Sista frågorna


Vad jag saknar sol och värme!

Kom på att jag glömt att svara på de sista av era frågor. Här kommer de!

Om du bara fick ta med dig en sak till en öde ö, vad skulle det då vara? Det får inte vara personer,någonting somhar med el och göra t.ex mob eller inte heller någonting som en båt så att du kan åka hem.
Svår fråga!
Vadå får jag aldrig åka hem? Då blir det inte en trevlig upplevelse haha. Men jag skulle nog ta med mig en tjock och bra bok och läsa den. Avkopplande hihi.

Hur har du och
Aupair Emma träffats? Hur känner ni varandra?
Emma fick tag på min blogg och därifrån hittade hon min mailadress. Så hon skickade iväg ett mail när de flesta av hennes vänner här i Italien var bortresta. Så hon kände sig uttråkad tror jag och då kunde vi vara uttråkade tillsammans, haha! Fast så blev det inte. För vi klickade direkt. Gick på en promenad i Milano och hade massor att prata om, trots att vi aldrig setts tidigare. Detta var i slutet av augusti och idag är vi nära vänner. Hon är en toppentjej!

Hur många barn vill du ha i framtiden och har ni funderat på namn?
Jag vill ha två. Förut sa jag att om jag får två pojkar så vill jag testa en gång till för att jag så gärna vill ha en flicka. Men så såg jag en kvinna på tunnelbanan som hade tre söner där yngsta var 3 skulle jag gissa och den äldsta 8. De var helt galna! Kändes som tio minuter av helvete. När hon gick av och det blev lugnt igen insåg jag att det var hennes konstanta helvete. Så nu vill jag bara ha två barn igen haha. Namn ändras hela tiden. Jag vill ha Melanie och Liam. Michele vill att de ska heta Melanie och Antonio.

Hur tycker du att man som tjej ska visa att man är intresserad av en kille?
Prata med honom. Du kanske inte ska skrämma iväg honom med att säga "jag är galen i dig!" Hehe. Men försök att umgås och visa att du är intresserad genom att bara vara charmiga du. Man ska aldrig göra sig till eller försöka vara något man inte är tycker jag. Var bara dig själv, är det en bra kille kommer han känna samma sak för dig. Killar kan bara vara lite tröga med att inse det själva ibland haha.

Hur länge tycker du man ska vänta på att ha sex? Måste man vara tillsammans med personen? 
Tills det känns rätt för än själv förstås. Vill man ligga med första bästa eller vänta till giftermål är upp till var och en. Man ska aldrig göra något man inte känner sig redo för. Om en kille inte kan respektera det är han ändå ingenting att ha.

Hur många besökare per dag har du?
Det brukade vara 2000 - 3000 unika om dagen. Men nu när skolan börjat har jag verkligen inte samma tid. Just nu är det runt 600 så man kan lugnt säga att många lämnat mig haha. Men ni som är kvar är ändå bäst. Alltid så ärliga och fina kommentarer. Förut var det så viktigt för mig att ha många läsare. Nu är jag bara glad att det finns några fina själar där ute som gillar bloggen. Ni får mig att må bättre med alla fina ord!

När du jobbade som aupair, vilka tider hade du och fick du bra lön? =)
Nej jag fick inte så bra lön, egentligen ska man få motsvarande 1000 kronor i veckan som au pair. Jag fick 600. Men det gjorde inget för jag älskade min familj! De var bäst och jag trivdes verkligen. Så då gjorde det inget att jag inte fick så mycket pengar.
Jag jobbade mellan 16.30 - 19.00 så inte länge alls. Au pair livet var verkligen lugnt, saknar det ibland hehe.

Kommentarer
Postat av: ÖverrASKning UF

Vilken söt vovve! :)

Postat av: mina

Skönt att ni är klara med allt i hemmet..Då kommer du snart hem till Kala Sverige eller? hur ska du göra med hunden då när han ska resa med dig hem?

2009-12-04 @ 10:11:27
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Erika

Roligt att läsa svaren =)

2009-12-04 @ 10:18:06
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Carro

svar:godmorgon :)

2009-12-04 @ 10:30:59
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: Helen

Ja, det är riktigt mysigt! Fin blogg! :)

2009-12-04 @ 10:55:03
URL: http://helendesiree.blogg.se/
Postat av: Jennie

söta ni är :) åh jag saknar med värmen!

2009-12-04 @ 10:58:30
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Elin

Fan vad mysigt att "hitta" en vän sådär.

2009-12-04 @ 12:39:51
URL: http://elinmauno.blogg.se/
Postat av: vesna

så finbild=)

2009-12-04 @ 16:40:04
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: anna

härlig bild och kul att läsa svaren :)

2009-12-04 @ 19:13:02
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Rozi

härlig sommarbild :)

2009-12-04 @ 20:28:01
URL: http://rozis.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

härligt att ni var nöjda med svaren =)

2009-12-10 @ 19:31:16
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback