Förvärkar och längtan


Den här lilla flickan är så söt att man inte vet vart man ska ta vägen! Längtar redan tills nästa gång jag får träffa henne. Blir troligtvis här hos mig och Sami, när vår son är född. Då lär hon verka jättestor i jämförelse! De växer så mycket de första månaderna i livet.

Igår hemma hos Sarah fick jag förvärkar för andra gången. Inte bara sammandragningar utan förvärkar som påminde om smärta men som var för svaga för att göra ont. De varade inte länge men kom i intervaller, hade sex/sju stycken under tio minuter. Sa till Sarah att bebis i magen fick bråttom att träffa sin framtida flickvän!

Nu ska jag och Sami äta mat som han lagat. Fläskfilé med potatisgratäng. Åh vad hungrig jag är, blir nog riktigt gott. Till maten ska vi se på filmen "Bristande bevis". Så mycket som pappa har tjatat om den får vi hoppas att den är bra också. Ha en trevlig kväll allesammans så hörs vi imorgon igen!

Kommentarer
Postat av: Jennie - Mamma till Malva

Åh en newborn, så små. Har helt och hållet glömt bort att malva har varit så liten :)

Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

Herregud så söt!

2011-09-24 @ 21:39:54
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Malin Holst - resan genom livet

Åh så himla himla söt! Guud vad jag längtar tills jag själv får en <3

2011-09-24 @ 23:09:04
URL: http://holstan.se
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Ja, man blir ju inte lite bebissugen av den där bilden :)

2011-09-24 @ 23:24:37
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej! Kommer ihåg mina förvärkar, de var så skönt att känna kroppen jobba :) nu har du inte lång kvar! Har en liten prins på

7veckor nu men förlossningen kommer jag ihåg i detalj som om den skett igår. Vilka minnen och vilken underbar upplevelse det är. Din tur snart så ska du få se på ett under :) god natt

2011-09-25 @ 01:03:48
URL: http://Minbebis.com/blogg/ungmamaz
Postat av: Emmy

Vilken liten sötnos! Och spännande med din lilla bäbis i magen! :-)

2011-09-25 @ 10:50:16
URL: http://bemlan.blogg.se/
Postat av: elin

jag hade förvärkar i typ två månader innan min första son kom. förvärkar betyder ju inte att ungen kommer att komma tidigare än beräknat. det är bara kroppen som förbereder sig. du har förrsten blivit riktig tjck nu! och tjockare kommer du förmodligen bli... man blir ju så svullen på slutet. fint med hull på oss gravida!

2011-09-25 @ 11:38:20
Postat av: Sara

Men gud vilken sötnos! Förstår att du längtar till eran kommer :)

2011-09-25 @ 12:23:27
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . s e ]

Missa inte mina tävlingar där just nu bland annat kan vinna brush-kit från MAC, unik spabehandling, goodiebag från E.l.f. Cosmetics, ögonfransserum, smycken och en hel del andra skojigheter :).



NEWS: Onepiece tävling kommer upp idag kl 15:00, håll utkik :) (alla mina tävlingar finner du i min kategori som heter "Tävlingar" under fliken Om mig/för er som finns under headern)

2011-09-25 @ 13:03:32
URL: http://FLAVOURED.se
Postat av: Elin - Mamma till My

Jag tippar nog på att bebis kanske dyker upp tidigare! :) Förvärkar kan inte va kul! Jag hade aldrig några, utan mina värkar satte igång o gjorde svinont på en gång :)



ha en bra dag

kram kram

2011-09-25 @ 16:04:36
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vilken liten sötnos!

2011-09-25 @ 19:40:57
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

åh vilken söt! Förstår att din pojke vill träffa henne ;)

2011-09-25 @ 19:47:31
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

elin; förvärkar i två månader är inte särskilt vanligt, men men.

nej det innebär inte att barnet kommer tidigare. men man ska heller inte ha fler än fem i timmen för det kan starta för tidig förlossning. det är ett tecken på att man borde lugna ner tempot.



sen angående "hullet". vet inte om du syftar på magen eller hela mig. men jag har inte gått upp så mycket i vikt så om det var menat som en förolämpning så tar jag inte åt mig

2011-09-25 @ 21:33:36
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej igen :) tänkte bara säga att när jag väntade min son hade jag en natt grymma förvärkar som du beskriver. De höll på ett tag ca 4 Tim. Var i vecka 32 tror jag. Sen försvann minsta lilla tecken på nått. Sammandragningar hade jag jämt. Sedan 1vecka innan BF kom slemproppen och en massa onda värkar i intervaller. Det var igång. Ca 12 timmar senare låg han på mitt bröst. Så som sagt alla förvärkar jobbar olika på Livmodern. Din förbereder nog :) men jag hade vart lite stressad i slutet där och det var nog varför han kom tidigare. :)

2011-09-26 @ 05:52:56
URL: http://Minbebis.com/blogg/ungmamaz
Postat av: Eleni

Du får passa på att träffa många små bebisar nu. Har faktiskt hört att man kan börja på få förvärkar och sånt när man träffar en annan liten bebis. Min mamma t.ex. var barnvakt några timmar åt en sju veckor gammal bebis när hon väntade min syster. Bara några timmar efter att hon "lämnat tillbaka" den sju veckor gamla bebisen så gick hennes vatten. Vips! Hihi.. vi tror stenhårt på att det kan sätta igång något. Att kroppen känner av känslan av ett litet barn :)

2011-09-27 @ 09:15:31
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback