Tävling! Vinn hela Aco Spotless kitet


Det var många av er som också ville få pröva produkterna från ACO Spotless när jag fick hem
mina. Jag förstår er, för de är riktigt bra! Finnarna på pannan är redan borta och min hud känns jämnare och renare.

Nu kan ni också få hem dessa produkter! Jag har nämligen ordnat så ni kan vinna hela kitet!
Allt ni behöver göra för att tävla är att skriva varför just du förtjänar att få hem produkterna!
Det gör ni i kommentarsfältet. Har ni ingen blogg måste ni ange er mailadress i själva kommentarsfältet. Alltså där ni skriver motiveringen. På söndag berättar jag vem som vinner, det blir den jag anser hade bäst motivering.

Nu har jag varit hos vårdcentralen. Jag har fått en remiss till röntgen, ska dit på måndag. Röntgen kommer att visa om jag behöver operera ledbandet eller om det kommer läkas av sig själv. Hoppas verkligen på sistnämnda!
Nu ska jag först läsa lite kurslitteratur och sen öva gitarr. Efter det drar jag till jobbet då jag skrivit upp mig på ett extrapass. Nytt köpcenter öppnades igår mittemot jobbet. Port 73 heter det och bilköerna var långa både dit och till oss. Fyrverkerier hade de också! Så från och med nu lär det vara fler som handlar hos oss. Bra för jobbet, stressigare för oss! Men så länge det inte är allt för mycket folk är det bara roligt.
Efter jobbet ringer jag Anna och ser vart hon och Steffi håller hus. Jag hörde dem viska om drinkar. Så det är mycket möjligt att jag joinar dem när jag slutat, jobbar ju faktiskt bara till 21 och imorgon är jag ledig!
Då blir det att leta vinterjacka tillsammans med Anna, fy vad kallt det har blivit.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej, Jag borde vinna just för att jag har en problem hy. Har haft de sen jag gick in i puberteten. Men de blev värre när jag gick upp i vikt och jag har nu börjat tränat och gått ner men finnarna finns kvar och jag mår bara sämre av att se dom varje gång i spegeln. Kram

Postat av: Emelie

Hej, jag är nu gravid med mitt första barn :) Och min hy har aldrig varit sämre. finnar över allt och man känner sig inte direkt vacker. Lägger alla min pengar på lillens saker att jag själv kommer i skymundan därför skulle jag inte tacka nej till att vinna :)

2010-10-21 @ 15:23:28
URL: http://emeliebystrom.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

sv: hehe jaa det är ju alltid kul :D vad gör du då? :D

2010-10-21 @ 15:26:36
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: mk

ja visst är den bra :)

2010-10-21 @ 15:27:52
URL: http://melikekayaerhun.blogg.se/
Postat av: LINNEA

tack :D

görs?

2010-10-21 @ 15:37:22
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/
Postat av: ♥ Angelina

Sv: Tack så mycket. :)

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2010-10-21 @ 15:37:33
URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: Laila

trevligt blogg:)

2010-10-21 @ 15:45:23
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Regina

Ja, det är jättejobbigt!! ;/

2010-10-21 @ 15:48:44
URL: http://reginabergman.blogg.se/
Postat av: Aurora

sv; Japp, gör du nu då? :)

2010-10-21 @ 15:59:33
URL: http://auroraaah.blogg.se/
Postat av: Lisa

Min artonårsdag närmar sig och med finnar i både pannan (som aldrig vill ge sig av) och på hakan måste jag täcka mig med mycket smink varje dag. Det hade varit så skönt om jag kunde få känna mig fin utan smink också, särskilt när jag snart blir "vuxen" =)



([email protected])

2010-10-21 @ 16:15:20
Postat av: Emelie Rommedahl

Jag skulle vilja vinna kitet för att;

Jag hade akne för 4 år sedan och det var riktigt hemskt, det går inte ens att beskriva! Ju mer tiden gick så blev det bättre och idag är hyn sådär, jag känner verkligen att jag behöver detta för att äntligen få fin hy, på riktigt. Efter såhär många år har jag nästan gett upp hoppet men alla har sagt att den serien är SÅ bra, och den skulle nog hjälpa hyn på traven och få den att bli frisk. Dessutom har jag inte råd att haffa serien, så att vinna vore hur underbart som helst! :) Hoppas Kramis!

2010-10-21 @ 16:23:10
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: josefine

Hej ! Va gör du ?

2010-10-21 @ 16:26:06
URL: http://bluuebeeryy.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vill vinna för att jag har hört såååå mycket bra om dessa produkter. De ser intressanta ut om man nu kan säga så. Förpackningarna ser professionella ut och det jag vet om ACO är att de har riktigt bra produkter. Jag har aldrig testat den här serien, men många andra av ACOs produkter gillar jag starkt! Därför skulle jag vilja vinna dessa produkter och kanske för en gång skull slippa finnarna i ansiktet.

2010-10-21 @ 16:35:23
URL: http://almgrenen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Som nybliven student i tentatider (och slutet på månaden) finns inte riktigt tid, pengar eller ork till att leta efter bra produkter, eller ens hinna med att tänka på sig själv. Tackar inte nej till att slippa tänka på allt detta ;)

2010-10-21 @ 16:40:07
Postat av: sabine brofeldt [photosbysabine.blogg.se]

sv; åh tack sötan ♥ kram!

2010-10-21 @ 16:42:49
URL: http://photosbysabine.blogg.se/
Postat av: Sofie

Har alltid haft problem med hyn och finnar. Har mer och mer börjat acceptera att jag aldrig kommer ha en toppen hy. Är idag 19 år och har haft finnar varje dag sedan 13 års ålder ungefär. Jag tror att det finns andra som säkert lider mer än mig av sina finnar och även de har lika mycket finnar som mig. Men ändå, jag tycker att det är jobbigt varje dag när jag ska göra mig iordning och kollar mig i spegeln. Vissa dagar känns värre än andra. Och självförtroendet lider ganska mycket av finnarna. Hade jag bara inte haft några finnar hade jag inte haft några problem känns det som! Jag kan gå ut utan smink och så men jag känner mig aldrig riktigt fin. Eller när man träffar en kille känns det inte bekvämt att sitta för nära hans ansikte för det betyder ju att han ser mina finnar tydligt...

Har testat produkt efter produkt en del bra och en del dåliga men aldrig något som gjort att jag kan känna mig fin. Är just nu student på universitetet=noll pengar att lägga på hudvård eller något annat som man skulle behöva unna sig. Därför vill jag väldigt gärna vinna denna tävlingen... :)



[email protected]

2010-10-21 @ 17:26:09
Postat av: pimpXprincess

Jag borde vinna för att min hy inte vill leva längre och ACO verkar vara en bra produkt.



Öh... har aldrig varit bra på motiveringar, haha!

2010-10-21 @ 17:32:19
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Sandra

Sen sommarn slutade har min hy gått från bra till sämst. Vilket är fruktansvärt irriterande. Speciellt nu när jag har jobb där jag möter kunder varje dag och ska vara glad och positiv. Men hur lätt är det att vara glad när man inte är nöjd med sig själv och känner sig fulare än vanligt?



Kram! :)



[email protected]

2010-10-21 @ 17:46:12
Postat av: dada

Om 3 mànader blir jag 30 àr och jag har fortfarande finnar som en tonàring, om inte mer ! Och i min àldern läker huden svàrare:(.



Jag har provat allt. Allt förutom Aco kitet, men jag fàr kanske chansen att testa den och fà bort mina finnar ?!?



Jag ska inte be, men jag ber ändà för när man har haft finnar sedan man var 12 àr dà är man desperat !



Ciao



[email protected]

2010-10-21 @ 17:48:41
Postat av: Alexandra

Jag har alltid haft problem med min hud, och har mer eller mindre alltid haft finnar osv. Trivs inte alls med min hud och hoppas att någon gång hitta något som kan få det åtminstone att se bättre ut. Skulle bli ännu gladare om de försvinner helt och hållet!

2010-10-21 @ 17:57:20
URL: http://sandystardust.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för jag har precis som alla andra problem med hyn, det har blivit bättre men min syster har verkligen inga problem alls så det får mig att må ganska dåligt. Har prövat ganska många produkter men inget fungerar. Så varför inte pröva dessa också när du säger att de fungerar så bra.



Btw din nya design är jättefin

2010-10-21 @ 18:00:00
URL: http://tvins.blogg.se/
Postat av: maria

båda mina barn är i stort behov av detta och eftersom jag är ensamstående mamma så är det svårt ekonomiskt att lösa detta för mig

därför vill jag vara med o tävla och självklart vinna

Kram Maria

2010-10-21 @ 18:12:43
URL: whttp://www.iahoglund.blogg.se
Postat av: Ellenor

sv. en bra orsakt tycker jag :)

2010-10-21 @ 18:13:45
URL: http://ellpell.blogg.se/
Postat av: Victor J

Lycka til med operationen när den nu blir :)

2010-10-21 @ 18:34:07
URL: http://vjagerholm.blogg.se/
Postat av: miranda :)

Hej Maria! Jag är i mitten av den jobbiga tonåren och finnarna som attackerar mitt ansikte gör inte saken bättre. Att bli av med dem skulle vara en lättnad, då jag slipper tänka på dem varje morgon innan jag ska till skolan.

Jag har ingen blogg, men min mejladress är: [email protected]

2010-10-21 @ 18:51:32
Postat av: Emma

Hej! Jag har nyligen gjort abort, dessvärre var det ända utvägen då jag pluggar och ej har råd. Såklart tär det på en som person, men det syns även tillslut på huden. Stress, ångest, u name it. Jag behöver detta för må bättre, kanske känna mig fräsch för jag har även aldrig hittat något rengöringskit som passar mig och min hud! Kanske är det denna? Din blogg är bäst! :)

2010-10-21 @ 19:02:59
URL: http://skemma.devote.se
Postat av: Sofia

Hej

Jag skulle vilja vinna av den anledningen att jag alltid har haft problem med min hy och aldrig hittat något som funkar bra. Problem med finnar och otroligt torr hud. Och det blir bara värre nu när det blir kallt ute, slutar oftast med att jag kliar sönder mig för att jag är torr. Så jag vill vinna så jag kan få testa dom produkterna och hålla tummarna på att dom faktiskt kan vara något som hjälper!

2010-10-21 @ 19:41:56
Postat av: Jennifer N

Jag skulle vilja vinna produkterna eftersom jag har hört så mycket bra om dem. Min hy är verkligen inte den bästa och jag lovar, jag har verkligen provat med alla krämer som finns och det känns som ingenting riktigt har funkat. Så nu skulle jag vilja vinna kitet för att verkligen bli av med finnarna, en gång för alla! Har just börjat i en ny skola och det sista jag skulle vilja ha är dåligt självförtroende över när finnarna börjar ploppa upp nu i höstmörkret!

2010-10-21 @ 20:19:52
Postat av: Annica Borg

Jag är ju lite äldre och skulle ju därför vilja testa och se om dessa produkter passar även mig

2010-10-21 @ 20:21:21
URL: http://123minsida.se/volpino
Postat av: malin

jag vill vinna dessa produkter för att försöka få bukt med mina finnar en gång för alla. jag har finnar både i ansiktet, på bröstet och ryggen. Jag skäms jättemycket över detta. Skulle därför bli jättejätteglad om jag fick möjligheten att prova dessa produkter!

2010-10-21 @ 20:27:30
Postat av: Isabelle

Hej! Jag ska vinna för att jag har haft acne i typ 3 år nu och jag har verkligen provat ALLT men ingenting har fungerat! Då jag hört så mycket bra om dessa produkter från mina vänner som också haft liknande problem som jag skulle det vara perfekt att vinna dessa!



Kram

2010-10-21 @ 21:04:00
URL: http://isabellesfotografier.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh jag skulle så gärna vilja vinna dessa produkter. Jag går mitt andra år på KTH, där jag studerar heltid. Det är roligt som bara den, sena kvällar, projekt, plugg och alla vänner. Det är stressigt som det är, men jag läser även en kvällskurs på SU, en kvällskurs i Nederländska, för att jag vill lära mig min pojkväns språk. Jag hinner inte med mycket, varken jobb eller att ta hand om mig själv. Om jag skulle vinna skulle det vara ett litet ljus i vardagen, och kanske en stund som jag skulle kunna unna mig själv, för allt slit! :)



2010-10-21 @ 21:18:45
URL: http://emchanting.blogspot.com
Postat av: Linnea

Jag har ingen bra hy egentligen, men när jag använder produkter mot finnar och så så får jag en rätt bra hy, men jag har aldrig hittat en bra produkt som verkligen passa just mig. Men jag har hört så mycke bra om dem här produkterna och vill verkligen ha dem. Jag har inte råd att köpa dem eftersom jag inte har så mycke pengar men jag skulle bli grymt glad om jag skulle vinna dem här prdukterna :)

2010-10-21 @ 21:46:21
URL: http://liinneaaz.blogg.se/
Postat av: JoelSv

Sv. jaså, du gillar inte snö? :D

2010-10-21 @ 21:56:13
URL: http://joelsv.blogg.se/
Postat av: Jennica

Jag flyttade till Malmö för att studera International Relations, vilket jag tyckte/tycker är sjukt intressant. Men som du vet, är det aldrig smärtfritt med flytt, det påverkade mycket i min omgivning, omkrets, vänner och allt vad det finns. Nu kan man ju tycka att de som inte finns där inte är riktiga vänner, men det jag vill får sagt är att jag kände mig sjukt ensam hela september härnere trots att jag träffade människor dagligen. På kvällarna kunde jag bara ligga och gråta och saknar, utan att veta exakt vad. Det ledde till omvända dygn, brist på sömn och okontrollbar hjärna, min koncentration var helt bortblåst. Det blev svårare att hänga med under föreläsningarna och definitivt att göra inlämingar. När jag fick hemtentan så grät jag en massa för jag var så stressad och kände mig så ensam hela tiden. Men jag fixade tentan, men fortfarande inte fått resultatet. Hur som helst bor jag fortfarande i Malmö hela terminen ut men bestämt mig för att flytta hem då jag inte trivs i programmet, även om jag har världens bästa klasskamrater, softa föreläsningar och ett sjukt bra boende. Att berätta detta för mina föräldrar var väldigt svårt och vilket lett till att jag ha haft ännu en stressig månad då man tror att det inte kan blir värre, så får man höra hur besvikna föräldrarna är.



Sen att luften i större städer är sjukt äcklig behöver jag säkert inte nämna då det är fullt av avgaser och alla dessa stadsbussar som åker omkring. Jag brukar får höra av mina vänner "jag älskar din hy, så fin baby hy du har" . Men den dagen är borta sen jag flyttade hit, både pga av stress, sömnbrist och luften har mitt skinn försämrats något otroligt och vad passar då bättre än detta kitet?



Så nu håller jag tummarna på något ljust i vardagen! :)

2010-10-21 @ 23:35:14
URL: http://fivetwozero.blogg.se/
Postat av: Maria - fashionstars ☆

Annica; vad rar du är som vill vinna produkterna! :)

2010-10-21 @ 23:42:30
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej :)



Jag skulle verkligen jättegärna vilja vinna dessa produkter då jag lider av finnar vilket har lett till att mitt självförtroende har tagit stryk, ibland blir det så jobbigt att jag i princip inte kan vara mig själv bland folk då jag skäms över mina finnar, otroligt men sant :S :( Och + att jag är en fattig student som inte har mycket pengar till att spendera på olika skönhetsprodukter just nu så skulle det vara oerhört välkomnande med en vinst innehållande ett kitt av olika produkter :D



Kramar :)

2010-10-22 @ 00:24:31
URL: http://ankaan.bloggplatsen.se
Postat av: Pernilla - en blogg om min häst & vardagliga äventyr.

Oh, va kul med tävling! En PERFEKT sådan dessutom ;)



Jag har alltid haft finnar, ibland fler, ibland färre, men alltid något. Och jag får aldrig bort dom, jag har provat ALLT. och då menar jag A-L-L-T! Inget tycks hjälpa.. Det är himla träligt med problemhy. Har provat allt från billigt till dyrare-dyrast! Skulle vara jättekul och spännande att prova på Aco Spotless, någon gång måste man ju hitta rätt produkter, right? :)



(Psst, om jag vinner lägger jag ut recension av produkterna i bloggen också, såklart)



Ha en fin dag Maria,

Kram Pernilla

2010-10-22 @ 07:58:51
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Linda - ndaiL

Jag vill vinna för jag älskar produkter :)

2010-10-22 @ 10:12:57
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag vill gärna vinna detta kit! Det skulle verkligen pigga upp min höst då jag har alldeles för mycket skolarbetet och alldeles för lite energi=) Många kramar, skönt att läs att du mår bra igen!

2010-10-22 @ 10:38:51
URL: http://mittimittkaos.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jag skulle vilja vinne eftersom det skulle pigga upp mig något otroligt. Jag har suttit och pluggat stenhårt i flera månader nu vilket syns på huden. Skulle vara som en studentpresent för mig eftersom jag tar studenten om några veckor. :) Hoppas att jag vinner, hihi!

2010-10-22 @ 11:30:27
Postat av: tush

Filmtävling på www.filmkritikerna.se

2010-10-22 @ 12:41:31
URL: http://www.filmkritikerna.se
Postat av: Karina

Jag har så dålig hy, med stressfinnar, träningsfinnar, mensfinnar. You name it.

Jag måste sminka sönder min stackars hy för att känna att jag kan gå ut. Och jag HATAR att ha smink på ansiktet. Maskara går fint, men helst skippar jag resten.

Jag har hört att dessa produkter ska vara grymma och därför skulle det vara grymt att gå vinna den här tävlingen och kanske ÄNTLIGEN bli av med alla finnar.

2010-10-22 @ 13:21:25
URL: http://lisegran.blogg.se/
Postat av: A

Motevering varför just jag ska vinna:



Jag har problem med acne och orenheter och jag har testat nästan ALLT men absolut inget funkar. Jag har blivit väldigt retad över min hud och få gå upp väldigt tidigt på morgonen och täckta över finnarna. Så det skulle vara så hilma grymt att slippa gå upp tidigt på morgonen,slippa blickarna. därför vill jag så gärna ha något bra som funkar som du beskrev det. Så snälla? Jag ber dej jag vill så gärna ha något som verkligen funkar!



2010-10-22 @ 16:31:56
URL: http://saraochalvahar.blogg.se/
Postat av: nathalie

jag skulle vilja vara med för att min hud är 'blandhy' och inga produkter verkar fungera. Alltså huden är torr och oljig på samma gång. Jag får finnar och pormaskar. Jag stör mig så otroligt mycket på det och nu de två senaste vintrarna har jag fått nästan som eksem efter mina finnar, skit jobbigt. Om något skulle funka så borde det väl vara det där? Jag har till och med provat på det som en sån där specialist sa att jag skulle prova, dyra produkter som inte ville fungera de heller.. Tappar snart hoppet och jag hatar finnarna! Ge miiig ^^

2010-10-22 @ 21:38:13
URL: http://xnathalie.blogg.se/
Postat av: erika

Jag ska försöka få det kort.

Jag är 17 år, med stora komplex över min feta hy i ansiktet. Får ofta finnar eller andra märken i pannan eller på hakan. Att ha dålig hy är ju något man skäms över, tyvärr.. O jag har testat massor med produkter, men senast jag köpte aco spotless blemish treating så blev mitt ansikte mycet ''friskare''. Vill gärna testa hela serien, men plonkan tillåter inte, så det blir en produkt i månaden ungefär. O man vill ju gärna ha ren hur hela tiden, inte sant? :)

2010-10-22 @ 23:14:12
URL: http://aphid.webblogg.se/
Postat av: Annster

Detta vore en väl passande vinst för mig då jag lider av jordens problemhy just nu.



Jag har aldrig varit den som haft finnar och har det hänt så har det varit dagens stora nyhet. Får alltid beröm för min fina hy och nu är inget sig likt, det bara kommer upp nya finnar hela tiden och det ser ut som att jag har vattkoppor av alla röda märken "30 tal". Det gör riktigt ont i mig att se och jag kämpar för att få bort detta. Eftersom det inte hör till det normala och då detta är en tillfällgihet, så är jag smått desperat just nu och väldigt ledsen över att råka ut för ett sådant extremfall när det aldrig hänt förr. Testat salvor som ska hjälpa, men fortf mycket som återstår. Kanske att detta kan hjälpa mig :/

2010-10-23 @ 01:04:55
URL: http://annster.se
Postat av: canan sali

HEj Maria!

Detta hade varit någonting för mig.

Har fått så mycket utslag på mitt ansikte och vet inte vad jag ska ta mig till. Har testat massvis med ton av olika krämer och olika sköljnings medel för ansiktet, men inget som hjälper utan det är det att min hy irriterar sig av de sorters jag använder så efter jag tvättat ansiktet måste jag direkt kräma in min hy med nivea krämen. Men detta här hade varit perfekt för mig, något jag inte har testat för jag inte vågar ge så mycket pengar för som kanske kan irritera min hy igen och varför sedan slänga bort?

Jag har just nu chansen till att vinna detta och testa aoch detta hade varit perfekt för mig och min hy.Jag lovar att ta hand om min hy men så fort jag får min period och speciellt om jag äter choklad samtidigt kan det dyka upp lite här och där, Och jag ska säga dig en sak, jag trivs inte med mitt ansikte full av finnar och massa utslag efter att jag bara tex. sattit eyeliner?Det är också konstigt. Men jag hoppas jag kan vinna detta här kitet nu! Ha de så bra, så ska jag ta en före o efter bild om jag vunnit kitet också haha =) pusspuss hjärtat.

Postat av: Johanna

Hej Maria :)

Jag skulle verkligen behöva den här vinsten! När jag var ungefär 13-14 år så fick jag mina första finnar och det kunde jag stå ut med. DÅ! Men nu har jag nyss fyllt 22(9 okt) och dom är inte borta än. Jag har i varje dag under alla dom åren haft synliga finnar som har resulterat i att jag inte går ut någonstans osminkad. Klarar inte ens av att gå till affären utan smink vilket tar ca 5 min. Det har tärt på mitt självförtroende så jävla mycket! Har provat basiron mot acne från apoteket och det har inte hjälpt. Visst det funkar väl kanske inte på alla men varför just mig? Finns så många olika masker och krämer som jag har provat men här sitter jag, fortfarande täckt med finnar i ansiktet och hoppas verkligen på vinst. Skulle betyda så otroligt mycket om det verkligen hjälpte som det gjorde för dig. Jag hoppas på det och jag håller verkligen mina tummar för vinst!



Kram /

Från en trogen läsare sen flera år tillbaka!

2010-10-23 @ 18:22:19
Postat av: boosse

Jag skulle verkligen vilja vinna det där kitet för under min graviditet har jag inte haft den bästa hyn direkt. inte heller ork eller pengar till att bry mig särskilt mycket och tuffare blir det efteråt. 9 dagar kvar till beräknad förlossning, sedan vill jag hellst ha tillbaka mitt gamla utseende och vad allt det innebär och vad vore inte en bra hjälp på traven än en massa hudvårdsprodukter.

2010-10-24 @ 00:29:41
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Katta

Hej jag heter Kattis!

Jag borde vinna därför att jag har haft ett minst sagt kämpigt år.

Hade körtelfeber, halsfluss och ständiga förkylningar mitt första år på gymnasiet, vilket ledde till att jag blev tvungen att stanna hemma o missa massor av livet.

Sedan när jag äntligen börjat repa mig runt påsken då är jag och åker skidor och kraschar på sista åket.

Har av korsbandet och tvingas operera 3 månader senare för att kunna åka skidor i framtiden.

Operationen gíck bra men sedan fick jag dålig sjukgymnast som slarvade med mitt program och gav fel övnigar och lyssnade inte på att jag hade ont så då kom vi på återbesök till sjukhuset och där sa det att jag skulle behöva gå hos deras sjukgymnaster 3 gånger i veckan.



Nu några veckor senare har jag blivit tvungen att operera igen för att knät byggt upp nånting som måste tas bort.

Nu sitter jag här med stora röda pop-ups i ansiktet pga att medicinen gör mig svag och mottaglig för smuts och bakterier.



Hoppas jag har en chans!

Kramar K

2010-10-24 @ 11:37:55
URL: http://kattismedk.blogg.se/
Postat av: Elisabet



Jag skulle behöva produkterna för jag i tonåren och finnarna ploppar upp dit och dit. De går ju aldrig bort! Jag har inte så mycket pengar att lägga på acnesaker så det skulle vara en stor hjälp att få dessa saker, så min hy blir fin och slät!

2010-10-24 @ 19:25:53
URL: http://elisabetandren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback