Need a drink?


Jag pratade med Emma över skype, om allt som hänt. Hon var den första som sa att jag kanske skulle tänka till. Inte göra ett sådant här beslut när jag är arg och sviken. För Michele är inte heller sig själv just nu. Hon sa att vi behövde vara ifrån varandra, verkligen. Och att det är nyttigt att jag åker till Sverige. Hon tycker också att jag borde ta lägenheten om jag får den. För ifall jag och Michele skulle finna tillbaka till varandra. Inse att vi inte kan vara utan varandra och på det sättet komma ur denna onda cirkel så skulle vi kunna flytta ihop i den lägenheten istället. Visst, den är mindre. Men ändå tillräckligt stor för båda, vi skulle betala samma hyra och Michele skulle ha fem minuter till jobbet. Drömläge. Men om vi inte hittade tillbaka till varandra skulle jag kunna börja mitt eget liv.

Jag gillade idén. För medan min hjärna ber mig att packa väskan så fort jag kan så vill hjärtat ligga i den obäddade sängen för att känna hans doft. Jag gillar inte att ta ett livändrande beslut så här fort. När jag ligger ensam om kvällen och gråter undrar jag om det han gjorde verkligen var oförlåtligt. Har jag kanske överdrivet? Han var ju inte otrogen, allt annat borde man väll kunna lösa?

Så jag ringde. Michele blev direkt jätteglad och sa att han älskade Emma (haha) och jag mådde direkt bra när jag hörde att han var glad. Jag hatar att såra folk. Han sa att han gillar att vi ska tänka på saken. Att vi ska se vad som händer. Men han vill inte att jag tar lägenheten, för om vi blir tillsammans igen så vill han att det är ett beslut som vi tar tillsammans.

Jag frågade om han skulle komma hem för middag. Och då blev han genast kalla Michele igen. Sa att han är för arg då jag satte min relation som singel på facebook. DÄRFÖR är han förbannad på mig. Det är vad jag har gjort fel enligt honom. Så istället för att komma hem och prata om allting väljer han att umgås med vännerna.

Återigen ser jag hur chansen att vi ska hitta tillbaka till varandra försvinner allt längre bort.

Update; Han ringde precis och sa att han kommer hem ikväll. Han insåg nog själv sitt misstag. Så ikväll blir det att prata... jag är fortfarande hundra procent säker att jag åker till Sverige nästa vecka och att jag stannar lite mer än två veckor. För vi behöver verkligen komma ifrån varandra. Men jag måste säga att tanken att det kanske finns en liten, liten chans att vi hittar tillbaka till varandra igen... Gör det lättare att andas.
Nu får det bära eller brista. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Emmas idé var väldigt bra!

Postat av: Alexandra

tänker på dig och hoppas verkligen att det går bra. kram på dig!

2010-03-10 @ 19:49:24
URL: http://wiikman.blogg.se/
Postat av: Jonna

jäsig bild ;D jättefin tröja :)

2010-03-10 @ 19:50:23
URL: http://jonnalund.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

Det kommer nog bli bra i slutändan ska du se, hur ni än går till väga! :)

2010-03-10 @ 19:56:02
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Hanna

lycka till tjejen! du verkar vara en stark och självsäker preson, du skulle klara dig själv. men det är såklart super att ni försöker lösa allt!

stora kramar!!!

2010-03-10 @ 20:03:03
URL: http://hannahellstroms.devote.se
Postat av: Mimmi&Lovisa<33

Matildas blogg:P

Jag är med i fototävling där ;P

rösta gärna på mig :P<33



http://fotom.blogg.se/2010/march/fototavling-med-tva-bilder.html



Jag är nr 1 ;P

2010-03-10 @ 20:13:48
URL: http://milooon.blogg.se/
Postat av: sarah

lycka till med allting, och jag hoppas verkligen att allting löser sig! bara du är glad så är allt helt okej, vare sig du är med honom eller inte. huvudsaken är att du mår bra!

2010-03-10 @ 20:26:23
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Isabelle

Hej! Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig! Det låter som ett jätte bra förslag din kompis Emma hade! :)



Kram Isabelle

2010-03-10 @ 20:29:29
URL: http://isabellesfotografier.blogg.se/
Postat av: Fia

Följer din blogg slaviskt just nu.... Hoppas allt ordnar sig..Massa kramar till dig!!

2010-03-10 @ 20:31:39
URL: http://theblondeisgone.blogg.se/
Postat av: ellen elvira

Hoppas verkligen att allt löser sig mellan er!

2010-03-10 @ 20:35:19
URL: http://ellenelvira.blogg.se/
Postat av: rebecca

ÅH! Vad glad jag blir! Emma är bra hon! Jag tänkte själv det men visste som sagt inte vad han gjort så... Hoppas verkligen, på riktigt, att det ordnar sig för er! Det är för lång tid för att bara kunna slänga bort. Jag vet som sagt inte hur han beteer sig men jag kan säga såhär... Jag och min kille hade en svacka mellan när vi varit tillsammans 8-10 månader. Och det var mitt fel. För att jag, precis som du beskriver Michele, ändrade mig och betedde mig dumt. Han vågade inte säga något och jag märkte inte själv att jag ändrades. Men när vi väl började prata ut om det var det skitjobbigt till en början men när vi verkligen satte oss ner och försökte förstå varandra blev det direkt lättare och nu, när vi varit tillsammans 1 år och 7 månader är vi kära och nyförlovade och har haft det bra sedan dess så jag vet hur viktigt det är att ni pratar om det. Risken är stor att han själv inte fattat sin förändrning... All lycka till er!!!



Kraaaaam!

2010-03-10 @ 20:39:33
URL: http://rebeccainabox.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas du haft en bra dag :D

2010-03-10 @ 20:45:10
URL: http://karlstadtjejen.blogg.se/
Postat av: M

Kul att höra att ni kanske kan lösa det hela så småningom, men tycker ändå att du ska ta lägenheten om du får den. Jag har varit i din situation där man är på killens hemmaplan och jag har sett fler i samma situation. Det är väldigt tryggt att veta att man har något som är ens eget, i detta fallet den nya lägenheten. Så att man inte sitter där sen när förhållandet kanske inte funkar och undrar vart fasen man ska ta vägen? Vill verkligen inte låta pessimistisk eller så, jag hoppas du förstår vad jag ville säga med denna kommentaren och jag tycker din kompis verkar vara en väldigt smart och bra vän:)

2010-03-10 @ 21:24:18
Postat av: Stephanie Hansson

Vad glad jag blir över att du känner dig positivt ställd till att se vad som händer istället för att ni ger upp! Jag stödjer dig och ditt val i slutändan iallafall, men jag vet hur det är att vara vid sluttampen och när man varit i ett så seriöst förhållande ska man verkligen tänka över och prata ut innan man tar några beslut. Så jag hoppas att hur erat samtal ikväll än blir, att det blir givande för dig så att du vet hur du vill göra! Massor av kramar! Pussa Theo från mig också. Jag saknar er! Puss

2010-03-10 @ 21:39:49
URL: http://stephaniehansson.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hoppas allt löser sig för dig! Trots att jag inte känner dig så tänker jag på dig varje dag! Kramar =)

2010-03-10 @ 21:42:02
URL: http://fannysworld.blogg.se/
Postat av: Jennie

Inte för att verkar negativ eller elak men jag tycker du ska bestämma dig lite. JAG VET ATT DET LÅTER JÄTTE FEL MEN VET INTE HUR JAG SKA UTTRYCKA MIG. Det låter som ni behöver komma ifrån varandra. och oavsett om ni börjar hitta tillbaka till varandra så bör jag bo på vars sitt håll. så att ta den lägenhetn blir din. Då kan ni träffas då och då och hitta tillbaka till varandra. Att bo tillsamman när ma tagit en paus (om man kan kalla det det) så är det mycket lättare att falla tillbaka till det negativa än det positiva. Jag tycker DU gör rätt att kämpa för kärleken men jag anser att han fasen får anstränga sig mycket mer för att förtjäna din tillit igen. Killar kan vara svin och du är som en ängel jämfört med honom så känn efter vad du vill och ditt bästa! Må så gott!!

2010-03-10 @ 21:42:21
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Ellen

Jag hoppas för allt i världen att ni kan lösa detta tillsammans! :)

2010-03-10 @ 21:46:53
URL: http://cosecarine.blogg.se/
Postat av: LIENE

Tack:D hihi



Jag tror nog ni löser det här:)

2010-03-10 @ 21:50:45
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: H a i d i s -

SV: hihih taack :)

2010-03-10 @ 21:55:04
URL: http://haidis.se
Postat av: amanda

Hej Maria!



Du är en av mina favoritbloggerskor! Gillar att du har med dagens humör, musik och så vidare (= Hoppas allt blir bra med Michele snart =D Jag undrade bara om du har gjort din bloggdesign, tycker den är väldigt fin och lagom, skulle vilja ha något liknande.

2010-03-10 @ 21:58:07
URL: http://etchasketch.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Jag hoppas verkligen att det löser sig för er! :)

2010-03-10 @ 21:59:15
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: Erica

Hm. Jag vet ju inte exakt vad som har hänt nu. Men jag tycker att du ska vänta med att ordna lägenhet och flytta tills du kommer tillbaka till Italien efter att ha varit i Sverige i nån vecka. För allt kanske känns mycket bättre då ni varit ifrån varandra ett tag och fått ett annat perspektiv på saker. Och Michele säger ju att han vill att ni tar beslut om att byta lägenhet tillsammans sen isåfall. Fast känner du verkligen att du vill ta lägenheten och flytta så ska du ju göra det såklart. Men om det inte är något extremt allvarligt som har hänt så är det ju en chans att det känns bättre då du kommer tillbaka, eller..?



KRAM! ♥

2010-03-10 @ 22:01:34
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: sandra ♥

jag hoppas ni hittar till varandra igen!

hatar att se kärlek brista :/

2010-03-10 @ 22:10:24
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: SARA

Kommer nog bli bra med lite tid ifrån varandra, då får ni ju veta om ni ska vara tillsammans eller inte :)

2010-03-10 @ 22:15:04
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

åå maria, jag har knappt varit inne på bloggen alls nu.. och så möttes jag av det här!! blev jätterörd och fick megaont i magen. jag hoppas verkligen att ni löser allt på bästa sätt (oavsett vilket det bästa sättet är) massa kramar från någon som bryr sig massor!!

2010-03-10 @ 22:37:08
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Jennie

sv: Förstår det. Njut i massor, Våren är nästan kommen här nu inte mycket snö kvar. Okej det beror lite på vart man bor!

2010-03-10 @ 22:45:05
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Hoppas allt löser sig, men jag vet inte tycker Micheles sidor skiner igenom mer och mer.. men är du lycklig med honom så hoppas jag ni hittar tillbaka igen :)

2010-03-10 @ 22:56:24
URL: http://cassandra87.blogg.se/
Postat av: anna

hoppas allt löser sig! det är du värd!

2010-03-10 @ 23:17:57
URL: http://enmassaanna.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Hoppas att allt blir bra igen, ifall ni båda vill det.



Kram <3

2010-03-10 @ 23:32:55
URL: http://www.steffi.se
Postat av: Marie

Vill bara citera dig från ett inlägg du skrev nyligen.



"Vill ni ha ett exempel på nya Michele? Igår strök jag alla Michele's skjortor och andra kläder. Det tog mig över en timme. Imorse vägrade han gå ut med Theo trots att han gnällde vid dörren. Detta vid samma tidpunkt som alltid då det är en vana att Theo går ut med Michele innan han går till jobbet. Men nej, Michele vägrade. Han är så omogen! Ska göra allting så svårt för oss som möjligt.



Igår hade hans chef lett Michele gå två timmar tidigare från jobbet för att kunna lösa saker med mig. Vet ni vad han gjorde? Han var hemma en kvart, sen drog han ut med sina killkompisar. Jag skickade ett sms igårkväll när jag mådde som sämst. Skrev att jag ville att vi skulle hitta ett sätt att lösa allting, det måste gå eftersom vi båda älskar varandra. Han svarade inte. Han föredrog att stanna ute med sina kompisar.



Han har gjort sitt val. Nu har jag gjort mitt."



Låter inte som en kille man vill spendera resten av sitt liv med, oavsett vad som har hänt.

2010-03-10 @ 23:47:18
Postat av: Elvira Eriksson

Jag hoppas allt löser sig. Blir så ledsen i din sitution. Kramar på dig!

2010-03-11 @ 08:07:53
URL: http://elviraes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Maria läs den här texten:



http://loppi.se/amanda-widell-gor-om-gor-ratt-gor-slut/comment-page-2#comment-636



Kanske ger dig en push åt något håll :)

2010-03-11 @ 09:18:28
Postat av: Anonym

Fy vad jobbigt. Jag är själv mitt uppe i ett breakup. Går ifrån varandra efter snart 3 år. Känns riktigt surt men samtidigt otroligt bra. Finns det inte där så gör det inte. Så det är inte bara negativa saker.

Men tror ni gör rätt i som provar er fram. För oss hade det redan gått för långt.. :S



Lycka till tjejen och vad som händer kommer det garanterat och bli bra.. (så alla säger till mig iaf :P )

2010-03-11 @ 09:51:50
URL: http://majafelicia.blogg.se/
Postat av: Sabine

meen vad trist att ni har glidit ifrån varandra.. :(

hoppas att det löser sig på något sätt i alla fall..

ta hand om dig!! <3

2010-03-11 @ 09:53:43
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: amanda

s: var det svårt? :P har nämnligen provat men då har det bara blivit fel :P

2010-03-11 @ 10:04:40
URL: http://etchasketch.blogg.se/
Postat av: Reb

Emma ar valdigt fornuftig! Vet hur svart det ar med problem i forhallanden och det ar ju annu svarare nar du ar i ett annat land. Galler bara att vara stark! Tror nog oxa Michele insag hur dumt det var att han blev sur over facebook!! Det loser sig pe ett eller annat satt ska du se! :D

2010-03-11 @ 10:34:36
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

Reb; ja jag hoppas det =)

2010-03-11 @ 13:48:18
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Natalie

sv: det tycker jag med! hihi



jätte mysig blogg har du, har varit inne några gånger! :)

2010-03-11 @ 14:34:12
URL: http://natallie.blogg.se/
Postat av: Therese

Du verkar ha haft det jobbigt ett tag... Du behöver en paus, så tycker det är skitbra att du åker till Sverige ett tag! Hade jag avrit du hade jag funderat ordentligt på den där lägenheten! Kanske världens drömchans, om allt inte blir som det var tänkt från början... Lycka till! Kram

2010-03-11 @ 15:40:47
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Linnea

hoppas ni hittar tbx te varann igen :D<3

2010-03-11 @ 15:45:03
URL: http://chinniee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback