Nu ska jag hämta ut min klocka!


Bild från Finland ovan. Tror det var dagen vi firade 10 månader tillsammans. Vi har börjat planera inför vår ett-årsdag. Lite svårt dock. För jag kommer vara höggravid då, så där på bristningsgränsen. Eller så är vi redan föräldrar, vem vet? Även om det nu känns som att jag alltid kommer vara gravid, och gå över tiden som bara den. Det vet man aldrig.

Gick bra att jobba idag förresten. Trodde att det skulle bli segt efter semestern, men tvärtom! Roligt att träffa alla igen och tiden gick fort. Trivs så bra på jobbet! Även om kroppen börjat bli riktigt besvärlig. Orkar inte alls hålla samma höga tempo som förut. Sen har pojken i magen visat sig vara en riktig liten vilde. Han rör på sig heeeela tiden. Stark är han också, ibland känns det som att han ska komma ut genom ett hål i magen. Jag måste många gånger hålla tillbaka med en hand på magen så som han stäcker ut sig. Börjat bli dåligt med rum där inne. På onsdag går vi in i en ny graviditetsvecka, tiden rusar!

Snart slutar Sami jobba så då ska vi hämta min klocka som ska ha kommit nu. Ni kanske får en bild senare ikväll. Om jag inte är för upptagen med att pussa på min älskling.

Kommentarer
Postat av: hanna b

sv; Ja, det är lustigt vad folk har ett behov av att tycka till, det är ju inte så man frågar någonsin vad dom tror eller tycker, man får veta ändå. ;) Jag ska ta föräldrardagar 2 månader innan förlossningen. Sist blev jag sjukskriven 30 dagar innan BF men den här gången har jag planerat hela tiden att jag vill ha egen tid med Conrad innan bebisen. :) Det känns inte som att slösa föräldrardagar när jag är med honom. Däremot kändes det lite så sist om jag inte blivit sjukskriven, att bara gå hemma själv och hänga på föräldrardagar vill man ju inte. :P

Postat av: Elin - Mamma till My

Ja, jag trodde också att jag skulle vara gravid för alltid, att det inte skulle komma nån bebis :P Men det gjorde det , haha tack och lov. Bara fem dagar efter BF. Hoppas du slipper gå över! :)



Skönt att det inte var så jobbigt att komma tillbaka o jobba. Hur länge hade du tänkt att jobba innan BF?



Stor kram

2011-08-29 @ 19:40:55
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: anna

så fin bild:)

2011-08-29 @ 20:02:19
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Ska du säga! Mama-soon-to-be :D

2011-08-29 @ 20:14:49
URL: http://madeleines.se
Postat av: Pi - Mamma i Oktober!

Haha vi har också våran dag när bebis kan komma när som! Får se.. kanske får spendera den på förlossningen :P

2011-08-29 @ 21:17:58
URL: http://thelittlefamily.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Åh grattis till era tio månader :D

2011-08-29 @ 22:07:03
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Tommy

Grattis till er båda! :D

Vore det inte underbart om bebis kom på er ettårs-dag? :)

Jag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!

/Tommy

2011-08-31 @ 00:46:26
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Tommy; jo det vore riktigt mysigt om han kom på ettårsdagen faktiskt :)

2011-08-31 @ 09:18:50
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilken fin blogg du har! Lycka till med allt i framtiden :)

2011-09-01 @ 20:59:01
URL: http://liikadana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback