Shopping och fika


Jag har haft en supertrevlig dag i stan med Rebecca. Först shoppade vi, vad jag köpte får ni se imorgon. Vill ta bilderna i dagsljus istället.

Efteråt blev det fika inne på John Chris. Där satt vi någon timme och pratade bebisar och ammade.
Liam tyckte inte att han fick tutten tillräckligt snabbt från det att han blev hungrig tills han fick äta. Då jag letade i skötväskan efter amningsfilten. Så han började skrika. Trots att det bara handlade om några sekunder fick jag genast arga blickar från varje hörn. Hjälp vad man som småbarnsförälder inte är populär i folkmassor!

Ni vet hur jag varit dålig på att be om hjälp med vagnen tidigare. Idag var det återigen en kille som frågade om jag behövde hjälp när jag skulle få på vagnen på bussen hem. Svarade faktiskt "ja tack" men vet ni vad han gjorde då? Fortsatte att gå på bussen som vanligt istället för att hjälpa. Blev helt paff! Hade han hört fel? Eller frågade han bara för att vara artig och hade tagit förgivet att jag skulle säga nej? Tur nog fick jag på vagnen hur lätt som helst på egen hand. Har börjat bli proffs på att resa kommunalt med Liam. Även om jag fortfarande undviker rulltrappor.  

Kommentarer
Postat av: R

Hej Maria!

Jag började läsa din blogg ca. 1 månad innan Liam föddes! Han är hur söt som helst!



Jag tänkte bara säga att det här med barnvagn i rulltrappor är det Europaförbud på. Min sambo är nämligen rulltrappstekniker så när vi fick våran son informerade han mig om det. Däcken på vagnen kan gå sönder av kanterna som är nedanför och ovanför trapporna. och om trappan stannar så stannar den hastigt vilket kan innebära att man ramlar framåt eller bakåt med barnvagnen så du gör rätt i att inte åka rulltrappor med vagnen ( om du inte är tvungen )

2012-01-09 @ 17:44:21
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

R; Visst är han! :)

Ja jag har sett att många rulltrappor har förbudstecken för barnvagnar. Har även hört om folk som varit med om olyckor med vagn. Där det förvisso gått bra men ändå varit läskig upplevelse. (Var en kvinna framför mig en gång som fastnade med vagnen längst upp så det blev som dominoeffekt, alla ramlade på varandra tills någon kom åt stoppknappen.) Så jag tar garanterat hissen varje gång det går. Bara en gång jag varit tvungen att ta rulltrappan.

Postat av: Jennifer

Men oj vad tråkigt att folk inte har förståelse för att småbarn faktiskt låter lite ibland. Jag har själv aldrig behövt uppleva det men det kanske beror på att jag bor i Norrland där folk allmänt är ganska avslappnade;)



och rulltrappor har jag alltid undvikt, huvva för dem!



P.S. Liam är ju hur gullig som helst! Nästan så att man börjar längta efter en till:)

2012-01-09 @ 18:57:20
URL: http://jennifermadeleines.blogg.se/
Postat av: helena

vad du är snäll, tack :)

2012-01-09 @ 19:04:55
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej hej!

Alltså Liam är ju bara sååååå himla söt...Men. Det jag undrade, inte för att jag har med det att göra, är hur du/ni kan ha råd att shoppa så mycket?! Det är inte mycket pengar man får när man är mammaledig och jag har själv jobbat på Mc donalds. Inte bäst betalt...bara nyfiken. Jag älskar själv att shoppa men med 2 små barn och en ganska dyr hyra så har jag inte den ekonomin till det :( Kul att ni kan...Ha de bra o njut av mammaledigheten.

2012-01-09 @ 19:45:03
URL: http://underbaralife.blogg.se/
Postat av: FÖRLORAT PAPPA & 2 VÅLDTÄKTER

Heej Sötnos <3

allt bra med dig idag ? <3

2012-01-09 @ 20:31:58
URL: http://nej.blogg.se/
Postat av: therese

Ja men precis. Jag har försökt att kolla på videor osv, men jag förstår mig inte på riktigt för jag får det inte att funka. Jag skulle vilja ha en vattenstämpel på mina bilder nämligen, med en fin text!

2012-01-09 @ 21:56:05
URL: http://tinythess.blogg.se/
Postat av: Novembersara.

Vad har ni för vagn? Har ni med fasta hjul eller med svängbara hjul? =) Är på jakt efter vagn själv nu så vore intressant att höra vad ni har =)

2012-01-09 @ 21:58:46
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Noelia

Så fina barn ! Allt bra med dig ? :)

2012-01-09 @ 23:19:18
URL: http://noelitaa.blogg.se/
Postat av: Rebecka me tösen i magen

Tyvärr är ju "vi stockholmare" värst oxå.. Ska alltid verka så bra o blablabla men väldigt många är så extremt egoistiska alltså. O de e verkligen värst här i Sthlm också! Vill också ut o röra mig men blev sjukhusövernattning då värkarna ökat o jag är redan öppen 1.5cm! Lilla tösen har bråttom haha går ju in i vecka 33 på onsdag liksom. Nej nu ska jag försöka sova. God natt på fina familjen :)

2012-01-10 @ 01:16:19
URL: http://rebeckash.blogg.se/
Postat av: ANNAWII ♥

Fina bilder gumman!



Och vad skumt av killen. Man erbjuder ju inte hjälp om man inte är villig att ge haha. Illa!



Kram

2012-01-10 @ 06:01:26
URL: http://annawii.blogg.se/
Postat av: Beatrice



Drar 3-5 vinnare varje gång så det finns en större chans att just du vinner =)

Dagens blogg tävling är igång nu, så passa på att anmäl dig, läs hur du gör för att ha större chans att vinna :) Vinnaren utses när 50 st är med och tävlar! =)

Anmäl er där,läs & följ reglerna för att ha en chans att vinna!!http://beahedvind.blogg.se/2012/january/vinnare-dagens-blogg.html#comment

2012-01-10 @ 08:53:48
URL: http://beahedvind.blogg.se/
Postat av: Amanda ♥ mamma till Viggo

ja det är mindre kul att åka rulltrappa men det är inte alltid det finns hiss så.. a woman gotta do what a woman gotta do!

2012-01-10 @ 09:48:09
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: anna

Va? konstig kille, frågar man får man ju hjälpa till

2012-01-10 @ 09:48:34
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella ♡

underbara bilder!

2012-01-10 @ 12:10:11
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Postat av: Sofia

Haha vilket miffo då! Han måste väl hört fel, annars vore det ju konstigt! Tur att bussarna som jag åker är låga så man kan få på vagnen lätt utan att behöva hjälp =).

2012-01-10 @ 16:14:13
URL: http://sofialb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback