag älskar dig innerligt och villkorslöst. Tillsammans med din bror är du hela min värld.

Kommentarer
Postat av: Carro

Stort grattis så söta bilder :)

Postat av: Liborius

Tiden går otroligt fort! Minns när du var gravid med Liam:)

2015-11-11 @ 10:13:44
URL: http://liborius.se
Postat av: Cissi

Stort grattis till lilltjejen

2015-11-11 @ 11:25:57
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: sara

Grattis i efterskott till lilla tjejen :)

2015-11-13 @ 10:25:17
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: anna

Så fin hon är er lilla tös

2015-11-19 @ 17:29:21
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Trees, mamma i London

Gud sa fin hon ar lilla tjejen! :) Grattis i efterskott Leah!

2015-12-10 @ 19:29:39
URL: http://mangofisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback