Matlagningstips


Jag blir alltid lika glad när tidningen Buffé ramlar ner i brevlådan. Dels för alla personliga rabatter man får ta del av. Superkul idé av Ica. Att om man är medlem så får man rabatter på sånt man brukar köpa. Inte bara rabatter för att de vill göra reklam för produkter man annars kanske inte skulle lägga märke till.
Sen bonuschecken är inte dum den heller. 50 kronor rabatt. Fast med tanke på hur mycket pengar man lägger på Ica varje vecka är det lite snålt ändå. Men man får inte vara otacksam va?

Sen när jag kikat igenom rabattsidorna så bläddrar jag i tidningen och får massa bra middagstips.
Vi kommer inte storhandla förrän på måndag eftersom vi måste ha plats för allt bakande i helgen. Men ska göra en inköpslista på allt kul jag vill köpa!

Nu är jag förresten klar med muffinsen. Äntligen. Okej, har frostingen kvar men det blir imorgon eller på lördag.
Cake Popsen som återstår. Men behöver en paus från allt bakande. Så ska mysa lite med Liam, när han somnar ska jag ordna med bordsplaceringen.

Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Postat av: Kitiwara

Allt bra idag? :D

Vill du ha chansen att synas framför våra 300-650 läsare? Var då med på veckans blogg http://twoasiians.blogg.se/2012/march/veckans-blogg.html :D

Kram

2012-03-15 @ 19:10:06
URL: http://twoasiians.blogg.se/
Postat av: anna

gillar oxå den tidningen, månadens höjdpunkt iaf när det gäller post. tycker att det fanns väldigt mkt gott i detta numret

2012-03-15 @ 20:56:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Haha vi har precis blivit medlemmar på ICA så hade ingen aning om att rabatterna och bonuschecken kom med den (trodde de kom separat) så vi slängde den som reklam, men den fanns kvar som tur va så tusen tack för detta inlägget! :)

2012-03-21 @ 15:03:22
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback