Hej Norge!


Det har varit så mycket sedan jag flyttade hem till Sverige att jag inte hunnit titta på några Mary-Kate foton. Så ni kan gissa vilket regn av bilder jag fann idag! Så vacker hon är. Här har ni min favoritoutfit. Verkligen klockren. Hennes skor påminner förresten lite om ett par jag köpte i Finland. Det blev två par. Och en klänning och en kofta. Ni ska få bilder senare!

Steffi berättade förresten att hon träffade på en av mina läsare i Norge. Tyckte att det var riktigt coolt! Visste inte att jag hade läsare där. Hon hade hittat till min blogg tack vare Kenza. När hon var i Milano och vi passade på att ses. Så hej till dig! Och hej till ni andra Norge-läsare, om ni skulle finnas i plural. Jag älskar förresten norska. Nästan lika mycket som brittisk engelska. I alla fall den norska jag förstår. Ni pratar verkligen så olika. Ibland förstår man allt, ibland ingenting. Som de norskar jag träffade på Rhodos. Ibland var det riktigt svårt. Men så fanns Alex, han förstod jag! Dryg jävel men askön ändå. Fin kontrast. Jag saknar Rhodos.

Kommentarer
Postat av: rebecca

åker till rhodos på söndag :)

2010-08-13 @ 12:32:37
Postat av: Maria - fashionstars ☆

Rebecca; Fy vad avis jag är!!

Postat av: Erika

Riktigt snygg outfit från henne, brukar inte gilla deras outfits annars:)



hehe, jag är halv norsk. Kan norska flytande:)

2010-08-13 @ 13:14:55
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Härligt :D

2010-08-13 @ 13:15:08
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

"Dryg jävel men askön ändå" lät kul, haha ;D

2010-08-13 @ 16:10:44
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: alexandra

haha usch, jag tkr inte om norskar och inte det norska språket för fem öre! att min pojkvän är halvnorsk låtsas jag inte om, haha :D jobbar med kundtjänst och bråkar med sura norskar varje dag, bläää :P

2010-08-13 @ 17:44:51
URL: http://dependence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback